TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)

Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)

Сообщений 661 страница 680 из 811

661

Esmu priecīga par telenoveles izvēli, paredzami, taču prieks tāpat, laigan visu jau esmu redzējusi, daudzas ir, bet gan jau ik pa laikam vēlreiz kādu sēriju paskatīšos.Prieks, ka Latvijas skatītāji redzēs šo telenoveli.
Tikai daudz vienādu aktieru Mīlas jūrā un te(Mar Contreras;Patsy;Juan Angel Esparza;Juan Ferrara).

+2

662

Rosa Diamante *** написал(а):

Tikai daudz vienādu aktieru Mīlas jūrā un te(Mar Contreras;Patsy;Juan Angel Esparza;Juan Ferrara).

Starp abām telenovelēm ir 6 gadu starpība un interesanti pavērot aktierus, kuri sakrīt. Piem. it kā pieredzējušie Patsy un Juan Ferrara tēlo pilnīgi vienādi. Māru Kontrerasu tagad jau esmu redzējusi trīs dažādās lomās, un katrā viņa ir savādāka. Interesantākais ir ar Huanu Anhelu, kurš tagad mums Latvijā būs redzams visās trīs telenovelēs. :D Viņš tik neciešams tēls ir Mežonīgajā sirdī un Imperdonable, ka es biju ļoti pārsteigta, redzot viņu labā lomā Mīlas jūrā. Beidzot bija patīkami uz viņu skatīties :)

+1

663

aNgeL написал(а):

Viņš tik neciešams tēls ir Mežonīgajā sirdī un Imperdonable, ka es biju ļoti pārsteigta, redzot viņu labā lomā Mīlas jūrā. Beidzot bija patīkami uz viņu skatīties :)

Tādi aktieri, kas tēlo riebekļus mēdz radīt maldīgu iemeslu, jo man arī viņa ļaunie šķiet neciešami, bet realitāte aktieris ir mīlošs tēvs.

Pāris Ivans ar Anu man ļoti patīk, bet ir diezgan skumji, ka izjūk Ivana ģimene.

0

664

Protams, faniem vienmēr prieks, ja ekrāna pāris kļūst par dzīves pāri. Bet par Ivana ģimeni ļoti skumji... :( Bet arī savā ziņā likumsakarīgi, ja ģimene ir otrā pasaules galā. :( To man tā grūti saprast... kad karjeras vārdā var atstāt ģimeni. Un, lai cik laiks paietu, laikam nekad neiemācīšos nedaudz nevilties, kad kāds mīļots aktieris/dziedātājs/utt. izrādās neesam gluži perfekts pēc maniem mēriem.... :D :(

+3

665

Par ar Ivanu pavadīto laiku, Ana ir nokomentējusi "Neviens ne no kā neslēpās, tajā nav nekā slikta". Anas vecāki zinājuši, kur un ar ko viņa devās. Taču Ana ir dusmīga par žurnāla publikāciju, jo jūtas nepatīkami par to, kā kāds ielīda viņu privātajā dzīvē, veids kādā par to ziņoja un publicētās fotogrāfijas arī ir ļoti personiskas dabas.
Man arī žēl abu aktieru, jo TVnotas tiešām ļoti nesmuki to visu nopublicēja, slepus uzņemot bildes un aprakstot, ka pieķēra aktierus mīlējoties utt. Noteikti ir ļoti nepatīkami, ka tevi tā "publiski izvazā".

+3

666

Ivana sieva arī sociālajos tīklos ierakstīja, ka pēc 11 gadus garās laulības abi šķiras.

Ana Brenda pastāstīja, ka nezina, kurā brīdī viss mainījās. Abi ar Ivanu ilgu laiku bija ļoti labi draugi, viņš daudz atbalstīja viņu grūtos brīžos.

+3

667

Tikko redzēju seriāla reklāmu LNT, ļoti skaisti samontēta, viss no promo, vienīgi fonā bez dziesmas!:)

+2

668

Ziniet meitenes juus mani arii jau paspeejaat sakaardinaat es vairs neshaubos,ka skatiishos.Nosaukums arii ir interesants. :) Gribu skatiities arii taapeec,ka negribu atkal kopalaist garaam kaa toreiz bija man ar Kaisliibaam.

