TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)

Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)

Сообщений 561 страница 580 из 811

561

Beidzot sāku iedzīt.. :) Noskatījos līdz 100. Ai, Pablo un Anas Perlas kāzas bija nu TIK skaistas... tik patiesas, sirsnīgas, vienkāršas, bet nereāli skaistas... :love:

Man kaut kā baigi tracina tās lamatas visas, kas izliktas Vero un Martinam saistībā ar zeltu.. it kā Vero pāŗdevusi info, it kā Martins falšu zeltu ar nodomu pārdevis... kaitinoši vienkārši viss...

Отредактировано Paloma (20.09.2015 23:30)

0

562

110. Interesanti, kā sižetiski taisa..It kā no vienas puses cenšas saglabāt mistēriju, bet no otras visu parāda/pasaka priekšā. Interesanti, kā Martins uzzinās, ka Virhīnija un Daniels tur ieslēgtu Veroniku tajā tā sauktajā veco ļaužu mājiņā. Gaidu, kad viņš dosies viņu glābt. Bet tikmēr var vērot Ivana un Klaudijas labo un dramatisko tēlojumu.

Vai man vienai radās aizdomas, ka starp Hulio un Mariannu kaut kas varētu būt beigās? :D

0

563

aNgeL написал(а):

Vai man vienai radās aizdomas, ka starp Hulio un Mariannu kaut kas varētu būt beigās? :D

Man neradās :D Bet, ka Tu tā saki un tā reāli padomājot, abi varoņi savā ziņā nav slikti cilvēki, bet vīlušies un greizsirdība tiem aptumšoja prātu, tā ka būtu jauki, ja abi atrastu laimi, un varētu būt diezgan reāli, ka savā starpā.

aNgeL написал(а):

Interesanti, kā Martins uzzinās, ka Virhīnija un Daniels tur ieslēgtu Veroniku tajā tā sauktajā veco ļaužu mājiņā.

Interesanti kā Tu to uzzināji? :D kaut kādā avancē? vai tad Vero nevajadzēja kādai ciltij pievienoties? es neko nesaprotu :D

0

564

mmaarriiaa написал(а):

Man neradās  Bet, ka Tu tā saki un tā reāli padomājot, abi varoņi savā ziņā nav slikti cilvēki, bet vīlušies un greizsirdība tiem aptumšoja prātu, tā ka būtu jauki, ja abi atrastu laimi, un varētu būt diezgan reāli, ka savā starpā.

Vienkārši pirms tam Pablo ar Hulio runāja, ka viņam vajadzīga cita sieviete. Un pēc tam tā strīda laikā Hulio tā satvēra Mariannu un abiem bija raksturīga skatienu apmaiņa. Turklāt kādā vispār tad sakarā likt ainu, kurā Hulio dusmojas uz Mariannu, ja abiem līdz šim nav bijis nekāda sakara vienam ar otru :D Katrā ziņā redzēsim, vai kaut kas tur būs :D

mmaarriiaa написал(а):

Interesanti kā Tu to uzzināji?

Zināt es nezinu. Vienkārši savienoju visu it kā zināmo :D 1. Daniels nopirka nomaļā vietā māju it kā ar domu taisīt biznesu vecajiem ļaudīm (reāli priekš kam tas sižetam būtu vajadzīgs, ja ne kā vieta kur slēpt Veroniku). 2. avārijas laikā atvērās bagāžnieks pa kuru izkrita Veronika un tā kā Daniels ar Virhīniju bija tur, tad varēja atrast Veroniku. Turklāt mums parādīja Virhīnijas ļoti netīros apavus. Tā ka viņa ir bridusi pa kaut kādiem mežiem, dubļiem. 3. Mums bija bildes no filmēšanas, kur Veronika baltā kreklā ar Martinu atrodas mežā. Tie kadri ļoti izskatās pēc bēgšanas kopā.
Drīz uzzināsim, vai mana loģikas ķēdīte sakrīt ar to, ko mums parādīs :D

0

565

aNgeL написал(а):

