TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Vivir a destiempo/Mīlestība nekad nebeidzas (Azteca, 2013)

Vivir a destiempo/Mīlestība nekad nebeidzas (Azteca, 2013)

Сообщений 161 страница 180 из 448

161

Ak, man īstenībā tik žēl Sonjas. Viņa ir tāda varone manās acīs, kurai par spīti daudzajām kļūdām, gribas just līdzi. Jo kā jau pati apgalvoja -  viss, ko viņa alkst un kas viņai trūkst ir mīlestība. Interesanti, kāda būs Hulio reakcija, uzzinot, ka viņa ir viņa īstā māte. Pieļauju, ka negatīva, bet tomēr...redzams, ka Sonja nožēlo savu lēmumu.. Lai nu kā, atklājums par īstajiem Hulio vecākiem ietekmēs arī Beatrises attiecības ar Hulio īsto tēvu. Jā, interesanti, kā tas viss notiks...

0

162

Jā,Sonja savā būtībā ir ļoti nelaimīga sieviete,kura labāk izvēlas attiecības ar vīriešiem,kuriem viņa nekad nebūs nekas vairāk par mīļāko,nekā meklē tiešām krietnu un godīgu vīrieti. Droši vien tāpēc,ka ir sev iestāstījusi,jo savu pagātnes grēku dēļ neko labāku nav pelnījusi. Jā,viņa grib būt mīlēta,bet kā lai viņa tāda kļūtu,ja pati sev neļauj tāda būt?

0

163

Skatoties shodienas seeriju man bija prieks kaa Paula tika galaa ar Tanju.Pareizi ir,jo tas skukjis nudien ir kljuvis paaraak leciigs un bezkauniigs.Un atkal kaa par spiiti beidzaas interesantaakajaa vietaa.

0

164

Tanjai nudien ir patoloģiska tieksme nodarīt pāri cilvēkiem,kuri viņai ne tikai neko sliktu nav nodarījuši,bet pat mīl,kā pašas māte un Eduardo. Vai Tanja tiešām tādēļ jūtas labāk,zinot,ka citiem viņas radīto problēmu dēļ ir slikti?

0

165

Jaa,taa jau izskataas.Es vispaar nesaprotu taadu kaa Tanja.Bet pa lielam vainu jaauznjemas Rohelio,jo vinjsh meitu ir samaitaajis.

0

166

Arī tas protams ir viens no iemesliem,tomēr tāda rīcība jau ir par traku.

0

167

Terēze написал(а):

Arī tas protams ir viens no iemesliem,tomēr tāda rīcība jau ir par traku.

Es tev piekriitu.Protams,ka tas ir par traku,tachu Tanja jau to nesaprot.Bet visvairaak man ir zheel Lalo.Un protams arii Paulas.

0

168

Alehandro Eduardo apmātība ar Tanju pārsteidza nesagatavotu-acīmredzot,viņš nebija pat varējis iedomāties,ka dēls būs tik viegli iespaidojams un novedams no ceļa. Nedomāju,ka Alehandro Tanjas uzvedība uztrauc tikai tāpēc,ka tā tiešā veidā negatīvi skar viņa dēlu,kā arī attiecības ar Paulu,ka citos apstākļos,Tanjas liktenis Alehandro būtu vienaldzīgs,un tādēļ viņš neieteiktu Paulai vest Tanju pie psihologa.

0

169

Aizmirsu piebilst,ka nedaudz uzlabojās viedoklis par Amparo,kad viņa Rohelio teica,ka nepieļaus,ka viņš savās intrigās ļaunprātīgi izmanto Eduardo,jo tas pierāda,ka viņa patiesi mīl savu dēlu un tādēļ nevēlas,ka viņam Rohelio vainas dēļ nāktos ciest. Jā,protams,tas nemaina faktu,ka arī pati Amparo ir intrigante,tomēr tas nenozīmē,ka viņai nekas nav svēts.

0

170

Patika ljoti Paula un Alehandro.Ljoti miilji.Bet saak no tiesas kaitinaat Tanja.Tie vinjas apmelojumi jau iet paari robezhai.

0

171

Vai tiešām Amparo,ja viņu Alehandro būtu apprecējis aiz mīlestības,būtu bijusi pati labākā un uzticīgākā sieva pasaulē? Vai tiešām Amparo krāpa vīru tikai tāpēc,lai glābtu laulību,vai arī tas bija tikai attaisnojums savai rīcībai?

