TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » La malquerida / Nemīlētā (Televisa, 2014)

La malquerida / Nemīlētā (Televisa, 2014)

Сообщений 121 страница 140 из 216

121

Nenoliegshu,ka esmu arii es iemetusi acis.Tiiras zinjkaariibas peec.Un vai man tikai liekas vai arii Estevans tieshaam patiesiibaa nav tas par ko izliekas??

0

122

Bet šodienas sērijā ,Estebanā bija jūtami,tādi savdabīgi nodomi,kad centās Akasijai iestāstīt,ka viņš ir labais!

0

123

Rosa Diamante *** написал(а):

Bet šodienas sērijā ,Estebanā bija jūtami,tādi savdabīgi nodomi,kad centās Akasijai iestāstīt,ka viņš ir labais!

Jaa,par to jau arii ir runa.Taapeec es domaaju vai vinjsh maz ir tas par ko sevi uzskata un par sevi liek domaat citiem??

0

124

Marianhela написал(а):

Jaa,par to jau arii ir runa.Taapeec es domaaju vai vinjsh maz ir tas par ko sevi uzskata un par sevi liek domaat citiem??

Nē,nav!Es finālu arī noskatījos,tāpēc njāā!

0

125

Jā, Akāsija savu attieksmi pret Estebanu mainīja pārāk ātri, un pat vairāk-uzskata, ka abu starpā varētu izveidoties draudzība, nevis tikai mierīga līdzās pastāvēšana. Ja kāds viņai būtu teicis, ka reiz tik radikāli mainīs savu nostāju pret mātes vīru, Akāsija tam nekad nebūtu ticējusi.

0

126

Taisnība-ļoti ātri arī Akāsija  ļāvās Estebana valdzinājumam un visiem skaistajiem vārdiem. Šobrīd viņa savu dzīvi redz skaistu - mīlestība ar Ulisesu, draudzība ar Estebanu, skaistas attiecības ar māti utt.

0

127

aNgeL написал(а):

Taisnība-ļoti ātri arī Akāsija  ļāvās Estebana valdzinājumam un visiem skaistajiem vārdiem. Šobrīd viņa savu dzīvi redz skaistu - mīlestība ar Ulisesu, draudzība ar Estebanu, skaistas attiecības ar māti utt.

Un uzreiz jau ir pamanāma Estebana greizsirdība uz Ulisesu.

0

128

Jā, ja Akāsija būtu pamanījusi ar kādu skatienu Estebans nolūkojās tajā, kā viņa un Ulisess skūpstījās, tad tas viņai būtu licis par šo to aizdomāties.

0

129

Kāds gan Manuelam ir iemesls domāt, ka Akāsija viņu mīl kā vīrieti, nevis tikai kā bērnības draugu, pret kuru izjūt tikai nevainīgu pieķeršanos un kuru neuztver kā pretējā dzimuma pārstāvi? Vai viņš tiešām tic tikai tam, kam grib ticēt, vai arī nezina kā ir, ja tevi tiešām kāda sieviete no sirds mīl? Lai vai kā, bet Manuelam nav nekāda iemesla Akāsijai pārmest, ka mīl citu, nevis viņu, jo viņa nekad nav viņam devusi cerības uz ko vairāk par nevainīgu draudzību.

0

130

Viņš vienkārši pārāk daudz sacerējās,un vēl ņemot vērā,ka viņi gadiem netikās,tad kas tā par mīlestību?Viņu visticamāk apžilbināja Akasijas jaunais izskats,kā viņa izaugusi un pārvērtusies.Bet manuprāt pats labākais bija tas,ka Estebanan tik ļoti nepatika ziņa,ka Manuels gribēja,lai Akasija kļūst par viņa draudzeni,jau vērojams,ka viņam viņa ļoti patīk.

0

131

Shodienas seeriju veel nesanaaca redzeet..bet taa vai citaadi, man liekas, ka ja nezinaatu beigas, tad mees Estebanu arii redzeetu kaa romantisku un labu varoni un aizdomiigi viss neliktos.
Man jau liekas, ka Estebanu Akaasijaa piesaistiija ne vien tas, ka vinja jauna un skaista, bet arii tas, ka vinja staajaas vinjam pretii. Tas ir jauns izaicinaajums Estebanam un no taa arii tika pamodinaata vinja kaisle. Estebanam taapat jau gruuti laikam apspiest savu iisto dabu..ar Akaasiju vinjam vismaz interesantaak palicis.

