Telenoveles reklamēšana ASV
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)
Telenoveles reklamēšana ASV
Raidījumā Sal y Pimienta
Jaunākie raidījumi ar Anu un Ivanu.
Aiz kadra: pēdējās filmēšanas denas!
117. It kā šķiet, ka nekas īpaši daudz nenotiek, bet rezultātā daudz kas svarīgs jāpiemin fotostāstā. Patīk man visas Veronikas mini-atmiņas. Martina un Magdalēnas ticība, ka viņa ir dzīva. Interesanti sanāca ar to izšūto kreklu, ka viņš liktens līkloču rezultātā nonāca Martina rokās.. Lai gan kaitinoši, ka tā bija Rebekas dāvana. Kopumā patika šīs vakariņas. Rebeka tā centās.. tik izteiksmīgi flirtēja ar skatienu, ēdot vīnogas, bet beigās Martins vienalga nespēja viņu noskūpstīt. Un tagad līdz ar Veronikas un Martina tikšanos varam atviegloti nopūsties, jo Rebekas iespējas beidzās vēl nesākušās. Smieklīgi un nevietā skanēja, kad Rebeka teica, ka Veronika ir viņas sirdī.
Cik foršas šīs ainas, kad galvenie varoņi atkal satiekas! Tik burvīgs apskāviens
Ai, izbaudīju šīs divas sērijas! Nezinu, vai dēļ beigu tuvošanās izjūtām, vai vienkārši labas sērijas
Principā visam varu pievienoties, ko aNgeL teica.
Protams, nedaudz smieklīgi, cik "maza" milzīgā Mehiko pilsēta, ka visi viens otram visu laiku garām staigā utt., bet kaut kā patika man tas, ka visu laiku ceļi krustojās, it kā liktenis pats vestu Vero atpakaļ pie tuvajiem Par kreklu arī tik skaisti bija - kāda Martinam bija reakcija, it kā justu, ka tas no Vero rokām nāk caur Rebeku.
Un, protams, beigu apskāviens! Tā gaidu rītdienas sēriju tagad!!!
Par 117. sēriju reitings bija 20.4. Uz pirkstiem var saskaitīt reizes, kad telenoveles reitings pārsniedza skaitli 20, tā ka viņi tur laimīgi šobrīd.
Par 117. sēriju reitings bija 20.4. Uz pirkstiem var saskaitīt reizes, kad telenoveles reitings pārsniedza skaitli 20, tā ka viņi tur laimīgi šobrīd.
Prieks - vismaz kādu reizīti šī telenovele bija pelnījusi labu reitingu.
Līdz finālam vēl tikai dažas dienas!
Labākā video daļa ir beigās, kur Ana un Ivans aicina nepalaist garām pēdējo sēriju
Ekskluzīvi attēli no fināla
Kāds Ivans jaukumiņš!! Ah, izskatās, ka pēdējā sērija būs ārkārtīgi skaista
Par 118. un 119... Man tik daudz kas patika, ka pat nezinu, vai visu atcerēšos.
Man ļoti patīk šis sižeta pavērsiens ar Vero avāriju un atmiņas zaudēšanu tieši šādā veidā. Viņas bailes no Martina sākumā, atmiņas, kas radās no iepriekšējiem pārdzīvojumiem atmiņās. Ļoti patika visu laiku tā nedrošība, bailes, apmulsums Vero - es tiešām viņai noticēju. Parasti tādi notikumi nav baigi forši, bet šeit sanāca tieši laikā un pateicība arī aktieriem!!!
Žēl, ka tā zobenu cīņa bija tik īsa - bet vispār kā mirklis lielisks!
Ai, un kad Martins stāstīja Magdalenai un pēc tam Rebekai, ka Vero ir dzīva - es tā biju gaidījusi redzēt viņā šo laimi, pilnīgi starošanu.
Ļoti patika, kā Vero atguva atmiņas pamazām... Ieraugot māti.. Un tad Martina atmiņu ķēdīte stallī - ar tik karstasinīgu noslēgumu. Šī manās acīs noteikti bija viena no labākajām viņu romantiski intīmajām ainām.
Un krekls, kas Martinam mugurā uz rotu prezentāciju - Vero izšūtais. Tik burvīgas detaļas!
Tagad jāgaida, kas notiks tālāk prezentācijā un kā viss beigās atrisināsies!!!
(Ak jā, tur arī citi varoņi ir bez Vero un Martina, jā? Hulio gals bija visai loģisks un tradicionāls. Mācītājs gan to nebija pelnījis. Tas Manuels reāli gaisu jauc... )
Ana un Ivans apmeklē rehabilitācijas centru.
Danna un Diego filmēšanas laikā.
Pag, tad Diego parādīsies tikai pēdējā sērijā?
120. sērijā mani ļoti uzrunāja aina baznīcā. Skaisti, kā priesteri izglāba. Bet vēl skaistāks un man nozīmīgāks bija brīdis, kad viņš deva Martinam grēku piedošanu. Neaprakstāmi. Pa īstam radās sajūta, ka Martinam ir beidzot piedots viss, atriebība, pāridarījumi Vero utt., un var sākt jaunu, tīru dzīvi.
Bet vēl skaistāks un man nozīmīgāks bija brīdis, kad viņš deva Martinam grēku piedošanu. Neaprakstāmi. Pa īstam radās sajūta, ka Martinam ir beidzot piedots viss, atriebība, pāridarījumi Vero utt., un var sākt jaunu, tīru dzīvi.
Es to palaidu garām Bet jauki, ka tāda aina bija un kā saki, visu var sākt no jauna..tīru dzīvi
Ļoti patika, kā Vero atguva atmiņas pamazām... Ieraugot māti.. Un tad Martina atmiņu ķēdīte stallī - ar tik karstasinīgu noslēgumu. Šī manās acīs noteikti bija viena no labākajām viņu romantiski intīmajām ainām.
Un cilvēkiem šī aina likās viena no sliktākajām telenovelē. Skatītājiem romantika un zirgu staļļi liekas kaut kas pilnīgi nesavienojams. Man patiktu, ja Martins parādītu Veronikai Sansonu, bet vēlāk izvestu kaut kur ārā. Tas siens un it īpaši staļļu restes izskatījās dīvaini. Lai gan pati ideja par atmiņu ceļu man arī ļoti patika.
Bet man ļoti patīk kā Martins, Vero un pārējie izplānoja mānīt Virhīniju. Tik forši pavērot, kā Veronika izliekas, ka Virhīnija ir viņas vienīgais glābiņš, māsīcu apskāvieni, viltotie smaidi
Telenoveles fināla sērijas pieminēšana iekļuva Meksikas twitter top 10 populārākajās tēmās.
Tik gara fināla sērija...un likās vēl garāka nekā parasti dēļ miljons intrigām, ko tajā sabāza
Bet ūdenskritums un varoņi...skaisti!
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)