Margrietiņas varbūt arī nē, bet kaut ko savādāk jau var izdomāt Mehija taču rēķinās, ka ir cilvēki kas skatās viņa telenoveles vienu pēc otras un ievēros tādas lietas. Bez rozēm ir arī citas tikpat skaistas puķes.. Varēja arī vispār kaut ko citu atrast, ko uzdāvināt. Man piem. patika kā Nemīlētajā Manolo Akasijai uzdavināja seglus - neparasta dāvana.
Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)
Сообщений 261 страница 280 из 811
Поделиться26201.05.2015 17:30
Margrietiņas varbūt arī nē, bet kaut ko savādāk jau var izdomāt
Es laikam esmu dīvaina, bet esmu no tām, kurām ziedi neko daudz neizsaka, man labāk patiktu, ja man atnestu kilogramu apelsīnu , vai kaut ko maziņu, bet paliekošu. Bet, ja tie ir ziedi, mani vairāk spēj aizkustināt pļavas puķes par dārgajām priktajām, bet, ja no rozēm tad dzeltenās.
Varēja arī vispār kaut ko citu atrast, ko uzdāvināt. Man piem. patika kā Nemīlētajā Manolo Akasijai uzdavināja seglus - neparasta dāvana.
Segli ir "nedaudz" dārgāki par rozēm
Поделиться26303.05.2015 15:56
Esmu iedzinusi!
Ah, bet esmu sajūsmā, ka izdomāju sākt šo telenoveli skatīties! šie varoņi un aktieri ir tiešām satriecoši!!! Man ļooooti patīlk gan Ana Brenda šeit, gan arī ir ļoooti iepaticies jūsu Ivans! Veronika ir tik netipiska varone, tik tieša, pārliecināta par sevi, ar tādu reālistiskāku skatu uz dzīvi, un vispār.. nemāku aprakstīt, bet nu es sajūsmā! Un Martins arī satriecošs - kā cīnās ar savām pretējām jūtām...
Un man ļoti patīk, kā visu tā parāda, kā visas citādi nevainīgās Vero frāzes, kur izsaka viedokli, kas varbūt nav tik pierasts un tradicionāls, pavēršas pret viņu, radot Martinā tikai lielāku iespaidu, ka viņa ir galvenā vainīgā, ka viņa interesējas tikai par naudu utt., un vēl kā nejauši dzirdēja to sarunu kabinetā - nevis, ka viņam kāds speciāli pieborēja pilnas ausis. Bet viss vienkārši tā sakrīt...
Bāc, tagad būs smagi gaidīt pa vienai sērijai es pat nez, kā turpināt un vai turpināt Montecristo skatīties pēc šādas telenoveles, kur visa tā atriebība un attiecības pavisam citā līmenī!
Поделиться26403.05.2015 20:32
Esmu pirmās 3 sērijas redzējusi. Nezinu, kas vispār notiek. Tikai šeit ienākot izlasīju!
Поделиться26506.05.2015 19:35
Ir ok pagaidām. Kāda gan maita ir Virhīnija, šķiet tik stulbi, ka visi tic viņas pasaciņām, pēkšņi vienā brīdī visiem ir vienalga, kā strādājusi un izturējusies ir Vero, galvenais, ka kāds sadomā tādus melus un šie uzreiz tic katram vārdam. Bet, kas mani besīja šīs dienas sērijā, Mehija ir pārņemts ar Alīsijas Mačado kājām no sākuma viņa iesmērē kāju ar losjonu, tuvplānā kāja tad viņa guļ vanna un izaicinoši peiskaras kājām, atkal tuvplānā kājas c'mon telenvoeles tomēr daudz vairāk ir sieviešu auditorijai domātas, tad jau labāk IVans būtu ieziedis kājas ar kādu losjonu
Поделиться26707.05.2015 08:58
Vakar pārraidē Formula Espectacular!
Поделиться26807.05.2015 13:37
10.
Tagad gan Veronikai nav šaubu, ka ir ļoti iemīlējusies Martinā! Viņš ir vīrietis, kuru viņa gaidīja visu dzīvi! Martins redz, ka pārmaiņas notikušas kopš Vero uzzināja par zeltu.
- Es tevi patiešām nesaprotu, Veronika. Vakar tu teici, ka tev vajadzīgs laiks, bet šodien jau esi ļoti iemīlējusies gatava tulīt precēties.
Bet arī Martins vēlas apprecēties pēc iespējas ātrāk.
Emi pastāsta Horhem, ka Vero gulēja ar Demetrio šajā mājā. Horhe pieprasa Virhīnijai paskaidrojumus!
