Normāla?? Tu joko? Labāku nevar vēlēties Pat uz milzu TV ekrāna ideāli izskatīsies.
hihihihi, oki, es laikam esmu pie labākas pieradusi, lielus failus filmām kačājot.
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Santa Diabla / Kritušais eņģelis (Telemundo, 2013)
Normāla?? Tu joko? Labāku nevar vēlēties Pat uz milzu TV ekrāna ideāli izskatīsies.
hihihihi, oki, es laikam esmu pie labākas pieradusi, lielus failus filmām kačājot.
Nē, nu var jau būt, ka 1080p filmai ir labāka kvalitāte, bet arī 720p ir ļoti laba (īpaši priekš datora) un, ņemot vērā, ka nesen vēl telenoveles tādā kvalitātē internetā vispār nebija dabūjamas. Tomēr gigabaits priekš 40 minūtēm ir vairāk nekā normāla
skaidrs. Tad priecājamies, ka ir superkvalitāte, hihihi
Telemundo vel nav otrās sērijas, bet te jau ir. Vakar pirmā te gan vēlu parādījās. Bet te tomēr arī visas sērijas liks
Man ļoti patika 1.sērija bija ļoti interesanti skatīties!Un Gabija ir vienkārši lieliska!
reitingi pirmajai sērijai bija vislabākie Telemundo šajā vakarā, bet pēc El Senor de Los Selos lielajiem reitingiem tie šķita pārāk mazi. Kopumā - bija gaidīts vairāk, ņemot vērā mežonīgo reklāmas kampaņu.
Noskatījos otro sēriju. Jau biki šo to pārtinu, LOL. Santas plāns tiešām šķiet pārāk vājš. Gabijai bija lielisks tēlojums bailēm un idēlas sērijas beigas, LOL. Santjago lūrēšana logos man nepatika - stalkerošana ir jauka tikai tad, kad cilvēki tomēr viens otru vairāk pazīst. Nav smuki tā darīt. Turklāt - interesanti, ka Barbara atcerās Villiju un vēro māju. Karoč - cik vājam gan jābūt Santas plānam, ka pat barbara var viņu pieķert. Vēl man liekas pārāk īss laiks - divi gadi. Man būtu paticis, ja Santa būsu atriebību vismaz piecus gadus gatavojusi, nobriedusi, patiešām pārvērtusies par Amandu, bet Santjago būtu viņu saticis kapsētā vai vienalga kauč kur agrāk jau - uzreiz pēc Villija nāves un visu šo laiku meklējis un tagad atradis jau kā Amandu sava brāļa līgavu. Karoč - kā parasti, es savā galvā pārrakstu scenārisju un uzlaboju, lai tie ir loģiskāki. Vēl dikti smējos par Āronu ar gariem matiem...
Vēl man liekas pārāk īss laiks - divi gadi.
Redzot cik plāns ir vājš tad brīnos, ka ko tādu var plānot veselus 2 gadus, to varētu izgudrot daudz, daudz mazākā laikā. Un kā jau Tu alby teici plānā ir tik nepilnību, ka Santu var ātri atklāt. Kaut vai kā piemērs, viņa slēpj no Umberto, ka viņai ir dēls un tajā pašā laikā pilnīgi parastā neuzpucētā izskatā ir kapos un stāsta ka tas ir viņas dēls, viņu jau varēja ar šādiem "lieliem" drošības plāniem visi Kano atklāt.
Un pagaidām šķiet tik dīvaina Umberto un Santas saderinšānās, ja viņa izskatās it kā ir ļoti bagāta, tad jau viņai jādzīvo šikā mājvietā, kur Umberto varētu viņu apciemot un tā. Liekas dīvaini, ka Umberto precas ar sievieti, kuru nepazīst, un ar kuru labi, ja ir tikai skūpstījies, jo diez vai Santa ir atļāvusies uz ko vairāk ar vīra slepkavu, Umberto viņš neliekas tik lētticīgs, bet šāda rīcība par to liecina.
Vienīgais kas man šeit patīk ir Gabija, 1.sērijas sākums, tas kā viņa video runā, reāli tik patiesi viņa to prot ka tam var ticēt, it kā tā būtu realitāte. Un Gabija izskatījās lieliski sarkanajā kleitā. Man nepatīk Gabijas un Arona pāris, viņš viņai nepiestāv. Man personīgi labāk patīk pāris Gabija un Karloss. Bet kopumā pēc Patronas, kura bija ievērojama atriebības telenovele šī mani piesaista mazāk. Piesaista tikai foršā Gabija. Ja viņa nebūtu pārī ar Āronu es vēl būtu citās domās. kopumā jau neliekas slikta telenovele, bet ar daudziem trūkumiem.
