aNgeL написал(а):Bet kas par vecmammu ir Ursula! Grib mazbērnu un tik daudz intrigu veido, lai atdotu bērnu naudas dēļ.
Uzreiz saka, ka gribēja mazdēlu, meitenes viņai šķiet nederīgas un tad uzreiz, ka Ivana mazmeitu pārvērtīs par tādu pašu veiksmīgu uzņēmēju kā pati, sviests pilnīgs, Ursulai cilvēki ir tikai iespēja iegūt vairāk un vairāk, nekas viņai nav svēts.
Un tas brīdis, kad Daniels paskatijā sspogulī un pateica - meita, šķiet ne vienā citā brīdī telenovelē Daniels nebija juties tik laimīgs.
aNgeL написал(а):Bet šī saruna arī pievērsa uzmanību ar to, ka pirmo reizi ļāva noprast, ka meitene var arī nebūt no Daniela.
Jā, fakts, jo nekad iepriekš Max nebija izteicies tā pārliecinoši, ka vēl jāpārbauda, kurš ir tēvs. Ja, tu nebūtu ieminējusies agrāk par aizdomām, ka tas ir Maxa bērns, man tās rastos tikai šajā sērijā jo MD tik pārliecināti visu laiku teica, ka Max nav tēvs, ka man nebija ne mazāko šaubu, ka tas ir Daniela bērns, bet Tu liki aizdomātos par to visu reālāk, no jaukākās puses, ka Max būs tētuks.
aNgeL написал(а):Kad Max izvēlējās savu profesiju, droši vien pat nenojauta, cik noderīga tā būs. Arī šoreiz - tā ļāva satikt MD slimnīcā.
Tas bija super, beidzot bija iespēja izspēlēt varas kārti pateicoties profesijai.
aNgeL написал(а):Nez kā nosauks bērnu? Parasti varoņi to izdomā pirms dzemdībām, a te ne vārda.
Man šķiet, ka nosauks par Almu, tāpēc zīmīgi tas, ka piedzima meitene, nevis puika.
aNgeL написал(а):Aizdomīgi, ka Iselai arī meitene būs.
Tas ir aizdomīgi, nez kāpēc tā. Redzams, ka Ivanai ļoti gribas meitenīti, bet atkal no otras puses dīvaini, ja Ivana paliek ar Iselas meitu, jo Klaudio tomēr tēvs, un meitenei vēl divi brāļi, bet Ivana ir sveša. Bet aizdomas rada tas, cik ļoti Ivana seko līdzi grūtniecībai.
aNgeL написал(а):Jau no paša sākuma gribējās Džeriju un Ivanu kopā. tik jauki!
Viņiem ir tik burvīgas attiecības, viņu starpā ir vairāk romantikas nekā MD un Maxa. Jau no sākuma gribējās viņus abus kopā, viņu attiecības ir kas augstāks par vienkārši abpusēju mīlestību.
aNgeL написал(а):Sasmīdināja Hosefa - tāda Onorijas aizstāve.
Tā viņu abu kopošanās visas pēdējās sērijas šķiet tik absurda, iepriekš visi Hosefu nolika dēļ visa, ko viņa darīja, tostarp Onoria, bet tagad tādas draudzenes. Tomēr Onoriā kaut kāds veselais saprāts vēl ir palicis.
Es uz Abuelas aktrisi vairs nespēšu skatīties kā jauko auklīti, kāda viņa bija lomās, kurās šo aktrisi redzēju, tagad visur psihās Abuelas tēls.
Tagad jau Klaudio saka, ka visu izdarīs, lai MD tiktu ātrāk no cietuma ārā, ka visu darīja, lai Alma mazāk ciestu, viņš vienmēr cenšas atbildību pārvelt uz kādu citu, redz viņš labiņais, par mirstošo sievu domāja, lai neuztrauktu, un Alma viņā neviltos, kur nu vēl vairāk vilties. Vispār labi viss, ko Alma Klaudio pateica, bet kaut kā neredzu Klaudio pārāk aizskartu par to visu, un tagad saprotu kā viss nebija iepriekš paredzams, jo šķita, ka Alma mirs un novēlēs Klaudio laimi ar Iselu un nešķirsies, bet viss izvērtās pilnīgi citādi, jo atklājās īstā Klaudio seja. Bet interesanti, cik ātri MD tiks ārā no cietuma, vai nebūs vēl laika pārlēkums? It kā jau šķiet, ka nē, jo Alma es neticu, ka spētu izvilkt vēl dažus gadus, kaut kā šķiet, ka Almai jāpieredz abu kāzas un mazā jāsatiek.
Super, super avancē, Max beidzot uzzinās, kā MD gāja cietumā. Un pēc avances atkal varēja noprast, ka Klaudio mazgā savu labo vārdu.