Apsveru domu tālāk vairs vispār neskatīties, jo patiesībā man šī telenovele neizraisa nekādas emocijas. Ja Avotā bija tā, ka lai gan kādi bija notikumi, tomēr sirdi spēja aizskart aktieru lieliskā tēlošana un tā vien bija vislielākā vērtība - ka varēja gan smaidīt, gan raudāt līdzi.
Biju izlēmusi nesalīdiznāt Avotu un šo telenoveli, bet tomēr skatoties vienalaga sanāk. Pagaidām redzams, ka 98% tiek ņemti no Avota un paskatoties Michelles Renaud dažas twitera bildes, var spriest, ka arī turpmāk būs līdzīgi. Vienīgi atšķirība šeit tāda, ka Aldonsa neraud, un šķiet, ka tā būs arī turpmāk. Bet Aldonsas man vispār šķiet tāda bezemocionāla. Es personīgi neredzu nekādu ķīmiju galveno varoņu starpā, Kristobalam ar Valēriju es pat teikšu labākas ainas. Ja Avotā bija tā, ka pirms Alfonsīnas aizbraukšanas Alfonsīna ar Alehandro bija maz tikušies, ka no viens puses liktos kāda tur mīlestība? Ja četras reizes tikušies? Bet tajās ainās bija tik daudz emociju, fluīdi virmoja, dzirksteles, ka man bija 100%, ka tur ir īsta mīlestība, pat šķita, ka realitāte aktieriem ir attiecības. Bet šeit es vispār nesaprotu, kas viņu starpā ir, uz viņiem skatīties ir garlaicīgi un vienmuļi, un tur pie vainas ir gan Aldonsas, gan Kristobala aktieru tēlošana, īsāk sakot es personīgi esmu smagi vīlusies. Un Malēnas tēls man Avotā vienmēr ļoti patika, viņa bija tāda forša, jautra un uz mutes nebija kritusi, bet šeit Malēnas tēlotāja tāda ņuņņīga. Kandela, kas ir Margaritas prototips šķiet tāda nedaudz padaudz psihoza, Margarita bija nosvērtāka, bet pret Alehandras tēlojumu man iebildumu nav. Franciskas prototips Aldonsas māte šeit šķiet tāda ļoti savākta, no malas nepavisam ne tik nožēlojama paskata kā bija Franciska.
Es gribu, lai Karla Estrada uzņem kādu jaunu telenoveli, tomēr jau 5 gadus izņemot to komēdiju no viņas nekas nav, Karlas telenoveles ir kvalitāte, pie viņas aktieri vienmēr tēlo tā, ka liekas, ka skaties nevis kādu tv seriālu, bet, ka viss notiek realitātē un pats to visu vienkārši no malas skaties un dzīvo tam visam līdzi.
Domāju, ka tiem, kas neredzēja Avotu arī šī versija patiks, jo tomēr sižets interesantuma ziņā jau ir ok, citi iespējams nav tik prasīgi kā es pret aktieriem