aNgeL написал(а):Avance ir šokējoša, kā Hosefa nogrūž Iselu pār margām un viņa nokrīt tieši uz Almai atsūtītā vainaga. Mani ļoti iespaidoja šis skats. Tiešām ir tā kā tu saki - šai telenovelei ir kaut kāda realitātes piegarša - brīžiem aizmirstas, ka tā ir telenovele. Esmu droša, ka tas skaidri parāda, ka Isela neizdzīvos. Bet tā tik vēl trūka, lai Hosefa tiek cietumā pie MD. Bet no otras puses - varēs atriebt savu Martu.
Mani avance arī pamatīgi nošokēja, šermuļi par faktu, ka Hosefa nogrūdīs Iselu un būs kā saki - nokritīs uz Almas "bēru" vainaga, ko sūtīja Hosefa Almai, vispār baisi. Man drīzāk arī šķiet, ka Isela neizdzīvos, bet TV varoņiem bieži vien ir pārdabiskas spējas uz tādām traumām, tā ka visvisādi vēl var būt. Bet kas būs ar bērnu? Daudz radu bērnam, citādi tiešām tā aizdoma, ka paliks bērns ar Ivanu apstiprināsies, ne velti Ivana visā grūtniecībā klāt Iselai bijusi, es, protams, ceru, ka bērns izdzīvos neskatoties uz to, ka pirms laika dzims. Īstenībā skumji par Iselu, nožēlojama dzīve viņai bijusi, daudz ļauna viņa ir darījusi, bet beidzot apstiprinājās tas, ka ne no zila gaisa atriebība bija plānota pret Klaudio, jo Klaudio tiešām notiesāja nepatiesi Martu, un vienīgais skaistais periods Iselas dzīvē bija grūtniecība, tam ļaunumam, ko Isela darījusi attaisnojuma nav, jo viņa iznīcināja nevainīgu cilvēku jūtas, bet ne jau šādi viņai dzīvi beigt, kaut arī iepriekš jau bija aizdomas, ka Isela mirs, tomēr, kad tas it kā notiek vienagla šoks. Nebrīnos, ka Hosefa tiks cietumā, un tieši tajā, kurā MD, uzzinās, kas notika īstenībā ar Martu, nebrīnos, ka psihajai Hosefai izdosies tikt galā gan ar Abuelu, gan cietuma priekšnieci Marsiju, neticās kaut kā, ja Hosefa tiks cietumā, tad tur visi viņu uzreiz noliks pie vietas, bet pati nespēs neko izdarīt. Bet vispār, ja tā padomā, šķita, ka mirs Alma, dēļ šausmīgās slīmības, bet beigās sanāks, ka mirs pilnīgi veselā Isela, Hosefas dēļ. Ar tādām lietām nejoko, sūtīt dzīvam cilvēkam vainagu, beigās tas viss zīmīgi atspēlējās pret pašu Hosefu, jo mirs "zīmītē rakstītā sūtītāja", nevis tā, kurai sūta, un no pašas Hosefas rokas, vienīgais, kas Hosefai no Martas palicis. Bet tas vai Hosefa nonāks cietumā ir atkarīgs no jaunizceptās draudzenes Onorias, jo tā pagaidām vienīgā lieciniece, tikpat labi var pateikt, ka Iselas pati nejauši nokrita.
aNgeL написал(а):Un 112. sērijas avance piemānīja, ļaujot domāt sliktāko par Ivanu. Bet par laimi izskatās, ka viņa palīdzēs MD. Lai gan tāpat tas nemaina to, cik negodīgi, ka viņa turēja bērnu, neis MD. Tik nežēlīgi, ka MD neļauj redzēt meitu. Kur problēma kaut vai apsardzes priekšā pabūt ar savu bērnu? Cietumā tak tur viņiem ir kaut kādas iespējas būt ar bērnu, bet slimnīcā nevar.
Domāju, ka Ivana tiešām atdos bērnu MD, ka tie nav meli no viņas puses, un atkal tikām apmānīti, jo es jau par Ivanu sāku domāt to sliktāko. Man arī šķiet tik stulbi un negodīgi, vai tiešām nevarēja MD pavadīt apsardze līdz bērniņam, tāpāt, lai cik liela "noziedzniece" MD nebūtu, tādā veselības stāvoklī neko neizdarīs. Arī pēc avances redzams, cik MD vārga.
aNgeL написал(а):Leo turpina muļķoties.. Visu noveli tā aizstāvēja savu mīlestību ar Klāru un te uz beigām scenāristi tik stulbi uztaisīja. Leo nav tāds.
Njā, stulbi Leo rīkojas, bez pamata, bet vieš cerības, ka Klāras "netīrā" darba vieta, kaut kādā veidā abus atkal apvienos, kaut tas notiktu pavisam drīz. Bet man šķiet nedaudz dīvaini, ok, es saprotu, ka Md ģimene neko no Maxa negrib pieņemt, bet Maxam ir tik daudz naudas, ka varētu palīdzēt tik tāl, lai vismaz Klārai nav jāpamet studijas, Leo arī visu uztver kā bezjūtis, ko Klāra viņam pateica. Es ceru, ka viņi tiešām paliks kopā, bet īstenība neko nevar zināt.
aNgeL написал(а):Klaudio ir interesants varonis..it kā personības dubultošanās viņas būtu. Un vēl tas sakaunējies skatiens katrā sērijā.. Īstenībā nabaga cilvēks.. cik skaista dzīve viņam seriāla sākumā izskatījās un cik izpostīta tā ir.
Saka jau, ka nekad nav par vēlu labot savas kļūdas, bet viss ir atkarīgs no tā, cik upurus šīs kļūdas ir nesušas sev līdzi. Pat, ja Klaudio tagad mēģinās kaut ko izlabot, tas nespēs mainīt izdarīto ļaunumu, pēc būtības, ja viss notiktu pa godīgam, tad Klaudio vajadzētu sēdēt cietumā, bet tad jau lielu daļu telenoveles varoņu cietumā jāsaliek.
aNgeL написал(а):Grūti iztēloties klasiskas skaistās beigas šeit. Cerams, ka izdomās kaut ko laimīgu, bet nepārspīlētu.. arī ar realitātes sajūtām.
Piekrītu, domāju, ka šai telenovelei pēdējā sērija nebūs tāda super laimīga un būtu diezgan dīvaini, ja pēkšņi viss būtu tā saldi un jauki, šī telenovele ir ar lielu realitātes piesitienu, tā uzņemta, ka viss šķiet tik reāls, ka arī finālā, ko tādu vajadzētu, es gan nezinu kādu tieši finālu gribētu, bet es būtu priecīga, ja Alma arī finālā vēl būtu dzīva.
Man kaut kā izskatās, ka Orlando vēl joprojām mīl Iselu, viņš Dorisu nav spējis iemīlēt.