0

132

aNgeL написал(а):

Shodienas seeriju veel nesanaaca redzeet..bet taa vai citaadi, man liekas, ka ja nezinaatu beigas, tad mees Estebanu arii redzeetu kaa romantisku un labu varoni un aizdomiigi viss neliktos.
Man jau liekas, ka Estebanu Akaasijaa piesaistiija ne vien tas, ka vinja jauna un skaista, bet arii tas, ka vinja staajaas vinjam pretii. Tas ir jauns izaicinaajums Estebanam un no taa arii tika pamodinaata vinja kaisle. Estebanam taapat jau gruuti laikam apspiest savu iisto dabu..ar Akaasiju vinjam vismaz interesantaak palicis.

Laikam tev taisnība,jo nezinot kāds viņš ir beigās,vienmer redzētu tikai tos viņa +,bet stāsts nav tik vienkāršs.Es skatos katru sēriju pa TV,bet pagaidām man kaut kā tā garlaicīgi,domāju interesantāk būs,kad kaut kas jau būs Akasijas un Estebana attiecībās.

0

133

Anotācijas: 11 - 15

9.-13. feb.

11.sērija Akasija vēlas saprast, kāpēc Ulisess savainojis Manuelu. Akasija izškīras no Ulisesa. Danilo nopērk māju, lai atjaunotu savu biznesu. Estevans ir gatavs darīt jebko, lai Akasija atkal būtu laimīga. Akasija piedāvā Manuelam savu draudzību, un puisis to pieņem. Manuels atzīstas brālim, kāpēc ticis piekauts, bet Akasija atsakās runāt ar Ulisesu. Gatavojoties mīlēties ar sievu, Estevans domā par Akasiju.

12.sērija Rosai ir nesaprašanās ar Luisu. Perla pieķer Danilo skatāmies uz Alehandras fotogrāfiju, un viņš apsola Alehandru nogalināt, tikko atradīs viņu. Akasija iesaka mātei regulāri pārbaudīt rančo finansiālos dokumentus, lai viņa nepiedzīvotu nepatīkamus pārsteigumus. Estevans to izdzird un jūtas aizvainots.

13.sērija Rubio mēģina pārliecināt Estevanu, ka viņš ir iemīlējies Akasijā, taču Estevans to noliedz. Hermans lūdz Alehandru izlikties par viņa draudzeni. Estevans lūdz Akasijas atļauju savām un Kristīnas laulībām baznīcā. Akasijai tas nepatīk, un viņa plāno pamest rančo. Estevans pārliecina viņu palikt. Manuels atzīstas Akasijai, ka bija jau ievainots, kad sāka kauties ar Ulisesu.

14.sērija Huans Carloss noģībst, un Ulisess cenšas sazināties ar Akasiju, lai viņu par to informētu, taču tas nav viegli. Danilo un Perla plāno audzētu un pārdot marihuānu. Estevans un Norberto priecājas par iespēju apvienot zemes, ja Akasija piedos Manuelam. Estevans cenšas nepieļaut, ka Akasija un Ulisess atjaunotu attiecības, taču tas vienalga notiek.

15.sērija Estevans piedāvā Kristīnai atsaukt kāzas, bet Kristīna vaicā, vai Estevans vēlētos ar viņu kopīgu bērnu. Akasija ir laimīga, ka atkal ir kopā ar Ulisesu. Luisa lūdz Manuelu, lai viņš iemāca viņai piedienīgi uzvesties skolā. Alehandra atzīst pati sev, ka mīl Hermanu, un viņš pieņem sievietes mīlestību, lai ko arī viņa slēptu pagātnē.

wwwlnt.lv

Anotācijas: 16 - 20

16. - 20. feb.
16.sērija Huans Karloss izskaidro Ulisesam, kāpēc viņš nevar piedalīties konkursā. Rosa pārmet Luisai, ka viņa ņēmusi naudu no Manuela. Estevans ir sarūgtināts, uzzinot, ka Arturo ir Ulisesa brālis. Ulisess noraida Estevana investīciju piedāvājumu, jo baidās, ka tas var ietekmēt viņa attiecības ar Akasiju.

17.sērija Akasija ir pateicīga Estevanam, ka viņš palīdzējis viņai ar Ulisesu, un noskūpsta vīrieti uz vaiga. Huanam Karlosam nepatīk doma par dzīvošanu pie meitas, tāpēc viņš nolemj turpināt strādāt. Luisa domā, ka Rubio ir aplaupījis Manuelu, taču atklāj, ka viņš puisi šantažējis. Akasija stāsta Estevanam, ka viņai ļoti svarīgas ir viņa attiecības ar Ulisesu. Kristīna izvēlas sev kāzu kleitu. Akasija sapnī redz Estevanu, kurš viņu mierina.

