Tu laikam uzprasījies

Lo que la vida me robó / Plosītās sirdis (Televisa, 2013/2014)
Сообщений 141 страница 160 из 279
Поделиться14107.09.2016 19:55
Поделиться14307.09.2016 20:11
Tu taču sajuti kaut ko īpašu brīdī, kas nospiedi to pogu?
Heidy, vāveres vienkārši nepiedotu, ja tā nebūtu es. Katrā ziņā viņas gavilē!
Поделиться14407.09.2016 22:50
Jau rīt, nespēju vēl aptvert, ka mana favorīttelenovele būs Latvijā! Neticami! 
Aktīvi ar Angel darbosimies @BoyerRulliLV kontā!

Поделиться14508.09.2016 11:03
Kā man patīk abu satikšanās pie jūras
Jau tad, kad skatījos datorā biju sajūsmināta, bet TV lielajā ekrānā viss daudz iespaidīgāk izskatījās, jūra vienmēr piešķir šarmu.
Поделиться14608.09.2016 11:10
Kā man patīk abu satikšanās pie jūras
Man arī
Jūra, vējš, tumsa... tāda ķīmija uzreiz, ka pilnīgi es sajūtu to vēju uz ādas 
Es īstenībā nenocietos un jau vakar noskatījos pirmo sēriju
Bet tagad iegāju LTV1 mājaslapā un ieraugot, ka tiešām to rāda Latvijā, prieka skudriņas pārskrēja
Tiem, kas pirmo reizi redz Angy droši vien kā nu kuram ar to patiku būs, kādam laikam tikai laika gaitā atnāks, nezinu, bet es jau tajā stadijā, kad skatos un jūsmoju par katru viņas parādīto sekundi! Vienmēr paticis tas, kādu spēku viņa piešķir savām varonēm, piemēram, kā jau pirmajā sērijā Monserrata stājās pretī savai mātei Grasielai.
Līdzīgi kā tikko Mīlas jūrā, arī šeit tagad acis priecē šīs skaistās un krāsainās ainavas, pludmales 
Поделиться14708.09.2016 11:25
Tiem, kas pirmo reizi redz Angy droši vien kā nu kuram ar to patiku būs, kādam laikam tikai laika gaitā atnāks, nezinu, bet es jau tajā stadijā, kad skatos un jūsmoju par katru viņas parādīto sekundi!
Man Teresas loma pilnīgi atvēra acis par Anželiku kā aktrisi (CIK lieliski, ka tas notika), un pēc tam jau visas Anželikas lomas šķiet īpašas, pat tās, kuras iepriekš nešķita, ne tikai var apjūsmot viņas aktrises talantu, bet man vienmēr patīk skatīties kā Anželiku sapucē, viņa ir kā hameleons, viņai piestāv tik dažādi stili, meikaps, var iedvesmoties no tēliem.
Поделиться14808.09.2016 15:55
Jā, no kāzām Monseratai ar Sebastjanu izdevās izvairīties, bet varbūt viss būtu savādāk, ja Sebastjans būtu no tiem, kurš vēlētos apprecēt savu iecerēto par katru cenu, pat zinot, ka viņa mīl citu, nevis uzreiz atsauktu saderināšanos. Protams, labi jau vien ir, ka tā notika, jo nekas neliecina, ka šī laulība, ja tā tiktu noslēgta, būtu laimīga, jā var jau teikt, ka neviens nevar zināt, kā būtu, ja būtu, tomēr kā mēdz teikt, ka viss, kas notiek, notiek uz labu.
Поделиться14908.09.2016 21:37
Noakatiijos shodien pirmo seeriju.Pagaidaam no ljoti dziljas komenteeshanas attureeshos.Seriaals patiik un ir interesants.Vismaz pagaidaam noteikti skatiishos.Kaa buus veelaak peec laika nezinu.Bet taa kaa sheit par Angeliku un seriaalu kopumaa atsauksmes ir diezgan labas,tad domaajams,ka buus labi un interesanti. 
Поделиться15009.09.2016 13:25
Kā man patīk abu satikšanās pie jūras Jau tad, kad skatījos datorā biju sajūsmināta, bet TV lielajā ekrānā viss daudz iespaidīgāk izskatījās, jūra vienmēr piešķir šarmu.
Varu piekrist katram vārdam! Oriģināla satikšanās un tik romantiska! 
Поделиться15110.09.2016 19:27
Paskatījos dazus fragmentus youtobe, ļoti iepatikās galvenais pāris, abu strīdi un vēlak sarunas aizrāva, kaut orģinālvalodā neko nesaprotu, tagad ir liela intrese redzēt latviski, obligāti skatīšos un vel mūzika serjalā ir dievīga

