Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)
Сообщений 321 страница 340 из 811
Поделиться32226.05.2015 21:42
Laikam Osvaldo de Leons ir ļoti labs aktieris, jo tikai 26. sērijā sapratu, ka Daniels Fernandes ir Hermans no Nemīlētās
Viņš šajā Lo imperdonable izskatās ļoti līdzīgs vizuāli tam kā izskatījās Lo que la vida me robo.
Поделиться32326.05.2015 21:47
Viņš šajā Lo imperdonable izskatās ļoti līdzīgs vizuāli tam kā izskatījās Lo que la vida me robo.
Tur es viņu vispār neatceros, bet ja viņš bija jau pirmajā telenoveles daļā, tad vienkārši nepievērsu uzmanību nepazīstamiem aktieriem.
Поделиться32426.05.2015 22:39
Tur es viņu vispār neatceros, bet ja viņš bija jau pirmajā telenoveles daļā, tad vienkārši nepievērsu uzmanību nepazīstamiem aktieriem.
Viņš bija Monses līgavainis, kurš pieķēra Monsi pie jūras kopā ar Hose Luisu, viņu maz rādīja.
Поделиться32526.05.2015 22:42
Viņš bija Monses līgavainis, kurš pieķēra Monsi pie jūras kopā ar Hose Luisu, viņu maz rādīja.
Man pat bija vajadzīgs kāds brīdis, lai atcerētos, ka Monsei bija līgavainis
Поделиться33028.05.2015 21:44
Neatceros, vai jau bija..
Поделиться33201.06.2015 14:10
Mana lielākā intriga šobrīd ir Ārons. Vai pats atdeva Veroniku, jo viņa viņam traucēja slēpties un tādēļ inscinēja abu nāvi (arī lai atriebtos Magdalēnai?). Un kas būs kad viņš uzradīsies? Vai tad Malēna uzreiz sapratīs, ka arī meita ir dzīva?
Tik jauki, ka Martins un Vero izlīga. Gandrīz nekāda atriebība arī nav bijusi Sagaidījām arī filmētās ainas pie ūdenskrituma. Man gan pati mīlas aina ne pārāk patika, lai gan fons, protams, ideāli skaists. Interesanti, kas būs tālāk..Vai atkal notiks kaut kas, kas liks Martinam atgriezties pie atriebības, vai arī gaismā nāks patiesība un šķirs viņus?
Поделиться33301.06.2015 15:00
Mīlas aina 30. sērijā tika filmēta piecas stundas! Ana Brenda un Ivans atzīst, ka bija uztraukušies un šī aina bija ļoti sarežģīta, jo tā bija pirmā aina, kurā abi filmējās kopā. Skaistie skati no augšas tika filmēti ar helikopterīša palīdzību.
Поделиться33401.06.2015 15:07
Tik jauki, ka Martins un Vero izlīga. Gandrīz nekāda atriebība arī nav bijusi Sagaidījām arī filmētās ainas pie ūdenskrituma. Man gan pati mīlas aina ne pārāk patika, lai gan fons, protams, ideāli skaists. Interesanti, kas būs tālāk..Vai atkal notiks kaut kas, kas liks Martinam atgriezties pie atriebības, vai arī gaismā nāks patiesība un šķirs viņus?
Viņi tik skaisti, kad laimīgi. Un skaisti, kad strīdās. Vienu vārdu sakot, esmu sajūsmā par šo pāri! Neticās, ka tik maz sēriju pagājis - tiešām jautājums, kas notiks tālāk. Vēl tik daudz sēriju priekšā... Negribas, lai viņi šķirtos un sekotu neskaitāmās sērijas ar abiem atsevišķi... šajā atriebības posmā vismaz visu laiku bija kopā un intensīvas ainas. Bet no otras puses, ilgi tas tāpat vairs nevarēja turpināties, ne Vero paciestu daudz ilgāk, ne arī Martins spētu izturēt savas dalītās jūtas.
Man arī mīlas aina ne pārāk - īpaši tie skati no augšas, nu man reāli bojāja visu feelingu tas blurrotais dibens bet vieta jau, protams, satriecoša...
Поделиться33501.06.2015 15:16
Man arī mīlas aina ne pārāk - īpaši tie skati no augšas, nu man reāli bojāja visu feelingu tas blurrotais dibens bet vieta jau, protams, satriecoša...
Ne velti saka, ka labākās lietas var dabūt ar vienkāršākajiem paņēmieniem. Mehijam baigi gribējās uztaisīt kaut ko iespaidīgu, pie ūdenskrituma un izmantot tehnoloģijas skaistajiem skatiem no augšas un beigās tas tikai pabojāja visu.. Un kur prāts pirmo ainu aktieriem dot filmēt mīlas ainu? Tagad vismaz sapratu, kāpēc brīnījos par ķīmijas trūkumu.
Manas mīļākās mīlas ainas telenovelēs ir piem. Sortilegio, kur nekādu rožu ziedlapiņu, svecīšu un ūdenskrituma, bet efekts daudz lielāks pateicoties vārdiem un žestiem utt.
Bet no otras puses, ilgi tas tāpat vairs nevarēja turpināties, ne Vero paciestu daudz ilgāk, ne arī Martins spētu izturēt savas dalītās jūtas.
Un arī es vairs ilgi neizturētu rakstīt vienveidīgos dialogus
Поделиться33702.06.2015 00:47
Man mīlas aina arī nepatika, jo īpaši Martina cenzētais dibens, ja būtu melns kvadrāts priekšā būtu labāk, vismaz smieklīgi , bet tā viss izpludināts un vispār šķita ne vietā to rādīt no augšas, tā dumji. Ja mīlas aina tiktu filmēta tagad, kad aktieri labāk viens pie otra pieraduši, būtu labāk, bet tā fons jau super skaists, bet tas arī viss.
Поделиться33902.06.2015 13:16
Ja mīlas aina tiktu filmēta tagad, kad aktieri labāk viens pie otra pieraduši, būtu labāk, bet tā fons jau super skaists, bet tas arī viss.
Patiesībā skumīgi tiem aktieriem sanāk, jo nevar secīgi izdzīvot savu varoņu dzīvi. Varbūt šī haotiskā filmēšana arī rada loģikas robus varoņu attiecību attīstībā.