aNgeL написал(а):Rosy Ocampo vēlas taisīt spāņu stāsta "Mas canija que ninguna" komēdijtelenoveli. Galvenais vīriešu lomas kandidāts - Jaime Camil
Cik negaidīts pārsteigums, ka galvenais kandidāts ir Haime Bet man tikai prieks, ja viņš būtu, lielisks aktieris un tieši komēdijās viens no pašiem labākajiem.
aNgeL написал(а):Altair Jarabo atveidos ļaundari projektā "Que te perdone Dios".
Tad jau pirmo reizi Altairas ļaundares fināls būs kā ļaunajai, nevis kā iepriekš visas viņas it kā ļaunās varones labojās.
aNgeL написал(а):Karloss Moreno (Cuando me enamoro) vēlas taisīt "Cuna de lobos" rīmeiku. Šāda ideja jau bija producentam Salvadoram Mehijam, bet tas tā arī neieraudzīja zaļo gaismu.
Ļauno Katalīnu Krīlu rīmeikā iespējams atveidos Letīsija Kalderone.
Karlosam Moreno ir labas telenoveles(En nombre del amor, Amor bravio, Quiero amarte arī bija ok, Nunca te olvidare), tāpēc domājams, ka būs kaut kas kvalitatīvs. Redzams, ka Karlos ir Letīsiju iemīļojis savās telenovelēs kā ļauno(Amor bravio, En nombre del amor), domāju, ka izvēle laba, jo šai aktrisei ļaundares sanāk ļoti ticamas un šaušalīgas. Bet mani pašu nevelk skatīties tādu telenoveli kā Cuna de lobos, jo cik no lasītā saprotams, Katalīna Krīla būs diezgan slepkavnieciska, mani tādi sižeti nesaista.