Mini treileris
Mi corazon es tuyo (Televisa, 2014)
Сообщений 101 страница 120 из 252
Поделиться10226.06.2014 14:41
Treileris
Поделиться10326.06.2014 15:04
Fan-art
Поделиться10526.06.2014 21:11
Pie Silvijas tādā hiperboliskā lomā vēl jāpierod, bet ahh..Anas un Fernando ainas Kāds malacītis Huans, ka paņēma viņus galvenajās lomās.
Поделиться10626.06.2014 22:39
Kas ir hiperboliska loma?
Bet jāaa, pāris izskatās super!! Kā es ceru, ka šī telenovele attaisnos manas ceŗibas!
Поделиться10727.06.2014 09:28
Kas ir hiperboliska loma?
Pārspīlēta Ar tik straujiem, skaļiem un jocīgiem izteicieniem, uzvedību un tml. Tāpat kā bija dīvaini sākumā ar Kolungu PEAM. Vismaz pagaidām man nepatīk redzēt Silviju tik losīgu Cerams, ka tie ir tikai treilera kadri, kas rada nepārāk pozitīvu iespaidu. Gan jau pašā novelē viss būs ok.
Bet jāaa, pāris izskatās super!! Kā es ceru, ka šī telenovele attaisnos manas ceŗibas!
Man liekas, ka vajag talantu, lai sabojātu šo projektu
Поделиться10928.06.2014 22:16
Pārspīlēta Ar tik straujiem, skaļiem un jocīgiem izteicieniem, uzvedību un tml. Tāpat kā bija dīvaini sākumā ar Kolungu PEAM. Vismaz pagaidām man nepatīk redzēt Silviju tik losīgu Cerams, ka tie ir tikai treilera kadri, kas rada nepārāk pozitīvu iespaidu. Gan jau pašā novelē viss būs ok.
Paldies par skaidrojumu Nez, man šķiet Silvija nu gan ir tā aktrise, kam kas tāds piestāv! Viņa jau no dabas un visās lomās tāda ekspresīva.
Man liekas, ka vajag talantu, lai sabojātu šo projektu
Cerams, ka šāda talanta tur nevienam nav...
Поделиться11029.06.2014 09:28
Nez, man šķiet Silvija nu gan ir tā aktrise, kam kas tāds piestāv! Viņa jau no dabas un visās lomās tāda ekspresīva.
Piestāv lomās, kur viņai tādas inteliģentas varones, kā Renata un Kamilla. Tur bija forši, ka ekspresīva. Bet šeit Ana tāda prasta, tāpēc arī saku, ka man vēl jāpierod pie tā, jāierauga normālās sērijās.
Cerams, ka šāda talanta tur nevienam nav..
Aha Lai gan sižetiski jau redzams, ka būs arī kaitinošās lietas, jo Anai ir līgavainis un Fernando precēsies ar to Izabellu, jo viņa bērnu gaidīs. Nez vai vispār no Fera, jo viņam jau tāpat tik daudz bērnu
Поделиться11129.06.2014 13:00
Piestāv lomās, kur viņai tādas inteliģentas varones, kā Renata un Kamilla. Tur bija forši, ka ekspresīva. Bet šeit Ana tāda prasta, tāpēc arī saku, ka man vēl jāpierod pie tā, jāierauga normālās sērijās.
Nez, man laikam viņa neizskatās tik prasta
Aha Lai gan sižetiski jau redzams, ka būs arī kaitinošās lietas, jo Anai ir līgavainis un Fernando precēsies ar to Izabellu, jo viņa bērnu gaidīs. Nez vai vispār no Fera, jo viņam jau tāpat tik daudz bērnu
Nu jā, bet tajā pašā laikā arī PEAM bija tādā ziņā kaitinoši - precēšanās ar citu utt. Svarīgi jau, kā to izspēlē... Nu redzēsim!
Поделиться11229.06.2014 13:12
Nu jā, bet tajā pašā laikā arī PEAM bija tādā ziņā kaitinoši - precēšanās ar citu utt. Svarīgi jau, kā to izspēlē... Nu redzēsim!
Laikam tāpēc man no komēdijām PEAM arī ir 3. vietā, jo ja noņemt komēdiju, tad viss izskatās ļoti klasiski Bet tajā pašā laikā jau viņiem bija ļoti skaisti viss un romantiski.. Un kāreiz saldais periods sākās pēc Almas kāzām ar Rohelio Nu jā.. redzēsim. Lasīju vienu komentāru, ka skatītājam labāk patika Mi corazon oriģināla otrā puse.. Tas dod cerību, ka būs viss ok. Anyway - pēc treilera skaidrs, ka ķīmija abiem toč ir
Поделиться11430.06.2014 22:17
awwww, nu kā nesmaidīt, skatoties uz tādiem jaukumiem?
Поделиться11701.07.2014 14:23
Sākums jau neslikts - ar Ahora quien.
Ak, un pirmā aina ar Anu ar ģitāru - uzreiz "Mūzikas skaņas" atgādināja, kad jau tā šī telenovele ļoti atgādina šo filmu.
Bet vispār mani ļoti paķēra uz emocijām visa sērija! Anas nelaimes (oriģināls nelaimes gadījums, starp citu), pārdzīvojumi... tik jaukas atmiņas par mammu kā tāds glābiņš nelaimēs. Un Fernando un viņa bērnu pārdzīvojumi par sievas/mātes zaudējumu. Tā aina, kur viņš vakarā pie gultas ar mazo meitiņu vsp tik aizkustinoša!
Tā Izabella man jau besī.
Un ļoti gaidu Anas ierašanos Fernando mājā!!!
Поделиться11902.07.2014 22:37
2.
Ahhh...kā es biju noilgojusies pēc Horhes varoņu iemīlējušās skatiena...Ar kādām acīm viņš skatījās uz Anu Taisni sagribējās atkal Marianu skatīties Nevaru beigt priecāties, ka tagad ar viņiem ir ne tikai filma, bet arī novele. Tāda ķīmija. Un otrais prieks par Silviju un Renē atkal kopā
Bet tie bērni gan liekas vienkārši stulbi.. Nu tik bērnišķīgi, neīsti tie joki izskatās.. īpaši no Fanijas. Galīgi nepiestāv. Bet galvenais jau, ka Ana sadraudzējās Lusesitu.
Būtu forši, ja tāpat kā šī sērija, visa novele sastāvētu tikai no ainām, kur ir Silvija