0

172

Es arii nezinu.Tiesa gan Amparo nedaudz labaaku manaas aciis padara tas,ka vinja ljoti raizeejas par deelu.Un tam ir pamats,jo ar Lalo tieshaam nav labi.Tanja vinju vazaa aiz deguna un tas nabags vinjai tic uz vaarda.Labi,ka Hulio vinjam atveers driiz acis par Tanjas iisto dabu.

0

173

Hi,hi,hi,man ljoti patika kaa vinji Alehandro un Paula njeemaas.Bija jautrs flirtinjsh. :D Paula taa salecaas,kad Alehandro vinjai pateica komplimentu par kleitu un arii samulsa. :D Un taa seedeeshana katrs savaa galda galaa un tie triis metri. :D

0

174

Aizdomājos par Kristīnas teikto,ka tik pievilcīgā puisī kā Hulio,arī viņa būtu savā jaunībā iemīlējusies. Ko viņa ar to gribēja teikt? Vai to,ka Berenise tikai domā,ka viņa Hulio mīl,ka viņš ir tas tipiskais puišu tipāžs,kura pievilcīgā āriene piesaista jebkuras meitenes uzmanību,liekot iemīlēties no pirmā acu uzmetiena? Protams-Hulio ir daudz izskatīgs un pašapzinīgāks par Danielu,taču īsti negribu ticēt,ka Daniela vienkāršība un ārējā nedrošība ir tā,kas neļauj Berenisei viņu iemīlēt,drīzāk runa ir par to,ka abi ir bērnības draugi,jo Berenise nekad nav bijusi tik snobiska,kā Tanja ,kura negribētu satikties ar ļoti vienkāršiem puišiem.

0

175

Paulas,Kristīnas un Sonjas pasēdēšana gan bija jautra,it sevišķi beigas,kad visas turpat vien arī ''nolūza''.

0

176

Terēze написал(а):

Paulas,Kristīnas un Sonjas pasēdēšana gan bija jautra,it sevišķi beigas,kad visas turpat vien arī ''nolūza''.

Jaa,tas tieshaam bija jautri un smiekliigi. :D Man patika Paulas sejas izteiksme,kad Tanja vinjai pateica,ka ir iemiileejusies Alehandro.Ko nu??Grib nocelt mammai vinjas muuzha miilestiibu?? :D

0

177

Ka tikai lai arī tā būtu! Rohelio acīmredzot ir ''dūres varonis'' tikai pret sevi vājākiem pretiniekiem,ja jau nepieņēma Alehandro izaicinājumu kauties. Nu jā,piekaut savu sievu un slimo dēlu jau lielas dūšas nevajag...

0

178

Terēze написал(а):

Ka tikai lai arī tā būtu! Rohelio acīmredzot ir ''dūres varonis'' tikai pret sevi vājākiem pretiniekiem,ja jau nepieņēma Alehandro izaicinājumu kauties. Nu jā,piekaut savu sievu un slimo dēlu jau lielas dūšas nevajag...

Tas tiesa.Bet,kad Alehandro pameta vinjam izaicinaajumu taa puikinjam bija duusha papeezhos.Nemaz tik drosmiigs Rohelio nav.Vinjsh labi saprata,ka Alehandro ar vinju tiks galaa.

0

179

Shodienas seerija arii bija laba.patika kaa Paula piekjeera Sonju un Rohelio. :D Un vinjas saruna ar Danielu. :)

0

180

Jā,man patika kā Daniels smaidīja,kad Paula runāja par Alehandro. Daniels noteikti tobrīd domās pateicās Alehandro,ka ir darījis viņa mammu tik laimīgu. Iespējams,ka sirds dziļumos Tanja pati apzinās,ka viņai ir vajadzīgs kāds,kurš spētu viņu savaldīt un pat vēl vairāk-pat zemapziņā zina,kam būtu tik stingra roka,kas to varētu izdarīt-un tas ir neviens cits kā Alehandro. Un šo vēlmi, lai viņš viņu glābtu no viņas pašas,Tanja ir sajaukusi ar mīlestību.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Vivir a destiempo/Mīlestība nekad nebeidzas (Azteca, 2013)