oki
jau darbā pieteicu to vakaru brīvu, LOL. Viss jādara laicīgi, jo tā trešdiena - Vikinga vakars.
Visu laiku klausos Here with me...
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » The Killers RĪGĀ 26. JŪNIJĀ!! KURŠ AR MANI?
oki
jau darbā pieteicu to vakaru brīvu, LOL. Viss jādara laicīgi, jo tā trešdiena - Vikinga vakars.
Jāa.. Viena no labākajām
HE HE, es atkal novilku pilnīgi visus Killers albumus (moš man ielikt tos ar pie mūzikas ielādes?). Fanoju par Mr. Brightside
HE HE, es atkal novilku pilnīgi visus Killers albumus (moš man ielikt tos ar pie mūzikas ielādes?). Fanoju par Mr. Brightside
ieliec
Ieliku pie ielādes
AAAAAAAAAAAAA, ES JAU SKAITU DIENAS LĪDZ
Alby, šis priekš tevis
ALBBBBYYYY, SLASH ALERT!!! Izrādās The Killers ir savs iekšējais slash fandoms - Bronnie (Brandon & Ronnie). Ronijs ir bundzinieks.
Oh wow, re ku interesanti, es nemaz nezināju - The Killers jaunais singls "Miss Atomic Bomb" ir tas pats stāsts, kas Mr. Brightside, bet ar prologu un epilogu:
MR. Brightside video:
Miss Atomic Bomb video:
MR. Brightside
Mēs šodien gandrīz šito nolēmām spēlēt Mūzikā.. Bet nenobalsoja pietiekami cilvēku.
Mēs šodien gandrīz šito nolēmām spēlēt Mūzikā.. Bet nenobalsoja pietiekami cilvēku.
Their loss Starp ko bija izvēle?
Their loss Starp ko bija izvēle?
Starp daudzām dažādām dziesmām.. Nespēšu atcerēties, lai nosauktu.
ALBBBBYYYY, SLASH ALERT!!! Izrādās The Killers ir savs iekšējais slash fandoms - Bronnie (Brandon & Ronnie). Ronijs ir bundzinieks.
awwww
omg, cravey, hell yeah - I`m shipping it, I`m shipping it hard
Njā, Ronijs tiešām ir interesants bndzinieks ar skaistu seju...
Es zināju, ka tev patiks Bet tā kā Brendons precējies (deeem ) un viņam jau ir 3 bērni ar sievu, tad šis tikai AU paliek
BTW, tikko man ieskaitīja tavu piķi, kad atbraukšu mājās, tad nopirkšu mums biļetes
Es zināju, ka tev patiks Bet tā kā Brendons precējies (deeem ) un viņam jau ir 3 bērni ar sievu, tad šis tikai AU paliek
Nu Ronijs jau ar precējies.
BTW, tikko man ieskaitīja tavu piķi, kad atbraukšu mājās, tad nopirkšu mums biļetes
oki, super
Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » The Killers RĪGĀ 26. JŪNIJĀ!! KURŠ AR MANI?