Поделиться15213.09.2016 00:08
Paskatījos dazus fragmentus youtobe, ļoti iepatikās galvenais pāris, abu strīdi un vēlak sarunas aizrāva, kaut orģinālvalodā neko nesaprotu, tagad ir liela intrese redzēt latviski, obligāti skatīšos un vel mūzika serjalā ir dievīga
Lieliski, ka iepatikās un skatīsies! Viena no labākajām Televisas telenovelēm, kas pēdējos gados LV ir rādīta
Par trešo sēriju runājot...Cik smieklīgi dusmīga bija Monserrata uz Alehandro, ka viņš atnāca tad, kad beidzot bija saņēmies Hosē Luiss. Neviens pat iedomāties nespēja iemeslu tam, kādēļ viņa tik neapmierināta un pat rupji izturējās pret Alehandro.
Hosē Luiss baidās, ka viņa ekonomiskā stāvokļa dēļ nebūs atļaujas precēties ar Monsi, tādēļ novelk runāšanas brīdi ar Lauro...Nemaz nenojaušot, ka nāksies par to dārgi maksāt.
Un cik skaista ir Monserrata, kad runā un sapņo par mīlestību, laulību un bērniem. Ļoti patika aina, kurā Karlota ieteica viņai pievērst uzmanību Alehandro, bet Monse uzreiz tik neapmierināta palika
Man liekas, ka salīdzinot ar Īsto mīlu vislielākā varoņu atšķirība ir Grasielā un Augustā. Un jo vairāk atšķirību, jo interesantāk skatīties, redzēt citu interpretāciju.

Поделиться15313.09.2016 12:38
Jā, piekrītu, ka Hosē Luiss, atkal un atkal atliekot sarunu ar Lauro, visu tikai padara ļaunāku, lai gan no otras puses, kaut arī Lauro pateica, ka viņam visi cilvēki ir vienlīdzīgi un viņš neiebilstu, ka meita par vīru izvēlētos strādīgu un uzņēmīgu vīrieti, bet tomēr tajā pašā laikā piebilda, ka vēlētos lai Monserrata apprecētos ar viņu aprindu pārstāvi. Tādēļ nevar pilnīgi droši apgalvot, ka Lauro uzreiz dotu savu svētību meitas un Hosē Luisa kāzām, lai gan ļoti iespējams, ka uz Lauro lielu iespaidu atstātu tas, ka meitas iecerētais dien jūras flotē, gluži tāpat kā pats savā laikā, tāpēc viņš pievērtu acis uz faktu, ka nākamais znots nav no augstdzimušas ģimenes.
Поделиться15413.09.2016 12:45
Lūgums atbildēt tos kas skatās un seko līdzi šai tēmai!
Kad Jūs skatāties sērijas - pa TV no rīta vai pēcpusdienā, vai jebkurā savā laikā internetā? Jautāju, jo man grūti organizēt informācijas likšanu, nezinot, kad aptuveni vairums ir noskatījies.
Paldies jau iepriekš!
Поделиться15513.09.2016 13:19
Es telenoveli vienmēr skatos no rīta televīzijā.
Поделиться15613.09.2016 13:27
Es censhos skatiities no riita.Tiesa vienu dienu,gan nedaudz noguleeju un pamodos desmitos nevis pusee.bet taa censhos skatiities un nenoguleet,jo man patiik.Pagaidaam interesa nav zudusi.

Поделиться15713.09.2016 14:44
Es skatos interneta, kad man sanak, jo pa tv rada tados laikos kad nevaru
Поделиться15813.09.2016 14:53
Es skatos internetā
Поделиться15913.09.2016 15:30
Es skatos lielākoties ap kādiem plkst.18:00 TV ierakstā.
Поделиться16013.09.2016 17:45
internetā vakarā ap 21.00