aNgeL написал(а):Septembra vidū sāksies Telemundo projekta "Tierra de Reyes" (Pasion de gavilanes rīmeiks) filmēšana!
Galvenajās lomās: Gonzalo Garcia Vivanco (La Patrona) - Flavio Gallardo ; Aaron Diaz (Santa Diabla) - Arturo Gallardo ; Scarlet Gruber (Cosita Linda) - Irina del Junco ; Ana Lorena Sanches (Cosita Linda) - Andrea del Junco
Ļaundari: Fabian Rios (Corazon valiente) - Leonardo Montalvo ; Cynthia Olavarria (El Rostro de la VEnganza) - Isadora MontegroMeiteņu māti atveidos Sonya Smith
Filmēšanas & teātra jaunumi
Сообщений 161 страница 180 из 513
Поделиться16116.09.2014 12:16
Поделиться16216.09.2014 12:18
Telenoveļu beigu datumu kalendārs
LA SOMBRA DEL PASADO DE MAPAT EMPIEZA EL 7 DE NOVIEMBRE Y TERMINA EL 8 DE MAYO DE 2015
MI CORAZON ES TUYO FINALIZA EL 23 DE ENERO DE 2015
HASTA EL FIN DEL MUNDO SE TRANSMITE HASTA EL 7 DE MARZO DE 2015
YO NO CREO EN LOS HOMBRES EMITE SU ULTIMO CAPITULO EL 13 DE FEBRERO DE 2015.
MUCHACHA ITALIANA VIENE A CASARSE DE PEDRO DSAMIÁN CONCLUYE EL 24 DE ABRIL.
Поделиться16316.09.2014 15:38
LA SOMBRA DEL PASADO DE MAPAT EMPIEZA EL 7 DE NOVIEMBRE Y TERMINA EL 8 DE MAYO DE 2015
Izskatās, ka sēriju būs vairāk nekā El manantial, tad varētu gaidīt, ka tomēr būs sižeta izmaiņas, kas priecētu, jo gribas arī ko jaunu Cerams, ka netiks ievilkts telenoveles sākuma posms, kur "vecākie" varoņi vēl "jauni", bet galvenie bēbji.
Поделиться16416.09.2014 16:03
visas izskatās, ka būs garas..Uzreiz pazūd iedvesma kaut ko skatīties Mi corazon arī vēl tik ilgi būs...
Поделиться16516.09.2014 17:54
visas izskatās, ka būs garas..Uzreiz pazūd iedvesma kaut ko skatīties Mi corazon arī vēl tik ilgi būs...
Par Mi corazon kā jau Tu kaut kad teici, komiskajām telenovelēm ir daudz sēriju un tas ir tikai normāli, jo tur ir pilnīgi cits sižeta stils.
Bet es skatos, ka Hasta el fin del mundo reāli tiks izvilkts, līdz martam Lai kā man liktos forša Mārdžija un viņas telenoveles partneris tāds harizmātisks, es tomēr negribu to telenoveli skatīties, nekādīgi nepiesaista.
Šobrīd neskatos nevienu telenoveli, škiet sākšu skatīties tikai novembrī La sombra del pasado, jo man ļoti patīk tur piemeklētie aktieri
Поделиться16616.09.2014 18:54
Par Mi corazon kā jau Tu kaut kad teici, komiskajām telenovelēm ir daudz sēriju un tas ir tikai normāli, jo tur ir pilnīgi cits sižeta stils.
nu cerams, ka Mi corazon paliks interesantāka, savādāk es jau gaidu, kad sāks tuvoties fināls, bet izrādās, ka vēl tik daudz sēriju būs..
Šobrīd neskatos nevienu telenoveli,
Es arī maz ko skatos.. It kā gribas iemest aci visādās novelēs, kas tagad, bet tā īsti iedvesmas trūkst. Bet Senora Acero noteikti skatīšos
Поделиться16811.10.2014 15:45
Maite Perroni filmēsies kopā ar Angelique Boyer telenoveles "YESENIA" rīmeikā.
Iespējams producents būs Hosē Alberto Kastro!
Maite būs ļaundares"villana" lomā
It kā jau Angelli Nesma bija gribējusi uzņemt Yesenia rimeiku, redz kā viss ātri mainās. Man tomēr šķistu nedaudz dīvaini tagad, ka Anhelika uzņemtos Alberto Kastro producētā telenovelē. Man pat patiktu, ja Maite būtu ļaundares loma, viņa vismaz parādītu sevi citā gaismā, jo man radies iespaids, ka viņai vienveidīgas lomas ir bijušas.
Поделиться16911.10.2014 18:02
It kā jau Angelli Nesma bija gribējusi uzņemt Yesenia rimeiku, redz kā viss ātri mainās. Man tomēr šķistu nedaudz dīvaini tagad, ka Anhelika uzņemtos Alberto Kastro producētā telenovelē. Man pat patiktu, ja Maite būtu ļaundares loma, viņa vismaz parādītu sevi citā gaismā, jo man radies iespaids, ka viņai vienveidīgas lomas ir bijušas.
Jā,tur tiešām viss mainās,un ļoti ātri.Man ari patiktu Maiti redzēt šādā lomā,pat lasīju,ka viņa pati to ļoti grib.