Njā, jau esmu teikusi un saku, ka novelē daudz nepilnību un vizuāli un ķīmijas ziņāGabija labāk ar Carlosu. Vēl to saderināšanos bez sexa pirms laulībām varētu izskaidrot, ka Umberto būtu samīlējies Santā līdz ausīm un nevienu citu sievieti vairs neredzētu, bet otrās sērijas beigas parādīja, ka tā vis nav. Gabija izteicās, ka iespējams šī viņas labākā novele - pagaidām galīgi to neredzu. Man drīzāk liekas, ka Gabija vienkārši bija dikti noilgojusies pēc novelēm un aī grib ātrāk tikt ar šo noveli garām -tad viņai līgums ar Telemundo beidzas un viņa pārvāksies uz LA ar Jencarlosu. Es nez. Man ja atkal nepatīk, ka pārāk daudz visādi varoņi tiek iepazīsti nāti - tā tumšādainā ar to balto - man nu viņi vispār neinteresē un vispār viņus negribu - patiesībā tas novelēs kaitina, ka daudz visādus otrā plāna varoņus bāž un tad vēl comica relief varoņus bāž un galvenajiem līdz ar to mazāk screen time - speciāli, lai galvenajiem aktieriem nav tik saspringts filmēšanās datums. Es nez, tad jau drīzāk varētu īsākas noveles filmēt. Bet viens gan ir skaidrs - Amandai jāapprecas ar Umberto, jo savādāk es nezinu, kā var sižetu tālāk veidot.
Noskatījos 1. sēriju Ak, Telemundo mājaslapas kvalitāte - bauda acīm.
Ļoooti patika Amandas pirmā parādīšanās - tajā sarkanajā kleitā, zem ziedu arkas, tik skaisti!
Un Umberto skaists ofiss.
Kopumā man patika pirmā Santas un Santjago tikšanās - tā skaisti ar to Villija mūziku... Vienīgi, ja domāta mīlestība no pirmā acu skatiena, tad nu gan nē... Bet citādi kāreiz skaisti, ka sanāk tāds vienojošs posms viņiem - Villija mūzika. Dēla glābšana gan tāda klišejiska, bet lai jau.
Un beigas labas! Nabaga Santa!
Negatīvie komenti, kuriem es arī piekrītu - Santa vaji sagatavojusies atriebībai, ja pat nezina, ka Cano ir jaunākais dēls.
Nu, ņemot vērā, cik viņa nabadzīga, un ja tā nav baigi izplatīta info viņiem par ģimenes "melno avi", tad man nešķeit tik traks plothole šis...
Otrkārt, diezgan vaji izskatās, ka Humberto nav pārbaudījis Amandas pagātni, viņas neeksistējošo vārdu Amanda Brown. Un izliekas viņa par tipa modeli - mūsdienu tehnoloģiju laimetā jaunas personības, turklāt bagātas un slavenas, radīšanai daudz naudas jāiegulda, bet Santai nav naudas pat kleitai. Varēja tad vismaz taisīt, ka viņa mantojumu lielu dabūja kaut kā.
Te gan piekrītu... Patronā šis bija atstrādāts - uztaisīta internetā jaunā personība, bildes ar viņas arābu vīru utt utt., vēl rādīja, kā citi meklē netā par viņu un atrod visus tos rakstus no ballītēm utt. Bet nu jā, tur viņai bija naudas atliku likām. Līdz ar to man tagad ir interesantāk, jo kaut kas cits, atriebība bez lieliem finanšu līdzekļiem pamatā.
Un kā viņa domā tikt galā ar garderobes jautājumu pēc kāzām, tas arī jautājums. Ok, tad jau varēs jaunas drēbes iegādāties, bet sākumam jau arī kko vajadzēs.
