Latvijas preses raksti par seriālu:
Ask i memnu / Kārdinājuma varā (Turcija)
Сообщений 41 страница 60 из 73
Поделиться4209.02.2015 16:51
Kā gribetos lai vēlreiz parāda Kārdinājuma varā.Šis žurnāls man arī ir mājas,bet tik daudz gramatikas kļūdu un neprecitāžu!Tas pats arī Mīlestība nekaad nebeidza srakstā,kur minēts meksikāniešu valoda(tādas jau nav ir spāņu)
Поделиться4309.02.2015 17:29
Tā ir - vienmēr var saprast, kad kāds dara tikai savu darbu un kad tiešām interesējas par kaut ko. Bet tā vai tā patīkami, ka žurnālos uzraksta par kādu seriālu. Es jau tik daudzus gadus neesmu pirkusi žurnālus! Laikam kopš pārtrauca izdot žurnālus par seriāliem.
Поделиться4409.02.2015 18:26
Tā ir - vienmēr var saprast, kad kāds dara tikai savu darbu un kad tiešām interesējas par kaut ko. Bet tā vai tā patīkami, ka žurnālos uzraksta par kādu seriālu. Es jau tik daudzus gadus neesmu pirkusi žurnālus! Laikam kopš pārtrauca izdot žurnālus par seriāliem.
Jā,atceros žurnālu Seriāls,mājās vēl stāv,žēl ka tādus vairs nepārdod,jo manuprāt būtu tiešām interesanti tiem cilvēkiem,kuri nezin kur ko atrast,pietam viss būtu latviski.Bet no otras puses tagad ir internets.
Поделиться4514.02.2015 21:28
man ir Rīgas Viļņi, kurā ir šī seriala bildes un apraksts. Bija labs serials.
Поделиться4614.02.2015 22:42
žēl ka tādus vairs nepārdod,jo manuprāt būtu tiešām interesanti tiem cilvēkiem,kuri nezin kur ko atrast,pietam viss būtu latviski.Bet no otras puses tagad ir internets.
Šo žurnālu jau pārstāja ražot, tāpēc, ka to maz pirka, nebija lasāmās auditorijas. Agrāk telenoveles bija daudz populārākas skatītāju vidū kā tagad, un tagad visu, ko grib var atrast internetā, tāpēc žurnālam šajos laikos klātos vēl sliktāk nekā pirms dažiem gadiem, tāpēc jēgas to atkal sākt veidot nav.
Man arī žurnāls Seriāli ļoti patika, bet atceros, ka es to pārstāju pirkt, jo internetā jau varēja visu atrast, tiku pie žurnāla bieži vien nevis, tāpēc, ka pati pirku, bet tāpēc, ka nopirka man to kāds.
Поделиться4718.06.2015 19:13
Bihtere&Behluls Video(atgriezumi no dažādām sērijām)
Поделиться5418.06.2015 20:14
Es palēnām sāku nosliekties uz domu kādreiz paskatīties šo seriālu. Bet negribu, lai ir kā ar Fatmagulu, ka, sākot skatīties, vairs nevar apstāties, jo nav laika tādiem maratoniem.
Поделиться5518.06.2015 20:20
Es palēnām sāku nosliekties uz domu kādreiz paskatīties šo seriālu. Bet negribu, lai ir kā ar Fatmagulu, ka, sākot skatīties, vairs nevar apstāties, jo nav laika tādiem maratoniem.
No savas puses varu teikt, ka tā ir totāla atkarība, kad es sāku, tad vienā laidā skatījos.Man ar Fatmagulu tā nebija, laigan Fatmagula arī ir mana favorīte.
Поделиться5603.07.2016 17:38
No 17.jūlija plkst.05.40 kanālā LNT seriāla atkārtojums
Поделиться5703.07.2016 17:55
17. jūlijs ir svētdiena, vai tas nozīmē, ka seriālu rādīs tikai brīvdienās? Lai vai kā, prieks, ka LNT tomēr nolēma vasarā ''neatpūsties'' no Turcijas seriāliem, kā bija iepriekš solījuši.
Поделиться5803.07.2016 18:05
17. jūlijs ir svētdiena, vai tas nozīmē, ka seriālu rādīs tikai brīvdienās?
Nav zināms, jo programma ir ievietota tikai līdz 17.jūlijam.
Lai vai kā, prieks, ka LNT tomēr nolēma vasarā ''neatpūsties'' no Turcijas seriāliem, kā bija iepriekš solījuši.
Esmu ļoti priecīga, ka atkal rādīs šo seriālu. Jau kādu laiku gribu noskatīties šo seriālu vēlreiz.
Поделиться5903.07.2016 20:19
Jaa,ljoti jauki.Lai gan neesmu par Turcijas seriaaliem sajuusmaa,tomeer nav taa,ka nepatiik.Patiik un kaa veel.Cerams,ka Paisumu arii tomeer atsaaks un pabeigs raadiit,jo visas seerijas tachu veel nav paraadiitas.
Поделиться6009.07.2016 16:42
Laikam tiešām šo seriālu rādīs tikai brīvdienās (par sestdienu pagaidām nezinu, jo LNT mājas lapā programma sestdienai-23. jūlijam-būs tikai rīt.), jo nevienā no darbdienām tā programmā nav.