Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)
Сообщений 441 страница 460 из 811
Поделиться44431.07.2015 13:54
Es atviegloti nopūšos..Ivans savu spāņu akcentu nav zaudējis
Поделиться44606.08.2015 23:29
Medusmēnesis ir klāt!
Поделиться44707.08.2015 16:25
Klaudija, Pjērs, Virhīnija un Emiliano vismaz nedēļu pavadīja pludmalē, bet Vero un Martins tikai pussēriju. Kuri tad te ir galvenie varoņi? Negodīgi.
Поделиться44809.08.2015 23:15
66.
Sāku iedzīt. Šodien noskatījos 11 sērijas. Visai garlaikot sāk... Man maz dod viņu šobrīdējā salabšana, ja skaidrs, ka visa patiesība nāks reiz gaismā un piepildīsies Nansijagas vārdi par noslēpumiem, kas šķir. Kā gribētos, lai Martins saņemas un izstāsta pats patiesību, bet kkā neticu tam...
Noturējos un neizlasīju baumas par tālāko telenoveles gaitu. No aNgeL komentāra gan nojaušu, ka nekas labs nesolās... Man nesaprotami tādi pavērsieni, kas tik acīmredzami var tikai vēl vairāk sabojāt reitingus. Un par visādu zvaigžņoto aktieru iesaistīšanos man joprojām smiekli nāk glābj, ko var.
Kaut kā pievērsos vairāk Anai Perlai un Pablo. Eh, viņu pirmā reize bija daudz skaistāka par Vero un Martina. Un tik skaisti viss tas bildinājums, oficiālā rokas lūgšana.. Tādas ļoti sirsnīgas izjūtas atstāja
Поделиться44910.08.2015 11:12
Skūpsts, kuru sērijā neielika!!!
Поделиться45210.08.2015 20:55
Cik jauki, ka Virhīnijas teātris izjuka brīdi, kad viņai šķita - ka viss ir iegūts. Man jau šķita, ka viss klasiski atklāsies laiku pēc kāzām, bet nē jau tagad. Bet avance tāda, ka laikam Vero tēvocis nomirs, žēl Bet foršs brīdis avancē, kad Martins aiz rokas sāk kratīt Virhīniju, viņa balsī jūtama tā pati intonācija, kura lika jūsmot pirmajā sērijā.
Поделиться45310.08.2015 21:11
Mums jau it kā solīja, ka pirmā mirs Matilde.. Katrā ziņā skumīgi, ja tas būs Horhe un no vienas puses loģiski, jo pēdējās sērijās viņš ņēmās ar savu mantojumu. Bet man Virhīnijas melu atklāšana neliekas pietiekošs iemesls, lai viņam tik slikti paliktu. Viņš jau pret viņu neko tik tuvu nejuta, kā pret Vero un Emiliano.
Man jau sen gribas iekomentēt, bet pēc aprakstu uzrakstīšanas vairs neko negribas Pēdējās sērijas interesantas, sākot ar Magdalēnas un Veronikas radniecības atklāšanu. Lai gan man daudz kur prasījās lielāku dramatismu - kad Vero nāca glābt Magdalēnu no Ārona, šajās kāzās un Vero & Martina strīdā. Ļoti forši, ka Martins beigās pats pateica, kāpēc pie viņa abi medaljoni. Bet vienlaicīgi tā saruna bija tāda, ka es nesaprotu, kādēļ Vero atkal negrib Martinu redzēt (kas vēl stulbāk - Emiliano gan viņa šajā situācijā redz kā Virhīnijas upuri. Uz viņu un Horhi viņa nedusmojas, bet uz Martinu gan).
