TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)

Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)

Сообщений 461 страница 480 из 811

461

aNgeL написал(а):

Es vēl 445. postā iekomentēju par akcentu pie video

Es tak nebiju visus postus lasījusi, baidoties no spoileriem. :D Bet nu no tiem tāpat nekur neizmuku beigās... :D

Jā, šīs 13 sērijas noteikti paskrēja ātrāk kā vakardienas 11 - dēļ Vero un Magdalēnas stāsta attīstības (tiešām bija spēcīga aina, kad atklājās patiesība; un tajā viņu sarunā pēc izglābšanās man pat asaras sariesās pie tiem vārdiem par "mas bonita y buena"), dēļ Pablo un Anas Perlas stāsta (visu laiku viņi mani garlaikoja, bet tagad esmu iemīļojusi - tikai kaitina, ka viņa tā padodas tā mēsla šantāžai un tāpēc atsakās no mīlestības...), un beigās, protams, Virhīnijas atmaskošanas. Es gan tieši nopriecājos par Vero un Martina sarunu par to - beidzot kā pieauguši, saprātīgi cilvēki, nebija atkal tā bezjēdzīgā abpusējā kliegšana, kas iepriekš, kad uzzināja, ka abi ir brāļi. Un man šķiet ļoti loģiska Vero vilšanās Martinā... Jo ja nu kādam vajadzēja ticēt viņas vārdam, tad tas bija Martins - neatkarīgi no tā, ko dzirdējis bija no Virhīnijas mutes. Tas man arī nepatika visu laiku līdz šim - ka par spīti visam, Martins Vero neticēja un uzskatīja par meli un līdzīgu palaistuvi kā Virhīnija.

Eh, tagad atkal tik lēni ies uz priekšu... :D Izrādās, ka teju mēnesi var iedzīt 2 dienās... :D

0

462

P.S. Un ar Silviju salīdzināt vispār nevienu nav godīgi, jo Silvija vienmēr ir bijusi satriecoša aktrise, un vismaz manās acīs viņai nav līdzvērtīgu! :love:

0

463

Paloma написал(а):

Es gan tieši nopriecājos par Vero un Martina sarunu par to - beidzot kā pieauguši, saprātīgi cilvēki, nebija atkal tā bezjēdzīgā abpusējā kliegšana, kas iepriekš, kad uzzināja, ka abi ir brāļi. Un man šķiet ļoti loģiska Vero vilšanās Martinā... Jo ja nu kādam vajadzēja ticēt viņas vārdam, tad tas bija Martins - neatkarīgi no tā, ko dzirdējis bija no Virhīnijas mutes. Tas man arī nepatika visu laiku līdz šim - ka par spīti visam, Martins Vero neticēja un uzskatīja par meli un līdzīgu palaistuvi kā Virhīnija.

Saruna jau man arī patika. :D Ka Martins pats pateica un ka saprātīgi parunāja. Bet viņi jau bija vienreiz kārtīgi pašķīrušies dēļ tā ka Martins neticēja viņai un šaubījās, viņš ilgi cīnījās par Veronikas piedošanu līdz viņa deva jaunu iespēju, tāpēc man nav loģikas tajā, ka viņa atkal negrib Martinu redzēt. Nekas jauns nav noticis..tikai Vero uzzināja, ka Virhīnija visos, ieskaitot Martinu, iesēja tās šaubas. Ja viņa uzzinātu, ka viņš apprecējās dēļ atriebības, lai iznīcinātu Veroniku, tad vēl būtu par ko dusmoties kādu brīdi, bet tā...viņi jau skaidri bija nolēmuši atstāt visu šo periodu pagātnē un sāka visu no gala.