Zināt es nezinu. Vienkārši savienoju visu it kā zināmo :D 1. Daniels nopirka nomaļā vietā māju it kā ar domu taisīt biznesu vecajiem ļaudīm (reāli priekš kam tas sižetam būtu vajadzīgs, ja ne kā vieta kur slēpt Veroniku). 2. avārijas laikā atvērās bagāžnieks pa kuru izkrita Veronika un tā kā Daniels ar Virhīniju bija tur, tad varēja atrast Veroniku. Turklāt mums parādīja Virhīnijas ļoti netīros apavus. Tā ka viņa ir bridusi pa kaut kādiem mežiem, dubļiem. 3. Mums bija bildes no filmēšanas, kur Veronika baltā kreklā ar Martinu atrodas mežā. Tie kadri ļoti izskatās pēc bēgšanas kopā.
Drīz uzzināsim, vai mana loģikas ķēdīte sakrīt ar to, ko mums parādīs :D

:D labs. Tev par detektīvu iet strādāt.

0

566

101.-104.

Man joprojām viss turpina tracināt. :D Cik viegli noticēja Horhe un Emiliano Veronikas vainai - it kā tiešām necik nepazītu! Par Martinu vēl druuusku varētu saprast, bet ... arī nē. Nu kur viņam izdevīgums izjaukt tik labu zelta darījumu?
Un Ana Perla tik mierīgi ganās apkārt viena ar to vājprātīgo Manuelu... Pfff. Un  tad tik viegli iedomājas, ka Pablo viņu piekrāpis un nemaz nemēģina kaut ko noskaidrot. Nu kas visiem par tizlumu galvā?!?!?!

Ai, man tik sāpīgi redzēt Martinu cietumā :( neatceros, kad par kādu tēlu tā būtu sāpējis - viņš nav pelnījis tur atrasties :( Forši, protams, ka Veronika tā ātri atrada pierādījumus, bet... laikam lielākā problēma pēdējās sērijās ir tā, ka man viss šķiet tik baltiem diegiem šūts.. neticams.. vnk notikumi notikumu pēc, sasteigti un bez loģikas.

0

567

Tas kadrs, kad Martins raudādams tur rokās balto dūju  :'(

0

568

Paloma написал(а):

Man joprojām viss turpina tracināt.  Cik viegli noticēja Horhe un Emiliano Veronikas vainai - it kā tiešām necik nepazītu! Par Martinu vēl druuusku varētu saprast, bet ... arī nē. Nu kur viņam izdevīgums izjaukt tik labu zelta darījumu?
Un Ana Perla tik mierīgi ganās apkārt viena ar to vājprātīgo Manuelu... Pfff. Un  tad tik viegli iedomājas, ka Pablo viņu piekrāpis un nemaz nemēģina kaut ko noskaidrot. Nu kas visiem par tizlumu galvā?!?!?!
Ai, man tik sāpīgi redzēt Martinu cietumā  neatceros, kad par kādu tēlu tā būtu sāpējis - viņš nav pelnījis tur atrasties  Forši, protams, ka Veronika tā ātri atrada pierādījumus, bet... laikam lielākā problēma pēdējās sērijās ir tā, ka man viss šķiet tik baltiem diegiem šūts.. neticams.. vnk notikumi notikumu pēc, sasteigti un bez loģikas.

Kā jau teicu, man gan patīk :D Dodu priekšroku tādiem notikumiem, nekā piedzēries Emiliano uzguļas virsū Veronikai un abus ierauga Martins, vai Nansijaga sazāļo Martinu un abus ierauga Veronika. Tagad vismaz abi tic viens otram un cīnās kopā.
Es gan arī besījos, ka Horhe un Emi tik viegli noticēja Veronikas vainai. Bet ja tā padomā.. Virhīnija taču tēloja visus gadus labiņo, kādēļ lai teorētiski arī Veronika tā nedarītu?
Anai Perlai gan tizlums galvā.. Pēc visa notikušā, pēc abu kāzām.. Te pat nav ko teikt vairs...Skumīgi.

mmaarriiaa написал(а):

Tas kadrs, kad Martins raudādams tur rokās balto dūju

Skaists kadrs! Bet nu jaa.. viss tik skumīgi.. Magdalēna un Martins viens par otru skumjāki.

