okay, wow treilerīti. Vakar noveli prezentēja, cik sapratu, ņujorkā. Un četrinieks mīlīgs kopā. Līdz ar noveli Carloss un Ximēna atkal kopā sagājuši - jauks pārītis. Un Ārons un Gabija kopā visu laiku turās - slinkums bildes likt, bet pēc bildēm izskatās viss četrinieks ļoti draudzīgs. Ārons un Carloss arī kopā uz trenažieru zāli ejot - esot par draugiem kļuvusi. Bāc, nevaru sagaidīt - es tik ceru, ka būs kaut kur normali video dabūnami trešdien.
Santa Diabla / Kritušais eņģelis (Telemundo, 2013)
Сообщений 81 страница 100 из 291
Поделиться8205.08.2013 21:19
es tik ceru, ka būs kaut kur normali video dabūnami trešdien.
Ai, es jau teicu, ka gan jau viss būs dabūjams HD. Un pat ja Telemundo savā mājaslapā aizvērs pieeju citām valstīm (kas reāli līdz šim bija noticis tikai ar La Patrona), vienmēr atradīsies cilvēki, kuri spēs dabūt šos linkus. Turklāt šo telenoveli daudzi grib redzēt.
Поделиться8305.08.2013 22:12
hihihi, paldies, ka mani mierini.
Поделиться8405.08.2013 22:17
Uzminiet, kurš dzied tituldziesmu? Ārons un Carlos Te bišķi fonā to var dzirdēt
un te visu var dzirdēt - ļoti skaista
Поделиться8506.08.2013 00:30
Uzminiet, kurš dzied tituldziesmu?
To, ka dzied Karloss ir viegli uzminēt. Viņš iedzied katras savas telenoveles tituldziesmu. To ka Ārons dzied nezināju Bet es par Āronu vispār neko nezinu un nekad neesmu skatījusies telenoveli ar viņu.
Поделиться8606.08.2013 01:24
es sen senā pagātnē ļoti fanoju par Carlosu kā dziedātāju, jo pirmkārt viņš bija dziedātājs, tad aktieris. Man ļoti patīk viņa balss. Un - ja godīgi - man pat būtu gribējies, lai tikai viņš dzied to dziesmu, bez Ārona, jo Ārona balss nav tik interesanta un i ne tuvu nav tik skaista un spēcīga, kā Carlosam.
Поделиться8806.08.2013 01:33
Izrādās viņi pa Los Andželosu dīžvojas un tur prezentē un reklame noveli.
Te ir dziesmiņa tūbē
Santa diabla
Ella es dueña de una calma
Que derrite y que contagia
De una magia que es un juego
Es sublime adivinanza
Ella si quiere me alcanza
Pero no baja del suelo
Solo sabe que en silencio
Sabe mal.Ella es dueña de un pasado
Más oscuro que su pelo
De un pañuelo empapado
Viene saliva venganza
Ella camina y no avanza
Ella no suda en el suelo
Solo sabe que el silencio
Sabe mal.Y te deja así dormido sin saber
Que hacer, ni que decir
Y te lleva así
Rendido así
Porque así es como esEs una diabla es una santa
Es por eso que me encanta
Es un remedio que te alivia el corazónEs una santa es una diabla
Calcula todo lo que hace
Es un misterio que te rompe el
Corazón.Sin pedir perdón.
Ella es dueña de mi sangre
De mis celos de mi hambre
De un deseo que no acaba
De una luz que no se apaga
Ella si quiere me alcanza
Pero no baja del cielo
Solo sabe que el silencio
Sabe mal.Y te deja así dormido sin saber
Que hacer, ni que decir
Y te lleva así
Rendido así
Porque así es como esEs una diabla es una santa
Es por eso que me encanta
Es un remedio que te alivia el corazónEs una santa es una diabla
Calcula todo lo que hace
Es un misterio que te rompe el
CorazónSin pedir perdón...
Поделиться8906.08.2013 12:39
Ekskluzīvā avance
Ideja laba! Interesanti, vai ar to sāksies telenovele, jo tā ir kā skatītāju uzruna un ievilkšana stāstā.
Поделиться9006.08.2013 12:42
gaidu, hihihi, interesanti.
Поделиться9106.08.2013 12:44
ak, jā, vēl - cepums Gabijai par uzdrošināšanos filmēties bez grimma. ne kura katra atļautos un uzdrīkstētos, bet pazīstot Gabiju, viņai ar to nav nekādu problēmu. Ikdienā mājās viņa vienmēr ir bez grimma, labākajā gadījumā ejot uz veikalu uzliek skropstu tušu un lūpu spīdumu.
Поделиться9306.08.2013 22:22
hihihi, tikko paskatījos dzimšanas gadus. Man patīk, ka Gabijas partneris atkal ir reālajā dzīvē jaunāks par viņu. Ārons ir dzimis 1982, Gabija 1977, savukārt Carloss 1972, bet Ximēna 1985...
