Tur tā lieta, ka nevar saprast, kas tālāk būs ar sižetu. Bet cilvēki internetā ir tādā sajūsmā par galveno pāri, ka varbūt tas veidotājus iedvesmos noturēties līdz galam. Un Ivans gan jau arī palīdzēs ar padomiem kaut kādiem La Mentira man nav ne jausmas, kas notika pēc tam, kad patiesība nāca gaismā, jo CME bija pavisam cits sižets cik zinu.
Galvenais, lai neizdomā pagarināt un paliek pie 120 sērijām!
Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)
Сообщений 301 страница 320 из 811
Поделиться30115.05.2015 17:15
Поделиться30315.05.2015 18:02
La Mentira man nav ne jausmas, kas notika pēc tam, kad patiesība nāca gaismā, jo CME bija pavisam cits sižets cik zinu.
Galvenais, lai neizdomā pagarināt un paliek pie 120 sērijām!
Mentiru esmu redzējusi fragmentāri, tāpēc man īpašā priekšstata nav, un pat vairs neatceros, bet intereses pēc youtube iemetu aci, kurā sērijā kas. Bet El juramento gan atceros, tur bija tik murgaini, pat tad, kad galvenais varonis uzzināja patiesību, viņš vienalga bija nenormāli greizsirdīgs un pret sievu izturējās tā , it kā viņa tagad ar visiem viņu gribētu krāpt. No vienas puses ir riktīgi interesanti kā tagad viss notiek, kad Martins Vero atriebjas, no otras puses gribas, lai ātrāk viss nāk gaismā un viņš saprot, cik Vero ir patiesa.
Поделиться30415.05.2015 18:17
Man patiesībā būtu gribējies, lai no paša sākuma Martinam vajadzētu iekarot Veroniku, nevis, ka viņa uzreiz iemīlējās un gatava precēties.
No atriebības posma labākais ir šī Martina iekšējā cīņa , tas kā valdās un tad neiztur un tik spēcīgi apskauj Veroniku utt. Bet man arī ļoti gribas tikt līdz tam, kad viņš saprot, cik laba ir viņa sieva.
Поделиться30517.05.2015 22:52
Paloma mani iedvesmoja...
awww
Beidzot iedzinu atkal. Ai, fantastiski līdz šim! Man vienīgi arī bail, ka tagad viss iet tik forši intensīvi, katrā sērijā kkas notiek, attiecības sprēgā, un ka tas vienā brīdī pēkšņi neapraujas :s
Man vēl ļoooti patika tā aina, kad Veronika izaicināja Martinu uz cīņu! Un kā viņš atzinās mīlestībā Veronikai drudža laikā.. Brīnišķīgs pāris!
Поделиться30718.05.2015 15:28
20. sērija tiešām tik jauka! Un pēc Vero rūpēm, kā var neticēt viņas labsirdībai. Man ļoti patika, kā viņa stājās pretī Kresensio. Laikam neviena sieviete tā nebija ar viņu runājusi Kaut kā bezatbildīgi no Botela puses atstāt ciemu, ja viņš ir vienīgais ārsts. Beidzot arī tikām līdz ainai, kuras filmēšanas aizkulišu video kaut kad biju te likusi. No tādām dramatiskām ainām vienmēr izriet tik daudz foršu brīžu, kā rūpes par otru, atzīšanās jūtās utt.
Manuels mani tik ļoti besī! Vēl vairāk nekā šī aktiera varonis Corazon indomable.
Man liekas ļoti interesanti, ka jau otru reizi Ana Brenda un Mar Contreras varones cīnās par vienu vīrieti - La que no podia amar un tagad šeit. Marai vismaz tās ir divas pilnīgi dažādas varones. Man ļoti patīk viņas loma šeit, tikai žēl, ka Nansiaga samīlējusies Martinā. Man būtu paticis, ja viņiem būtu īsta draudzība.
Gribas redzēt Veronikas un Anas Perlas kopīgās ainas.
Klaudija tik neveikla.. visu laiku viņai papīri vai foto krīt no rokām
Поделиться30819.05.2015 09:05
Luz Maria Jerez, kuru šobrīd redzam kā Konstansu telenovelē "Patvērums mīlestībai", šonedēļ uzsāks filmēšanu. Viņa atveidos Pablo māti.
