8.
- Ko tu dari, idiot? Vai vēlies nogalināt viņu? Tas ir vīriešu sports!
- Man žēl.
Savukārt Veronika ir pateicīga Martinam, jo viņš palīdzēja viņai saprast, ka visi kluba biedri bija pārāk pielaidīgi cīnoties ar viņu.
Veronika pieņem savu zaudējumu.
Magdalēna nespēj sev piedot, ka pametusi meitu. Viņa tā būtu vēlējusies šūt viņas skolas formu, drēbes...
Nansiaga iesaukusi Magdalēnu par "skaisto un labo sievieti". Viņa redz viņas ciešanas.
Martins uzaicina visus uz dzērienu, bet Virhīnija saka, ka Vero un Martinam būtu jādodas divatā.
Ana Perla sapņo par kādu skaistu princi, kas mīlēs šīs zemes un arī viņu. Bet šeit viņa tādu nesatiks.
Emiliano un Martins atzīst viens otram, ka ir ieinteresēti Veronikā. Emiliano saka, ka abi nespēs būt draugi, bet Martins tam nepiekrīt. Abi turpinās komunicēties un lai Veronika ir tā, kas izlemj, ar ko viņa grib būt kopā.
Botels solīja Malēnai, ka vairs nedzers, bet atkal rīta agrumā ierodas piedzēries.
Horhe iedrošina Emiliano cīnīties par Veroniku. Viņš parunās ar viņu, lai liktu saprast, ka Martins viņai neder.
Pēc šodienas Veronikai ir skaidrs, ka Martins ir bestija. Bet dievīga bestija! Šovakar, kad viņi tiksies, Vero vēlas izskatīties ļoti skaista!
Vero ir pārliecināta, ka būs ļoti laimīga ar Martinu!
Martins nespēj noticēt, ka tieši Veronika ir tā sieviete, kurai ir jāatriebjas. Bet viņš nekad neatkāpsies no atriebības un neļaus Veronikai tik viegli sevi apburt!
Demetrio bija vājš, un viņa nogalināja vīrieti ar savu smaidu. Bet Martins neiekritīs un Veronikai nepalīdzēs visi viņas ieroči!
Alfredo iesaka atteikties no atriebības, kamēr nav par vēlu, savādāk Martins savainosies pats ar sava zobena asmeni.
Martinam tikai kārtīgi jāpārdomā savs plāns, jo viena nepareiza soļa dēļ var visu zaudēt.
Pablo pārsteidz Virhīnijas uzstājība, lai savestu Martinu un Veroniku. Acīmredzami viņi patīk viens otram, bet labāk ir nejaukties.
Horhe nesaprot, kāpēc Vero vēlas zaudēt laiku iepazīstot Martinu, kad blakus ir Emiliano, kurš mirst no mīlestības pret viņu.
Virhīnija saka Salmai, ka Martins ir tikpat impulsīvs un agresīvs kā Vero. Abi pilnībā sader.
Neko darīt, Salmai būs mājā jāpacieš vēl viens rupeklis. Viņa lūgs, lai Martins palīdz remodelēt māju, tādā veidā atrodoties tuvāk Veronikai.
Savukārt Virhīnijai jācenšas visa izpatikt Emiliano.
Salma sarunājusi Virhīnijai vizīti pie labākā kardiologa, bet Virhīnija nez kāpēc nevēlas mainīt savu ārstu.
Manuels draud, ka nogalinās Polo suni Oniksu, ja viņš turpinās riet naktīs. Manuels mēģina iemācīt puikam smēķēt, bet par laimi iztraucē Ana Perla.
Malēna lūdz, lai viņas meita atrod laimi ar vīrieti, kas viņu novērtēs, cienīs un mīlēs.
Vakars pienāca un Martins vēro Veroniku nokāpjam lejā pa kāpnēm.
- Tu esi ļoti skaista!
Martins nezināja, kā lai atvainojas šādai sievietei un ko lai uzdāvina, tādēļ atnesa rožu pušķi.
- Sievietei kā es? Kas tev liek domāt, ka man nepatīk tādas detaļas?
- Es ar to vēlējos pateikt, ka esi citādāka sieviete. Ka neesi gluži princese.
- Man taču jājūtas glaimotai par to, ko tu saki!
- Nepārproti mani. Es ar to gribēju teikt, ka esi stipra sieviete, neatkarīga un ar raksturu! Amazone, kurai iespējams ir grūti izpatikt.
- Tu maldies. Es esmu vienkāršāka nekā liekas. Un stipra es esmu tādēļ, ka apstākļi lika tādai kļūt. Bet man ir liela nepieciešamība justies aizsargātai un mīlētai.
- Vai tad neviens tevi nav mīlējis?
- Daži ir man tuvojušies, bet kad iepazīst mani, tad aizbēg.
- Bet kāds taču ir palicis un apsolījis kaut ko?
- Kāds ir uzstājis vairāk, bet līdz šim vairs neko nezinu par viņu.
- Vai tu neesi gribējusi kaut ko uzzināt par viņu?
- Nē, un pēc tā, ko tu man teici, vīrieši mani uzskata vai nu par neaizsniedzamu vai arī viņi baidās no neatkarīgas sievietes.
- Es gan atšķirībā no viņiem domāju, ka tas tevī ir pievilcīgākais.
- Tu tā nopietni domā?