18.sērija Akasija atmostas no murga par Alonso un ierauga Estevanu. Huliana vēlas noskaidrot, ko darījis Norberto laikā, kad bojā gāja Alonso. Kristīna izsaka Estevanam aizdomas, ka Ulisess un Akasija drīz paziņos par kāzām. Perla cenšas būt jauka pret Džoniju, taču Džonijs izturas nicīgi. Blondīns jautā Estevanam, vai viņa jūtas pret pameitu ir īsta mīlestība vai tikai kaisle.

19.sērija Akasija apsola Ulisesam iemācīt viņam jāt. Rosa mazmeitai iesaka būt uzmanīgai ar Manuelu. Ulisess vaicā Akasijai par dāvanām, ko viņai pasniedz Estevans. Akasija aizved Ulisesu pie sava tēva kapa. Estevans pārliecina Kristīnu, ka viņš viņu dievina, bet Akasija domā, ka vēl nav pienācis laiks nodarboties ar mīlestību ar Ulisesu.

20.sērija Perla netīšām satiek Alehandru, un starp abām notiek asa vārdu apmaiņa. Kulinārijas skolas audzēkņi izsmej Luisu, un viņa atsakās iet uz skolu. Akasija pārprot Estevana nodomus, un domā, ka kamera, kuru viņš iedevis Kristīnai, bija domāta viņai. Estevans saka, ka ļoti mīl Akasiju un tas ir ne tikai viņas mātes nopelns. Arī Akasija atzīstas Ulisesam, ka nekad nav apjautusi, cik ļoti mīl Estevanu.

Anotācijas: 21 - 25

23. - 27. feb.

21. sērija
Akasija atzīstas Ulisesam, ka jūtas nelāgi, jo padomājusi, ka Estevana dāvana bija domāta viņai. Andress atzīstas Karmenai, ka viņam sieviete interesē. Luisa vēlas, lai Manuels palīdz viņai tikt galā ar skolas problēmām. Huliana ir neapmierināta, jo Norberto atgriežas mājās piedzēries un smaržo pēc lētām smaržām. Estevans lūdz, lai Rosa kāzās izdod viņu pie sievas kā to darītu māte.

22. sērija
Ir Kristīnas un Estevana kāzu vakars. Rubio dzird, kā viņa boss atzīstas, ka netiek galā ar savām jūtām un jautā, vai viņš tomēr precēsies. Akasija pierunā Alehandru izstāstīt Kristīnai, ko piedzīvojusi kopā ar Danilo. Kristīna iesaka nodot Danilo policijai, taču Alehandra atsakās. Estevans, jau saģērbies kāzām, skatās uz sevi spogulī un pārdomā dzīvi…

23. sērija
Visi baznīcā gaida Estevanu, taču vīrieti māc šaubas, vai viņš vēlas precēties. Estevans tomēr ierodas, taču, kad jāsaka laulību zvērests, viņš atkal saminstinās. Akasija no sirds apsveic māti un Estevanu. Akasija noķer līgavas pušķi. Kristīna ir patiesi laimīga un kopā ar Estevanu dodas medusmēneša ceļojumā.

24. sērija
Estevans un Kristīna gatavojas medusmēnesim. Rubio iet apraudzīt staļļus tieši tajā laikā, kad Manuels noskūpsta Luisu. Estevans ir noraizējies, vai Ulisess izturēsies labi pret Akasiju laikā, kamēr viņš ar Kristīnu nebūs rančo. Kad Estevans ar Kristīnu beidzot dodas prom, Akasija pēkšņi jūtas ļoti iztukšota un izplūst asarās.

25. sērija
Estevans ar Kristīnu ir uz jahtas. Norberto dusmās paziņo bērniem, ka Huliana viņus pametusi. Manuels un Hermans uzzina par savas fermas finansiālajām problēmām. Kristīna un Estevans sola viens otram mūžīgu mīlestību. Kokvilnas fabrikā notiek ugunsgrēks, un darbinieki cenšas glābt visu, ko iespējams izglābt.

www.lnt.lv

Anotācijas 26 - 30

2. - 6. marts
26. sērija Izrādās, ka ugunsgrēka iemesls bijis nomests izsmēķis, un Huanam Karlosam ir aizdomas, ka to izdarījis Norberto. Akasija cer uz Norberto kokvilnu, lai izpildītu pasūtījumu, taču Norberto ir pašam savi plāni, un Akasijai nākas skaidrot radušos situāciju klientam. Klients izmanto šo gadījumu savā labā un draud Akasijai ar bargu soda naudu. Estevans un Kristīna turpina baudīt medusmēnesi un uzzina sliktās ziņas no mājām.