0

569

Sākotnēji bija domāts Veroniku un Virhīniju saukt par Viktoriju un Valēriju!

https://pbs.twimg.com/media/CPb8uLoXAAAj_OU.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CPbj3B-WUAEP5OX.jpg
http://forum.mybb.ru//nocopy.gif

0

570

Labi, ka palika esošie vārdi. Domāju tie labāk piestāv varonēm, Veronika - tāds spēcīgs vārds, bet Virhīnija - tāds nevainīgs.

No sākuma biju domājusi, ka šī Vero nāve būs laikā, kad Martins Vero neticēs, mocīs viņu, tad uzzinās patiesību un notiks traģēdija, ka tad Martinā būs vēl vairāk sāpju, dramatisma, sirdsapziņas pārmetumi. Bet tagad skatoties nav brīnums, ka, peimēram, Hose Rons man nepatika Cuando me enamoro, kā var patikt Emiliano? Reāli vīrietis psumūžā(kaut arī telenovelē laikam vinām ir 20 :D ), un tāds ņuņuks, tikko mīl Vero, tad ar Vrihīniju, tad Nansijagu, tad prec Virhīniju, tad ar Virhīniju šķiras, tad atkal Vero, tad Vero mirusi, varbūt pamēģināt kaut ko ar Rebeku? Ā un vēl taču bija Klaudija. Lai gan Ronam, cik atceros nebija tādi sieviešu līkloči, bet arī tāds neizlēmīgs  un raudulīgs bija. Mani kaitina Rebeka, tiešām, vai nav ciniski ierasties Martina sievas bērēs, raudāt kā pārdzīvo, ja tikko Vero gribēja Martinu atņemt? Man vispār šķiet lieki, ka viņa ieradās Prado mājās, kurās bija tikai tuvākie, un te pēkšņi jaunizceptā biznesa partnere ierodas. Es, piemēram, nesaprotu, ka Rebeka bērēs bija, bet nebija, piemēram, Salma. Anai Perlai putni galvā. Horhe arī ir interesants indivīds, šaubās par visiem, tad atkal nelaimīgs, ka palicis viens.

0

571

mmaarriiaa написал(а):

Lai gan Ronam, cik atceros nebija tādi sieviešu līkloči, bet arī tāds neizlēmīgs  un raudulīgs bija.

Tādi līkloči nebija viņam :D CME šis varonis tomēr ar laiku pārslēdzās uz Renatas draudzeni un viņiem mīlestība bija.

mmaarriiaa написал(а):

Man vispār šķiet lieki, ka viņa ieradās Prado mājās, kurās bija tikai tuvākie, un te pēkšņi jaunizceptā biznesa partnere ierodas.

Piekrītu..Nu ok vēl ieradās mājās, bet ka viņa devās uz tādu vietu kā Paslēptās raktuves uz bērēm? Tas gan man likās ļoti neloģiski.
Kāpēc neviens (Raimunda vai Hoakins kaut vai) nepateica Blankitai par Veroniku? Telefoni taču eksistē. Abas ar Anu Perlu neko nezina, bet viņām ar Vero bija tik tuvas attiecības.
Horhe kā varonis ir šausmas.. CME man šīs varonis bija viens no mīļākajiem. Īpaši attiecībās ar Renatu.

0

572

http://i66.fastpic.ru/big/2015/0828/4d/0ae3fd6193125c28515fe1bda7d3124d.jpg

http://forum.mybb.ru//nocopy.gif

+1

573

aNgeL написал(а):

Beidzot kāds iedomājās pateikt Anai Perlai, ka Veronika ir mirusi!

Tiešām, nevar būt, es jau domāju tas nekad nenotiks :D
Ak, Ana Perla, ir akla vista.

Rebeka taču pirms tam bija teikusi, ka Martins viņu interesē tikai tādēļ, ka ir aizņemts, respektīvi tagad interesei vajadzēja beigties. Liekas dīvaini paņemt uz 2 nedēļām tādu varoni kā Rebeku un vēl jau parādīsies Diego Olivera, šķiet pilnīgi lieki, pilnīgi pietiek ar vecajiem varoņiem. Es ļoti ceru, ka Martins nepadosies Rebekai, būtu briesmīgi pat tad, ja viņi tikai skūpstītos, tā būtu nodevība. Ja Martins nepadevās Nansijagai pat tad, kad domāja, ka Vero ir kritusi sieviete, tad tagad būtu vēl neloģiskāk iekrist Rebekas apskāvienos, Vero taču it kā tikko ir nomirusi, nesaprotu kā varētu tik ātri ļauties jaunai mīlestībai. Un Rebekai pilnīgi respekta nav, pat Klaudija beidzot ir rimusies.

