TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Santa Diabla / Kritušais eņģelis (Telemundo, 2013)

Santa Diabla / Kritušais eņģelis (Telemundo, 2013)

Сообщений 161 страница 180 из 291

161

Tā kā neviens šķiet bez manis nesktās, neredzu jēgu taisīt nedēļu tēmmas... tepat iekomentēšu. :)

12.

Wooow, nu ko, daudz kas iegūst jēgu! Šķietamais, neizprotamais Umberto naivums, ticība, mīlestība uz Amandu - izrādās tas viss arī ir teātris!!! Man aizdomas radās, ka kkas nav īsti tīrs kāzu naktī - Umberto kko jokainu vannasistabā sev izmeta. Nabaga Santa - ja zinātu, ka ir Umberto lamatās un viņš zina, kas viņa ir! Bet nu jāaa... neko spoži viņa nesagatavojās...ja jau ir atklāta. Bet forši... citādi es nevarēju saprast, kā Umberto nešķiet aizdomīgs Amandas vēsums utt., jo nu sorry, īpaši labi Santai nepadodas tēlot mīlošu sievu.

Video tajā kafe pasakumā gan bija iespaidīgi - nabaga Barbara :D

Njā, Santjago gan ir garlaicīgs... Un tās skumja suņa acis... bēē.. Nudien gribētos kkādu romantisku attīstību ar Santu un Umberto - vot tas būtu aizraujošs ceļš uz happy end.. :)

Inese... es nespēju saprast, ko par viņu domāt... Brīžiem uzjautrinoša savā dumjajā bērnišķīgumā, brīžiem kaitinoša savā psihopātismā. Viņa ir baisa... viegli iedomāties kā kkādu maniaku. :D

0

162

12.
Paloma написал(а):

Wooow, nu ko, daudz kas iegūst jēgu! Šķietamais, neizprotamais Umberto naivums, ticība, mīlestība uz Amandu - izrādās tas viss arī ir teātris!!! Man aizdomas radās, ka kkas nav īsti tīrs kāzu naktī - Umberto kko jokainu vannasistabā sev izmeta. Nabaga Santa - ja zinātu, ka ir Umberto lamatās un viņš zina, kas viņa ir! Bet nu jāaa... neko spoži viņa nesagatavojās...ja jau ir atklāta. Bet forši... citādi es nevarēju saprast, kā Umberto nešķiet aizdomīgs Amandas vēsums utt., jo nu sorry, īpaši labi Santai nepadodas tēlot mīlošu sievu.

Wov, lūk tas ir interesants sižeta pavērsiens patiesi, loģisks pavērsiens, jo likās ļoti dīvaina Umberto izturēšanās, un man pat sāk rasties vēlme sākt skatīties. Bet kas man rada dīvainības sajūtu - ja jau Umbetto visu zin, tad kāpēc saplēsa laulību līgumu? Tik ļoti viņš nevarēja izturēt bez kāzu nakts vai arī tomēr ir viņam kāda mīlestība pret Santu?

Paloma написал(а):

Njā, Santjago gan ir garlaicīgs... Un tās skumja suņa acis... bēē.. Nudien gribētos kkādu romantisku attīstību ar Santu un Umberto - vot tas būtu aizraujošs ceļš uz happy end.. :)

Santjago suņa acis ir tas kas mani visvairāk attur skatīties šo telenoveli, man no viņa lūdzošā skatiena vien metas šķērmi ap dūšu. Ja viss attīstītos ar Umberto, tas būtu tiik lieliski.

0

163

Paloma написал(а):

Tā kā neviens šķiet bez manis nesktās, neredzu jēgu taisīt nedēļu tēmmas... tepat iekomentēšu.

es skatos un nedēļas tēmas taisu, tik es kavēju visu. Līdz 12.sērijai vēl neesmu tikusi.

0

164

Свернутый текст

Bet par tiem sižeta notikumiem - man liekas, ka Umberto mīl Santu. Varbūt pats to vēl neapzinās, bet mīl. Un kad vēl uzzinās, ka brālis mīl, tad būs supergreizsirdīgs - ja vien tas jau nav noticis. Es nez. Es gribu, lai viņš mīl, lai spēlē teātri un lai glābj Santu. Forši būtu, ja beigās izrādītos, ka Santjago tiesām ir slepkava un slims, LOL.