27.sērija Akasija dodas pie Kristīnas un Estevana izstāstīt, cik nepatīkamā situācijā nonākusi. Noskaidrojas, ka Manuels vairs nekad nevarēs pakustināt pirkstus. Norberto atzīstas Manuelam, ka viņš izraisījis ugunsgrēku. Kristīna nolemj pārtraukt medusmēnesi, lai labotu situāciju mājās. Akasija ir nomākta un nespēj doties uz Ulisesa apbalvošanas ceremoniju. Estevans uztraucies, ka neizdodas ātri atgriezties rančo.

28. sērija Norberto vaino Ulisesu par Manuela ugunsgrēkā iegūtajām traumām. Manuels, izmisis par savu invaliditāti, padzen no savas istabas māti un pārliecina Akasiju, ka padarīs sev galu. Blondīns saka Luisai, ka viņas mīļotais nekad neapskaus viņu, kā to varētu Blondīns. Ulisess gatavojas atvērt iepirkšanās centru, kur satiek saistu meiteni. Estevans pasaka Norberto, ka, ja viņš būs pārdevis kokvilnu neeksistējošam pircējam, Estevans uztvers to kā nodevību.

29. sērija Huliana noliedz, ka būtu izstāstījusi Kristinai par to, ka Hermans nav Norberto dēls, un lūdz to joprojām paturēt noslēpumā. Danilo nepieciešami strādnieki, lai apstrādātu kokvilnu. Akasija netīšām noskūpsta Estevanu uz lūpām, un naktī viņš gandrīz ieiet meitenes istabā. Rubio iepazīstina Danilo ar Kristīnu kā kokvilnas tirgotāju. Elena iesaka Kristīnai plānot bērnu ar Estevanu. Akasija uzdāvina Estevanam dāvanu un atzīstas, ka apbrīno viņu.

30. sērija Norberto ir pārsteigts redzēt savu sievu slimnīcā pie Danilo. Manuels kļūst arvien nekaunīgāks un pieprasa, lai Akasija velta viņam vairāk laika. Akasiju moka greizsirdība, redzot Ulisesu kopā ar Nuriju, kura cenšas izrādīt, ka viņu ar Ulisesu saista kas vairāk par darba attiecībām. Estevans mēģina pārliecināt Kristīnu, ka Ulisess nav Akasijai piemērots. Pērle izdzird, ka Danilo zina, kur meklēt Alehandru un mēģina viņu brīdināt.

0

134

Patiesībā es nožēloju, ka izlasīju spoileri. Nekad to vairs nedarīšu :D :D Bet tā man patīk Estebana un Akasijas ainas, tās apskāviens..vēlāk ar to ziedu un viņa vārdi par smaidu..tik romantiski! Nu jā, es neko nezinātu, man šķistu viss tik skaisti un silti.. Anyway, viņi burvīgs pāris! :) Kristiāns vispār tik lielisks aktieris..viņa skatieni, smaids..akk,  :love:

0

135

Akāsijas un Estebana dziesma

Dziesmas vārdi

Camila - Perdon/ Piedod

Prometí quererte para siempre,
Y era cierto,
No había dudas en mi mente,
Si el destino tuvo planes diferentes,
Y te herí por accidente,
Perdón,

Si me solté de ti,
Si no te defendí,
Fue que mi corazón estaba ciego,
Que estupidez perderte,
Para verlo,
Lo siento,

No espero amor ni odio,
Ya tengo bastante con mi dolor,
Maldigo el episodio,
No llores que yo fui quien lo escribió,

Me esperan los demonios,
Que deja tu olvido,
Que juega conmigo,
Ya sé que es cobarde pedirte en una canción,
Perdón,

Perdón,
Si pudiera regresar el tiempo,
Esta vez no escondería lo que siento,
El silencio fue el engaño más violento,
Mi terrible experimento falló,

Si te alejé de mi,
Si te fallé y me fui,
Fue porque mis mentiras me daban miedo,
Tú me creíste y yo me volví tan bueno,
Fingiendo,

No espero amor ni odio,
Ya tengo bastante con mi dolor,
Maldigo el episodio,
Lo peor es que fui yo quien lo escribió,

Me esperan los demonios,
Que deja tu olvido,
Que juega conmigo,
Ya sé que es cobarde pedirte en una canción,
Perdón,
Perdón.