0

574

mmaarriiaa написал(а):

Liekas dīvaini paņemt uz 2 nedēļām tādu varoni kā Rebeku un vēl jau parādīsies Diego Olivera, šķiet pilnīgi lieki, pilnīgi pietiek ar vecajiem varoņiem.

Vai ne? Rebeka (vismaz mani) tikai kaitina visu laiku. Cilvēks pirms dienas (nezinu gan cik tur laika pagāja) apglabāja sievu, bet šī jau karas kaklā un iet uz kapa vietu, jo grib iespēju mīlēt Martinu utt. Nekādas pozitīvas emocijas tādi izgājieni nevar raisīt.

Botela ļoti žēl.. Priekš kam tā vajadzēja darīt scenāristiem? It kā jau nepietiek ar visu, ko pašai Magdalēnai nācies pārdzīvot savas dzīves laikā.

Un tas, ka Manuels atkal brīvībā arī besī.

Tad vēl Ana Perla...Tad tas vīrietis, kas "uzlika aci" Blankitai...
Īsāk sakot šobrīd viss kaitinoši liekas. Arī uz skumji Martinu sāk palikt garlaicīgi skatīties, lai gan šobrīd priecīgu viņu redzēt arī negribas. Labi tas, ka palika mazāk par 10 sērijām un nav kur vilkt garumā.

0

575

aNgeL написал(а):

Botela ļoti žēl.. Priekš kam tā vajadzēja darīt scenāristiem?

Nepatīk man tas nemaz. Kāda jēga tam bija reāli? Es saprastu, ja Vero tagad būtu kādā klīnikā uz kuru vestu Botelu ārstēties un tad viņš viņu atrastu, tad būtu vismaz sižetiska nozīmē, bet tā jau pietiek ar to, kas ar Vero notika. Kādēļ labo varoni vajadzēja padarīt par invalīdu? Un kas vispār šķiet pilnīgi nesaprotams. Kā Āronu atbrīvot varēja? Pirmkārt nav šaubu, ka viņš savu brāli nogalināja, ok var teikt nav pierādījumu. Bet policija viņu pieķēra, kad viņš bija nolaupījis Vero un Magdalēnu, ar to taču pietiek, lai ietupinātu cietumā uz ilgāku laiku. Un tagad? Uzrukums Magdalēnai un Botelam, bet Ārons mierīgi iet uz banku.
Tagad padomāju, kā iepriekšējās baumas izrādījās tikai baumas. Rakstīja taču, ka aktieris, kurš rezultātā tēloja Ārona brālis cīnīsies par Vero. Labi, ka vismaz par Ronu arī bija bauams, citādi, ja vēl parādītos tagad kandidāts mīlā priekš Vero :D būtu pavisam...

0

576

111.
Ai, es noraudājusies visa... Nebiju piefiksējusi, cik man tuvs Martins kļuvis, līdz nesenam laikam... Kad man tik smagi bija redzēt viņu cietumā grūtībās. Un tagad... kā pārdzīvoja Vero nāvi... sirds man lūza :( negribu redzēt viņu tādu. :( īpaši, kad viņš tik apātisks bija, kā citā pasaulē... Vispār nenoreaģēja uz Emiliano idiotismiem (bez komentāriem mana vēlme viņu vnk nožmiegt par šitādām izrunāšanām pret Martinu)... un tās ainas pie kapa...  :'(

aNgeL написал(а):

Vienkārši savienoju visu it kā zināmo  1. Daniels nopirka nomaļā vietā māju it kā ar domu taisīt biznesu vecajiem ļaudīm (reāli priekš kam tas sižetam būtu vajadzīgs, ja ne kā vieta kur slēpt Veroniku). 2. avārijas laikā atvērās bagāžnieks pa kuru izkrita Veronika un tā kā Daniels ar Virhīniju bija tur, tad varēja atrast Veroniku. Turklāt mums parādīja Virhīnijas ļoti netīros apavus.