0

165

hihi, alby, un es vēl domāju, ka es esmu iekavējusi :D

mmaarriiaa - man šķiet, ka tur arī kādam āķim jābūt.. Vai nu nebija īstais līgums, vai kopija vai kas tml. Neticu, ka viņš tā riskētu...

Ai, un es esmu totāli safanojusies par Santu un Umberto! :D Diez kāds vispārējais tautas noskaņojums? Moš pamaina scenāriju? :D

0

166

15

Ahh, es nevaru izturēt vairs Santjago, vņš man sāk reāli besīt!!! Riktīgs stalkeris... Izseko, izspiego, bāž degunu, kur nevajag, tip viņam baigās tiesības visu zināt... Tik kaitinoši!! Un jebkurš normāls cilvēks jau vsp sen būtu aizlaidies, ja irkas slēpjams, un policija min uz papēžiem, mīlestība vai ne mīlestība...

Paula paliek arvien drausmīgāka... tāda ledus sieviete... brrr! Vispār bez sirds.

Wow, Santa stāvoklī... Spēcīgi. Cik viņai to smagi pieņemt... vīra slepkavas bērns... Ah, bet atkal ja pasapņot - cik tā varētu būt forša saikne starp viņu un Umberto :love:

0

167

Свернутый текст
Paloma написал(а):

Wow, Santa stāvoklī... Spēcīgi. Cik viņai to smagi pieņemt... vīra slepkavas bērns... Ah, bet atkal ja pasapņot - cik tā varētu būt forša saikne starp viņu un Umberto

Gan jau būs spontānais aborts - tā parasti. Bet jā - es par Umberto.

0

168

Свернутый текст

Gan jau būs spontānais aborts - tā parasti. Bet jā -
es par Umberto.

Tas vēl ok. Māmuļa un Paula gan dzelžaini noskaņotas uz abortu. Nebrīnītos, ja izraisītu spontāno, ja Santa atteiksies no parastā (un nevaru iedomāties viņu piekrītam). Vispār man Santas žēl... Apkārt nekāda atbalsta, sapratnes, tikai fanātiskas atriebes kārotājas, kam Santa ir instruments...

0

169

19.

Kaut kā arvien vairāk garlaiko šī telenovele... Un kaitina.
Santjago tracina. Nu cik var izsekot un jaukties svešās darīšanās? Un gājiens ar Santas dēlu... Nu ķipa baigi romantiski un skaisti, ka uzdeva par savu dēlu, lai varētu Santa būt ar bērnu vienā mājā, bet - neapspriežoties ar Santu??? Un nabaga puika... dzīvot tagad tādos melos...
Un māte un Paula nenormāli tracina - viņām reāli tik prātā atriebība, un viss. Kā uz abortu cenšas piespiest, tik auksttas, bezjūtīgas. Es vēl saprastu Paulu, Villija māja, bet Santas māte/?? Viņai vajadzētu domāt par to, kas meitai labākais...

0

170

http://i60.fastpic.ru/big/2013/0914/c9/dadd1ae153d91267b95d385fa66b07c9.jpg

0

171

Es šitamajo skatos caur jūsu komentiem :D Lolz, kāds vispār starptautiskais noskaņojums fanu vidū? Par kuru pāri fano vairāk?

0

172

Es tagad iedzenu La patrona, Santu atkal esmu iekavējusi.. :D
aNgeL par pāri man neteica, bet teica, ka esot pārsteigti, ka ne mirkli neesot garlaicīgi, viss ātri notiekot, visi varoņi interesanti - un es nepiekrītu nevienam no tiem apgalvojumiem. :D Umberto ir galvastiesu pārāks par visiem pārējiem, Santa (iespējams Gabijas dēļ vien) ir tā neko, man vēl nimfomāniskā Barbara šķiet interesanta, bet pārējie, īpaši tie otrā plāna pāri (bezmugurkaula Arturo ar rasistisko māti, puišelis un ūberblondā 40gadniece utt) - ne tikai garlaicīgi, bet arī kaitinoši...

0

173

:D Es te vakar pārskatīju dažādas vecās noveles, arī Dame Chocolate, kur Karloss, nu bāc, KAPĒ VIŅŠ TE NAV GALVENAIS VĪRIEŠU LOMAS ATVEIDOTĀJS??? Shit, ja nepamainīs sižetu, tad šitā būs tizla novele. Es jau pēc skrīnšūtiem redzu Santjago puppy eyes, kas mani riktīgi tracina  :sceptic:

0

174

20.