0

669

http://image.hotdog.hu/user/Lorenita/magazin/li03.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-LpLWVALYbdI/VVECpQV-1NI/AAAAAAAAPvo/oHtTqzZS7oI/s1600/4.jpg

+3

670

+3

671

Tas ir vienkārši pretīgi... Man tā riebjas paparaci. Vēl plikus sabildējuši un salikuši žurnālos.... nu vai tiešām cilvēki nevar vienkārši atpūsties kaut kur?!

+2

672

Tagad esam redzējušas Ivana dibenu bez migliņas :D

aNgeL написал(а):

Kā parasti TVnotas intervē kādu aktieriem „tuvu” cilvēku. Es tiešām šaubos, ka visiem aktieriem pēc kārtas ir draugi nodevēji, tāpēc uzskatu, ka viņi paši sacer šīs intervijas.

Jeb arī TVnotas iefiltrē žurnālistu-spiegu, lai pildītu uzdevumu draugs/nodevējs, kā FIB tikai ar citu mērķi.

Paloma написал(а):

Tas ir vienkārši pretīgi... Man tā riebjas paparaci. Vēl plikus sabildējuši un salikuši žurnālos.... nu vai tiešām cilvēki nevar vienkārši atpūsties kaut kur?!

Slavenībām nav privātās dzīves....Diemžēl žurnālistiem nepastāv ētika. Piemēram, kad Angelique Boyer nomira māte, viņi tā vietā, lai justu cilvēkam zaudējumā, taisīja jaunus rakstus un diskusijas, vai Anželika ir kopā Sebastinu(toreiz šķiet vēl nebija), pētīja vai bērēs viņš ir mierinājis Anželiku, sprieda pēc izturēšanas vai abu starpā ir mīla.

+3

673

Ja kāds vēlas, tad var likt anotācijas, bet es to, protams, nedarīšu, jo eksistē detalizēts katras sērijas fotostāsts. :)

http://lahoradelanovela.com/wp-content/uploads/2015/10/lo-imperdonable-capitulo-119-veronica-martin-establo-ana-brenda-ivan-sanchez.jpg

+2

674

Jā, foto stāsts patiesi ir tik lieliski izveidots, ka tiešām papildus anotācijas nav nepieciešamas, vismaz man nē.

+2

675

Piekrītu Terēzei, pie tik lieliskiem sēriju atstāstiem likt anotācijas šķiet lieki.

+2

676

Varbuut muljkjiigs jautaajums,beet-kur var atrast to foto staastu?? :)

0

677

Šajā pat sadaļā "Aktīvās telenoveles Latvijā" ir fotoatstāsta tēma un arī šīs tēmas pirmajā ierakstā ir links uz to. ;)

0

678

Paldies,Enjgjeliit tagad zinaashu,kur jaameklee. :)

0

679

Iemetu acis arii fotostaastaa.Ljoti patiik gan lasiit,gan skatiities bildes.Tikai nezinu kaapeec,bet man never valjaa staasta 6 seeriju.

0

680

Marianhela написал(а):

Iemetu acis arii fotostaastaa.Ljoti patiik gan lasiit,gan skatiities bildes.Tikai nezinu kaapeec,bet man never valjaa staasta 6 seeriju.

Tagad būtu jāveras 6. sērijai. Ja vēl ar kādu pamani tādu problēmu, tad ziņo. Citreiz drošības sistēmas nesader ar pogām un es neievēroju to.
Prieks, ka fotostāstam rodas jauni lasītāji :) No otras puses grūti būt pacietīgam un gaidīt sērijas, kad ir iespēja "noskatīties" visu telenoveli lasot un skatoties bildītes.
Kad sāks rādīt Latvijā, tad man gribētos salīdzināt kādu no fotostāsta dialogiem ar to, kā iztulkos televīzijā... Jo televīzijas tulkojumos bieži pazūd daļa dvēseles.

+1

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)