TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Filmēšanas & teātra jaunumi

Filmēšanas & teātra jaunumi

Сообщений 261 страница 280 из 513

261

Tā bilde :D

aNgeL написал(а):

Starp citu Indomable ar Lusero it kā būs Prisionera (Liktens gūstekne) rīmeiks. Un baumo, ka partneris varētu būt Viljams Levi.

Interesanti, cik atceros tad Liktens gūsteknē abi galvenie varoņi bija viena vecuma, bet Lusero 11 gadus par Viljamu vecāka, bet vispār labi vien ir, ka būs rīmeiks, Liktens gūsteknē bija galveno aktieru maiņa un tas visas telenoveles spēj sačakarēt.

aNgeL написал(а):

Jā, kuru lapu neatveru, visur visi dusmīgi par Barbaru. Bet no vienas puses priekš kam vētru tādu celt? Nu lai fillmē, ja grib. Neviens taču neliek "tev" skatīties šo vai aizliegs skatīties oriģinālo Barbaru, un tas ka rīmeiks būs, oriģinālu nepadara sliktāku.
Jau sen varēja samierināties, ka rīmeiko visu pēc kārtas.

Es atceros kā argrāk man pašai šķita dīvaini, kad rīmeiko man mīļas telenoveles, un pati biju no tiem "protestētājiem", bet mani lielāko ties jau kaitināja aktieru izvēle uz rīmeikiem, un vēl man likās dīvaini, kad izmaina rīmeika sižetu, bet tagad esmu laimīga, ja tiek izmainīts, citādi jaunākie rīmeiki tādi, ka pat dialogi vienādi. Araselija ir forša aktrise, lai gan Edīte ir laba aktrise, man Arasēlija daudz virāk simpatizē, ar Edīti ir tā, ka ir periodiski, citreiz it kā patīk, citreiz nē, citkārt neitrāli.

0

262

Rīmeiku lietā lielākie zaudētāji sanāk tie, kas zina oriģinālu, jo vienmēr jādusmojas. Piem. atceros, ka ļoti daudzi mīl Tu o nadie un tādēļ ir pret Sortilegio, bet es nevaru beigt priecāties, ka Sortilegio ir uzfilmēts un manās acīs tas ir labāks par oriģinālu. Līdzīgi ar Cuando me enamoro - es Mentira neredzēju, bet priecājos, ka ir CME un tādu eksemplāru ir daudz.

0

263

Jā, tā ir, ka rīmeikiem ir gan piekritēji, gan noliedzēji. Es dažādos krievu telenoveļu forumos esmu lasījusi dažādas pat pārāk aizskarošas piezīmes par Sortilegio, tikai tāpēc, ka tas tika uzņemts pēc Tu vai neviens motīviem, kas komentētājiem šķita, ja tā var izteikties, svētuma apgānīšana. Lasot šos negatīvos komentārus, gribējās pajautāt, vai arī tad, ja viņi nebūtu redzējuši Tu vai neviens, arī tad Sortilegio viņiem nepatiktu?

0

264

aNgeL написал(а):

Piem. atceros, ka ļoti daudzi mīl Tu o nadie un tādēļ ir pret Sortilegio, bet es nevaru beigt priecāties, ka Sortilegio ir uzfilmēts un manās acīs tas ir labāks par oriģinālu.

Terēze написал(а):

Es dažādos krievu telenoveļu forumos esmu lasījusi dažādas pat pārāk aizskarošas piezīmes par Sortilegio, tikai tāpēc, ka tas tika uzņemts pēc Tu vai neviens motīviem, kas komentētājiem šķita, ja tā var izteikties, svētuma apgānīšana.

