TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)

Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)

Сообщений 601 страница 620 из 811

601

Tradicionāli pirms fināla notika TVyNovelas rīkotā balsošana par telenoveles ainām. Es vienbrīd biju par to iedomājusies, bet tad aizmirsās diemžēl...Tā ka atliek mums tikai apskatīties rezultātus.

Romantiskākā aina
1. Anas Perlas un Pablo pirmais skūpsts.
2. Martins un Veronika pie ūdenskrituma.
3. Pablo uzdāvina Anai Perlai gleznu.
4. Martins uzdāvina Veronikai zvaigzni.
5. Veronikas dzimšanas diena.
http://i71.fastpic.ru/big/2015/1005/00/9230fd56380e43968ca27fcd11b92500.png

Labākā spriedzes aina!
1. Martins izglābj Veroniku no degošās mājas.
2. Martins glābj Veroniku un Magdalēnu. Gribot sašaut Martinu, Ārona brālis trāpa Āronam kājā.
3. Matilde nokrīt pa kāpnēm.
4. Veronika cieš autoavārijā.
5. Virhīnija un Manuels uzspridzina raktuves.
http://i71.fastpic.ru/big/2015/1005/f1/81afc905082d13950f4532b6773002f1.png

Aizkustinošākā aina
1. Magdalēna slimnīcā lūdzas par Matildes dzīvību. To dzird Veronika un sniedz viņai apskāvienu.
2. Pablo cieš Anas Perlas atraidījuma dēļ.
3. Hulio bildina Anu Perlu.
4. Horhe augstu vērtē Emiliano.
5. Pie zārka Martins atvadās no Veronikas.
http://i71.fastpic.ru/big/2015/1005/4d/47d175d8c56480ac8e68869c36280b4d.png

Nepiedodamākā ļaunprātība
1. Martins dzird, kad Virhīnija stāsta, ka Veronika bija Demetrio mīļākā.
2. Ārons nolaupa Magdalēnu.
3. Manuela dēļ Polo dzīvībai draud briesmas.
4. Virhīnija nogalina Matildi.
5. Manuels plāno nogalināt Kresensio.
http://i71.fastpic.ru/big/2015/1005/1f/e5ad8611f5fb087eabaf731d2788811f.png

Dramatiskākais brīdis
1. Ārons atkal uzrodas Magdalēnas dzīvē.
2. Kresensio un Manuels ieslēdz Anu Perlu aiz restēm.
3. Matildes bēres.
4. Martins uzzina, ka Veronika ir mirusi.
5. Hulio nāve.
http://i71.fastpic.ru/big/2015/1005/08/d5988f7c883dc19c9919bbd457e42208.png

http://forum.mybb.ru//nocopy.gif

0

602

Kā jūs balsotu?

Es būtu tā balsojusi:

Romantiskākā aina
4. Martins uzdāvina Veronikai zvaigzni. (patiesībā manas mīļākās ainas nemaz te nav pieminētas, tā ka izvēlos no tā, kas ir)

Labākā spriedzes aina!
2. Martins glābj Veroniku un Magdalēnu. Gribot sašaut Martinu, Ārona brālis trāpa Āronam kājā.

Aizkustinošākā aina
1. Magdalēna slimnīcā lūdzas par Matildes dzīvību. To dzird Veronika un sniedz viņai apskāvienu.

Ar šo kategoriju man visgrūtāk..No vienas puses viss sižets turas uz pirmā varianta. Bet slepkavības un fiziski nodarījumi ir cietsirdīgāki..

Dramatiskākais brīdis
3. Matildes bēres.
5. Hulio nāve.

+1

603

es balsoju, man viss sakrita ar topu, vienīgi nepiedodamās ļaunprātības es nobalsoju par to, ka Manuels nogalina Kresensio...

Fināāāāāls, tas bija kaut kas brīnišķīgs..vienīgi palika neatrisināts jautājums, kas tad beigās ar Āronu? nokļuva cietumā vai kā?
pietrūks man Vero un Martins... :)
liels paldies Angel,kas lika visām sērijām fotostāstus :)

+1

604

la4ukinjsh написал(а):

vienīgi palika neatrisināts jautājums, kas tad beigās ar Āronu? nokļuva cietumā vai kā?

