TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Plosītās sirdis » Lo que la vida me robó / Plosītās sirdis (Televisa, 2013/2014)

Lo que la vida me robó / Plosītās sirdis (Televisa, 2013/2014)

Сообщений 141 страница 160 из 279

141

Tu laikam uzprasījies :P :D

+2

142

Mariposa написал(а):

Tu laikam uzprasījies

:D Nē, es devu kādam iespēju justies laimīgam :D Tu taču sajuti kaut ko īpašu brīdī, kas nospiedi to pogu? http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/53ec18a9c54471a7938a38d615c86861.gif
http://s7.uploads.ru/Iu6q7.jpg

+2

143

aNgeL написал(а):

Tu taču sajuti kaut ko īpašu brīdī, kas nospiedi to pogu?

Heidy, vāveres vienkārši nepiedotu, ja tā nebūtu es. Katrā ziņā viņas gavilē!http://i190.photobucket.com/albums/z290/Estrelja/squirrenut_zps455a3ec7.gif

+2

144

Jau rīt, nespēju vēl aptvert, ka mana favorīttelenovele būs Latvijā! Neticami! :)
Aktīvi ar Angel darbosimies @BoyerRulliLV kontā!

http://sf.uploads.ru/UIv83.jpg

+3

145

Kā man patīk abu satikšanās pie jūras  :love:  Jau tad, kad skatījos datorā biju sajūsmināta, bet TV lielajā ekrānā viss daudz iespaidīgāk izskatījās, jūra vienmēr piešķir šarmu.

+3

146

mmaarriiaa написал(а):

Kā man patīk abu satikšanās pie jūras

Man arī  :love: Jūra, vējš, tumsa... tāda ķīmija uzreiz, ka pilnīgi es sajūtu to vēju uz ādas :D
Es īstenībā nenocietos un jau vakar noskatījos pirmo sēriju :D Bet tagad iegāju LTV1 mājaslapā un ieraugot, ka tiešām to rāda Latvijā, prieka skudriņas pārskrēja :D Tiem, kas pirmo reizi redz Angy droši vien kā nu kuram ar to patiku būs, kādam laikam tikai laika gaitā atnāks, nezinu, bet es jau tajā stadijā, kad skatos un jūsmoju par katru viņas parādīto sekundi! Vienmēr paticis tas, kādu spēku viņa piešķir savām varonēm, piemēram, kā jau pirmajā sērijā Monserrata stājās pretī savai mātei Grasielai.
Līdzīgi kā tikko Mīlas jūrā, arī šeit tagad acis priecē šīs skaistās un krāsainās ainavas, pludmales  :love:

+3

147

aNgeL написал(а):

Tiem, kas pirmo reizi redz Angy droši vien kā nu kuram ar to patiku būs, kādam laikam tikai laika gaitā atnāks, nezinu, bet es jau tajā stadijā, kad skatos un jūsmoju par katru viņas parādīto sekundi!

Man Teresas loma pilnīgi atvēra acis par Anželiku kā aktrisi (CIK lieliski, ka tas notika), un pēc tam jau visas Anželikas lomas šķiet īpašas, pat tās, kuras iepriekš nešķita, ne tikai var apjūsmot viņas aktrises talantu, bet man vienmēr patīk skatīties kā Anželiku sapucē, viņa ir kā hameleons, viņai piestāv tik dažādi stili, meikaps, var iedvesmoties no tēliem.

+3

148

Jā, no kāzām Monseratai ar Sebastjanu izdevās izvairīties, bet varbūt viss būtu savādāk, ja Sebastjans būtu no tiem, kurš vēlētos apprecēt savu iecerēto par katru cenu, pat zinot, ka viņa mīl citu, nevis uzreiz atsauktu saderināšanos. Protams, labi jau vien ir, ka tā notika, jo nekas neliecina, ka šī laulība, ja tā tiktu noslēgta, būtu laimīga, jā var jau teikt, ka neviens nevar zināt, kā būtu, ja būtu, tomēr kā mēdz teikt, ka viss, kas notiek, notiek uz labu.

+1

149

Noakatiijos shodien pirmo seeriju.Pagaidaam no ljoti dziljas komenteeshanas attureeshos.Seriaals patiik un ir interesants.Vismaz pagaidaam noteikti skatiishos.Kaa buus veelaak peec laika nezinu.Bet taa kaa sheit par Angeliku un seriaalu kopumaa atsauksmes ir diezgan labas,tad domaajams,ka buus labi un interesanti. :)

+3

150

mmaarriiaa написал(а):

Kā man patīk abu satikšanās pie jūras    Jau tad, kad skatījos datorā biju sajūsmināta, bet TV lielajā ekrānā viss daudz iespaidīgāk izskatījās, jūra vienmēr piešķir šarmu.