Man šķiet, ka ļoti iespejams, tāpēc, ka Sortilegio nebija gaidīto panākumu, tāpat arī Pasion, šī iemesla dēļ no Karlas jau tik daudzus gadus nav jaunas telenoveles. Un tas, kas abām telenovelēm ir kopīgs, esmu jau agrāk izteikusies, īpaši jau Sortilegio, ir diezgan ticamās mīlas ainas, kuras ir sabiedrības daļa, kura to vēl nevarēja pieņemt, jo Meksikā parasti telenoveles vairāk kā pasakas. Bet tai pat laikā es nesaprotu to attieksmi, kaut vai, piemēram, Argentīnas telenoveles daudziem ir cieņā, un tajās viss ir nu ļoti reāli, ja šeit vēl ir aktieru kailums piesegts, tad tur nē, bet cilvēkiem tas neizraisa negatīvas emocijas. Varbūt, netika rādīta telenovele pareizajai auditorijai, es domāju Sortilegio Latvijas skatītājiem būtu paticis. Liekas stulbi, ka visiem nepatīk, kad telenovelēs galvenie varoņi plēšas un nav kopā, bet, kad beidzot ir telenoveles, kurās galvenie varoņi ir kopā pret visu un visiem, nezaudējot interesantumu pāra attiecību ziņā, tad tas atkal nepatīk. Tu o nadie pirms vairākiem gadiem es biju paskatījusies youtube, un man Sortilegio liekas vienkārši izcils rīmeiks, pārspējošs oriģinālu, Tu o nadie ir 1985. gada telenovele, un to ir redzējusi vairāk vecāka auditorija oriģināla raidlaikā, tajā laikā super mačo bija Andres Garsija, bet Andres nav labāks aktieris par Viljamu, viņā ir kāds šarms un specifiska tēlošana, bet mani pārāk nesaista, arī Davids Zepeda man šķiet foršāks, par Salvadoru Pinedu(Dante MIVAC).

aNgeL написал(а):

Līdzīgi ar Cuando me enamoro - es Mentira neredzēju, bet priecājos, ka ir CME un tādu eksemplāru ir daudz.

Es kaut kad palasīju cilvēku komentārus, un La mentira tas bija tāds kā "super grāvējs" daudziem patika, līdz ar to var izksaidrot zemos reitingus Lo imperdonable, Ivans ir krietni labāks aktieris par Gaju, bet vienalga ir liela daļa komentē'tāju, kuras Gaja dēļ vēl kūst :D
Piemērma, es neesmu redzējusi Yo no creo en los hombres 1991. gada versiju, bet esmu sajūsmināta par 2014. gada versiju, kura bija tālu no oriģināla.

Отредактировано mmaarriiaa (16.05.2015 16:01)

0

265

Edīte retvītoja Henesis tvītus par Donjas Barbaras rimeiku, un aktrisēm twitterī izveidojās vesela saruna :D

http://i70.fastpic.ru/big/2015/0519/d8/097d6463ab7ad1a1979d45d735a7dad8.jpeg

+1

266

Labi, ka tā saruna labā gultnē ievirzījās :) Viena otru apber ar uķi puķi slavinājumiem :D Bet jā, arī atcerējos, ka jau otrā reize, kad Arasēlija tēlos rīmeikā lomu, kuru iepriekš tēloja Edīte, tā bija Corazon salvaje, tagad Dona Barbara. Piemēram, Henesis un Edītei, viņām jau nepatīk tas, ka var sanākt ka "kāda" no aktrisēm notēlos viņu lomu tā, ka redz teiks, Arasēlija pārspēja Edīti utt. To, ka Arasēlijai izdosies lieliski tas ir skaidrs, bet telenoeles panākumi ir atkarīgi no sižetiskās virzības, ja paņems vienādu sižetu ar Donu Barbaru, labi nebūs, lai, cik talantīga Arasēlija, nevienam nepatīk pilnīgas kopijas, turklāt Dona Barbara ir pavisam nesen uzņemta telenovele, daudziem vēl atmiņā un šķiet ar visai veiksmīgiem panākumiem, bet kaut kā novērojams, ka Telemundo rīmeiki ir ar jaunievedumiem, ne tā kā Televisai.

0

267

Ai, šie sīrupainie teksti, no kuriem var diabēts piemesties... :D Galīgi nerodas ticamība par aktrišu patiesumu.
Nesaprotu, kāpēc tāda cepšanās... CME taču, piemēram, vēl nesenāk bija, ne (lūdzu, sakiet, ka jā! :D )? Vai arī es palaidu garām, ka būtu šitā cepušies par LI? :D

0

268

Man arī nav ticamības. Bet ko gan vēl viņas publiski varēja rakstīt? :D

Paloma написал(а):

CME taču, piemēram, vēl nesenāk bija, ne (lūdzu, sakiet, ka jā!  )? Vai arī es palaidu garām, ka būtu šitā cepušies par LI?

