NO WAY!!! Es reāli uzminēju sižeta pavērsienu, pie tam tik murgainu?????? Esmu totālā šokā. Es reāli jau biju noticējusi, ka Vincente tur ieslodzītu Ineses māti, bet tas tiešām ir Villijs!!! Ai, tas tik ir pavērsiens! Interesanti, kas notiks, kad to atklās... Pa lielam zūd Santas atriebības iemesls, nu, ne pavisam, bt tomēr.. Un gan jau atklāsies arī, ka Villijs nebija nemaz tik svēts, kā Santai šķiet... Ah, Santas un Umberto ceļš atkal pašķiras tikai tas Santjago varētu aizvākties no ceļa
Santa Diabla / Kritušais eņģelis (Telemundo, 2013)
Сообщений 181 страница 200 из 291
Поделиться18115.10.2013 17:56
Поделиться18215.10.2013 19:01
Ahhh, nu vai tiešām nevarēja citu dziesmu atrast Santas un Santjago intīmajai ainai? Tā tak ir nodevība ar Umberto balsi fonā....
Un vispār tas viss tik.. nepareizi. Mājā (un ka tik ne uz tā paša dīvāna) , kur Santjago tip ar Inesi pārgulēja, kad Villijs pagrabā viņu sauc... Un šitie protams neko nedzird... nekādus klaudzienus.
Поделиться18417.10.2013 18:01
Ah, es, protams, noskatījos... Nevarēju noturēties. Interesanti pavērsieni vismaz
Ak, nu tik skaisti, kā Umberto pārdzīvoja, ka nespēj palīdzēt dēlam, un kā Santa viņam uzlika mierinošo roku uz pleca Nu kāāāāā šitie var nebūt gala pāris? Nu kāāā?
Поделиться18531.10.2013 12:38
Intereses pēc noskatījos pagājušās nedēļas kopsavilkumu. Skaidrs ir viens, ka Santas atriebības plāns ir bezjēdzīgs, jo nav jau par ko atriebties, tas Villijs pats ir pēdējais mēsls. Nezinu citus notikumus, bet man šķiet, ka Umberto Santai neko nav nodarījis, bet viņu mīl, un ceru, ka viņi paliks kopā, jo Santjago viņai neder.
Поделиться18601.11.2013 14:15
Nu, tas īsti neattaisno nepatieso Villija apsūdzēšanu, bet jā, iemesla atriebties īsti nav. Turklāt Villijs bija pelnījis cietumu, es tikai nezinu, cik dod par sakariem ar mazgadīgajiem... Jo viņam izrādās tak bija attiecības ar to meiteni, kuru apsūdzēja, ka izvarot gribējis.
Cerams tik, ka Santa atvērs acis un spēs pieņemt, ka Villijs ir mēsls, jo pagaidām iecirtusies nemaitāt viņa piemiņu.
Es jau arī trakoti ceru uz Santu un Umberto... Santjago ir kaut kāds ārprāts, es izturēt viņu nevaru. Traumējoši, ja viņiem tomēr būs happy end. Umberto arī tads jau mainījies, nav tik negants, pārdzīvo par Santu un viņas izdarībām pret vinu.. Nabags
Un vispār... Santa un Umberto ir vienīgais, kā dēļ vērts skatītise šo telenoveli - kā var viņi nebūs beigās kopā? Tad vispār jēgas nekādas šai novelei..
Поделиться18701.11.2013 19:46
Turklāt Villijs bija pelnījis cietumu, es tikai nezinu, cik dod par sakariem ar mazgadīgajiem... Jo viņam izrādās tak bija attiecības ar to meiteni, kuru apsūdzēja, ka izvarot gribējis.
piemēram, atceroties Maurisio Islasa nelaimīgo stāstu ar Henesisu, viņam ar viņu bija attiecības, kad viņai bija 16, bet sodīts krimināli netika, bet arī arestēts viņš tika, jo Puma viņu apsūdzēja meitas izvarošanā. Un beigās Henesisa palika svētā cietēja, kas deva padomus jaunām meitenēm, es neatbalstu, ka ir attiecības tādiem vecākiem vīriešiem ar nepilngadīgajām un šajā situācijā man likās pretīgi tas, ka Muarisio krāpa sievu, bet 16 gados jau cilvēkam ir prāts un nebija pareizi, ka beigās tas iedragāja tieši Maurisio, viņš tika padarīts par monstru, atkrita projekti, izjuka laulība. Un pēc tam viņai bija attiecības ar vīriešiem, kas ir par Maurisio vecāki. tā ka paši varam izdarīt secinājumus.Nedaudz jau ne pa Santas tēmu aizrunājos.
