aNgeL написал(а):Izas un Aransas izlīgšanas aina forša, bet tajā pašā laikā man trūka ticamības, ka tam bija jānotiek tieši tobrīd un no kurienes pēkšņi Aransai radās tāda apgaismība. Kaut kā man tur nedaudz trūka loģikas ziņā.
Man arī nedaudz zuda loģika. Bet šķiet Aransai sāka mainīties tā attieksme brīdī, kad Isa viņai teica, ka ja tā nemīl Estebanu, pareizi darīja, ka izšķīrās, jo galvenais, lai viņa ir laimīga un tad Aransa ļāva Isai apsēsties savas mātes krēslā. Un iespējams Aransai nāca apgaismība tieši brīdī, kad viņa saprata, ka Isa var būt mirusi un viņa to zaudēs.
aNgeL написал(а):Bet tagad atkal pēc šīm lielajām ainām nav īsti stimula skatīties, jo pārāk viss drūmi un skaidrs, ka priecīgāk nepaliks. Šaubos, ka būs kaut kas interesants Artūram un Izai.. Interesanti būs, kad nāks gaismā, kas ir Havjērs un tml. Pasekot notikumiem gribas, bet varētu iztikt bez skatīšanās.
Man arī zudusi vēlme skatīties, jo ir paredzams kas notiks. Un lai gan katrs pārdzīvo notikumus savādāk, bet šeit nav bijušas tādas īstas ainas, kur Arturo, piem, vienatnē pārdzīvo, bet Isa gan ļoti pārdzīvo, jeb arī vaina Gajā, jo viņš visas savas lomas vienādi tēlo un vnm tāds nomākts skats viņam, ka nevar saprats pārdzīvo vai vienkārši tāds ir, nezinu.