Visi jau sen būs aizmirsuši par šo telenoveli, kad BEIDZOT arī es atradu laiku, lai noskatītos pēdējās sērijas
Tik daudz visādu notikumu. Man ļoti patika, kad Veronika ik pa laikam atcerējās kaut ko pēc atmiņas zuduma. Piemēram, kad pasmaržoja rozi un tas viņai atgādināja par kādu, kas viņu mīl, tik jauki
Bet par finālu - nedaudz neloģiski, ka Virhīnija nogalināja Emiliano un Nansijagu. Klaudija vispār nozuda kaut kur. Gribējās, ka parāda, kas notiek tālāk ar Āronu. Man patika aina ar Virhīniju, kad viņa nolēca un gribēja paraut līdzi Salmu. Tā jau domāju, ka ne jau pēkšņi meitiņai atmaigs sirds un paklausīs Salmai. Man arī patika, ka tieši Vero noturēja un izglāba Salmu Līdz pēdējam brīdim arī cerēju, ka Botels atveseļosies un atkal varēs staigāt. Žēl, ka tomēr ne.
Un pašas beigas - gribējās, ka to laimes brīdi rāda ilgāku, bet tā jau bija skaisti
Neteikšu, ka mani ļooti aizrāva pati telenovele, brīžiem negājās uz priekšu sērijas, bet pēdējās gan vienu pēc otras skatījos
Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)
Сообщений 641 страница 660 из 811
Поделиться64114.12.2015 17:08
Поделиться64310.02.2016 14:00
Šo telenoveli ar nosaukumu Māksla piedot no 25. februāra rādīs LNT.
Поделиться64410.02.2016 14:19
Paldies Terēze par informāciju!
Поделиться64510.02.2016 14:27
pārmaiņas pēc paredzama izvēle. un prieks par to! un beidzot telenovele par kuru forumā jau ir ļoti daudz info un fotostāsts. latviskais nosaukums gan man nepārāk. ir liela atšķirība, jo nosaukums uzsvēra lietas, ko nevar piedot nevis kā viņas piedot.
Поделиться64610.02.2016 14:42
Kā vienmēr latviski mājaslapās var atrast brīnumus.. Ok vēl, ka neiztulkoja, tā varbūt pat labāk, jo kas zina, ko sacerētu, bet kopš kura laika tas ir saliktenis? Jeb LNT sižetā darbība notiek Minaeskondidā
Поделиться64710.02.2016 15:02
Kāds ir pareizais darbības vietas nosaukums?
Поделиться64810.02.2016 15:36
Es jau facebookā izteicos, bet nu - esmu pozitīvi pārsteigta! aNgeL varbūt paredzami, bet man svaiga un laba telenovele LV ekrānos šķiet brīnums. Un Latvija iepazīs Ivanu.
Minaeskondida gan ir pērle. Tur jau puceļā mēle samežģās.
Поделиться64910.02.2016 15:52
Un Latvija iepazīs Ivanu.
Latvija jau pazīst Ivanu
man svaiga un laba telenovele LV ekrānos šķiet brīnums.
Tierra de Reyes arī ir svaiga un laba.
Kāds ir pareizais darbības vietas nosaukums?
Paslēptās raktuves.
Paredzama izvēle, jo producents ir Salvadors Mehija. Pie mums gandrīz visu rādīja no viņa darbiem.
Поделиться65010.02.2016 15:53
Paldies, eņģelīt!
Поделиться65110.02.2016 16:59
Jeb LNT sižetā darbība notiek Minaeskondidā
Tas tiešām ir smieklīgi Labi, ka vēl Martins nav Martjins, bet tas jau ar "j" cita kanāla lauciņš. Salma gan kļuvusi par Selmu.
Paredzama izvēle, jo producents ir Salvadors Mehija. Pie mums gandrīz visu rādīja no viņa darbiem.
Bija gaidāms, ka kādreiz rādīs, bet man īsti ar to uzminēšanu nesanāk. Ivans jau LV ir iepazīts "La tempestad", bet Ana iepazīta "Corazon indomable". Latvijā ir rādīta gan oriģinālā "La mentira", gan arī "El juramento" un tagad būs "Lo imperdonable", trūkst tikai "Cuando me enamoro".
Pilnīgi skaidrs, ka ir kā saki, un "Las dos Dianas" pie mums arī kādreiz parādīs, jo tas būs ne tikai Salvadora darbs, bet tur taču Ruffo un vēl pārī ar Evoru.
latviskais nosaukums gan man nepārāk. ir liela atšķirība, jo nosaukums uzsvēra lietas, ko nevar piedot nevis kā viņas piedot.