Droši vien, citu variantu jau tur nav. Es gan tādam Ārona finālam nepiekrītu..vienreiz jau aizbēga no cietuma, kā varam zināt, ka atkal tas nenotiks?
Man šobrīd daudz visādu domu, jautājumu par fināla sēriju, bet pašlaik nav enerģijas garam komentāram :)

la4ukinjsh написал(а):

liels paldies Angel,kas lika visām sērijām fotostāstus

:)

la4ukinjsh написал(а):

pietrūks man Vero un Martins...

Man arī  :love:

Paldies par komentāru :) Kaut ko skatīsies jaunu tagad?

0

605

Mana Imperdonable diena sanāca īsa, jo atnākot mājās konstatēju, ka man internets nestrādā, arī tagad pa laikam zūd. Kaut kā tomēr izmocīju pēdējo sēriju, vienā brīdī video iet uz priekšu, tad pazūd nets un viss apstājas :D Mani pēdējā sērija neiespaidoja. Tikai kādas 3 minūtes šķiet bija skaistais brīdis ar Vero un Martinu, visu pārējo sēriju asa sižeta notikumi. Protams, man patika laulību zvērests pie ūdenskrituma, tas bija ļoti skaisti. Es vēl būtu gribējusi, lai fināla minūtēs Vero, piemēram, pasaka, ka abiem ar Martinu būs bērns, abi taču ļoti gribēja. Kopumā telenovele man patika, aplausi no manis Mehijam, ka viņam šī bija labākā telenovele pēdējo 10 gadu laiku(ar La esposa virgen viņam iestājās melnā svītra). Lielākais nopelns bija Martina un Vero lieliskajai ķīmijai. Vislielākais telenoveles dārgums, protams, bija Ivans. Bet no sieviešu aktrisēm visspilgtākā bija Gretele, ja iesākumā Vero bija ļoti spēcīga personība, bet Virhīnija šķita maza un raudoša, tad vēlāk tieši visinteresantāk bija vērot Virhīniju, Gretelei ļoti labi izdevās viņu atveidot. Fināla ainās Manuels arī ļoti labi notēloja. 2 visbezjēdzīgākie varoņi bija Rebeka un Heronimo, bez viņiem pilnīgi varēja iztikt, pirms 3 sērijām Rebekas mūža mīlestība bija Martins, bet tad viņa atcerējās, ka nē, tas ir Heronimo(vispār Danna ar Diego ļoti simpātiski kopā izskatījās)! Pēdējā sērija bija dīvaina, bija tik daudz visa kā, ka pat nezinu kā nokomentēt. Nebiju gaidījusi, ka Mariana tik slikti beigs, iesākumā šķita, ka viņa vairāk par intrigām neko nedarīs, bet centās notriekt Anu Perlu, lai gan tā notriekšana atgādināja aizskaršanu, Ana Perla gandrīz mira un noasiņoja. Jaukas bija Blankas kāzas, viņa ar savu vīru ļoti piemīlīgi bija. Kādēļ vajadzēja nogalināt Nansijagu un Emiliano? Kāpēc? Cik es sapratu, viņu dvēseļu kopā palikšana bija vairāk par pasaulīgo, tam bija kāda dziļa doma, tomēr man tas šķita nevajadzīgi. Emiliano bija varen dīvains varonis, viņa pēkšņajai mīlai ar Nansijagu es arī neticētu, vēl pirms vienas sērijas viņš taisījās precēt Klaudiju. Kur starp citu pazuda Klaudija? Es tinot palaidu kaut ko garām? Tas kā Horhe un pārējie "pārdzīvoja" par Emiliano nāvi, bija vēl dīvaināk par paša Emiliano nāvi. Ārons jau kārtējo reizi paspēja nolaupīt Magdalēnu, gribēja nogalināt Vero. Ā, jā, kas notika ar Āronu? Cik nesaprotama bija Magdalēnas arestēšana, tad vēl ūber ātrā tiesa, kurā Virhīniju notiesāja, bet viņai, protams, izdevās aizbēgt. No vienas puses bija loģisks Virhīnijas fināls, jo viss iesākās ar to, ka Demetrio izdarīja pašnāvību viņas dēļ, rezultātā arī Virhīnija izdarīja pašnāvību, turklāt vēl ar šausmās noskatījās uz Manuelu pakārušos. Bet, ja Virhīnija nebūtu nositusies, tad viņa ciestu cietumā, es īsti neticu dzīvei pēc nāves un tam, ka Virhīnijas dvēsele nonāktu ellē un mocītos tur, tādēļ kopumāviņai tik maigs sods. Vēljoprojām man šķiet debīli, kā izrīkojās ar Botelu, ka viņam jāpaliek ratiņkrēslā. Fināla sērijā bija TIK daudz visa kā, pārāk daudz (es, iespējams, pat kaut ko aizmirsu), bet es ļoti būtu gribējusi vismaz plus 10 minūtes tikai ar labo. Bet visvairāk visā telenovelē man palika tas, ka Martins un Vero palika viens otram uzticīgi  :) Un man ļoti iepatikās entradas dziesma. Un bija vis nepierastāk vērot Roberto Ballesteros kā labo.