Par LI arī daudz cepās. bet parasti rīmeikus ar rīmeikiem nesalīdzina :D Daudzi nav redzējuši CME. Reitingi taču LI zemi..tātad skatītāji negrib atkal to pašu..jo šis stāsts rīmeikots ļoti daudz un arī Telemundo bija.

0

269

Paloma написал(а):

Ai, šie sīrupainie teksti, no kuriem var diabēts piemesties... :D Galīgi nerodas ticamība par aktrišu patiesumu.

aNgeL написал(а):

Man arī nav ticamības. Bet ko gan vēl viņas publiski varēja rakstīt? :D

Šajā gadījumā labāk uķi puķi saldi meli, nekā būtu stulbi plēsušās publiski, neko jau citu Edīte nevarēja atbildēt uz Arasēlijas slavinošajām dziesmām par viņu. Arasēlija ļoti labi rīkojās, ka tā vietā, lai atbildētu asi, par izteikto Edītes un Henesisas viedokli, viņa gudri apbēra ar komplimentiem, ka otram nebija ko teikt, un "konflikts" beidzās nesācies. Bet zinot, cik dzirdēts par Edītes raksturu, tur viss varēja izvērsties pavisam ar skandāliem.
Jā, Cuando me enamoro bija vēl nesenāk, 2010-2011. gadā, cits rīmeiks El juramento bija 2008. gadā, tā ka viens pēc otra Mentiras rīmeiki :D

0

270

Telenoveles Simplemente Maria, kā vēl viens kandidāts galvenajai vīriešu lomai: Pablo Lyle. Galvenās sieviešu lomas kandidātes: Adriana Louvier, Danna García, Ariadne Díaz, Claudia Álvarez y Fabiola Guajardo

Jose Alberto Castro veidos rīmeiku telenovelei Pasion y Poder. Telenoveles sižets ir par 2 ģimenēm, kuras cīnās savā starpā gan biznesā, gan attiecībās. Stāsts iesākas pirms 20 gadiem, kad par vienas sievietes sirdi cīnās 2 vīrieši, sieviete apprecās ar ļauno un ir nelaimīga. Castro ļoti vēlas kā galvenos varoņus Fernando Kolungu un Adelu Noriegu. Fernando loma būtu ļaunā, viņš tēlotu Adelas vīru, kurš savu sievu un abu kopējo divdesmit gadīgo dēlu visu laiku pazemo. Ja Adela piekritīs, tad tā būs pirmā reize, kad viņa vairs netēlos jaunu meiteni, bet gan sievieti savā īstajā vecumā, arī Kolungas varonis būs jau pusmūža vīrietis. Ja abi aktieri piekritīs, tiek paredzēts, ka telenovelei būs milzīgi panākumi un tas labi atsauksies uz abu aktieru karjerām, īpaši Fernando, tēlojot ļauno personāžu.

Отредактировано mmaarriiaa (20.05.2015 18:54)

+1

271

mmaarriiaa написал(а):

Castro ļoti vēlas kā galvenos varoņus Fernando Kolungu un Adelu Noriegu. Fernando loma būtu ļaunā, viņš tēlotu Adelas vīru, kurš savu sievu un abu kopējo divdesmit gadīgo dēlu visu laiku pazemo. Ja Adela piekritīs, tad tā būs pirmā reize, kad viņa vairs netēlos jaunu meiteni, bet gan sievieti savā īstajā vecumā, arī Kolungas varonis būs jau pusmūža vīrietis. Ja abi aktieri piekritīs, tiek paredzēts, ka telenovelei būs milzīgi panākumi un tas labi atsauksies uz abu aktieru karjerām, īpaši Fernando, tēlojot ļauno personāžu.

Man tas izklausās nereāli, bet būtu jau labi! Tikai es nespētu skatīties telenoveli, kurā Fers ir ļaundaris. Bet tad vajadzētu atbilstošu kandidātu labajai vīriešu lomai. Interesanti, kurš tas varētu būt Kastro galvā.
Bet kā jau viņam raksturīgi - netipisks sižets, kas liek domāt, ka ļaunais Fers nebūtu vienkārši ļauns, bet kā jau Kastro noveļu varoņi - Terēze, Rohelio, Estebans..

