Bet google pameklēju kādu info par sižetu, sāk man jau atgādināt Rozalindu, zaudē atmiņu un kļūst par dziedātāju.
Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)
Сообщений 361 страница 380 из 811
Поделиться36215.06.2015 21:59
Spoileris nedarbojas
tagad ir ok viss.
zaudē atmiņu un kļūst par dziedātāju.
oo..tas par Veroniku? neticās man šī versija, jo viņa nav dziedājusi, lai gan ja krasi mainīs sižetu, tad loģiku nav jāmeklē.
Поделиться36315.06.2015 22:15
oo..tas par Veroniku? neticās man šī versija, jo viņa nav dziedājusi, lai gan ja krasi mainīs sižetu, tad loģiku nav jāmeklē.
Es nezinu vai tā ir taisnība, bet kādā forumā lasīju, ka visi domās, ka Veronika it kā būs mirusi, bet viņa būs zaudējusi atmiņu un tajā laikā kļūs par dziedātāju. It kā neliekas reāli, bet tajā pašā laikā loģiku telenovelēs nav jāmeklē
Поделиться36415.06.2015 22:25
Tad no Mentiras rīmeika pāries Rozalindas rīmeikā, kā jau pieminēji. Smieklīgi rīmeikot pašam savu noveli. Katrā ziņā tas ko tu lasīji un tas ko es, ir diezgan dažādi..vienīgi atmiņas zudums abās der versijās...Bet nu..sen neesmu redzējusi atmiņas zudumus.
Поделиться36515.06.2015 23:25
Smieklīgi rīmeikot pašam savu noveli.
Bet atmiņas zudums un selva bija Nakts Mariannā un tur bija arī cilts, tā ka ja ne Rozalinda, tad kaut kas cits sanāk rīmeikots
Поделиться36615.06.2015 23:34
Bet atmiņas zudums un selva bija Nakts Mariannā un tur bija arī cilts
Cilti kaut kā neatceros Marianna gan bija zaudējusi atmiņu un kaut kur pusjukusi pazudusi, bet drīz vien tika pie Atilio. Ai, lai dara, ko grib..Galvenais, lai nepagarina sēriju skaitu!
Поделиться36716.06.2015 00:45
Cilti kaut kā neatceros
Mariannu pēc kritiena pie dzīvības dabūja cilts pārstāvis, kuru tēloja Agustins Arana. Bilde zemāk. Neatceros gan vai pati Marianna ar cilti kontaktējās, bet toties Patrīsijas Navidadas varone gan, un tad man šķeit rādīja ne tikai Agustinu, bet arī citus cilts pārstāvjus.
Поделиться36816.06.2015 00:56
Ai, lai dara, ko grib..Galvenais, lai nepagarina sēriju skaitu!
Taisnība, lai dara kā vēlas. Piekrītu tam, ko iepriekš rakstīji, manuprāt šī ir labākā Mehijas telenovele pēdējo gadu laikā, un tieši tad, kad viņam sāk izdoties, tad cilvēki vērtē tik zemu, iepriekšējās viņa telenoveles bija daudz sliktākas un tur cilvēki tā nešūmējās. Kā arī šī jau nu noteikti, vismaz pagaidām nebūt nav sliktāka telenovele kā citas ne tik sen demonstrētās, nesaprotu, kāpēc cilvēki nespēj novērtēt tādu vērtību kā Ivans vien. Es telenoveli skatos pavirši, citkārt izlasu tikai Tavus aprakstus, un pēc aprakstiem man šķiet, ka ir ok. Dīvaina šķiet Klaudijas Ramiresas vēlme iet prom no telenoveles, aktierim ir tomēr ir jābūt profesionālam, ja piekrita filmēties, lai filmējas, cik saprotams, viņai nepatīk sižets, nav tā, ka Klaudijai būtu kādas problēmas ar citiem aktieriem. Reāli, kad Klaudija nāca filmēties pie Mehijas, viņa ideāli zināja pēdējos Mehijas telenoveļu murgus, un vienalga piekrita, risks bija jāapzinās, telenovele pat šobrīd ir daudz vairāk nekā bija gaidīts, ne jau tāda no kuras bēgt, Klaudijai šeit paredzēts liels sēriju skaits, nevis kā Mentirā, kad galvenās varones māte parādījās tikai beigās kadriem un tika nogalināta. Man patīk kā Klaudija un Ana tēlo māti un meitu, bet, ja Klaudiju nomainīs pret citu aktrisi, vai arī kā citādi īpaši nepārdzīvošu, jo nav tā, ka man Klaudija ļoti patiktu, viņa ir ok, savādāk ir, ja maiņa notiek galvenajos varoņos, vai kāda kurš ļoti sirdij mīļš.