+1

606

MILZĪGS PALDIES aNgeL par detalizētajiem sēriju aprakstiem, kuru veikšana aizņēma ļoti daudz Tava brīvā laika!

+2

607

Skumīgi, tik nejēdzīga un ļaunuma pilna pēdējā sērija. Jau no paša sākuma. Tas viss Daniela mājā tajā bij tik nesakarīgs - atnāk Martins, izglābj Vero. Tad uzrodas Ārons, aizmūk dzirdot policiju. Tad policija kkur pazūd, dodot iespēju ierasties Virhīnijai un novākt Danielu. Tad kkādā bezsakarā tur iesperas Magdalēna, un tad jau visa kompānija atkal uzrodas. Un beidzot ierodas policija. KUR IR JEBKĀDA LOĢIKAS DRUSKA?!
Tālāk atkal visi izbēg, aizbēg, apdraud visus... N-to reizi Manuels apdraud Anu Perlu. N-to reizi tā Pablo draudzenīte maitā dzīvi. Un Anas Perlas bērniņam dzīvību vairāk nekā kaķim... visu šito pārciest - īsts brīnums. Nepārprotiet, man prieks, ka viss labi ar mazuli, bet drusku jau smieklīgi tas viss...
Es nemaz nerunāšu par Nansijagas un Emiliano nāvi (kuru, starp citu, neviens nesēroja) - kas par murgu?!?!
Ļaunajiem ar beigas ļoti "oriģinālas" protams... visi beigti, tik Ārons laikam viens sēž cietumā. Manuelam vismaz nedaudz interesantāk, sajuka prātā.

Drusciņa pozitīvā arī jau bija. Kā lielāko laikam jāmin, ka mani ļoti pārsteidza tāds pēdējā sērijā uzplaiksnījis pāris ar tāāāādu ķīmiju!!! Goda vārds, manas lielākās emocijas bija viņus abus skatoties. Aizrautiba un smaids līdz ausīm - lielisks pāris! Tikai kāpēc tikai pēdējā sērijā? :D Un Diego izskatās nobriedis, arī uzlabojies emociju tēlošanā - lai gan vizuāli sākumā tik ļoti atgādināja Santjago, īpaši esot advokātam, ar šādu matu sakārtojumu. Vēlāk gan nedaudz pārgāja tā līdzība.
Pašas beigas, protams, arī bija skaistas - tikai kaut kā tik īsas pēc tā visa iepriekšējā, ka nepaspēju iejusties, kad jau beidzās... Bet dabas skati fantastiski :love:

Nu jā... kopumā baigā vilšanās. Bet varbūt tā arī vieglāk šķirties no LI... Vismaz šobrīd nejūtu vairs baigās skumjas par beigām. Redzēs, kas būs, kad man sāks pietrūkt Ivana :D

+2

608

aNgeL написал(а):

Un cilvēkiem šī aina likās viena no sliktākajām telenovelē. Skatītājiem romantika un zirgu staļļi liekas kaut kas pilnīgi nesavienojams. Man patiktu, ja Martins parādītu Veronikai Sansonu, bet vēlāk izvestu kaut kur ārā. Tas siens un it īpaši staļļu restes izskatījās dīvaini. Lai gan pati ideja par atmiņu ceļu man arī ļoti patika.