Поделиться30919.05.2015 14:39
Luz Maria Jerez, kuru šobrīd redzam kā Konstansu telenovelē "Patvērums mīlestībai", šonedēļ uzsāks filmēšanu. Viņa atveidos Pablo māti.
Forši, ka šī aktrise pievienojas komandai, mani dziļi aizkustināja viņas loma YNCELO, tieši pēc šīs lomas viņa iepatikās ļoti, kā pati aktrise sacīja, tā viņai esot bijusi sarežģītākais personāžs. Interesanti kā būs šeit, vai tik Pablo māte nebūs pret Pablo un Anas Perlas attiecībām. Šodienas sēriju izlasīju Tavā aprakstā, milzonīgs paldies, ka Tu tos liec, tagad kādu periodu man nebūs laika skatīties, tāpēc pateicoties Tavam darbam zināšu, kas telenovelē notiek
Поделиться31220.05.2015 17:16
Beigu titru dziesmas vārdi latviešu valodā!
Поделиться31420.05.2015 22:13
Haaaah, nabaga samirkušais Pablo
Поделиться31520.05.2015 22:14
Labi, ka šļūtene nav redzama
Поделиться31621.05.2015 13:05
23. Kā mani kaitina Virhīnija, jo viņa sūta visus pie Veronikas un Martina! Ciemā gan visi būs sajūsmā par svešinieku daudzumu. Martins šodien tāds atmaidzis pret Veroniku. Bet kaut kas laikam notiks, kad atgriezīs uz iepriekšējām sliedēm.
Man patīk vērot Nansiagas un Vero attiecības.
Njāa...iežēlināšanas dēļ Manuels izkļūs brīvībā un tas izraisīs vēl lielāku traģēdiju. Viens ir ja negadījuma rezultātā kaut ko pastrādā, bet Manuels visu dara tīšām..kā var tādu izlaist?
Поделиться31721.05.2015 14:26
Njāa...iežēlināšanas dēļ Manuels izkļūs brīvībā un tas izraisīs vēl lielāku traģēdiju. Viens ir ja negadījuma rezultātā kaut ko pastrādā, bet Manuels visu dara tīšām..kā var tādu izlaist?
Tas šķiet vairāk nekā debīli, Manuels ne tikai Vero uzmācās, un kas zina, ko būtu izdarījis, ja neierastos Martins, bet arī sadūra Martinu, un ne jau aizstāvoties, bet tāpat vien, jo galvā smadzeņu nav.
Поделиться31926.05.2015 09:13
Mara bija pametusi telenoveles uz 3 gadiem, jo kļuva par Emiliano mammu. Bet kādu dienu piezvanīja Salvadors Mehija un pārliecināja pieņemt Nansiagas lomu. Grūtākaus šajā lomā Marai ir atveidot juteklisku sievieti, jo viņa nekad negribēja veidot savu karjeru balstoties uz fiziskām dotībām. Viņas vīrs telenoveli neskatās, lai neredzētu atklātās ainas. Mara pastāsta viņam, kuras ainas drīkst skatīties, bet aktrise sola, ka nākamajās nedēļās stāsts tikai kļūs intensīvāks un karstāks. Iepazīstoties ar Emiliano viņa iepazīs īstu mīlestību un kaisli. Mara atzīst, ka vēl grūtāk ir filmēties mīlas ainās. Viņa pirms tam nav pazinusi Serhio un tas pastiprināja spriedzi, bet Mara lika sev atbrīvoties un abi pat "izbaudīja ainu".
Поделиться32026.05.2015 12:19
Laikam Osvaldo de Leons ir ļoti labs aktieris, jo tikai 26. sērijā sapratu, ka Daniels Fernandes ir Hermans no Nemīlētās Šorīt skatījos Nemīlēto, tādēļ atmiņā svaigi palika aktiera balss un atpazinu kaut ko līdzīgu un wikipedija apstiprināja aizdomas Cik dažādas viņam šīs divas lomas!