Waaaaaa :love: Umberto, kam, esot kopā ar Liseti, parēgojas Amanda, un Lisete, kas saka, ka viņš ir savāds, it kā pirmo reizi ar viņu mīlētos, nevis vnk sekss. :love: Bāāāc, man VAJAG šo pāri kopā!!!

Un tik uzjautrinoši, kā viņš ar Amandu/Santu spēlējas... nabadzīte. Bet Umberto mīlu arvien vairāk!

Ai, bet tas gājiens Ineses ar Santjago... tik idiotiski banāls... pffffffff.

0

175

es tik tikko iegāju paskatīties, kas īsti noteik novelē un darbā bez skaņas šito avanci noskatījos - kā Amanda tomēr meklē mierinājumu pie |Humberto un kā Humberto viņu uz mirkli apskāva un pievēra acis. Eh, tik skaisti - es tā gribu, lai viņi ir endgame novelē un Amanda tikai pamazām saprot, ka iemīlas Humberto un Humberto paveic ko tādu, kas viņu attaisno.

0

176

Līdz 29.

Ak, Umberto, Umberto... :love: Man tā patīk, kā viņš spēlējas ar Santu! Un forši bija, kad vienlaicīgi viens otram uzbruka - viņš ar aizvešanu uz mežu, viņa ar tiesas prāvas zaudēšanu. Lai gan tas man arī šķita tā jokaini, ka neviens pirms pašas doklumentu nodošanas nepārbaudīja vai viss ok, maz ko sekretāre varēja salaist dēlī...

Mani šausmīgi tracina, ka Santa nemaz necenšas tēlot mīlestību pret Umberto! Ja viņš jau sen visu nezinātu un vnk nepiespēlētu viņai, es domāju tur sen būtu kļuvis skaidrs, ka viņa neko nejūt - vai jūt naidu. Vai arī Umberto būtu jābūt totālam idiotam... Kāds viņš, protams, nav.

Ai, bet tie momentiņi... Kad Umberto redzēja Amandu runājam ar dēlu... Un kad bija pie viņas guļošas un pēc tam teica sev, ka nedrīkst viņā iemīlēties.. Aiii, tik forši!

Cik ironiski, ka Paula visu laiku pārmeta Santai par Santjago, bet beigās pati sanāk lielākā nodevēja... Tagad Umberto būs tiešais informācijas kanāls caur Toro....

Un man drausmi nepatīk tie slimi vardarbīgie tēli, kas uzpeldēja... Vinsente, kas kko tur ieslēgtu pagrabā, turklāt kko meitai kkad nodarījis, par ko murgo, un tas policists, kas tik brīvi slepkavo.

0

177

32.

Nu nēee... Nu kāpēc???? :( Kāpēc bija jāpataisa Umberto par slepkavu??? :'( Es vēl visu laiku tā priecājos, ka viņš nav tāds īsteni mafiozīgs ļaundaris, bet tagad... Eh, mani sapņi par viņu ar Santu kā pāri brūk :(
Bet kā viņš pārdzīvoja, kad Santa nokrita pa kāpnēm, zaudeja bērnu - ahh, cik foršiiii! :shine:

Tas pavērsiens ar Inesi un Villiju tāds jokains.. Viņai no viņa vai bija bērns? Un ko Vinsente izdarīja, lai viņa zaudētu? Vai kas tur notika? Es jau pat aizdomājos līdz tādam ārprātam, ka Vinsente pagrabā tur Villiju, kurš kkādā veidā izdzīvoja.. :D

0

178

albalonga написал(а):

es tik tikko iegāju paskatīties, kas īsti noteik novelē un darbā bez skaņas šito avanci noskatījos - kā Amanda tomēr meklē mierinājumu pie |Humberto un kā Humberto viņu uz mirkli apskāva un pievēra acis. Eh, tik skaisti - es tā gribu, lai viņi ir endgame novelē un Amanda tikai pamazām saprot, ka iemīlas Humberto un Humberto paveic ko tādu, kas viņu attaisno.

njā.. ja vien 32.sērija visu nebūtu sačakarējusi tā, ka man paliek grūti iedomāties tādu variantu...  :mad:
Vispār mani sāk kaitināt, kādi tur visi pēkšņi izrādās maitoņi... Ieskaitot Santas vīru un māti. PF.

0

179

Santa un Umberto

Fan video

Apvienojums ar Dos hogares :D

0

180

jā, visus šitos video esmu redzējusi. :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Santa Diabla / Kritušais eņģelis (Telemundo, 2013)