It kā salīdzinoši nesen redzēju Avotu, bet neatcerētos, ka jau pēc 40. sēr Alfonsīna izstāstīja.
Kaut kā pēc tava komentāra sagribējās arī paskatīties, kas tur tik slikts ir Bet žēl..jo pāris tik smuks!
La sombra del pasado (Televisa, 2014/2015)
Сообщений 61 страница 80 из 101
Поделиться6103.02.2015 17:33
Поделиться6203.02.2015 18:41
It kā salīdzinoši nesen redzēju Avotu, bet neatcerētos, ka jau pēc 40. sēr Alfonsīna izstāstīja.
Kaut kā pēc tava komentāra sagribējās arī paskatīties, kas tur tik slikts ir Bet žēl..jo pāris tik smuks!
Viņa izstāstīja tikai daļu patiesības, to, ka pāridarītājs bija galvenā varoņa tēvs, tas jau pašās beigās tikai tiek uzzināts. Noskatījos vēlreiz to kadru, otro reizi skatoties jau vairs tik traki nelikās, ļoti pie vainas varētu būt tas, ka ne tik sen esmu skatījusies Avota kadrus, un vienkāršu uzreiz acu priekšā ir tā pati aina, bet ar citiem aktieriem, ļoti spēcīgiem aktieriem (Karla jau arī no aktieriem ļoti prasīga vienmēr bijusi, tāpēc viņu tēlojumos ne ko pielikt, ne atņemt, tāpat, ja tagad izdomātu rīmeikot Sortilegio, ok, tas vēl tālu piemēram, ar Viljama tēlojumu kā Aleksam, neviens nevarētu sacensties, jau kāds "attēlotājs" nestāvētu līdzi, un visās epizodēs kaut kā pietrūktu), bet es tāda diezgan prasīga esmu palikusi, es gribu, lai aktieru tēlošana mani aizskar. Pāris ir skaists, bet no redzētā man ļoti ķīmisks pāris šķiet nevis Aldonsa ar Kristobalu, bet gan Aldonsa ar Renato, man Renato aktieris arī labāk patīk par Pablo Lyle, labāk patīk kā tēlo. Tik stulbi, ka tagad jaunās telenoveles ir rīmeiki jau redzētajām La sombra del pasado, Que te perdone dios - tāpēc vien nav interesanti, jo viss jau zināms, un esmu ievērojusi, ka ar telenovelēm, kuras man bērnībā ir ļoti patikušas ir smagi sacensties, šajā vecumā es lietas uztveru savādāk, skatoties vēlreiz kādu senu telenoveli, kas patika agrāk, pieļauju domu, ka tagad mani nepaķertu, bet tā ir ar lietām, kas patīk bērnībā, kaut kā patīkami, tās iesēžas atmiņā, un varbūt, cik banālas liktos tagad, bet atmiņas saglabājušās labas.
Поделиться6303.02.2015 18:46
ar telenovelēm, kuras man bērnībā ir ļoti patikušas ir smagi sacensties, šajā vecumā es lietas uztveru savādāk, skatoties vēlreiz kādu senu telenoveli, kas patika agrāk, pieļauju domu, ka tagad mani nepaķertu, bet tā ir ar lietām, kas patīk bērnībā, kaut kā patīkami, tās iesēžas atmiņā, un varbūt, cik banālas liktos tagad, bet atmiņas saglabājušās labas.
Tāda taisnība!! Bērnībā es biju tā fanojusi par Marijas stāstu, Krāpnieci, Rozalindu.. Un kad vēlāk parādījās internets un biju skatījusies otrreiz..Krāpniece jau ir Krāpniece - tā ir tāda klasika, kurā pat redzot mīnusus vienalga paliek sirdī ar visiem tiem aktieriem un pamatsižetu.. Bet Rozalinda un Maria la del Barrio.. Mariju vispār pametu pēc 40 sērijām.. wnk nespēju skatīties tālāk
Bet ir arī vecās telenoveles, kuras arī pēc gadiem šķiet lieliskas - Tiesības mīlēt, Mīlestības dēļ, Čigāna mīla..u.c.
Поделиться6403.02.2015 19:00
Tāda taisnība!! Bērnībā es biju tā fanojusi par Marijas stāstu, Krāpnieci, Rozalindu.. Un kad vēlāk parādījās internets un biju skatījusies otrreiz..Krāpniece jau ir Krāpniece - tā ir tāda klasika, kurā pat redzot mīnusus vienalga paliek sirdī ar visiem tiem aktieriem un pamatsižetu.. Bet Rozalinda un Maria la del Barrio.. Mariju vispār pametu pēc 40 sērijām.. wnk nespēju skatīties tālāk
Bet ir arī vecās telenoveles, kuras arī pēc gadiem šķiet lieliskas - Tiesības mīlēt, Mīlestības dēļ, Čigāna mīla..u.c.
Pilnīgi piekrītu par visām Tevis minētajām telenovelēm. Piemēram, vēl vēsturiskās telenoveles ir pateicīgas ar ģērbšanās stilu, jo tik dīvaini ieslēgt telenoveli, un redzēt deviņdesmito gadu tērpus, frizūras, bet romantisma laikmetu tērpi tā acīs nesitas, jo tāda kā klasika, vēsturiskajām telenovelēm nepeteiksi, kurā gadā uzņemtas, vienīgi pēc pazīstamiem aktierim var spriest. Vienīgi Tevis minēto Mīlestības dēļ, es šķiet redzēju tikai tad, kad internetā parādījās telenoveles, tad kad raidīja pie mums nē Bet neskatoties uz to, cik sen uzņemts, telenovele super skaistā Gabija ar Latīņamerikāņu Džordžu Klūniju, un viņu plēšanās, dikti patīk tādi sižeti.
Поделиться6610.02.2015 09:43
Michelle de Renaud:"Nevaru sūdzēties...Mīlu savu darbu filmēšanas kadrā un aiz tā!"
Поделиться6713.02.2015 10:11
No pirmdienas rādīs ASV.
Поделиться6828.02.2015 09:47
Fināls 17. maijā!
Поделиться7016.03.2015 09:05
Šonedēļ Televisas forumā pabeigs filmēšanu, pēc tam aktieri dosies uz Zakatlanu, Pueblu, lai filmētu noslēguma ainas
Поделиться7217.03.2015 08:19
Mišela atvadās no filmēšanas 9. Televisas forumā
Ar faniem
Поделиться7724.03.2015 14:29
Pēc bildes izskatās, ka visdrīzāk filmēta kāda bēru aina.
Поделиться8001.04.2015 14:58
Fan video