82. un 83.
aNgeL написал(а):Nu lose Matilde.. Pati vainīga, ka Virhīnija viņu novāks Vēl losīgāki ir scenāristi. Tik muļķīgs pavērsiens ar jauno fotogrāfiju.
Tas toč... Šitā atstāt tādu foto "nejauši" uz gultas? Pfff. Virhīnijai jau sen visu vajadzēja iznīcināt, no visām ierīcēm utt - a šī tik plātās uz visām pusēm. Loģikas nekādas. Un Matilde ar... konfrontēs, redz, vispirms Virhīniju, nevis ies visiem uzreiz parādīt to foto.
aNgeL написал(а):Visādi citādi forša sērija atkal. Virhīnija labi paziņoja Veronikai visu. Dīvaini, ka kaut kur no malas nenoskatījās Vero un Martina strīdu. Žēl jau, ka tādi strīdi teksta ziņā ir ļoti paredzami. Tāpēc interesantākais ir aktieru tēlojums. Martins mums ir ļoti savdabīgs un karstasinīgs. Dīvaini, ka viņš tā centās satvert Veroniku, bet tas piemīt viņa personībai.
Man šīs ainas ar Virhīnijas patiesības atklāšanu un abu strīds ļoooti patika! Ļoti patika šoreiz, kā Veronika notēloja tās sāpes un vilšanos lielo. Un Martins.. ak, Martins.. Maksā par savām kļūdām. Man tā grābšana ar spēku jau apnikt paspēja līdz šim - vienmēr tik to dara bet laikam tiešām jāpieņem kā personības iezīme. Bet tā vēl līdz ainai, kur Martins sākotnēji satvēra Vero un prasīja pateikt acīs, ka ir miris viņai, man dikti patika Un šoreiz arī ļoti saprotu Veroniku... ļoti varu iejusties viņas ādā. Bet nu, tas jau dabiski, katrs visvairāk sasaistās ar tēmām, kas atsaucas paša pieredzē. Tāpēc pilnīgi saprotu, ka viņa ir iztukšota pēc tik daudz pārdzīvojumiem un vilšanām.
aNgeL написал(а):Horhe ar savu frāzi "Emiliano, es mierināt Veroniku" vispār nobeidza.
Iekraut man viņam gribējās. Bet vēl vairāk man iekraut gribējās Emiliano, kad šis tur lūdzās Veronikai dot iespēju - nu losis totāls, nu! Nepaspēja viņa pašķirties ar Martinu, visas brūces vēl pavisam svaigas un pārdzīvojumi utt., bet šis jau kko bīda un uzplijas. Un tā serenāde vispār nevietā bija. Murgs kaut kāds.
aNgeL написал(а):Lielāko plusu šajā sērijā es dodu Anai Perlai! Kāds malacis! Laikam iedvesmojās no Veronikas. Saņēmās un pastāstīja visu vectēvam, lai gan šis ar Manuelu uzdrīkstējās iesist viņai. Toties Ana Perla tik labi aizstāvēja savu bērnu un vēlāk arī Pablo!
Jāaa, es arī par viņu sajūsmā biju! Tikai vēl vairāk neloģiski šķiet, ka atsakās tik vienkārši no Pablo. Jā, saprotu viņas bailes, bet ja pateiktu, ka Manuels draudēja utt., nu tak iespējams kaut ko izdomāt. Bet nēee.. par mīlestību jau neies cīnīties... Man tik bail tagad, ko tas stulbais Manuels sadomās, lai Anu Perlu dabūtu pie abortu ārsta...
Un kā atkal Virhīnija norāvās no Martina - kaifs! Atrada īsto brīdi, kad raustīt lauvu aiz ūsām... vismaz beidzot cerams nobijās no viņa ar kaut cik... (drusku ne par tēmu, bet man tagad Ivans rēgosies grāmatā, kuru lasu - šodien sapratu, ka viņš ļoti labi iederas tajā lomā... Arī naids un mīlestība, un ļoti sarežģīta personība ).
Cik skaisti bija, kad Martins uzradās slimnīcā un noturēja Vero, apskāva un mierināja, vienkāŗši bija viņai klāt un atbalstīja Un kā viņa pēc tam arī sēdēja tuvāk Martinam, nevis Emiliano.
Eh, lasu, kas te solās drīzā nākotnē telenovelē un skumji paliek... Tiešām jāsabojā viss uz beigām pavisam? Ana Perla ar Hulio, Vero prom, Martinu lenks Dannas varone... Varu naivi cerēt, ka tādas sērijas nebūs daudz, bet... laikam jāsāk noskaņoties vismaz 30 neinteresantām sērijām... Skumji.