aNgeL написал(а):Es arī kaut kad biju veltījusi kādas 5 minūtes paskatoties dažādas ainas. Šobrīd jau tādu telenoveli grūti skatīties, bet tolaik, kad to bija vēl maz, šī kļuva par klasiku. Dīvains tas sižets ar ļauno varoni, tad labajiem.. Bet rīmeikam ir vienmēr iespējas daudz ko mainīt. Man ir intriga par to, ko uztaisīs, bet tajā pašā laikā intereses nav par šādu sižetu.
Izrādās, ka Ignasio Sada bija producēšanas koordinators oriģinālam Simplemente Maria, tā ka viņam telenovele ir īpaši tuva Tad jau redzēs kas sanāks, piemēram, Ignasio Sadas Un refugio para el amor bija izdevusies telenovele, bet Por siempre mi amor mani neaizrāva. Jā, Vienkārši Marija ir īsta klasika, un visiem, kas par mums vecāki Ruffo tieši ar šo telenoveli asociējas. Interesanti Ruffo tik jaunu redzēt, bet viņa vizuāli praktiski nav mainījusies, jā paliek vecāka, bet pēc sejas tā pati, bet radās iespaids, ka viņa no tām, kuras vizuāli izskatās vecākas par saviem gadiem(tagad nē), vismaz jaunībā tā bija, nepateiktu, ka viņai tajā telenovelē tikai 27.