Haha, nu nezinu... Man kā latviešu cilvēkam siena gubas šķiet romantiska lieta. :D Neredzu arī nekādu vainu stallim... Interesantāk par rožlapām izklātu istabu... Pirmatnējāk. Dzīvnieciskāk :D

Ah, tā bildīte no fināla gan skaista :love: Jāpaskatās vairāk uz to, lai atmiņā paliek vairāk pašas beigas, nevis visa iepriekšējā sērija. :)

Par balsojumu...
Romantiskākā aina
4. Martins uzdāvina Veronikai zvaigzni. (patiesībā manas mīļākās ainas nemaz te nav pieminētas, tā ka izvēlos no tā, kas ir)
Nesaprotu, kas romantisks ūdenskrituma ainā... man tā pavisam nepatika, bet nu labi

Labākā spriedzes aina!

Aizkustinošākā aina

Dramatiskākais brīdis
3. Matildes bēres.
5. Hulio nāve.

+2

609

+2

610

Škiet, ka telenovelei diezgan labi iet Peru. Ir pat bijušas dienas, kad reitings pārsniedzis Turcijas seriālu "1001 nakts" un "Fatmagula" reitingus. http://forum.mybb.ru//nocopy.gif

+1

611

Es vēl atrodos uz Imperdonable viļņa :D

+2

612

Starp citu, kā vienmēr tas notiek, fani izdomā telenoveļu pāriem savus saukļus, kas parasti apvieno galveno varoņu/aktieru vārdus (piem. Espinela utt.), tad gadījumā ar Imperdonable faniem Martins un Vero bija mīļi iesaukti par "bipolāriem" vai "mazie bipolāri" uzreiz pēc tam, kad šis vārds attiecībā uz Martinu parādījās dažās sērijās. Paši Ivans un Ana Brenda arī šo iesauku bieži izmantoja intervijās. Savukārt pati Veronika tiek dēvēta par Donju Vero.
Fani pat bija uztaisījuši plakātu ar visām iezīmēm, kas pierāda šī pāra bipolaritāti.

Piemēram, jaunākajos tvītos Ivans lieto hashtagus #andobienBipo (Anai Brendai #AndobienBipa) #LutoBipo #BipoSelfie #Bipoleando.
Savukārt mīlēšanās ainas bija apzīmētas ar #BipoleoOnTheFloor

Variāciju ir tik daudz, ka visu neuzskaitīt. Bet domāju, ka tagad būs skaidrs, kāpēc pašiem Ivanam un Anai tā patīk lasīt tvītus. :D

https://pbs.twimg.com/media/CQMvJ18WcAEf6fQ.jpg

+2

613

Hahaha, tik mīlīgi. :D Un oriģināli. :D

0

614

Pēdējās sērijas reitings ir 19.3

+1

615

Arturo un Blankitas kāzu filmēšana. Tanja Lisardo pirmo reizi atveidoja līgavu. Viņai mugurā bija meksikāņu tradīcijām raksturīga kāzu kleita.

0

616

ASV rādot telenoveli izgrieza ainas, kurās Virhīnija lietoja rupjas frāzes.
https://pbs.twimg.com/media/CQp46UFWgAAZOmk.jpg:large
http://forum.mybb.ru//nocopy.gif

0

617

Tas tā drusku uzjautrinoši... :D Vairs pat ļaundari telenovelēs nedrīkst būt rasisti un visiem jābūt supertolerantiem. Tāpēc jau tā ir galvenā ļaundare, galu galā.

0

618

Mans komentārs par finālu!

+2

619

Paloma написал(а):

Tas tā drusku uzjautrinoši...  Vairs pat ļaundari telenovelēs nedrīkst būt rasisti un visiem jābūt supertolerantiem. Tāpēc jau tā ir galvenā ļaundare, galu galā.

ASV ļoti graiza telenoveles. Bieži pat vispār nevar saprast, kas viņiem tur licies nepieņemami.

0

620

aNgeL написал(а):

ASV ļoti graiza telenoveles. Bieži pat vispār nevar saprast, kas viņiem tur licies nepieņemami.

Atceros, ka govs dzemdības, kuras pieņēma Janjes tika izgrieztas.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)