Поделиться36916.06.2015 12:58
Filmēšana Kankūnā!
Aktieri ir laimīgi un pateicīgi par iespējām filmēties ārpus forumiem. Ivans šīs ainas nodēvēja par varoņu mini-medusmēnesi. Ana Brenda atzīst, ka ir sajutusi atšķirību, filmējoties Zvaigžņu raidlaika telenovelē, jo vairāk jāatkailina savs ķermenis mīlas ainās, ģērbjot peldkostīmu.
Savukārt Pjēra atveidotājs ir sajūsmā, jo ainas Kankūnā tiek filmētas no galvas.
Alīsija Mačado jau gadu cenšas nomest svaru, un tagad arī jau uzdrošinājās uzvilkt peldkostīmu.
Arī producents Salvadors Mehija ir laimīgs par sauli un jūru.
Поделиться37016.06.2015 15:30
Alīsija Mačado jau gadu cenšas nomest svaru, un tagad arī jau uzdrošinājās uzvilkt peldkostīmu.
Cik redzējām iepriekšējās sērijas, tad Alīsija kaut kā nebaidās ne vienā sērijā atkailināties, bet nesaprotu, kur viņai liekais svars. Jā, viņa nav kaulaina, miesa ir, bet domāju viņai piestāv.
Поделиться37216.06.2015 23:09
41. No montāžas un kadrēšanas puses, man telenovele ļoti patīk. Manuprāt, ļoti labs operatoru un ainu direktora darbs. Un sižets arī ir ok īstenībā..man šķiet, ka problēma ir dialogos - visu laiku maļ vienu un to pašu un var uzskaitīt tik daudz pretrunu un loģikas trūkumu. Piem. Martins zvēr pie visdārgākā, ka tic Veronikai, bet vēlāk atklājas, ka galīgi netic. Pazūd ticamība.
Smiekli nāca, kad Virhīnija domāja, cik labs mīļākais ir Emiliano - piedzēries un miegains vīrietis, kurš no savas puses gandrīz neko nedarīja.
Un tad tā aina, kad Martins skrien ārā pakaļ Vero, nogāž viņu uz zemes utt. Tā jau pati par sevi aina diezgan forša, bet, manuprāt, neiederējās. Nebija atbilstoša iemesla. Tik daudz "kaislību" dēļ tā, ka Martins līdz galam netic Veronikai, ka Virhīnija ir slikta? šo ainu labāk varēja likt piem. izrunājot pārpratumu ar Emiliano un Vero gultā. Starp citu man tā atgādināja ainu no Sortilegio, kad Aleks spieda MH atzīties un viņa izbēga lietū un Alekss skrēja pakaļ. Pēc konstrukcijas ainas ļoti līdzīgas, bet Sortilegio tas ideāli sasaistījās ar visiem iemesliem.
Un starp citu man patīk, ka Klaudijai ir šovi, kā viņa dzied un kā ap viņu grozās Manuels, Pjērs un tml..Ļoti labi viņai bez Martina.