Laikam tāpēc nevajag tā tīt, kā es to daru... :D Nevienu no šīm detaļām nepiefiksēju. Domāju, ka Vero kkur palika mētājoties vnk... :D

Danna man arī šeit ne visai... gan varone kaut kāda garlaicīga, gan Danna vairs nešķiet pievilcīga kā tāda. Un vispār viņas vajadzība šeit nulle... Es ļoti, ļoti paļaujos uz Martinu, ka viņš nespētu padoties nekādiem valdzinājumiem, cerams kāds tur augšā nesalaidīs visu grīstē ar idiotiskiem pavērsieniem...

0

577

Paloma написал(а):

Laikam tāpēc nevajag tā tīt, kā es to daru...

Tā tas ir..it kā šķiet garlaicīgi un var patīt, bet beigās sanākt palaist garām pa vienai sekundei, kurās parādīja kaut ko svarīgu nākotnei. :D

Paloma написал(а):

Un vispār viņas vajadzība šeit nulle...

Nevar nepiekrist.. Sižetā vajadzība ir nulle, bet toties Mehijam vajadzēja zināmu aktrisi.

Paloma написал(а):

Es ļoti, ļoti paļaujos uz Martinu, ka viņš nespētu padoties nekādiem valdzinājumiem

Būtu stulbi, ja pēdējās 10 sērijās kaut ko tā sabojātu. Nedomāju, ka tā būs. Tieši pietiek pēdējo sēriju, lai Vero un Martins atkal atrastu viens otru.

Runājot par 114. - Mehija vai scenāristi pārskatījušies Sortilegio :D

+1

578

Martina lomai Salvadors Mehija izvēlējās spāni Ivanu Sančesu, jo viņš fiziski vislabāk atbilda varonim, kurš ir aprakstīts grāmatā "La Mentira" pēc kuras motīviem telenovele veidota.

http://s011.radikal.ru/i317/1509/40/8148f47c815d.jpg http://forum.mybb.ru//nocopy.gif

0

579

115. Tomēr izrādījās, ka skaistās ainas mežā ir tikai sapnis, nevis Martins glābj Veroniku. Žēl..Bet mistisks sapnis. Daudzas pēdējās sērijas bija kaitinošas, bet šajā "sāka spīdēt saulīte". Ana Perla nāca pie prāta, Veronika aizbēga, Horhe aizvien aizdomīgāks paliek attiecībā pret Virhīniju. Interesanti, kas tālāk būs ar to telefona zvanu. Mani māc šaubas..domāju, ka Virhīnija ieskaidros, ka runa par kaut kādu citu Āronu.
116. sērijā pēc avances daudz interesanta būs!

0

580

Eh, Martinu tā vien gribas ņemt un samīļot, lai tā necieš. Man nepatika doma par Vero avāriju un pazušanu uz kādu laiku, bet .. es priecājos, ka man bija iespēja redzēt Martinu arī šādu. Vēl vairāk iemīlēju Ivanu. Aina, kas mani uzrunāja - pirmo reizi izjutu cieņu un patiku pret Emiliano, kad viņš iegāja raktuvēs un runāja ar Martinu, atteicās iziet bez viņa, utt. Vienreiz normāls vīrietis viņā parādījās.

Par visu pārējo varu tikai piekrist... Stulbi, kā Rebeka karas kaklā Martinam, par Botelu (protams, naiva cerība uz brīnumainu izveseļošanos...), par Anu Perlu... Drusku neloģiski kā nāca pie prāta, bet nu labi... Prieks, ka tā. Nevaru sagaidīt, kad Pablo pārmācīs to stulbo Marianu. Pašcieņas tai muļķei vispār ne grama.

Cik maza pasaule, ka Vero uzskrēja tieši šim puisim... :D

Ai, bet es nevaru sagaidīt, kad Martins uzzinās, ka Vero ir dzīva - tā būs tāda laime! :love:

Tik maz palika sēriju.... neticami. Skumīgi pat paliek... galvenokārt laikam Ivana dēļ.. man viņa pietrūks :(

Un radās doma, ka varbūt vajadzētu izlasīt grāmatu "La mentira"... :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)