TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Yo no creo en los hombres (Televisa, 2014)
Novele bija populāra internetā sava fināla dienā!
Vislabākais, ka Yo no creo en los hombres pārsteidzis Bilu Klintonu
30 interesanti fakti par "Es neticu vīriešiem"
Aktieri pārraidē "Hoy" pastāstīja vairākas interesantas detaļas par filmēšanu un savu pieredzi.
Leo & Klāra
Par 9. faktu, ko saka Alehandro Kamačo, es nebrīnos, ka viņš aizstāv Klaudio skatoties caur savu prizmu, jo pats arī, kad bija precējies uzsāka attiecības ar citu sievieti tajā laikā. Jā, saprotams, visvisādi var notikt, var iemīlēties citā, utt, BET, runa iet par krāpšanu, ja iemīlies citā, tad šķiries un tikai pēc tam sāc intīmas attiecības. Bet es to laikam nesapratīšu, kā var 30 gadus mīlēt viens otru un tad pēkšņi saprast, ka lielā mīla ir citur, nožēlojami, otrs Tev uzticas, bet vienkārši tā ņemt un visu pārtraukt.
Iedomāties Esperansas aktrisi par Ursulu, un viņai vēl patīk ļaunās lomas , es nespēju, redz, cik profesionāli aktieri.
Ļoti labi, ka beigās tomēr sadalīja lomas kā tas bija telenovelē, jo katrs aktieris bija izcili piemērots savam varoņiem, aktieru meistarība bija uz 100%, kā redzams no aktieriem ļoti daudz prasīja, bet tā arī vajag. Cerams, ka būs vēl telenoveles, kurās kā ekskluzīvā izpildproducente būs Hiselle Gonsalesa, viņā ir iekšā, un, ka šī komanda izveidos vēl kādu izcilu telenoveli.
Iedomāties Esperansas aktrisi par Ursulu, un viņai vēl patīk ļaunās lomas , es nespēju, redz, cik profesionāli aktieri.
Vai ne? Kad es to rakstīju, tad vēl pārbaudīju, vai tiešām nepārpratu, par kuru aktrisi ir runa
Bet tiešām prieks, ka beigās tika iedalītas lomas kā ir.. Bet interesanti, cik daudz izmaiņu notika pēdējā brīdī. Gan jau ka būtu lieliski tikuši galā arī ar sākotnējām lomām, bet grūti iztēloties, kā tas būtu.
Gan jau ka būtu lieliski tikuši galā arī ar sākotnējām lomām, bet grūti iztēloties, kā tas būtu.
Piemēram, nevar salīdzināt, ja Azelai būtu nenozīmīgā Ivanas tantes loma, tur īpaši neizcelsies, bet toties kā Azela sevi parādīja Hosefas tēlā, lai arī viņa arī iepriekš tēlojusi ļaunās, bet tāds tēls nekad nav bijis, viņa pelnījusi Prēmiju.
Publikas mīluļi prēmijas
Prēmijas TV y Novelas 2015
14 nominācijas, 7 prēmijas
Adriana saņem prēmiju
Pēc Hosefas lomas ir visinteresantāk ir redzēt Azelu tik elegantu Skaista sieviete.
Pēc Hosefas lomas ir visinteresantāk ir redzēt Azelu tik elegantu Skaista sieviete.
Vai ne? It kā pavisam cits cilvēks būtu Ja es iepriekš Azelu nebūtu zinājusi, tad gan jau nesaprastu, ka tā ir Hosefa
ASV promo - Max
Mi corazon es tuyo (Televisa, 2014) | #Telenoveles | 19.10.2015 |
La malquerida / Nemīlētā (Televisa, 2014) | #Telenoveles | 14.09.2015 |
Forumā esošo telenoveļu katalogs | #Telenoveles | 18.11.2012 |
Adriana Louvier | Aktrises un aktieri | 15.04.2017 |
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Yo no creo en los hombres (Televisa, 2014)