Šodienas sērijā bija epizode, kura uzreiz prātā ļoti līdzīga aina no kādas citas telenoveles, bet visinteresantākais ir iemesls kāpēc to otru telenoveli atcerējos. Tātad-runa ir par ainu, kurā Hosē Luiss un Refuhio liek jūrniekiem notvert ''bīstamo noziedznieku'' Alehandro-dzīvu vai mirušu. Taču savā ziņā diezgan traģikomiski ir tas, ka Kaislībās bija identiska aina, kurā Sebastiana Rulji atveidotais Santjago lika notvert citu ''noziedznieku'' Rikardo, turklāt tāda paša iemesla dēļ, kāda Hosē Luiss grib atrast Alehandro-lai nepieļautu, ka viņš būtu kopā ar savu mīļoto. Jā, vienā telenovelē Sebastiana varonis bija vajātājs, bet citā pats kļuva par vajāto, kas par sevi nebūtu nekas īpašs, ja vien šīs abas epizodes nebūtu praktiski identiskas, tikai ar to starpību, ka nu abi Rulji varoņi ir mainītās lomās.
Jaa,par shito,kad tu man pastaastiiji un man pieleeca es veel ilgi gaaju pa ielu smeejos un smaidiiju.
Karma. To ko Santjago pastrādājis iepriekšējā dzīvē, tagad jāatmaksā Alehandro
Kas nu ir tas ir nevaru nepiekrist.Ne velti saka-nedari otram to,ko negribi,lai dara tev.Un tagad she tev Alehandro jaamaksaa par Santjago greekiem.