Поделиться17018.10.2014 09:18
Pēdējā laikā medijos parādījusies informācija, ka Angelli Nesma vēlas filmēt "Pecado mortal" rimeiku. 2000. gadā šai telenovelei jau bija uzņemts slavenais rīmeiks "Abrazame muy fuerte".
Kandidāte galvenajai lomai ir Altair Jarabo un ļaundares lomai Jessica Coch
Поделиться17118.10.2014 15:47
Pēdējā laikā medijos parādījusies informācija, ka Angelli Nesma vēlas filmēt "Pecado mortal" rimeiku. 2000. gadā šai telenovelei jau bija uzņemts slavenais rīmeiks "Abrazame muy fuerte".
Kandidāte galvenajai lomai ir Altair Jarabo un ļaundares lomai Jessica Coch
Kā man patika Abrazame muy fuerte - Kolunga, Arasēlija-viņiem bija tik lielsika ķīmija, ka tiešām šķita, ka abu jūtas ir reālas, skaistais ūdens kritums
Поделиться17220.10.2014 10:34
Rosy Ocampo (Por ella soy Eva) sākusi plānot savu nākamo telenoveli, kuras sižets būs oriģināls nevis rīmeiks! To sarakstījuši "Que pobres tan ricos" autori. Telenovele skars tik nopietnas tēmas kā pazemošana darba vietā. Tā būs romantiskā komēdija, kuras pirmizrāde paredzēta pēc "Amores con trampa", 2015. gada otrajā pusē.
Поделиться17320.10.2014 12:40
Rosy Ocampo (Por ella soy Eva) sākusi plānot savu nākamo telenoveli, kuras sižets būs oriģināls nevis rīmeiks! To sarakstījuši "Que pobres tan ricos" autori. Telenovele skars tik nopietnas tēmas kā pazemošana darba vietā. Tā būs romantiskā komēdija, kuras pirmizrāde paredzēta pēc "Amores con trampa", 2015. gada otrajā pusē.
Tā gan ir jauka ziņa. Viņa komēdiju žanrā ir vislabākā un, ja vēl sižetu sarakstījuši Que pobres tan ricos autori, tad jau šķiet nav šaubu, ka tas būs kas ļoti labs.
Поделиться17424.10.2014 06:55
Tā gan ir jauka ziņa. Viņa komēdiju žanrā ir vislabākā un, ja vēl sižetu sarakstījuši Que pobres tan ricos autori, tad jau šķiet nav šaubu, ka tas būs kas ļoti labs.
Piekrītu Un ļoti gaidu!! Interesanti, kādus aktierus izvēlēsies un kāds tieši sižets būs.
Поделиться17524.10.2014 07:01
Dažu projektu grafiks nākamajam gadam:
Hasta el fin del mundo -> Lo imperdonable -> Abrazame muy fuerte rīmeiks
Mi corazon es tuyo -> Somos los Carmona (galv. lomās Itati Cantoral & Eduardo Yanez) -> Rosy Ocampo telenovele
Yo no creo en los hombres -> La Vecina (galv. lomās Esmeralda Pimentel & Juan Diego Covarrubias
Поделиться17631.10.2014 07:03
Negaidīti!!
Angelli Nesmas jaunajā projektā "Que te perdone Dios" (Apskauj mani cieši rīmeiks) galvenās lomas atveidos Zuria Vega & Mark Tacher!
Citi aktieri, kas piedalīsies: Sergio Goyri, Daniela Castro, Eric del Castillo, Ana Bertha Espin, Rene Strickler, Maria Sorte, Manuel Ojeda.Šī telenovele ir retais izņēmums, kura pirmizrāde būs ASV, bet vēlāk jau tiks rādīta Meksikā.
Поделиться17731.10.2014 15:16
Angelli Nesmas jaunajā projektā "Que te perdone Dios" (Apskauj mani cieši rīmeiks) galvenās lomas atveidos Zuria Vega & Mark Tacher!
Citi aktieri, kas piedalīsies: Sergio Goyri, Daniela Castro, Eric del Castillo, Ana Bertha Espin, Rene Strickler, Maria Sorte, Manuel Ojeda.Šī telenovele ir retais izņēmums, kura pirmizrāde būs ASV, bet vēlāk jau tiks rādīta Meksikā.
Viss būtu ok, bet Marka Tečera vietā gribētos citu galveno aktieri, Zuria ir forša, bet, ja Tečers būs galvenajā lomā, visdrīzāk neskatīšos vispār.
Поделиться17801.11.2014 12:46
Man arī dalītas sajūtas par šo ziņu. Manuprāt, Tačers bija ideāls savā lomā Que pobres, bet kā galvenais varonis nav manā gaumē. Bet palaist noveli ar Zuriu arī negribas. Bet tad jau redzēs kā būs. Kādreiz likās, ka Rons man arī nevar patikt galv.lomā.
Поделиться17905.11.2014 19:51
Ana Brenda & Ivan Sanchez "Lo imperdonable" kastingā. Runā, ka Ana Brenda jau ir apstiprināja galvenai lomai.
Поделиться18005.11.2014 19:58
Kāpēc Sančesam atkal jālien Mehijas telenovelē? Labāk tad jau būtu Abrazame rīmeikā ar Zuriu Vegu! Labprāt paskatītos uz abiem kopā!