- Tik nopietni, ka ik reizi, kad tev tuvojos,vienīgais, ko vēlos ir... noskūpstīt tevi.
Bet ierodas Horhe un skūpsts atceļas...Viņš vēlas runāt ar Martinu divatā, bet tā kā sarunu tēma ir "Veronika", viņa vēlas palikt.
Horhe ir dusmīgs, ka Martins tik bezkaunīgi tuvojas viņa lielajam dārgumam Veronikai.
- Kādi ir tavi nolūki?
- Apliecinu, ka vislabākie nolūki.
- Tie ir tikai vārdi!
- Man nē. Tas nav mans gadījums. Esmu gatavs tulīt pat apprecēties ar Veroniku, ja viņa mani pieņems!
Horhe sāk garu lekciju par to, ko nozīmē laulība. Spriežot pēc baukošanās no rīta, Martins nezina, ko nozīmē laba uzvedība! Veronika atkal aizstāv Martinu, jo viņa pati vīrieti izaicināja!
Horhe ir neapmierināts ar to, kā Martins steidzas. Kad viņš beidzot aiziet, Martins un Vero sasmaidās.
Virhīnija ar kādu sazvanās un sarunā tikšanos.
Horhe nespēj nomierināties, jo Vero un Emi jau no bērnības ir paredzēti viens otram, bet ieradās Martins un visu izjauca!
Horhe izstāsta Salmai, ka Vero atraidīja Emiliano. Viņai tā ir priecīga vēsts.
Martins atved Vero uz skaistu vietu. Veronika dievina puķes un zaļus laukus, dabu.
Martins saka, ka droši vien viņai patīk labi kopti dārzi, bet viņa neizturētu dzīvi selvā un sāktu to ienīst.
- Un ja es tev teiktu, ka man patiktu uz turieni doties? Ja man nevajadzētu strādāt, es dotos piedzīvojumā ar Pablo un Mariannu.
Martins tam nespēj noticēt, jo Vero vienmēr ir dzīvojusi luksus un ērtību dzīvi.
- Tu kļūdies! Ja būtu reāls iemesls es varētu paciest visu!
- Piemēram, ja mans vīrs būtu ceļu un tiltu būvnieks, es varētu doties viņam līdzi uz selvu!
- Nopietni? Tu tiešām būtu spējīga doties dzīvot tādā vietā?
- Jā. Es jau teicu, ka uz jebkuru vietu. Vai tu šaubies par manu vārdu?
- Nē. Es ticu, ka tev ir pietiekoša pašmīla, lai noturētu savu vārdu. Un es priecājos, ka tā ir.
- Tikai pašmīla? Nē, Martin! Es to nedarītu pašmīlas dēļ. Bet gan MĪLESTĪBAS dēļ.
- Veronika, es zvēru, ka tu mani padari traku. Tu mani samulsini un...fascinē tiktāl, ka gandrīz aizmirstu..(Martins ietur pauzi un attopas) par sevi pašu. Tā es jūtos.
- Es arī jūtu pret tevi to pašu.
- Un vai zini kā to sauc? Par mī-les-tī-bu!
Martins: Par mīlestību..?
- Jā! Es domāju, ka esi iemīlējies. Un tu vairs nevari izbēgt!
Salma steidzas pie Virhīnijas ar ziņu, ka Emiliano jau atzinās Veronikai savās jūtās. Virhīnija sāk raudāt, bet Salma nomierina sakot, ka Veronikai pietika cinisma vīrieti atraidīt. Pirmo reizi Veronika ir izdarījusi kaut ko pareizi!
Varbūt Virhīnijai jādodas mierināt nabaga Emiliano?
Martins: Iemīlējies es? Iespējams..
- Iespējams? Tātad par precībām tu teici tikai lai izpatiktu tēvocim.
- Nē. Tā es negribēju teikt. Vienkārši brīžiem pats nesaprotu, cik ļoti tevi..
- Ko? Martin, pasaki man!
- Es pat nespēju to izrunāt.
Vero: Paklau, es nebiju domājusi, ka esi tik kautrīgs. Paskaties, tu nervozē kā pusaudzis.
- Tā es jūtos tavā tuvumā. Kā pusaudzis. Bet es nevaru to pieļaut.
- Paklau, neesi tik skarbs pats pret sevi. Tu vari bez bailēm man pateikt to, ko jūti. Lūdzu pasaki!
Viesmīle aizved viņus pie galdiņa.
Emiliano meklē internetā informāciju par Demetrio un Martinu. Martins ir palīdzējis daudzām ģimenēm.
Virhīnija atnāk pie Emiliano. Viņa vienmēr būs viņam blakus, jo patiesi mīl.
Veronika atzīst, ka paukošanas laikā bija brīži, kad izjuta bailes un beigās viņam bija tāds skatiens it kā patiesi ienīstu viņu.
- Vai domā, ka tevī ir kaut kas tāds kā dēļ varu tevi ienīst?
- Nē. Cik muļkīgi, ka es tā jutos. Un vismazāk jau tagad, kad tu šādi skaties uz mani. Esmu pārliecināta, ka tu nespētu mani sāpināt.
- Veronika, tas ko es teicu par precēšanos ir nopietni.
- Es zinu, bet kā tu iedomājies precēties ar mani, ja..pat neesi mani noskūpstījis.