Man patīk, kā skanētu nosaukums "Nepiedodamais", un, jā, telenoveles temats jau ir par darbībām, traģēdijām, kuras piedot nav iespējams, bet nevarētu, ka šis nosaukums "Māksla piedot"man šķistu ļoti slikts. Arī iepriekš, kad diskutējām par telenoveli, nosaukums jau it kā ir Nepiedodamais, bet tajā pašā laikā Martinu uzveica mīlestība un viņš tiešām dēļ mīlestības bija gatavs atteikties no atriebības, ja iepriekšējās versijās galvenā varone tika pamatīgi mocīta no galvenā varoņa puses, šeit bija savādāk, jo Martins tiešām Veroniku mīlēja, citās versijās tomēr mīlestība nāca pēc tam. Kad Martins uzzināja patiesību par Virhīniju bija jau dīvainākais tas, ka tad atriebības kāre apdzisa.
Bet ir forši, ka "Lo imperdonable" pie mums rādīs, man telenovele patika, tagad Ivanu iepazīs LV arī kā labo varoni, pāris Ana ar Ivanu ļoti skaists.
Отредактировано mmaarriiaa (10.02.2016 17:00)
Поделиться65211.02.2016 02:45
Univision promo
Поделиться65411.02.2016 14:15
Nez, tā skūpsta bilde gan šķiet aizdomīga.
Поделиться65511.02.2016 15:18
Nez, tā skūpsta bilde gan šķiet aizdomīga.
Nez, viņa ir tik neskaidra un no tāda leņķa, ka nevar īsti saprast. Tikpat labi viņi varētu būt vnk apskāvušies. Vai skūpsts uz pieres un tml. Nu, respektīvi, no tās bildes nevar galīgi pateikt, kas tur notiek.
Protams, kā vienmēr nekad nevaram zināt, kā nu tur īsti ir.... Bet kā fakts mani besī, ka starp aktieriem nevar būt draudzība un nevar atpūsties kopā, lai nesāktos baumas.
Поделиться65611.02.2016 15:47
Es arī piekrītu, ka tāds leņķis, ka var būt visādi varianti. Nav redzams, vai tiešām ir skūpsts, bet tomēr daudziem ar tādu bildi pietiek.
Поделиться65711.02.2016 15:58
Es lasīju kādā Lo Imperdonable grupā facebookā, ka Ivans it kā esot apstiprinājis, ka viņam ar Anu esot attiecības. Ja tā tiešām ir taisnība, tad tikai priecājos, skaists pāris!
Поделиться65811.02.2016 16:12
Es lasīju kādā Lo Imperdonable grupā facebookā, ka Ivans it kā esot apstiprinājis, ka viņam ar Anu esot attiecības.
Es lasīju, ka viņš esot atbildējis kaut ko tādu kā "Vai tad nav acīmredzams?". Protams, tā vairs nav tāda noliegšana kā iepriekš, bet arī var visādi saprast. Man liekas dīvaini, ka ja divi aktieri ir kopā, tad nevar vienoties par to, kādu info sniegt medijiem, jo viens it kā apstiprina un otrs noliedz. Bet ilgi jau nevar noslēpt kaut ko un kādreiz uzzināsim varbūt, kas un kā
Ja tā tiešām ir taisnība, tad tikai priecājos, skaists pāris!
Protams, ka skaists Bet ir skumīgi ja sabrūk ģimene, jo Ivanam ir sieva un bērni. Bet skaidrs, ka tādi darba komandējumi pāri okeānam kā Ivanam, nenāk par labu laulībai.
Поделиться65911.02.2016 16:20
Bet ir skumīgi ja sabrūk ģimene, jo Ivanam ir sieva un bērni
Tas gan, jo īpaši bērnu dēļ
Protams, ka skaists
Fani twitterī un citur jau ir dikti priecīgi par jaunajām ziņām.
Un runājot par nu jau "Mākslu piedot", jauki, ka vienlaicīgi ies divas telenoveles ar Anu
Поделиться66011.02.2016 16:39
Būtībā jā.. Intervijā uz jautājumu, vai viņš ir kopā ar Anu, Ivans atbildēja, ka "tas taču ir acīmredzami". Un apstiprināja, ka šķiras no sievas. Bet neko daudz viņš nekomentē, jo privātā dzīve ir privāta.
Savukārt Ana Brenda savā instagram ierakstīja frāzi "Laiks neatgriežas, kad vari mīlēt, nevilcinies". Fani to uztver kā apstiprinājumu attiecībām.