Man arī ļoti patika šīs izmaiņas, ka Veronika ierodas ceremonijas laikā sarkanā tērpā. Šī ir viena no svarīgākajām ainām telenovelē, bet aktieri gandrīz neko netēloja, tikai stāvēja visi akmens sejām. Un paši dialogi arī drusku par vāju, piem. CME šī aina bija iespaidīgāka un Silvija riktīgi pastrādāja ainā salīdzinoši ar Anu Brendu (bet vaina nav Anā, bet kā jau minēju dialogos).
Avance ar Martinu un Virhīniju tiešām super izskatās!
Поделиться45410.08.2015 21:43
Kā redzam, tad Horhe paliek dzīvs.. bet Martins...cietumā??
Поделиться45510.08.2015 21:44
Šķiet dramatiskākie telenoveles brīži bija Martina pārdzīvojums par brāļa nāvi un zvērests, un, kad Magdalēna atklāj patiesību Vero, ka ir viņas māte. Patiesībā no pirmās sērijas biju domājusi, ka ļoti dramatisks brīdis, būs, kad Vero uzzinās, kāpēc Martins ar viņu precējās, bet sākot jau no abu saiešanas kopā un tā, ka gandrīz katrā sērijā Martins kaut ko pārmet Vero, kaut kas atklājas, izskatījās, kāda drāma tur būs, ja viss jau sen ir pateikts, un nebija arī. Emiliano vispār tāds pofigists, viņam atvieglojums, ka ar svēto nebija jāprecās, viņš ir tikai laimīgs, ka viss atklājās, bet tagad viss šķiet tik dīvaini, ja jau visi it kā zina, ka Virhīnija ir bezjūtīga, mantkārīga palaistuve, tad kāda viņas tālākā loma stāstā, ja viss par viņu zināms. Tagad jau varēja fin taisīt telenovelei
Поделиться45610.08.2015 21:48
Burvīga intervija ar Ivanu un Anu Brendu
Поделиться45710.08.2015 22:26
Interesantas ieliktās bildes, nez kas notiks. Ja uz viena soliņa sēž apsūdzētais Martins, bet otrā Horhe ar dēlu Emiliano, tad pieņemu, ka būs tiesa Emiliano pret Martinu, Emiliano par kaut ko apsūdzēs Martinu. Bet par ko. Bet varbūt Horhe un Emiliano Martinu aizstāvēs Varianti var būt dažādi par ko Martinu apsūdz - kaut kas ar raktuvju biznesu, Virhīnija uztaisīs kādu slazdu, vai vainos par Vero pazušanu utt.
Поделиться45810.08.2015 22:32
Neizskatās, ka no sižeta pazudīs, Horhe, Klaudija un Emiliano.. Visvairāk jau mūs apčakarēja ar Manuelu
arianti var būt dažādi par ko Martinu apsūdz - kaut kas ar raktuvju biznesu, Virhīnija uztaisīs kādu slazdu, vai vainos par Vero pazušanu utt.
njaa.. nevar uzminēt, ko viņi tur sagudrojuši. Tā negribas atkal cietumus...
Поделиться45910.08.2015 22:32
Tiešām burvīga. Tādi foršuļi. Un kāreiz šodien prātoju, ka vajadzētu pameklēt kaut kur dzirdēt Ivanu ar viņa spāņu akcentu, kas nav tā dzirdams telenovelē - redz, kur arī dabūju. Kaut kā nekad nebiju pārāk aizdomājusies par atšķirībām meksikāņu un spāņu valodās un par, kā uzzināju, visā pasaulē nedaudz apsmieto spāņu "šlupstēšanu" - šī apjausma nāca tikai ar īstas meksikānietes dzirdēšanu dzīvē, aptverot, ka visu saprotu skaidri, nevis kādu pusi, kā ir, dzirdot spāņus.
Поделиться46010.08.2015 22:35
Un kāreiz šodien prātoju, ka vajadzētu pameklēt kaut kur dzirdēt Ivanu ar viņa spāņu akcentu, kas nav tā dzirdams telenovelē - redz, kur arī dabūju.
Es vēl 445. postā iekomentēju par akcentu pie video