Varu piekrist katram vārdam! Oriģināla satikšanās un tik romantiska! :)

+3

151

Paskatījos dazus fragmentus youtobe, ļoti iepatikās galvenais pāris, abu strīdi un vēlak sarunas aizrāva, kaut orģinālvalodā neko nesaprotu, tagad ir liela intrese redzēt latviski, obligāti skatīšos un vel mūzika serjalā ir dievīga  :whistle:  :cool:

+2

152

zubizum написал(а):

Paskatījos dazus fragmentus youtobe, ļoti iepatikās galvenais pāris, abu strīdi un vēlak sarunas aizrāva, kaut orģinālvalodā neko nesaprotu, tagad ir liela intrese redzēt latviski, obligāti skatīšos un vel mūzika serjalā ir dievīga

Lieliski, ka iepatikās un skatīsies! Viena no labākajām Televisas telenovelēm, kas pēdējos gados LV ir rādīta :)

Par trešo sēriju runājot...Cik smieklīgi dusmīga bija Monserrata uz Alehandro, ka viņš atnāca tad, kad beidzot bija saņēmies Hosē Luiss. Neviens pat iedomāties nespēja iemeslu tam, kādēļ viņa tik neapmierināta un pat rupji izturējās pret Alehandro. :D Hosē Luiss baidās, ka viņa ekonomiskā stāvokļa dēļ nebūs atļaujas precēties ar Monsi, tādēļ novelk runāšanas brīdi ar Lauro...Nemaz nenojaušot, ka nāksies par to dārgi maksāt.
Un cik skaista ir Monserrata, kad runā un sapņo par mīlestību, laulību un bērniem. Ļoti patika aina, kurā Karlota ieteica viņai pievērst uzmanību Alehandro, bet Monse uzreiz tik neapmierināta palika :D
Man liekas, ka salīdzinot ar Īsto mīlu vislielākā varoņu atšķirība ir Grasielā un Augustā. Un jo vairāk atšķirību, jo interesantāk skatīties, redzēt citu interpretāciju.

http://s2.uploads.ru/RQJsC.png

+3

153

Jā, piekrītu, ka Hosē Luiss, atkal un atkal atliekot sarunu ar Lauro, visu tikai padara ļaunāku, lai gan no otras puses, kaut arī Lauro pateica, ka viņam visi cilvēki ir vienlīdzīgi un viņš neiebilstu, ka meita par vīru izvēlētos strādīgu un uzņēmīgu vīrieti, bet tomēr tajā pašā laikā piebilda, ka vēlētos lai Monserrata apprecētos ar viņu aprindu pārstāvi. Tādēļ nevar pilnīgi droši apgalvot, ka Lauro uzreiz dotu savu svētību meitas un Hosē Luisa kāzām, lai gan ļoti iespējams, ka uz Lauro lielu iespaidu atstātu tas, ka meitas iecerētais dien jūras flotē, gluži tāpat kā pats savā laikā, tāpēc viņš pievērtu acis uz faktu, ka nākamais znots nav no augstdzimušas ģimenes.

+1

154

Lūgums atbildēt tos kas skatās un seko līdzi šai tēmai!
Kad Jūs skatāties sērijas - pa TV no rīta vai pēcpusdienā, vai jebkurā savā laikā internetā? Jautāju, jo man grūti organizēt informācijas likšanu, nezinot, kad aptuveni vairums ir noskatījies.
Paldies jau iepriekš!

+1

155

Es telenoveli vienmēr skatos no rīta televīzijā.

+1

156

Es censhos skatiities no riita.Tiesa vienu dienu,gan nedaudz noguleeju un pamodos desmitos nevis pusee.bet taa censhos skatiities un nenoguleet,jo man patiik.Pagaidaam interesa nav zudusi. :)  :D

+2

157

Es skatos interneta, kad man sanak, jo pa tv rada tados laikos kad nevaru

+2

158

Es skatos internetā

+2

159

Es skatos lielākoties ap kādiem plkst.18:00 TV ierakstā.

+3

160

internetā vakarā ap 21.00 :)

+3

Вы здесь » TelenovelesLV » Plosītās sirdis » Lo que la vida me robó / Plosītās sirdis (Televisa, 2013/2014)