0

136

Kāds vēl skatās?
Es atpalieku no TV rādītā..15 sērijas noskatījos. Nav iedvesmas uz šo telenoveli, bet atsevišķas Estebana un Akāsijas ainas patīk, tādēļ turpinu. Ruffo varone vispār gandrīz nav raudājusi - forši. Starp citu skatītāji, kas redzējuši Viktoriju dzīvē saka, ka viņa ir ļoti forša un pozitīva - pilnīgs pretstats savām varonēm.
Man gadās, ka nav vēlmes skatīties un tad pēkšņi, kā sāku, tā grūti apstāties. Tulīt jau beigsies Mi corazon es tuyo un tad varbūt būs lielāka vēlme un laiks Nemīlētajai.

P.S Dziesma Perdoname ļoti iepatikās. Nebiju pēc balsīm atpazinusi, ka dzied Camila.

0

137

aNgeL написал(а):

P.S Dziesma Perdoname ļoti iepatikās. Nebiju pēc balsīm atpazinusi, ka dzied Camila.

Es arī neatpazinu, tagad, kad ieliki videoklipu es nošokējos. Dziesma tiešām forša, interesanti ka Malqueridā dziesmai viena nozīme, bet klipā pilnīgi cita.

aNgeL написал(а):

Kāds vēl skatās?
Es atpalieku no TV rādītā..15 sērijas noskatījos. Nav iedvesmas uz šo telenoveli, bet atsevišķas Estebana un Akāsijas ainas patīk, tādēļ turpinu. Ruffo varone vispār gandrīz nav raudājusi - forši. Starp citu skatītāji, kas redzējuši Viktoriju dzīvē saka, ka viņa ir ļoti forša un pozitīva - pilnīgs pretstats savām varonēm.
Man gadās, ka nav vēlmes skatīties un tad pēkšņi, kā sāku, tā grūti apstāties. Tulīt jau beigsies Mi corazon es tuyo un tad varbūt būs lielāka vēlme un laiks Nemīlētajai.

Man šoreiz Ruffo bija tīšanas režīmā, tāpēc sanāca viņu manīt raudam kādās ainās, kuras nevarēju izlaist, tāpēc nevarēju spriest par Ruffo emociju gammu šajā telenovelē, Bet varbūt, tāpēc šogad Ruffo nav nominācijā? Jo..neraud :D
Par īsto Ruffo ir dzirdēts tas, ka viņa ir pilnīgs pretstats saviem tēliem, viņai laikam iesauka pat ir - fiera, jo vinā jauniņa aktrise būdama spēja iegūt tiesības pār savu dēlu, kaut arī cīņa bija ar bijušo vīru, kas jau bija ievērojama slavenība.
Man ar šo telenoveli arī bija, ka bija laiks, kad izlaidu daļu, tad atkal atsāku, par ļoti labu telenoveli nosaukt nevar, bet pārdomas uzdzīt gan tā spēja.

0

138

Foršs fanu video - Akasija & Estebans

0

139

9. - 13. marts

Anotācijas 31 - 35

31.sērija Rubio izstāsta Danilo, ka viņa meklētā sieviete ir Alehandra, un viņa dzīvo fermā. Akasija atzīstas mātei un vecmammai par savām aizdomām, ka Ulisess satiekas ar kādu citu. Estevans atzīstas Rubio, ka nespēj nedomāt par Akasiju, kad viņu ierauga. Rubio ierosina, ka Akasijai jādodas prom, ja Estevans grib palikt uzticīgs savai sievai.

32.sērija Alehandra gatavojas visu atklāt Hermanam, taču satiek Danilo. Estevans saprot, ka nespēj samierināties ar faktu, ka Akasija būtu kopā ar kādu vīrieti. Elena ievēro, ka Estevans pārāk greizsirdīgi reaģē uz Akasiju, taču Kristīna attaisno vīru. Estevans pārliecina Ulisesu, ka Akasija nekad nepiederēs viņam.

33.sērija Estevans lūdz Akasijai pamest Ulisesu. Akasija izstāsta mātei, ka apsolījusi būt kopā ar Manuelu gan pirms, gan pēc operācijas. Kristīna pārliecina vīru, ka viņa attieksme pret Akasiju ir pārspīlēta, un viņi sarunā nekad vairs nestrīdēties par Akasiju. Huliana mēģina piespiest Akasiju palikt slimnīcā pie Manuela ilgāk, taču Kristīna uzskata, ka Akasijai jābūt kopā ar Ulisesu.