0

272

Angelica Vale atveidos galv. lomu topošajā Telemundo telenovelē La fan. Aktrisei šī telenovele ir nozīmīga, jo viņa pati rakstīja sižetu.

Edīte Gonsalesa (Mīlestība nekad nebeidzas) parakstīja līgumu ar Azteca uz vēl 4 gadiem. Viņa ir kandidāte galvenai lomai telenovelē "Dimantes para Daniela".

Pedro Damians jau plāno savu nākamo telenoveli. Iespējams tas būs Los Encadenados rīmeiks, kas balstās uz 'Cumbres Borrascosas'

Roberto Gomesa nākamās telenoveles galv. lomas atveidotājai pirmā kandidāte ir Angelique Boyer

+1

273

aNgeL написал(а):

Roberto Gomesa nākamās telenoveles galv. lomas atveidotājai pirmā kandidāte ir Angelique Boyer

Vēl izskan arī Zurijas vārds. Cerams, ka Zurija filmēsies kāda foršā telenovelē, jo Que te perdone Dios, ja pareizi saprotu tad skatītāju vidū nav populāra.

aNgeL написал(а):

Angelica Vale atveidos galv. lomu topošajā Telemundo telenovelē La fan. Aktrisei šī telenovele ir nozīmīga, jo viņa pati rakstīja sižetu.

Interesanti kā tas ir, filmēties sižetā, kuru pats esi sarakstījis, protams, zinot, ka Anhelika darbojas kā komiķe un viņa piedalās rakstot izrādes, skečus, bet tas ir savādāk kā sarakstīt sev galveno lomu un tad filmēties.

0

274

aNgeL написал(а):

Man tas izklausās nereāli, bet būtu jau labi! Tikai es nespētu skatīties telenoveli, kurā Fers ir ļaundaris. Bet tad vajadzētu atbilstošu kandidātu labajai vīriešu lomai. Interesanti, kurš tas varētu būt Kastro galvā.

Es arī nespētu... Cita lieta, ja sākumā ļaunais tēls, kurš pēc tam iziet cauri transformācijai un kļūst par labo - tas varētu būt interesanti. Bet uz tīri ļauno... nē, es nespētu. Man vajag romantisko Kolungu. :D Un ar Adeli es arī negribu viņu redzēt kopā - lai manā galvā viņi abi paliek jauniņi un vēsturiski. :D

0

275

Azteca vairs nefilmēs telenoveles! Pēdējā telenovele būs "Tanto amor"

0

276

aNgeL написал(а):

Azteca vairs nefilmēs telenoveles! Pēdējā telenovele būs "Tanto amor"

Re kā, un Edīte noslēdza līgumu uz 4 gadiem ar viņiem, tas nozīmē, ka Islasam arī darba vairs nebūs, varbūt Islau ņems atpakaļ Telemundo, bet Televisa neticās, ka ņems, jo pēc lielā strīda ar Televisu (Maurisio bija līgums ar Televisu, bet viņš pārgāja tajā laikā uz Telemundo, lai filmētos Prisionera, bija liels skandāls saistībā ar naudu) viņam neviens neko nav piedāvājis.

0

277

Nezinu, kas tu ar tiem līgumiem..kaut kā laikam jākompensē ja lauž. Azteca jau daudziem aktieriem deva darbu..arī Gabriela Spanika pēdējos gados ar viņiem strādāja.

0

278

aNgeL написал(а):

arī Gabriela Spanika pēdējos gados ar viņiem strādāja.

Par Spaniku dzirdētas pēdējās baumas, ka slēgs ekskluzīvu līgumu ar Telemundo. Ļoti daudzi zaudēs darbu, ne jau tikai aktieri, bet visa filmēšanas, scenāriju rakstīšanas komanda.

0

279

Huans Osorio nolēmis atpūsties no komēdijām un atgriežas pie nopietnām telenovelēm. Viņa jaunais projekts būs 1973. gada telenoveles "La Hiena" rīmeiks.

0

280

Danna Garsija atveidos galveno lomu kādā no nākamajām Televisas telenovelēm (izskan domas, ka tā varētu būt Vienkārši Marija).

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/be/c1/51/bec151267492caa6d9e403fc0d597b7d.jpg

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Filmēšanas & teātra jaunumi