Paloma написал(а):

dēļ Pablo un Anas Perlas stāsta (visu laiku viņi mani garlaikoja, bet tagad esmu iemīļojusi - tikai kaitina, ka viņa tā padodas tā mēsla šantāžai un tāpēc atsakās no mīlestības...)

njaa..vismaz tas Eleasars liekas diezgan sakarīgs, ja vien nemainīsies. Man gan likās, ka viņam kaut kas būs ar Blankitu... Un vēl jau Nansijaga bija paredzējusi, ka Hulio būs bagāts un tiks pie Anas.  :dontknow:

0

464

Danna Garsija sāka filmēties!

https://igcdn-photos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/11313729_1504069116551312_1826462560_n.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CMFLHmFUsAEAtX1.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CMIhjSIUsAE6haj.jpg

http://forum.mybb.ru//nocopy.gif

0

465

81. Sērijas tik intensīvas palikušas. Emiliano forši nolika Virhīniju pie vietas, bet labākā aina, protams, starp Martinu un Virhīniju. Kaitina jau, ka Virhīnija visu sēriju noliedz to, ko nav jēgas noliegt, bet neko citu jau viņa nevar darīt. Martinam tagad bez Demetrio ir vēl vairāk iemeslu ienīst Virhīniju, bet ko gan viņš reāli var viņai izdarīt? Diemžēl rezultātā tikai iedeva viņai rokās vajadzīgās kārtis, lai rīkotos tālāk ar savām ļaunprātībām.
Ivans ir lielisks dusmās! Tik labi vēl satvēra Virhīniju. Neatceros, vai CME tml aina bija.. Ja būtu bijusi tik spilgta, tad gan jau paliktu atmiņā. Katrā ziņā tā ir ļoti svarīga aina loģiskais sižeta attīstībai.

0

466

81.

Jā, beidzot ir tiešām interesanti skatīties! :) Un tā aina beigās ar Virhīniju un Martinu - tiešām iespaidīgi! Brīžiem izskatījās, ka viņš varētu Virhīniju nospiest kā sīku knisli. Es viņas vietā būtu pārbijusies...
Tagad tik jāgaida, kad Virhīnija liks savu trumpi galdā... :(

aNgeL написал(а):

Ka Martins pats pateica un ka saprātīgi parunāja. Bet viņi jau bija vienreiz kārtīgi pašķīrušies dēļ tā ka Martins neticēja viņai un šaubījās, viņš ilgi cīnījās par Veronikas piedošanu līdz viņa deva jaunu iespēju, tāpēc man nav loģikas tajā, ka viņa atkal negrib Martinu redzēt. Nekas jauns nav noticis..tikai Vero uzzināja, ka Virhīnija visos, ieskaitot Martinu, iesēja tās šaubas. Ja viņa uzzinātu, ka viņš apprecējās dēļ atriebības, lai iznīcinātu Veroniku, tad vēl būtu par ko dusmoties kādu brīdi, bet tā...viņi jau skaidri bija nolēmuši atstāt visu šo periodu pagātnē un sāka visu no gala.

Varbūt nolēma atstāt pagātnē, bet manās acīs tas visu laiku tāpat stāvēja starp viņiem.. Un šaubos, ka Vero tā īsti spēja aizmirst, ka Martins viņai tā arī netic - un kad uzzināja, kāpēc netic... Ka vairāk tic Virhīnijai, kas ir mele pēc dziļākās būtības... Bet nu, grūti noliegt, ka Virhīnijai lieliski sanāk tēlot naivo nabaga aitiņu, īpaši, kad blakus tāda spēcīga persona kā Vero, kas nebaidās arī parādīt savu aso pusi.

0

467

Mani wnk besī tāda netaisnība, ka Vero uzreiz piedod Horhem un Emi, sakot, ka vainīga pie visa ir Virhīnija ar saviem meliem, bet attiecībā uz Martinu šajā pašā situācijā darbojas citi likumi. Manā uztverē kāreiz jābūt otrādi - Veronika nodzīvoja ar Horhi un Emiliano gandrīz visu dzīvi, viņi ir ģimene un viņiem vajadzēja ticēt Veronikai, savukārt Martins un Veronika par spīti lielajai mīlestībai nepazīst viens otru ilgāk par kādu gadu. Normāli ir šaubīties..Nevar taču zināt tāpat vien aiz lielas mīlestības, vai tas ir patiesi tāds cilvēks, par kādu sevi uzdod. Lielisks piemērs ir Magdalēna ar Āronu. Jā, viņš varēja jautāt pa tiešo no paša sākuma visu, bet kur garantija, ka Veronika runā patiesību? Varbūt viņa kā Virhīnija arī lieliski tēlo. Es saprotu Martinu...bet saprotu arī Veroniku..problēma tajā, ka viņa nesaprot Martinu :D

Man šķiet, ka ar pēdējām sērijām viņi grib nobeigt visas saites, kas saista ar La Mentira, lai sāktu savu sižetu bīdīt.