34.sērija Ulisess vēlas, lai tieši Akasija ieliek pirmo ķieģeli jaunā iepirkšanās centra pamatos, taču viņa gaida Manuela operācijas beigas, tādēļ nokavē ceremoniju. Izmantojot viltu, Nuria Akasijas vietā ieliek pamatos pirmo ķieģeli. Estevans dara visu, lai liktu Ulisesam izskatīties slikti Akasijas acīs. Ulisess ir neapmierināts, kad Akasija atkal grib doties pie Manuela uz slimnīcu.

35.sērija Ulisess paziņo mātei, ka ir izšķīries ar Akasiju. Ārsts atļauj Hulianai satikties ar Manuelu, un viņš uzreiz vēlas redzēt Akasiju. Kristīna ir nepamierināta, ka Huliana izdara spiedienu uz Akasiju. Norberto ļauj Estevanam samaksāt par Manuela ārstēšanu. Kristīna sūdzas vīram, ka Akasija Estevanam pievērš vairāk uzmanības nekā viņai.

wwwlnt.lv

16. - 20. marts

Anotācijas 36 - 40

36.sērija
Akasija meklē Ulisesu, lai viņš sniegtu paskaidrojumu, un puisis ierodas kopā ar Nuriju. Luisa ir apmierināta, ka pasākums izdevies, taču viņas omu sabojā Rosa, kas nosauc Luisu par meli. Nurija mēģina pierunāt Ulisesu atvērt vīna pudeli, taču Ulisess laipni izvada meiteni no mājas. Blondīns ir pārliecināts, ka, ja Akasija vairs nav kopā ar Ulisesu, viņa ir apdraudēta.

37.sērija
Kristīna ir neapmierināta, ka Estevans izturējies pret viņu ar necieņu, tāpēc kopā ar Akasiju dosies prom uz pāris dienām. Akasija atzīstas Luisai, ka redzējusi Ulisesu kopā ar Nuriju ieejam guļamistabā. Luisa ir nelaimīga, jo vecmāmiņa aizliedz viņai satikties ar Manuelu. Estevans lūdz Kristīnai piedošanu, taču viņa izvairās no vīra. Ulisess vēlas runāt ar Akasiju, taču meitene atraida viņu.

38.sērija
Kurjers atnes Akasijai ziedus no Ulisesa, taču Estevans ir dusmīgs un liek vest tos atpakaļ. Huans Karloss dzird Estevanu sakām, ka viņš nespēs dzīvot katru dienu neredzot Akasiju, tāpēc nevēlas, lai viņa dotos ceļojumā kopā ar Kristīnu. Danilo zvana uz Kristīnas rančo un piedāvā palīdzību, un Estevans uzskata, ka tas ir dīvaini.

39.sērija
Estevans pārliecina savu sievastēvu, ka Kristīna ir viņa dzīves mīlestība. Rubio brīdina Estevanu, ka viņš var pazaudēt visu, ja nespēs kontrolēt savas jūtas pret Akasiju. Kristīna satiek Hektoru, kurš skolas laikā bija viņā iemīlējies. Estevans apciemo Alonso kapu un sūdzas viņam par savām jūtām. Kristīna atzīstas Akasijai, ka viņai ļoti pietrūkst Estevans, tāpēc Akasija zvana Estevanam un lūdz viņu atbraukt.

40.sērija
Estevans ierodas, taču Kristīna ir neapmierināta, jo viņš to ir darījis Akasijas dēļ. Nurija mēģina īstenot negodīgu shēmu ar nekustamā īpašuma pārdošanu vairākiem cilvēkiem. Ulisess ierodas pārliecināt Akasiju, ka viņš ne pie kā nav vainīgs un mīl tikai Akasiju. Hermans konfrontē Alehandru un atklāj ko negaidītu par viņas pagātni. Viņš mēģina no Danilo noskaidrot ko vairāk, taču Danilo ir diezgan nerunīgs.
www.lnt.lv

23. - 27. marts

Anotācijas 41 - 45

41.sērija Estevans pārsteidz Akasiju brīdī, kad viņa skūpstās ar Ulisesu, un kļūst dusmīgs. Estevans sastrīdas ar Kristīnu, jo viņa nav teikusi, ka Akasija ir atkal kopā ar Ulisesu, bet viņu strīds beidzas gultā un ar solījumiem pārvarēt jebkādus šķēršļus. Kristīna apjauš, cik svarīgs Akasijai ir Estevana viedoklis.

