Pats telenoveles iesākums man patika ar Ahora quien salsas ritmos, balādes versija šai dziesmai pirms dažiem gadiem bija viena no mīļākajām dziesmām. Uzreiz jau pēc pirmajām ainām man nepatīk Isabela un Anas draugs. Bet Silvija tik forša, uzdzen smieklus, kad savā skaļājā balsī sāk kaut ko kliegt Un Horhes skatiens. Pagaidām man patīk. Jauki, ka bērniem tagad labas attiecības ar Anu, viņi ir pieņēmuši viņu. No sākuma bija nesaprotama viņu riebīgā attieksme. Tālāk noteikti būs daudz komisko brīžu, pagaidām tāds aizkustinājums par Anas dzīvi. Luz ir tāds jaukumiņš. Un šodienas sērijās beigas, ak
Mi corazon es tuyo (Televisa, 2014)
Сообщений 121 страница 140 из 252
Поделиться12104.07.2014 20:54
Поделиться12305.07.2014 22:48
Ak, ja visa telenovele turpināsies tik emocionālā garā, ar mani būs cauri! Reāli apraudājos, kad Luz meklēja Anu un neatrada, un sāka viņu saukt, un tad Fernando ieradās un dzirdēja meitiņu runājam. Viņa ir tik burvīga un fantastiska! Un kad tās asariņas birst, man sirds lūzt! (Kā vispār var dabūt bērnu tādas asaras notēlot?)
Es kaut kā biju iedomājusies, ka šī daļa, kamēr Ana iekaro bērnus un kad tiek atklāta vilksies ilgāk... Bet nu, pagaidām jau tik Fanija zina, un tomēr negrasās pagaidām neko teikt citiem, malacis tomēr, salūza arī, dzirdot māsiņu saucam Anu.
Поделиться12411.07.2014 09:05
6.-8.
Anas un Fera ainas ir tik burvīgas.. visi tie ķīmiskie brīži, kad viņš sastvēra viņas roku, dzimšanas dienas apskāviens, apkāviens "dušā" un tik mīlīgi bija, kad viņš noslaucīja krāsu no Anas vaiga.. Viņai tāds smaids sejā bija Awww, Silvija!!! Un Horhes skatiens arī.. nevaru beigt priecāties, ka kopā salika tik romantiski spējīgus tēlot aktierus!
Поделиться12512.07.2014 09:03
Entrada
http://www.dailymotion.com/video/x2199q7_mi-corazon-es-tuyo-intro_shortfilms
Поделиться12612.07.2014 19:27
jāaa, viņi ir burvīgi! Un Ana tik acīmredzami samīlējusies jau un kūst, a šis tāds muļķa aisbergs
Ai, bet šī telenovele mankā kkāds antidepresants! Noskatījos pāris sērijas un pēc tam tāds vieglums, gaišums ap sirdi. Un vēl galvā skan tā Anas mammas šūpuļdziesma..
Gaidu, kad Ana pateiks Fernando, ka tā nebija viņas māte- ceru uz ļoti jauku ainu!!
Поделиться12712.07.2014 20:04
Entrada un dziesma man ļoti patīk - ļoti jauki uztaisījuši, visi pa to labirintu skraida līdz atrod savu otru pusīti, bet beigas ar Anu&Fernando ir vispār tik
Поделиться12812.07.2014 22:07
Поделиться12912.07.2014 23:07
Ai, kārdinātāja! Sēriju vēl neesmu redzējusi, bet ieliek skrīnus.. ak.
Bet protams, ka Fanijas puisis ir mensajero. Neko citu nemaz nebūtu gaidījusi! Jācer tikai, ka viņiem būs laimīgākas beigas kā Mūzikas skaņās vecākajai meitai..
Nabaga Ana 9. sērijas beigās
Поделиться13013.07.2014 15:45
Esmu tikusi līdz 5. sērijai ( pateicos Heidijam par linkiem ). Lai gan pirmā sērija man nepatika, manuprāt, pārspīlēti traģiska, tomēr turpināju skatīties un wiii, iepatikās telenovele. Jūsmoju par Anu, viņa tik smieklīga un forša...un attiecības ar bērniem vispār tik interesanti vērot. Ahh, Ana un Luz vispār..tik mīļi, skaisti, emocionāli. Luz vispār tāds mīļš enģelītis, es tādu gribu
Uz Horhi vispār varētu visu laiku skatīties... un ar Silviju kopā = ķīmija... nu jā, ceru, ka atradīšu laiku, lai tālāk skatītos.
Поделиться13114.07.2014 09:13
Oo, Heidij, paldies par komentāru
Cik forši, ka paskatījies tālāk un ka iepatikās
Luz vispār tāds mīļš enģelītis, es tādu gribu
Interesanti, vai reālajā dzīvē tāds pat eņģelītis
Поделиться13215.07.2014 21:59
Awwwww...cik saldas sērijas beigas!!
Поделиться13320.07.2014 14:11
Ahhh, 10. sērija vnk super!!! Kā Ana dejoja maskā - un kā tieši priekš Fernando, un šis tur ar vaļā muti apburts.
Tik jautri tagad viņu telefonsarunas Un 11. beigas buuurvīgas - Silvija tik romantiski jauka!!!
Joprojām šī telenovele man riktīgi uzlabo noskaņojumu!
Поделиться13421.07.2014 12:23
Kā Ana dejoja maskā - un kā tieši priekš Fernando, un šis tur ar vaļā muti apburts.
Ātri vien saprata, kāpēc tēvs tādas iestādes apmeklē Forši, kad iesit pa stereotipiem
Поделиться13724.07.2014 22:58
awww, jaukumi!!
Поделиться13819.08.2014 23:20
Ai, atkal apstiprinās, ka ir svarīgi nevis notikumi, bet kā tos pasniedz. Pirmkārt, Fernando tāds varonis, ka šāda apzinīga rīcība šķiet pilnīgi dabiska viņam (kaut vajadzētu kaitināt), un otrkārt - viņu abu skumjas ir kaut kas sasodīti romantisks un aizkustinošs un skaists. Šis ir vienkārši nāvējošs pāris - tādi aktieri! Un 35. beigas - ai, jaukumi nabaga!!! Un redzēju pirmās sekundes no avances - tie bērni ir ģeniāli!!! Redzēs, ar ko tas beigsies...
Поделиться14020.08.2014 16:59
FUJ