Sāku aizdomāties par abām redzētajām telenovelēm un par spīti tam, ka tik daudz atšķirību, tomēr ir ko salīdzināt pašai priekš sevis starp Lo Imperdonable un Cuando me enamoro. Tagad kad abas ir noskatītas līdz galam to var izdarīt adekvāti. Bet tomēr lai cik domātu, nevaru izvēlēties vienu no viņām, jo katrā bija kaut kas piesaistošs un tieši pretēji...
Veronika un Renata - Bez jebkādas domāšanas izvēlos Renatu. Veronikā man vislabāk patika viņas attapība attiecībā pret Virhīniju un pārējām intrigām, un tas cik daudz viņa darīja un pacieta mīlestības dēļ pēc kāzām. Bet man Veronika likās pārāk konservatīva brīžiem (īpaši sākumā). Savukārt Renata manās acīs bija fantastiska! Viņas dzīvesprieku atceros līdz pat šim brīdim un tas viņu ierindo kā manu mīļāko galveno varoni.
Māsīcu/māsu attiecības - Es par Veroniku un Virhīniju. Viņu strīdi ir vienas no manām mīļākajām ainām Lo Imperdonable. Renata un Roberta šķiet bija daudz mierīgākas, es pat neatceros gandrīz neko. Tomēr Roberta nebija ļauna ļaundare, un tas droši vien arī ir iemesls ķīviņu iztrūkumam. No ļaundarēm Fina man liekas spēcīgāka nekā Virhīnija. No Finas man bija gan bail, gan sajūsma.
Horhes un Veronikas attiecības var nosaukt par nekādām. Toties CME, pilnīgi pretēji Renatas un Gonsalo attiecības vērot bija īsta bauda. Tas bija mans otrais mīļākais "pāris" telenovelē.
Martins un Heronimo - 100% izvēlos Martinu! Un par laimi šeit scenāristi nepieļāva tādas kļūdas kā Heronimo ar Marinu. Heronimo arī bija ļoti labs savā atriebībā, dusmās un mīlestībā, bet Martins..vai precīzāk Ivans Te pat nevajag vairāk komentēt. Bet atcerējos arī lietu, kuru piemirsu pieminēt savā garajā vakardienas komentārā par loģikas trūkumiem. Martins bija tik atriebības kārs par brāļa nāvi, bet kad uzzināja, ka vainigā ir Virhīnija, tā arī vispār neko viņai neizdarīja. Es gaidīju, ka būs kaut kas.
No pašiem galvenajiem pāriem es gan nespēju vienu izvēlēties - katrs izceļas ar savām romantiskajām ainām, ķīmiju, strīdiem utt.