0

468

+1

469

https://pbs.twimg.com/media/CMLfUK5UMAAJbed.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CMLfUsYUMAAmr8F.jpg

0

470

Es arī skatos šo seriālu, bet dēļ Anas Perlas&Pablo!!! Ļoti patīk šis pāris un tik forši, ka viņiem būs mazais! :love: :love: :love: Tas jau bija tāpat skaidrs kā diena, ka tā būs, bet man viņu ir ļoti žēl, jo izskatās, ka abiem vēl nāksies daudz pārdzīvot un ciest! :(

aNgeL написал(а):

Toties tagad skaidrs, kā saies kopā Ana Perla ar Hulio. Viņš arī forši aizstāvēja Anu Perlu no Manuela.

Eņģelīt, šo tavu teikumu es īsti nesaprotu! Pēc kā tu to spried? :sceptic:  :dontknow:  :no: Ana Perla būs kopā ar Pablo, jo viņi taču mīl viens otru un viņa gaida viņa bērnu!???  :love: :love:

0

471

Forsteriāna написал(а):

Eņģelīt, šo tavu teikumu es īsti nesaprotu! Pēc kā tu to spried?      Ana Perla būs kopā ar Pablo, jo viņi taču mīl viens otru un viņa gaida viņa bērnu!???

Beigās jau jā, būs kopā un mīlestība nekur nepazudīs. Bet vēl līdz laimīgām beigām Ana Perla droši vien precēsies ar Hulio. Viņš gatavs pieņemt viņu ar visu bērnu, turklāt Nansijaga pareģoja, ka Hulio būs bagāts un ar Anu Perlu.

Paldies par komentāru. Re kā izrādījās, ka Anai Perlai un Pablo forumā arī ir fans :)

0

472

aNgeL написал(а):

Bet vēl līdz laimīgām beigām Ana Perla droši vien precēsies ar Hulio. Viņš gatavs pieņemt viņu ar visu bērnu, turklāt Nansijaga pareģoja, ka Hulio būs bagāts un ar Anu Perlu.

Aaa, nju tā jā, noteikti, ka būs! Man jau tagad viņu abu ir žēl! :( Tā nepatīk, ka viņi nevar būt kopā, bet ceru, ka Ana Perla pateiks Pablo par bērnu jau tagad, nevis kaut kad vēlāk, jo viņam tas noteikti ir jāzina! :)

aNgeL написал(а):

Paldies par komentāru. Re kā izrādījās, ka Anai Perlai un Pablo forumā arī ir fans :)

Lūdzu! Jau sen gribēju ielikt komentu, bet nesanāca laika, tagad saņēmos un beidzot ieliku! :D Jā, jau no paša seriāla sākuma esmu viņu fane! :) Paldies tev, ka liec fotostāstu, jo tā man ir daudz vieglāk un labāk sekot līdzi notikumiem gan seriālā, gan Anas Perlas&Pablo dzīvē! :)

0

473

Forsteriāna написал(а):

bet ceru, ka Ana Perla pateiks Pablo par bērnu jau tagad, nevis kaut kad vēlāk, jo viņam tas noteikti ir jāzina!

Es šaubos. ja viņa pateiktu par bērnu, tad pateiktu jau šīs sērijas beigās, Ja teikums palika karājoties gaisā, tad 99% tagad nepateiks. :/ Ja Pablo būtu attapīgs, tad pats saprastu :D

Forsteriāna написал(а):

Paldies tev, ka liec fotostāstu, jo tā man ir daudz vieglāk un labāk sekot līdzi notikumiem gan seriālā, gan Anas Perlas&Pablo dzīvē!

