Laimīgais pāris
Angelique Boyer
Сообщений 41 страница 60 из 171
Поделиться4231.03.2015 14:40
Anželika telenovelēs
Corazones al límite - Anette
Rebelde - Viktorija (Viko)
Muchachitas como tú - Margarita
Alma de Hierro - Sandra (Sandija)
Corazón salvaje - Himena/ Estrella/Anhela
Teresa - Terēze
Abismo de pasión - Elisa
Lo que la vida me robó - Montserrata
Поделиться4331.03.2015 15:36
Paldies, ka ieliki! Interesanti paskatīties kā aktrise mainījusies un kādas lomas spēlējusi
Поделиться4431.03.2015 17:44
Anželikai un Zurijai ļoti interesanta karjera vizuālā ziņā. Anželikai ļoti interesantas lomas ir - bet viņa ir aktrise ar odziņu, kas pati arī tās varones tādas padara.. Esmu pārliecināta, ka ja kādai citai vienkāršai aktrisei tiktu Elisas un Montserratas lomas, tad būtu kārtējās tipiskās varones. Arvien vairāk nosliecos uz to, ka jāpaskatās Corazon salvaje - kādreiz gribēju Arasēlijas un vēsturiskā faktora dēļ, tagad arī Anželikas dēļ..un vispār tur tik daudz labi zināmu aktieru.
Ceru, ka kāda Anželikas telenovele tiks arī līdz Latvijai. Esmu droša, ka viņa ļoti patiks tiem, kas skatās telenoveles. Lo que la vida me robo ir ļoti liels potenciāls, manuprāt, tikt LV.
Поделиться4531.03.2015 18:05
Anželikai un Zurijai ļoti interesanta karjera vizuālā ziņā. Anželikai ļoti interesantas lomas ir - bet viņa ir aktrise ar odziņu, kas pati arī tās varones tādas padara.. Esmu pārliecināta, ka ja kādai citai vienkāršai aktrisei tiktu Elisas un Montserratas lomas, tad būtu kārtējās tipiskās varones. Arvien vairāk nosliecos uz to, ka jāpaskatās Corazon salvaje - kādreiz gribēju Arasēlijas un vēsturiskā faktora dēļ, tagad arī Anželikas dēļ..un vispār tur tik daudz labi zināmu aktieru.
Ceru, ka kāda Anželikas telenovele tiks arī līdz Latvijai. Esmu droša, ka viņa ļoti patiks tiem, kas skatās telenoveles. Lo que la vida me robo ir ļoti liels potenciāls, manuprāt, tikt LV.
Malacīte, ka ieliki bildes Bet atkal neizdevās plusu ielikt, tāpēc ieliku Tavam komentāram Vispār kopš pēc Teresas viņu iemīļoju, man visas viņas lomas patīk (biju nedaudz redzējusi Corazon salvaje, Alma de hierro lielā daļā, bet tur beigās bija tik daudz sēriju, ka man apnika sekot līdzi). Mehijas telenovelēs vienmēr slavenie aktieri ir savākti, bet es Corazon salvaje otru iespēju nedošu, jo tas Velna Huans Bet vispaŗ vari to kā komisko-vēsturisko-horror telenoveli paskatīties, horror, jo Velna Huans Tarzāna tērpā jūrā ķēra kalmāru
Отредактировано mmaarriiaa (31.03.2015 18:06)
Поделиться4631.03.2015 18:20
Bet atkal neizdevās plusu ielikt, tāpēc ieliku Tavam komentāram
Hmm..bet dīvaini, jo Mariposa varēja ielikt Profilā spiežot arī nesanāca? Tie plusi grib dzīvot savu dzīvi
Mehijas telenovelēs vienmēr slavenie aktieri ir savākti, bet es Corazon salvaje otru iespēju nedošu, jo tas Velna Huans Bet vispaŗ vari to kā komisko-vēsturisko-horror telenoveli paskatīties, horror, jo Velna Huans Tarzāna tērpā jūrā ķēra kalmāru
Nu zinot, kā es skatos ar tīšanām, tad palaistu vēl garām tik spilgtu brīdi
Поделиться4731.03.2015 18:25
Andželika ir viena no manām mīļākajām aktrisēm.Žēl,ka Latvijas skatītāji viņu nezin.Tiešām arī ceru,ka iepirks kaut ko ar viņu.Sapņoju par Teresu!
Поделиться4831.03.2015 19:50
Hmm..bet dīvaini, jo Mariposa varēja ielikt Profilā spiežot arī nesanāca? Tie plusi grib dzīvot savu dzīvi
Nē nesanāca, un vēljoporjām nesanāk, bet zinot kā ar tiem plusiem ir, varbūt parīt varēšu, programmētājiem vajag ar žagaru par šiem gļukiem
Nu zinot, kā es skatos ar tīšanām, tad palaistu vēl garām tik spilgtu brīdi
Kā Tu vari palaist garām tādu brīdi, brīdi, kad tiekam iepzaīstināti ar Velna Huanu, jo tas man šķiet bija pats pirmais kadrs ar viņu telenovelē
Поделиться5017.04.2015 16:04
Es gribu uz to pludmali Ak, un man vienmēr likušies tik romantiski uzraksti smiltīs...
Поделиться5228.04.2015 18:25
Pēdējā bildē tik ļoti Teresu atgādina.
Поделиться5310.05.2015 22:47
“Aunque el cielo sea un tintero, no me alcanza para que sepas lo mucho que te quiero. Amarte a través de mis ojos. ❤🍀”
Поделиться5625.07.2015 10:56
Man arī ļoti patīk šī aktrise! No sākuma es viņai tā nepievērsu uzmanību. Biju viņu redzējusi ''Rebelde'', bet man viņa iepatikās telenovelē ''Teresa''. Tur pēc manām domām ir viņai vislabākā loma! Tagad viņa ir viena no manām Meksikāņu mīļākajām aktrisēm! Man ĻOTI patika, ka ''Teresa'' viņa bija pārī ar Aaron Diaz (šis aktieris man arī ļoti patīk)!
Поделиться5725.07.2015 13:17
Tieši kā man Sākumā nepiesaistīja, bet tad paskatījos Mujeres asesinas sēriju, kurā viņa bija un ļoti patika. Vēlāk skatījos Teresu un viņa kļuva par vienu no manām mīļākajām aktrisēm. Ja viņa tiešām būs Lazos de amor rīmeikā, tad gribu redzēt. (protams, ja būs piesaistoša telenovele)
Поделиться5825.07.2015 19:27
Ja viņa tiešām būs Lazos de amor rīmeikā, tad gribu redzēt. (protams, ja būs piesaistoša telenovele)
Jā, es noteikti skatīšos šo telenovelu!
Поделиться6027.07.2015 13:46
Vizuāli tik skaists raksts