Отредактировано mmaarriiaa (01.11.2013 19:47)
Поделиться18806.11.2013 01:23
61.
OMG sērijas beigas. Es pārskatīju pārdesmit reizes. Tik skaisti, kā Humberto piedzēries kliedza, ka mīl Amandu Santu vienalga. Viņš iemīlējās un ko viņam tagad darīt. Man asaras acīs. Es tā gribēju, lai Santa viņu apskauj. Eh.
Поделиться18906.11.2013 01:39
62.
OMG, laikam seriāla labākā sērija. Humberto un Amanda. Un māte tik labi pateica Santai - Santa teica - tas vīrietis nogalināja Villiju, bet māte tāda - jā un tas vīrietis piedzēries tev mīlestībā atzinās. hahaha. Un labākais moments - atnāk Santjago un no Santas istabas izliek Umberto līdz viduklim pliķins. Es te tik skaļi applaudēju un smējos, ka Vincis sākaa riet. A pulkstens gandrīz divi naktī. LOL.
Поделиться19006.11.2013 02:03
OMG, dievīgs salīdzinājums
Поделиться19206.11.2013 13:43
Jāa, 62. bija super! Es tik ļoti ceru, ka Santa spēs tikt pāri savam naidam! Īpaši, kad atklāsies, ka viņas miļotais vīriņš ir sveiks un vesels un jau vāc sev nākamo sieviešu rindu.
Salīdzinājums ar labais Vienīgi MSEDā abi vīrieši bija cienīgi, bet šeit Santjago ir galīgi ne pa ķeksi.
Поделиться19310.11.2013 10:46
Cik forši, ka fani taisa viņu videoklipus. Vismaz tā varu ieskatīties šajās ainās. Fooršas
Поделиться19410.11.2013 11:41
ak, kā es gribu viņus kopā. Man prieks, ka viņš aktīvi rīkojas un cīnīsies par viņas mīlestību. Nu protams uztaisīs, kļaaunais, buta viņš negodīgiem līdzekļiem cīnīsies un līdz ar to ļaunais...
Поделиться19512.11.2013 18:12
šīs nedēļas promo, - kādu nogalizās un kāds tiks vainots. Twitterī Gabijai viena bilde cietumnieces tērpā, tāpēc domāju, ka tiks no galināts Visemte un Santu vainos - domāju Santa noteikti pa cietumu padzīvosies. Manas cerības, ka Humberto izvilks viņu ārā. Bet domāju, ka viņi kaut kā sižetu uztaisīs, ka Humberto ļaunais un izvilks Santu ārā, bet viņai būs par to jābūt ar viņu kopā vai kā tā. No otras puses - moš Villiju piebeigs - es par to priecātos. Bet otrs iespējamais vainojamais būtu Santjago, tomēr nedomāju, jo kas tad viņu vilks ārā. Vai arī taisīs, ka vēsture atkārtojas un jau otrais Santas vecis cietumā...
Поделиться19612.11.2013 18:13
ak jā - 67. sērijas Humberto sapnis ideāls.
Поделиться19912.11.2013 19:21
šīs nedēļas promo, - kādu nogalizās un kāds tiks vainots. Twitterī Gabijai viena bilde cietumnieces tērpā, tāpēc domāju, ka tiks no galināts Visemte un Santu vainos - domāju Santa noteikti pa cietumu padzīvosies. Manas cerības, ka Humberto izvilks viņu ārā. Bet domāju, ka viņi kaut kā sižetu uztaisīs, ka Humberto ļaunais un izvilks Santu ārā, bet viņai būs par to jābūt ar viņu kopā vai kā tā. No otras puses - moš Villiju piebeigs - es par to priecātos. Bet otrs iespējamais vainojamais būtu Santjago, tomēr nedomāju, jo kas tad viņu vilks ārā. Vai arī taisīs, ka vēsture atkārtojas un jau otrais Santas vecis cietumā...
Varbūt Umberto izvilks Santjago no cietuma ar nosacījumu, ka Santa paliek kopā ar viņu. Bet, ja jau Gabijai bilde cietumnieces tērpā, tad jau visdrīzāk cietumā nokļūs viņa.
Поделиться20012.11.2013 21:24
te mīlulīši helovīnos muļķojas