42.sērija Akasija un Kristīna atgriežas rančo ātrāk kā bija plānojušas, jo viņām pietrūkst Estevans. Rosa lūdz Kristīnai, lai atļauj viņai un Luisai doties apkalpot banketu, un Kristīna saka, ka Luisas dzīve mainīsies, kad viņa būs beigusi skolu. Manuels tiek izrakstīts no slimnīcas, un Norberto rēķinu par viņa ārstēšanu aiznes Estevanam, jo uzskata, ka Manuels tika ievainots, glābjot Akasiju.

43.sērija Estevans iesit Norberto, jo tas pacēlis roku pret Kristīnu. Luisa kopā ar Arturo dodas nopirkt nepieciešamo pasākumam. Ulisess runā ar Kristīnu un Huanu Karlosu un mēģina viņus pārliecināt, ka mīl Akasiju. Akasija atzīstas, ka nespēj paciest Estevana dusmas un vēlas, lai viņš turpina mācīt viņai rančo vadīšanu.

44.sērija Hermans nepieciešamo palīdzību saņem no Ulisesa, kurš ļauj viņam palikt pie sevis. Alehandra dodas prom no rančo, un uz ceļa viņu paņem augļu pārvadātājs, kurš sola aizvest līdz pilsētai. Manuels atgriežas mājās, taču Huliana neļauj nevienam viņam tuvoties. Kad atklājas, ka Alehandra ir devusies prom, visi dodas viņu meklēt.

45.sērija Kristīna jautā Estevanam, vai viņš beidzot pateiks, kas viņam kaiš. Viņš atbild, ka Akasija ir viņas meita, un viņa jāsargā. Manuels un Akasija sarunājas, kad ierodas Ulisess. Olga ar apmānu aizved Alehandro pie Danilo.

http://lnt.skaties.lv/

30. marts - 2. aprīlis (3. aprīlī sērijas nebūs)

Anotācijas: 46 - 49

46.sērija Alehandra ir samulsusi, Olgas mājā ieraugot Danilo. Danilo uzbrūk meitenei un ar Olgas palīdzību sasien. Nurija turpina viltot Ulisesa parakstus un izīrēt telpas iepirkšanās centrā. Kad Olga pieprasa Danilo norēķināties par to, ka viņa nodevusi Alehandru, Danilo nogalina viņu. Andress bildina Karmenu, bet viņa atsaka. Hektors ar ziediem ierodas aprunāties ar Kristīnu, un Estevans kļūst greizsirdīgs.

47.sērija Akasija vēlas doties meklēt Alehandru. Estevans redz vīzijas, ka skūpstās ar Akasiju. Estevans grib zināt, vai Kristīna būtu apprecējusies ar Hektoru, ja nebūtu uzradies Alonso, un pats uzaicina Hektoru palikt rančo pa nakti. Danilo, Alehandrai redzot, nogalina Hortenziju.

48.sērija Danilo negrib atstāt nekādus pierādījumus, tāpēc mēģina nogalināt Alehandras māti. Huans Karloss piesakās iet līdzi meitai vakariņās ar Hektoru. Akasija un Hermans ierodas Hortenzijas būdā un noklausās Danilo melus par Hortenzijas nāvi. Estevans, atgriežoties no darba, nevar atturēties no indīgām piezīmēm.

49.sērija Danilo pārliecina Estevanu, ka netīšām atradis Alehandru, taču Estevans saka, ka Alehandra dosies atpakaļ ar viņiem. Akasija pieprasa Alehandrai izstāstīt patiesību par to, kas notiek starp viņu un Danilo, un Alehandra pasaka, ka mīl vienīgi Danilo. Estevans ierauga Akasiju un Ulisesu kopā un kļūst dusmīgs.

http://skaties.lv/

(6. aprīlī sērijas nebūs) 7. - 10. aprīlis

Anotācijas: 50 - 53

50.sērija Ulisess uzdāvina Akasijai savu krustiņu. Danilo uzskata, ka visas sievietes, kas strādā viņa mājā, pieder viņam, bet vismīļākā no visām viņam ir Hulianita. Ulisess cenšas satikt Nuriju, lai nokārtotu darba jautājumus, taču Nurija izvairās. Patrisio ar draugiem uzbrūk Hermanam un aplaupa viņu. Kristīna runā ar Alehandru, kura melo viņai, lai pierādītu, ka mīl Danilo.

51.sērija Alehandra saņem no Danilo ziedus un saka Luisai, ka Danilo ir viņas līgavainis. Alahandra uzzina, kas noticis ar Hermanu, bet Danilo meitenei draud, ka nogalinās Hermanu, ja viņa nedarīs, ko liks. Rubio aptur Estevanu, kad tas gatavojas uzbrukt Ulisesam.