LOL, nu ņemot vērā, ka viņi tur to visu atrisina līdz galam neko neatrisinot, gan jau ar drēbju jautājumu tiks galā. Arī dienā, kad palu atlaiž 3.sērijā Amandai ir mugurā dārga balta dizainera kleitiņa - nez no kurienes gan, ja jau Paulu atlaida - un ja no veikala, t\ad Paulau varētu par zādzību apsūdzēt, bet tas sižetā tika pilnīgi noignorēts. patiesībā jau biju piemirsusi, cik ar loģikas trūkumu un sižeta caurumiem bagātas ir telenoveles. Kopimā prime time seriālos tomēr ar visiem to svietiem loģika tomēr vairāk pastāv. LOL. Es pārrakstītu tā - Santa ir medmāsa, kopj slimu vecu tanti - bagātnieci - jau pēc Villija nāves. Un ir skumja. Slimā tante prasa Paulai un paula visu pastāsta. Tante grib palīdzēt - sākumā legāli, bet neko nepanāk. Tad paula izdomā, ka vienīgā iespēja ir šādi attiebties. paula sāk strādāt Cano advokātu birojā, sāk gulēt ar savu priekšnieku, ar šantāžām un intrigām panāk, ka kļūst par Umberto sekretāri. Ja neiesaistām slimo tanti, tad Paula šantažē savu priekšnieku, lai neatklātu viņa sievai, ka bija viņa mīļākā - no turienes nauda tērpiem. Šis priekšnieks izliekas, ka Amanda ir viņa tāla radiniece - kaut kā tā, arī atļauj vienu savu māju izmantot kā Amandas rezidenci... Iespēju ir daudz, bet autoram šķiet vieglāk ir ignorēt to, ko būtu loģiski jāizskaidro. Vēl par daudzām lietām sarakstīju atsevišķā pirmās nedēļas sēriju tēmā.
noskatījos trešo sēriju. Nolēmu katrai nedēļai atsevišķu tēmu.
Pagaidām garās sērijas - cik saprotu, pēc tam paliks īsākas.
Jau kopejā tēmā teicu, ka Santas plans ir baigi vājš, Humbeto uzvedība ar liekas dīvaina, jo viņš nav Amandu Brown pārbaudījis.
Tagad par Santas(Amandas) un Santjago attiecībām - vai man vienai liekas tas creepy, ka Santjago regulāri uzvedās ka stālkeris - lūr logos, seko Amandai... Es nez, viņi knapi viens otru pazīst, bet viņš seko viņai un ir sajūta, ka seko, jo ir apmāts, nevis seko, jo viņam viņa liekas aizdomīga un grib atklāt viņas noslēpusmus. Es nez, bet ta man izskatās. Un tas ir creepy.
Kā jau paredzēju, Villijs izteica pirmo vārdu pēc tēva nāves Santjago. Es pat gribeju, lai Santa nebūtu pārtraukusi un Santjago būtu speles Villijam - mūzika apvieno. Es gribētu, lai Santjago sāk mācīt Villijam spelēt saksafonu. Mūzika dziedē. Tas tā skaisti.
Lielākā noveles vērtība ir Gabija - bez viņas šo noveli laikam īsti neviens neskatīties. Es 100% nē.
Otra lielākā vērtība ir Carloss un viņa ķīmija ar Gabiju - viņi lielu kļūdu uztaisīja - vajadzēja Āronu likt Humberto lomā...
Domāju, ka trešā lielakā vērtība būs Ximena, kad parādīsies - pēc tiem Ines Rebledo promo es jūtu, ka dievināšu viņu jo viņa būs ar humoriņu.
Parādījās Ivans, Carlosa dēls. Tā romantika no pirmā acu izmetiena, ko izspelē starp to no reālās pasaules atpalikušo mājsaimnieci un tehnoloģiju karali Ivanu ir tik ļoti creepy, cik creepy vien var būt. Speciāli mums vairākas reizes atkārto, ka viņam ir 18, lai tik mēs neiedomātos par pedofīlismu - goda vārds. Sviests. Viņi tā cenšas kuču sociālas tēmas ietverts, ka es jau gaidu, ka tūlīt parādīsies kāds ļoti pārspīlēti stereotipisks gejs pilnam kompletam. Rasisms, tehnoloģijas pret veco pasauli un abi jaunais ar veco vēl mīlējas, tradicionālie bagātie un nabagie, narkotikas, azartspēļu atkarība, alkoholisms - tiešām vairs tik seksuālās minoritātes un homofobija pietrūkst...
Ak, jā Paula sāk man arvien vairāk nepatikt. Tā maita noteikti nodos Santu un noteikti neļaus viņai ar Santjago ko uzsākt. Tas, kā viņa dabūja darbu, bija pilnīgi neloģisks sviests.
--------
hihihi, ok, tas bija pārsteigums - Santas mammuks. Vismaz kaut ko viņa patiešām bija plānojusi.
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Santa Diabla / Kritušais eņģelis (Telemundo, 2013)