A ko tu gaidīji? Rožu dārzu?
Mi corazon es tuyo (Televisa, 2014)
Сообщений 141 страница 160 из 252
Поделиться14120.08.2014 17:05
Поделиться14316.09.2014 12:28
Milzu baumas!!!!
Pablo Montero esot problēmas ar telenoveles producentu par kavējumiem, kā rezultātā aktierim nāksies pamest telenoveli. Viņa vietā būšot.... Viljams Levi!!
Ziņa izraisa daudz runāšanas, jo Pablo un Silviju kā pāri telenovelē ir ļoti daudzi iemīlējuši.
Поделиться14416.09.2014 17:51
Milzu baumas!!!!
Pablo Montero esot problēmas ar telenoveles producentu par kavējumiem, kā rezultātā aktierim nāksies pamest telenoveli. Viņa vietā būšot.... Viljams Levi!!
Ziņa izraisa daudz runāšanas, jo Pablo un Silviju kā pāri telenovelē ir ļoti daudzi iemīlējuši.
Ja tā paklausās, tad Pablo šķiet visās pēdējās telenovelēs ir kādas problēmas. Nedrīkst tomēr tā darīt, kavēt filmēšanu, vai vēl ko viņš tur ir darījis, jo aktierim ir jādomā par cieņu pret skatītājiem un, protams, pret kolēģiem, darba devēju. Tas, ka tiek nomainīti aktieri, lai uz cik labiem, tomēr izjauc visu, jo jaunais varonis ir pilnīgi cita opera.
Bet tas ir lielais pārsteigums par Viljamu Biju sapratusi, ka viņš šobrīd nevēlas telenovelēs uzņemties. Bet es tikai PAR! lai Viljams uzņemas telenovelē, bet nepatīk man aktieru nomaiņas kā tādas.
Paskatījos es nedaudz, bet man arī patīk Pablo un Silvijas pāris, Pablo šī loma piestāv, tāpēc īstenībā būtu žēl, ja baumas piepildītos.
Поделиться14516.09.2014 18:48
Jāā.. Īstenībā šī ir pirmā telenoveles, kur man iepaticies Pablo varonis. Un tajā pašā laikā man tas viss nepatīk - jo sajūta, ka galvenais pāris ir Diego ar Anu, nevis Ana ar Fernardo.
Vispār, manuprāt, šī ir diezgan neizdevusies telenovele.. neredzu ne komēdiju, ne galveno pāri, ne interesantus varoņus..
Поделиться14616.09.2014 19:06
Vispār, manuprāt, šī ir diezgan neizdevusies telenovele.. neredzu ne komēdiju, ne galveno pāri, ne interesantus varoņus..
Es esmu redzējusi ļoti maz no šīs telenoveles, kad apstājos vēl likās, ka ir ok. Žēl uzzināt, ka telenovele ir neizdevusies, liku leilas cerības uz šo telenoveli. Tā kā man vēl ir, ko skatīsities no Que pobres tan ricos, telenoveles, kura tiešām ir super, prieks pat, ka visu neesmu redzējusi, jo priekšā vēl daudz labu emociju to skatoties, tad, kad būs brīvāks skatīšos Que Pobres, nevis Mi corazon.
Отредактировано mmaarriiaa (16.09.2014 19:06)
Поделиться14716.09.2014 20:30
Es esmu redzējusi ļoti maz no šīs telenoveles, kad apstājos vēl likās, ka ir ok. Žēl uzzināt, ka telenovele ir neizdevusies, liku leilas cerības uz šo telenoveli. Tā kā man vēl ir, ko skatīsities no Que pobres tan ricos, telenoveles, kura tiešām ir super, prieks pat, ka visu neesmu redzējusi, jo priekšā vēl daudz labu emociju to skatoties, tad, kad būs brīvāks skatīšos Que Pobres, nevis Mi corazon.
Te jau katram kā vienmēr ir sava gaume. Man jau no paša sākuma šī telenovele nebija piesaistījusi, bet patika Anas un Fernando ainas. Tagad jau arī turpinu skatīties šo divu aktieru dēļ, lai gan man īsti nepatīk viņu varoņi un vispār sižets. Pārāk spilgti palika atmiņā Que pobres, kur tikai varu saukt vienu pozitīvu un kvalitatīvu lietu pēc otras un kuras trūkst šeit. Varbūt ja nebūtu ar ko salīdzināt, tad būtu labāki iespaidi par Mi corazon. Es pēc žanra to vispār neliktu pie komēdijām.
Поделиться14823.09.2014 10:44
Fan-art
Поделиться15206.10.2014 08:11
Поделиться15524.10.2014 07:24
Man te tāds pēdējais komentārs bija negatīvs, vajag laikam update. Nu jau kādu mēnesi telenovele ir krietni labojusies. Kopš Fernando atklājis, ka Izabella slikti izturējās pret viņa bērniem un vēlas šķirties, skatīties ir daudz patīkamāk un ja vēl Diego pazudīs, tad ir cerība, ka drīz Anai un Fernando sāksies normāls romantiskais etaps. Lai gan domāju, ka ir diezgan droši, ka abu laimīgās sērijas beigsies, kad Fers uzzinās par viņas otro profesiju.
No komēdijas viedokļa gan joprojām mani nepaķer te nekas..It kā ja salīdzina, tad tas komiskais pārspīlējums ir tāds pats kā Que pobres, bet laikam atšķirība ir pasniegšānā vai manā gaumē, jo tur man ļoti patika, bet šeit kaitina.
Поделиться15628.10.2014 23:25
83.
Aiii, pēdējās 3 sērijas ir nu vnk.. nu vnk... ahhh Dievīgi, ka viņi tā ieslēgti divatā un ka Fernando mērs pilns un vairs nespēj savaldīt savas jūtas
Ai, cik burvelīgas sērijas... Man smaids un asaras nāk, un vispār. Ehhh...
Labi, ka ar šo arī beidzās ielādētās sērijas, citādi vispār gulēt neaizietu