Būtu zinājusi, tad varbūt vairāk liktu par viņiem aprakstā. :D

0

474

Nju jā, laikam jau nepateiks, bet tā gribās, lai pasaka, jo tad tas tiks vilkts ļoti ilgā garumā! :D Labi, nekas, kā būs, tā būs! :)

aNgeL написал(а):

Būtu zinājusi, tad varbūt vairāk liktu par viņiem aprakstā. :D

Tā kā tagad zini, tad varbūt liksi?  :rolleyes: :D

0

475

http://s017.radikal.ru/i421/1508/c5/4e4dc85d9e38.jpg

0

476

Dannas varone būs Rebeka Roho, kuru aktrise raksturo, kā reālistisku sievieti. Viņai patiks vīrietis, kurš apstākļu dēļ ir šķirts no savas partneres - jeb Veronika būs pazudusi, un Rebeka iepatiksies Martins. Ana Brenda priecājas par iespēju strādāt ar Dannu, savukārt Ivans zina, cik grūti ir būt jauniņajam jau gatavā aktieru sastāvā, tādēļ visi Dannu cenšas atbalstīt.
Paredzēts, ka filmēšana beigsies 18. septembrī, un kā jau sen zināms - fināls 4. oktobrī.

+2

477

+1

478

82. un 83.

aNgeL написал(а):

Nu lose Matilde.. Pati vainīga, ka Virhīnija viņu novāks  Vēl losīgāki ir scenāristi. Tik muļķīgs pavērsiens ar jauno fotogrāfiju.

Tas toč... Šitā atstāt tādu foto "nejauši" uz gultas? Pfff. Virhīnijai jau sen visu vajadzēja iznīcināt, no visām ierīcēm utt - a šī tik plātās uz visām pusēm. Loģikas nekādas. Un Matilde ar... konfrontēs, redz, vispirms Virhīniju, nevis ies visiem uzreiz parādīt to foto.

aNgeL написал(а):

Visādi citādi forša sērija atkal. Virhīnija labi paziņoja Veronikai visu. Dīvaini, ka kaut kur no malas nenoskatījās Vero un Martina strīdu. Žēl jau, ka tādi strīdi teksta ziņā ir ļoti paredzami. Tāpēc interesantākais ir aktieru tēlojums. Martins mums ir ļoti savdabīgs un karstasinīgs. Dīvaini, ka viņš tā centās satvert Veroniku, bet tas piemīt viņa personībai.

Man šīs ainas ar Virhīnijas patiesības atklāšanu un abu strīds ļoooti patika! Ļoti patika šoreiz, kā Veronika notēloja tās sāpes un vilšanos lielo. Un Martins.. ak, Martins.. Maksā par savām kļūdām. :( Man tā grābšana ar spēku jau apnikt paspēja līdz šim - vienmēr tik to dara :D bet laikam tiešām jāpieņem kā personības iezīme. Bet tā vēl līdz ainai, kur Martins sākotnēji satvēra Vero un prasīja pateikt acīs, ka ir miris viņai, man dikti patika :love: Un šoreiz arī ļoti saprotu Veroniku... ļoti varu iejusties viņas ādā. Bet nu, tas jau dabiski, katrs visvairāk sasaistās ar tēmām, kas atsaucas paša pieredzē. Tāpēc pilnīgi saprotu, ka viņa ir iztukšota pēc tik daudz pārdzīvojumiem un vilšanām.

aNgeL написал(а):

Horhe ar savu frāzi "Emiliano, es mierināt Veroniku" vispār nobeidza.

Iekraut man viņam gribējās. :D Bet vēl vairāk man iekraut gribējās Emiliano, kad šis tur lūdzās Veronikai dot iespēju - nu losis totāls, nu! Nepaspēja viņa pašķirties ar Martinu, visas brūces vēl pavisam svaigas un pārdzīvojumi utt., bet šis jau kko bīda un uzplijas. Un tā serenāde vispār nevietā bija. Murgs kaut kāds.

aNgeL написал(а):

Lielāko plusu šajā sērijā es dodu Anai Perlai! Kāds malacis! Laikam iedvesmojās no Veronikas. Saņēmās un pastāstīja visu vectēvam, lai gan šis ar Manuelu uzdrīkstējās iesist viņai. Toties Ana Perla tik labi aizstāvēja savu bērnu un vēlāk arī Pablo!