Polo un Onikss iepazīstas ar Pablo. Viņš apsola uzzīmēt suni. Pablo jautā viņam par Anu Perlu.
Kopš Martins pirmo reizi satika Veroniku, viņš zināja, ka vēlas būt kopā ar viņu.
Vero: Jūtas, kuras tu atmodini manī ir tik īpašas. Es zvēru, ka nekad neesmu neko tādu jutusi.
Veronika nesaprot, kāpēc Martins vienmēr aptur sevi, ja viņa viņam tik ļoti patīk.
Virhīnija pasaka, ka Vero iekaro katru vīrieti, kurš viņai tuvojas un vēlāk pamet. To nejauši noklausās Martins!
Virhīnija abus esot pieķērusi kailus: Demetrio un Veronika bija mīļākie!
Virhīnijai izdodas nomelnot Veroniku ģimenes priekšā. Salma un Virhīnija lūdz Horhem neko neteikt Veronikai. Labāk lai viņa apprecas ar Martinu un dodas projām, nekā taisīt skandālu.
Malēna pārmet Botelam, ka viņa dzeršanas dēļ Manuels uzzinājis viņu noslēpumu.
Vectēvs aizliedz Anai Perlai runāt ar Magdalēnu.
- Pasaki Martinam, lai viņš atnāk kad grib, lai padarītu formālas jūsu attiecības.
Veronika redz, ka kaut kas nav kārtībā, bet nesaprot kas.
Veronika aizies prom, Emiliano bildinās un Virhīniju un drīz vien brīnumainā kārtā viņas sirds būs izārstēta. Un Salmas kundze sapratīs, ka vienīgā mājas saimniece būs tikai viņa - Virhīnija!
Liktenis palīdz abiem saskrieties!
- Piedod. Vai tev viss kārtībā, Ana Perla?
- Kā tu zināji manu vārdu?
- Man to baznīcā pateica Svētais Lorenso.
Ana Perla mēģina bēgt, kamēr vectēvs viņus nepamanīja, taču viņas šalle aizķērās aiz Pablo somas. Viņam paliek šalles diedziņš.
Horhe nolemj piekrist darījumam ar Martinu, bet Veronika tajā nepiedalīsies. Tas bija Martina nosacījums un tā arī būs.
Vero: Un ko tagad tu sastāstīji tēvocim Horhem par mani?
- Es? Neko. Bet tā kā tu vienmēr domā sliktāko par mani...
- Es neesmu muļķe, Virhīnij. Tēvocis bija ļoti nopietns pret mani un tas ir tādēļ, ka tu kaut ko izgudroji un gribu, lai pasaki man ko!
Bērnībā Virhīnija koda Veronikai un vēlāk Salmas priekšā raudāja izliekoties, ka Veronika viņai situsi. Šīs atmiņas ļāva Veronikai iepazīt Virhīnijas patieso seju!
Ana Perla ir laimīga, ka varēja parunāt ar Svešinieku.
Virhīnija nosauc Vero māti par padauzu, par ko izpelnās pļauku. Horhe satver Veroniku.
Horhe: Vai tu sajuki prātā?
Поделиться26907.05.2015 21:36
11.
Horhe un Salma ir Virhīnijas pusē. Nekas neattaisno to, ka Veronika iesita māsīcai.
Horhe: Pasargā mūs no nepatikas redzēt tevi.
Vero zvana Martinam, bet viņš nevēlas atbildēt uz zvanu, jo nespēj pretoties viņai.
Tikai auklīte ierodas mierināt Veroniku. Viņa nolemj neskumt, bet gan priecāties par savām kāzām ar Martinu!
Martins noklausās Veronikas ziņojumu telefonā, ka viņa jūtas skumji un tēvocis ir dusmīgs.
Emiliano ar varu noskūpsta Veroniku! Viņa iepļaukā vīrieti un noliedz, ka viņai būtu bijušas attiecības ar Demetrio.
Kāpēc tai bija jābūt tieši tev, Veronika? Vienīgā sieviete, kurā nedrīkstu iemīlēties.
Marianna atkal nevēlas doties līdzi Pablo, tādēļ viņš uz ciemu dodas viens un atkal satiek Anu Perlu.
- Es sāku ticēt, ka Svētais Lorenso dara brīnumus. Tieši jautāju viņam, kad tevi atkal satikšu.
Ana Perla saka, ka skolotājai šodien nebūs vajadzīga viņas palīdzība, tādēļ viņa var parādīt Svešiniekam skaisto upi, kur nav cilvēku un vectēvs neko neuzzinās. Viņa ir pārliecināta, ka Svētais Lorenso viņus pasargās no vectēva.