52.sērija Pērle sadusmojas, kad Danilo apgalvo, ka viņam jāprec Alehandra, ja viņi grib meiteni dabūt ārā no Rančo. Estevans grib zināt, kāpēc Akasija apmeklējusi ārstu. Blondais vēlas noskaidrot, kurš uzbrucis Hermanam. Estevans pie Alonso kapa atzīstas, ka nespēj pretoties savām jūtām pret Akasiju.

53.sērija Kristīna lūdzas vīram, lai viņš beidz strīdēties ar Akasiju par Ulisesu. Estevans atvainojas Akasijai, un meitene pārliecina viņu, ka ir pilnīgi laimīga kopā ar Ulisesu. Estevans atvainojas arī sievai, ka ir viņu atraidījis.

http://skaties.lv/

13. - 17. aprīlis

Anotācijas: 54 - 58

54.sērija Sapratušas, ka abām ir līgums par vienas un tās pašas tirdzniecības vietas īri, Pērle un Huliana saplēšas. Estevans un Akasija apmeklē Nuriju, un apsargs informē viņus, ka pie Nurijas nakti pavadījis Ulisess. Karmena un viņas ģimene mēģina noskaidrot, kur ir Ulisess. Norberto uzskata, ka Manuels nodarījis Ulisesam ko ļaunu, bet Estevans liek Akasijai un Kristīnai domāt par Ulisesu to sliktāko.

55.sērija Estevans sadusmojas, jo Kristīna dodas satikties ar Hektoru. Kristīna jautā Akasijai, vai viņai neliekas, ka Estevans ir ieinteresēts citā sievietē. Estevans pārliecina Akasiju, ka vienmēr mīlējis viņas māti. Huans Karloss uzskata, ka Estevana greizsirdība pret Ulisesu nav normāla. Norberto un Danilo apvieno spēkus, lai panāktu, ka Ulisess neatgriežas. Akasija noģībst, domājot, ka Ulisess devies prom kopā ar Nuriju. Slimības iespaidā Akasija noskūpsta Estevanu, domājot, ka viņš ir Ulisess.

56.sērija Blondais informē Estevanu, ka ir atbrīvojies no Ulisesa, taču Estevans kļūst nikns, domājot, ka Ulisess ir nogalināts. Ulisess joprojām atrodas iesprostots krātiņā un domā, ka aiz tā visa stāv Nurija. Arturo saprot, kas notiek starp Luisu un Manuelu un mēģin meiteni pārliecināt, ka Manuels viņu izmanto, taču Luisa aizstāv Manuelu.

57.sērija Akasija un Estevans spiesti apmesties vienā viesnīcas numurā. Danilo mājā ierodas Hermans, un Hulianita pārliecina viņu, ka Pērle ir Danilo sieviete. Manuels draud Luisai, ka šķirsies no viņas. Katja uzzina, ka Kristīna ir sieviete, kuru Hektors nekad nav varējis aizmirst. Danilo pārliecina Alehandru, ka vislabākais viņiem ir nekavējoties apprecēties. Ulisess mēģina pierunāt Itcelu bēgt.

58.sērija Estevans atstāj Akasiju vienu un pavada nakti viesnīcas bārā. Hermans nevar saprast, kāpēc Alehandra gatavojas precēties ar Danilo. Ulisess izstrādā bēgšanas plānu. Estevans atkal apliecina Krsitīnai savu mīlestību un lūdz, lai viņa nepamet viņu. Akasija joprojām vaino Ulisesu, ka viņš melojis un aizbēdzis ar Nuriju.

http://skaties.lv/lnt

0

140

Prēmijas TVyNovelas 2015

Telenovele tika nominēta 5 kategorijās, taču neieguva nevienu prēmiju:
Labākā galvenās lomas atveidotāja: Ariadne Diaz (Akāsija)
Labākais ļaundaris: Alberto Estrella (Danilo)
Labākā atveidotāja līdzās galvenajiem varoņiem: Africa Zavala (Ana Alehandra)
Labākais jaunais aktieris: Brandon Peniche (Manuels)
Labākais otrā plāna aktieris: Fabián Robles (Braulio)

Fotogrāfijas no pasākuma

https://pbs.twimg.com/media/B_oMbhJUgAASApU.jpg

Ariadnes jeb "Akāsijas" fotogrāfijas no prēmiju pasākuma!

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » La malquerida / Nemīlētā (Televisa, 2014)