Поделиться37317.06.2015 02:07
Piem. Martins zvēr pie visdārgākā, ka tic Veronikai, bet vēlāk atklājas, ka galīgi netic.
Šeit atkal būtu bijis loģiski, ka viņš zvēr pie viņas un tieši notiek tas nelaimes gadījums ar Veroniku, tad es redzētu loģiku šiem vārdiem, ka Martins apdedzinātos, jo meloja.
Smiekli nāca, kad Virhīnija domāja, cik labs mīļākais ir Emiliano - piedzēries un miegains vīrietis, kurš no savas puses gandrīz neko nedarīja.
Bet vēl stulbāk ir, tas, ko viņa saka, ka labāks mīļākais par Emiliano bija tikai Demetrio un tad atkal rāda Montero un fonā viņa klasiskās dziesmas
Tā jau pati par sevi aina diezgan forša, bet, manuprāt, neiederējās.
Aina man ļoti patika. Es necenšos tā ļoti meklēt loģiku telenovelē, zinu, ka daudz kur tās nav un ir apnicīgās lietas, pagaidām vēl esmu pārsteigta, ka tik ilgi skatos Mehijas darbu, iepriekš biju domājusi, ka vairāk par vienu sēriju nenoskatīšos.
Tik daudz "kaislību" dēļ tā, ka Martins līdz galam netic Veronikai, ka Virhīnija ir slikta?
Es tikai nesaprotu, kāpēc Martins tik akli tic Veronikas vainai, kāpēc viņš neiedomājas, ka vainīga var būt Virhīnija, turklāt vajadzēja labāk ieklausīties Nansijagā.
Поделиться37417.06.2015 10:55
42. Wow, cik lieliska ir sērijas beigu aina! Tik jutekliski un ar tādu ķīmiju! Atkal jau Ivans un Ana ir malači!
Un wow par to, cik liels talants tur kādam ir visu vilkt garumā.. Atkal aplinkus runā, runā.. Man jau visu lieku liekas, ka tūlīt būs, ka tūlīt Martins pateiks par Demetrio, bet nē..
Ar šīs sērijas dialogu rakstīšanu un skrīnu taisīšanu man tā likās bezgalīga Parasti tādas sērijas liek uz nedēļas beigām
Nesaprotu, kāpēc viņi tur visi tik lielu uzmanību pievērš reitingiem, ja internetā fanu vairāk kā jebkurai telenovelei! Droši vien reitings ir tas no kā gūst peļņu...Bet jāapzinās taču, ka televīzijai ir noriets.
Поделиться37517.06.2015 12:41
Kaislības aug!
Klaudija sapratusi, ka nekas nespīd ar Martinu, dod iespēju Pjēram, un aktieri devās filmēt erotiskas ainas. Pjēra atveidotājs Gonsalo Vivanko atzīst, ka viņam nav nekādu grūtību filmēties šāda tipa ainās. Pirmām kārtām, viņš ir aktieris.
Savukārt, Alīsija Mačado gan bija uztraukusies, taču caur smiekliem atzīst, ka darbs ar skaistiem aktieriem visu atvieglo, turklāt ar Gonsalo viņa ir strādājusi jau agrāk.
Bez tam žurnālisti uzdeva jautājumu Gonsalo, vai viņa sieva, kas arī ir aktrise Geraldine Zivic (El Clon), nebūs greizsirdīga. Viņš atbild, ka nē, jo Heraldīne visu saprot, tā kā pati jau neskaitāmas reizes ir filmējusies tāda tipa ainās!
Поделиться37617.06.2015 19:40
Izskatās, ka abu laulība vēl nav galā!
Поделиться37817.06.2015 21:55
Ana Brenda ieraksta "Como perdonar"
Поделиться37917.06.2015 22:01
Filmēšanas noslēpumi - tā top Veronikas un Martina mājiņa!
Поделиться38017.06.2015 22:11
Aiz kamerām!