Klaudija lūdz Martinam, lai viņa iesaista viņu raktuvju biznesā.
Martins piekrīt un Klaudija laimīgi metas viņam ap kaklu. Tieši šajā brīdī atnāk Veronika.
- Veronika, iepazīsties! Tā ir Klaudija - mana labā roka un kopš šodienas viņa strādās arī raktuvju biznesā.
- Un tādēļ viņa tevi apskāva..?
- Vai esi greizsirdīga? Tev nav iemeslu tādai būt.
Pablo atzīstas, ka viņam bija domstarpības ar Anas Perlas brāli. Bet...
Pablo: Būt kopā ar tevi ir jebkāda riska vērts!
Veronika ir laimīga, jo Horhe piekrita nopirkt Martina zeltu.
Ja Ana Perla būtu Pablo draudzene, tad viņš arī sargātu viņu kā brālis un vectēvs. Bet Ana Perla vēlas justies brīva un ceļot, iepazīt pasauli.
Veronika atzīstas, ka jutās briesmīgi redzot Martinu apskaujam Klaudiju un ka viņa dēvē vīrieti par Martinsito! Un jā - viņa ir greizsirdīga!
- Bet tev nav iemeslu tādai būt. Vai tad nedzirdēji, kā teicu, ka esi mana topošā sieva!
Martins un Klaudija pazīst viens otru kopš bērnības. Abi kopā gāja skolā, koledžā, satikās kādu brīdi...
Veronikai taču patīk būt atklātai, tāpēc arī Martins tāds būs.
Vero: Piedod, vienkārši man sāpēja jūs šādi redzēt, kad pret mani tu izturies sausi. Mēs precēsimies, bet tu nekad neesi teicis, ka mīli mani. Pasaki to!
Vero: Pasaki, ka mīli mani tā kā es tevi.
Vārdu vietā Martins noskūpsta Veroniku.
Abi iekrīt upē un izmirkst. Pablo gatavs kaut tulīt iet pēc garīdznieka, lai apprecētos ar meiteni.
Veronika uzskata, ka Martinam ir grūti izrādīt savas emocijas.
- Vienkārši es nezinu, vai patiešām mīli mani.
- Kā jukusi, mīļais.
- Vienreiz lasīju, ka tikai tam, kuru tu mīli, vari parādīt savu vājumu. Un es tevi mīlu, Martin. Man tu vari parādīt savas jūtas. Es nesāpināšu tevi.
Galvenais Veronikai ir ka Martins ir labsirdīgs un godīgs. Viņa iemācīs vīrietim pateikt "es tevi mīlu".
- Es tikai lūdzu, lai esi pacietīga un kādu dienu es tev atklāti pateikšu, visu, ko pret tevi jūtu.
- Mīļais, es nekad neesmu redzējusi tavu radinieku fotogrāfijas.
Veronika satver rāmi ar fotogrāfiju...
Поделиться27010.05.2015 22:16
Vairāku iemeslu dēļ (pārskatāmības, izvairīšanās no spoileriem dēļ utt) izdomāju, ka sēriju aprakstus likšu atsevišķā tēmā. Ja nepiekrītat, vēl ir laiks pateikt nē
Centīšos pa jauno nedēļu iedzīt visas sērijas!
Tie cipari atstāsta tēmas nosaukumā apzīmē cik sērijas no parādītajām ir gatavas.
Поделиться27110.05.2015 22:41
Māte un meita
Поделиться27211.05.2015 11:19
Superīgs fanu videoklips!!
Поделиться27711.05.2015 11:36
Ar kāzām sāksies patiesības gaitas!
Ierodas skaistā līgava
Horhe ved Veroniku pie altāra
Martinā cīnās mīla un naids pret Veroniku
Veronika nesaprot, kādēļ Martins tik ilgi nespēj pateikt "jā" vārdu
Martins ļauj redzēt mīlu, ko patiesi jūt pret Veroniku
Klaudija ar naidu vēro kā apprecas Veronika un viņas mīļotais Martins
Salma un Virhīnija mirdz laimē, ka beidzot tikušas vaļā no Veronikas
Pablo ir neapmierināts, jo viņa īstā mīla ir Ana Perla
Virhīnija ir laimīga, jo ceļš uz Emiliano sirdi ir atbrīvojies
Beidzot kļuvuši par vīru un sievu!
Veronika un Martins laimīgi, ka apprecējušies
Поделиться27811.05.2015 14:33
Jau nākamnedēļ Lo Imperdonable jeb Unforgivible sāksies ASV!
Поделиться28012.05.2015 19:44
Pārraidē "Despierta America"