Поделиться9407.08.2013 12:23
šeit noskatījos 1.sēriju. Pirmā daļa tagadne un interesanta, bet otrā daļa visu to pagātni tā aši un tā garlaicīga, jo jau tīzeros un treileros redzēta
Поделиться9507.08.2013 12:31
Te Telemundo lapā trijās daļās ar sērija. Kopumā plus mīnus kvalitāte abos normāla. Es skatījos pa visu portatīvā ekrānu
Поделиться9607.08.2013 12:54
ak, jā, vēl ko gribēju iekomentēt - forši, ka viņi novelē uztaisīja, ka Santa nāk no Veneciēlas, līdzīgi, kā Gabija. Es, protams, neatšķiru, bet Gabija Meksikā, filmējoties Mundo de Fieras, saņēma daudz pārmetumus par viņas Venezuēlas spāņu valodas akcentu. Iespējams, ka joprojām kauč kas no tā saglabājies - gudri, ka varoni ar uztaisa no Venecuēlas.
Vēl Santa Diabla pasākumos Gabija tagad visu laiku taisa frizūru ar sasuku uz sāniem. Arī Amandai novelē visu laiku ir uz sāniem. Santai celiņš pa vidu, līdzīgī, kā Gabija ikdienā. Teikšu godīgi - man Amandas sānu sasuka ne visai.
Kopumā nesajutu ķīmiju starp Santu un Santjago... Sorrī. Man pat likās, ka Santai vispār jebkāda interese par viņu sākumā radās, jo viņš ar mūziķis un turklāt spēlēja kapos Willija komponēto dziesmu "Santa". Nu tiesā gandrīz mirušais vīrs no kapa sarunājas ar Santu. Vēl - tas aktieris, kurš vīru atveidoja, nu vispār līdzi Gabijai netur. Pilnīgi skatījos un domāju, ko Santa Villijā atradusi un īsā mīlēšanās aina - ew, labi, ka vismaz īsa, LOL. Man patīk, ka dēls nerunā - noteikti jau Santjago būs tas, kas palīdzēs ar to. Forši bbeidzās 1.sērija, uzdzen paniku otrajai, hihihi. Pagidām man vislabāk no varoņiem patīk Santa un Umberto, vēl arī Barbara. Patīk, ka Santjago ir noslēpumi un baidās no policijas. Vēl - pēc promo man likās, ka Santjago Villiju junioru izglāba pagātnē, ka Santas vīrs tikko nmiris, bet izrādījās, ka tas ir tagadnē - tikko iepazinās. Tiek spēlēts uz to, ka mīlestība no pirmā acu uzmetiena, bet vēlreiz saku - Santjago tā ir mīla no pirmā acu skatiena, bet Santai man liekas nē - pagaidām Santjago pārāk stipri atgādina viņai vīru. Un tagad Santai bail, ka Santjago izjaks viņas plānus...
Vēl, tik jocīgi bija pēc tik ilga laika spāņu valodā skatīties. Šķiet agrāk vairāk visu sapratu. Bet ir ok - viņi jau vienmēr taisa šitās novele maksimāli vieglā spāņu valodā un arī sižetiem līdzi izsekot ļoti viegli. Bet galvenais - mana Gabija, tikai viņai par godu skatos.
Поделиться9807.08.2013 17:51
no vakardienas pirmizrādes nakts
Поделиться9907.08.2013 19:08
palasīju cilvēku komentārus forumā. Lielākoties ir pozitīvi komenti par Gabiju un Carlosu, arī Āronu. Saka, ka Gabija un Ārons kopā jauki, bet tādas lielas sajūsmas cilvekos nav - MSED laikos pēc pirmās sērijas par Gabijas un jencarlosa ķīmiju sajūsma bija daudz lielāka.
Negatīvie komenti, kuriem es arī piekrītu - Santa vaji sagatavojusies atriebībai, ja pat nezina, ka Cano ir jaunākais dēls. Otrkārt, diezgan vaji izskatās, ka Humberto nav pārbaudījis Amandas pagātni, viņas neeksistējošo vārdu Amanda Brown. Un izliekas viņa par tipa modeli - mūsdienu tehnoloģiju laimetā jaunas personības, turklāt bagātas un slavenas, radīšanai daudz naudas jāiegulda, bet Santai nav naudas pat kleitai. Varēja tad vismaz taisīt, ka viņa mantojumu lielu dabūja kaut kā.
Поделиться10007.08.2013 23:27
Te Telemundo lapā trijās daļās ar sērija. Kopumā plus mīnus kvalitāte abos normāla.
Normāla?? Tu joko? Labāku nevar vēlēties Pat uz milzu TV ekrāna ideāli izskatīsies.