55.
aNgeL написал(а):Es naivi cerēju, ka Veronika neko neatcerēsies un būs kādu laiciņu laimīga ar Martinu. Bet tāda atmiņas zuduma izmantošana laikam notiek tikai Leyenda de estrellas
Man arī vienbrīd šķita, ka būs zaudējusi atmiņu, bet... Šito gadījumā tas neko nedotu. Vienīgi, ja zaudēta īslaicīgā atmiņa, piem. līdz Martina iepazīšanai. Un tad sarunās Martins saprastu un noticētu, ka visi stāstdi par Demetrio un vēl rindu vīriešiem nav patiesība. Jo citādi būtu vēl tikai lielāka gumijas stiepšana - pabūtu laimīgi, atgriestos atmiņa, un sāktos viss no gala.
aNgeL написал(а):Ana Brenda un Ivans ar saviem žestiem un ķīmisko ķermeņu valodu notur pāri, jo tie dialogu...atkal jau atkārtošu, bet tik žēl, ka puse teikumu ir bezjēdzīgi un atkārtotas ne vien no sērijas sērijā, bet pat vienā un tajā pašā ainā. Gumiju scenāristi nereāli ilgi stiepj, un ikreiz kad tiešām pēdējais laiks atklāt visu patiesību, viņi turpina stiept. Par laimi pēc 10 sērijām jau būs puse!
Njāa.. ja agrāk es to tā neizjutu, tad tagad reāli... It kā daudz runā, bet neko nepasaka, un viss viens un tas pats uz riņķi. Bet jā - pāris izvelk telenoveli tik un tā. Jo īpaši Ivans! Es nespēju neatkārtoties Kā es redzu viņu tik burvīgu, smaidošu, nenopietnu, tā es esu beigta Veronikai tak nav ne mazāko izredžu - cik ilgi tādai burvībai var turēties pretī?! Tik burvelīgi, kā Martins centās iekarot Veroniku.. Un kad padevās viņas veselības labā, Veronika tāda vīlusies... Ai, kā man gribētos, lai viņi normāli un mierīgi izrunājas, ieklausās viens otrā, nevis uzreiz iet pa gaisu..
P.S. Par Eriku Eliasu un Hosē Ronu sasmējos - izklausās pēc pēdējiem Mehijas salmiņiem