Jāaa, es arī par viņu sajūsmā biju! Tikai vēl vairāk neloģiski šķiet, ka atsakās tik vienkārši no Pablo. Jā, saprotu viņas bailes, bet ja pateiktu, ka Manuels draudēja utt., nu tak iespējams kaut ko izdomāt. Bet nēee.. par mīlestību jau neies cīnīties... Man tik bail tagad, ko tas stulbais Manuels sadomās, lai Anu Perlu dabūtu pie abortu ārsta...

Un kā atkal Virhīnija norāvās no Martina - kaifs! Atrada īsto brīdi, kad raustīt lauvu aiz ūsām... vismaz beidzot cerams nobijās no viņa ar kaut cik... (drusku ne par tēmu, bet man tagad Ivans rēgosies grāmatā, kuru lasu - šodien sapratu, ka viņš ļoti labi iederas tajā lomā... Arī naids un mīlestība, un ļoti sarežģīta personība :D).

Cik skaisti bija, kad Martins uzradās slimnīcā un noturēja Vero, apskāva un mierināja, vienkāŗši bija viņai klāt un atbalstīja :love: Un kā viņa pēc tam arī sēdēja tuvāk Martinam, nevis Emiliano. :D

Eh, lasu, kas te solās drīzā nākotnē telenovelē un skumji paliek... Tiešām jāsabojā viss uz beigām pavisam? Ana Perla ar Hulio, Vero prom, Martinu lenks Dannas varone... Varu naivi cerēt, ka tādas sērijas nebūs daudz, bet... laikam jāsāk noskaņoties vismaz 30 neinteresantām sērijām... Skumji.

0

479

P.S. Ģeniāls sapnis, aNgeL :D

0

480

Paloma написал(а):

Bet vēl vairāk man iekraut gribējās Emiliano, kad šis tur lūdzās Veronikai dot iespēju - nu losis totāls, nu! Nepaspēja viņa pašķirties ar Martinu, visas brūces vēl pavisam svaigas un pārdzīvojumi utt., bet šis jau kko bīda un uzplijas. Un tā serenāde vispār nevietā bija. Murgs kaut kāds.

Vai ne? Es pilnīgi jutu man šķiet to pašu, ko Martins, redzot, kā Emiliano vijas ap Veroniku. Mani tāāāā besī šī situācija..kā var tā līst pie cilvēka, kuram pirms 5 min sabruka laulība? Tāpat viņai ļoti slikti, bet šis liek justies vēl sliktāk, ubagojot mīlestību. Tiešām iekraut gribējās.

Paloma написал(а):

Man tik bail tagad, ko tas stulbais Manuels sadomās, lai Anu Perlu dabūtu pie abortu ārsta..

Es gaidu, gaidu, kad beidzot viņu novāks jau visas 80 sērijas, jo mums treilerī lika saprast, ka viņu novāks. Apčakarēja. Gan jau paliks līdz galam. Īstenībā bez Manuela tur nav kam vērpt intrigas. Bet besī riktīgi viņš.

Paloma написал(а):

Un kā atkal Virhīnija norāvās no Martina - kaifs! Atrada īsto brīdi, kad raustīt lauvu aiz ūsām...

Ideāls brīdis! šajā ainā atkal liekas forši, ka Martins tik nesavaldīgs :D

Paloma написал(а):

Cik skaisti bija, kad Martins uzradās slimnīcā un noturēja Vero, apskāva un mierināja, vienkāŗši bija viņai klāt un atbalstīja

Jāa...ļoti skaisti to uztaisīja, jo tas bija negaidīti un īstajā brīdī.  :love:

http://i190.photobucket.com/albums/z290/Estrelja/LI83_zps2bpo3x4j.gif

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)