TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)

Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)

Сообщений 681 страница 700 из 811

681

+3

682

aNgeL написал(а):

Tagad būtu jāveras 6. sērijai. Ja vēl ar kādu pamani tādu problēmu, tad ziņo. Citreiz drošības sistēmas nesader ar pogām un es neievēroju to.
Prieks, ka fotostāstam rodas jauni lasītāji  No otras puses grūti būt pacietīgam un gaidīt sērijas, kad ir iespēja "noskatīties" visu telenoveli lasot un skatoties bildītes.
Kad sāks rādīt Latvijā, tad man gribētos salīdzināt kādu no fotostāsta dialogiem ar to, kā iztulkos televīzijā... Jo televīzijas tulkojumos bieži pazūd daļa dvēseles.

Paldies,es noteikti taa arii dariishu kaa ieteici. :) Un jaa turpinaashu lasiit Fotostaastu,jo tieshaam labs un ljoti skaists darbs ir tajaa ieguldiits.

0

683

No šīm visām es vēl Lauru Carmin varētu tagad iedomāties Virhīnijas lomā..
Varbūt PEAM iespaids, bet es Kiku nekādi nespēju iedomāties ļaunajā lomā. Pat šajā bildē viņa tik maiga un jauka izskatās...

0

684

Paloma написал(а):

Varbūt PEAM iespaids, bet es Kiku nekādi nespēju iedomāties ļaunajā lomā. Pat šajā bildē viņa tik maiga un jauka izskatās...

Es it kā arī līdz galam nevaru iztēloties, bet zinu, ka viņai izcili sanāktu ļaundare un vispār jebkura loma. Tuvākais tam no man redzētā bija La fuerza del destino, kur viņas varone nebija ļauna, bet tiiiiik ļoti kaitinoša rīcība bija.

0

685

Nupat izlasiiju visu shii seriaala fotostaastu.Ljoti skaists un ljoti patika.Patieshaam pateicoties shim nav vajadziibas te likt anotaacijas,jo pats fotostaasts jau ir viena liela anotaacija.Paldies Tev Enjgjeliit par taadu darbu.Jo darbs no tiesas ir ieguldiits ljoti liels.Pilniigi noteikti,lai kaut ko tadu uztaisiitu ir vajadziigs ne tikai laiks,bet arii liela pacietiiba. :)

+3

686

Jaa,nabaga Martins noteikti ir ljoti smagio un saapiigi apzinaaties,ka vinja miiljais braalis izdariija pashnaaviibu tikai sievietes vainas deelj.Ljoti taada skumja un manupraat pilniigi nevajadziiga naave.Taa sieviete Virhiinija nebija kaut kaa taada veerta.Vieniigi zheel Veronikas,jo Martins atriebisies tieshi vinjai,jo liidz galam pat iisti nezinaas,ka Veronika nav taa sieviete.Jaa vinja pazina Demetrio,tachu vinji bija tikai labi draugi un nekas vairaak.Bet taa kaa jau gaidiiju seriaals man patiik un ir interesants.
Un patiesiibaa buutu jau ljoti diivaini,ja fotostaastu lasiiju ar interesi un ljoti patika,bet seriaals ne.Taa tachu nevar buut. :) :D

0

687

Marianhela, paldies :) Esmu ļoti priecīga, ka Tev patika fotostāsts!
Liekot TVplay linku facebook lapā, izrādījās ka sēriju var skatīties no facebook un bija grūti neuzspiest play, kad poga ir pirksta spiediena attālumā :D Noskatījos aptuveni 15min un latviešu val. labi izklausījās.  Lai gan žēl, ka var slikti dzirdēt Martina (Ivana) balsi. Tik saviļņojoši Latvijā redzēt entradu, dzirdēt to dziesmu.. Pirmās sērijas ir labas un modernizēti uztaisītas, skaisti skati..vēlāk varoņi sāk atsijāties un puse paliek bezjēdzīga, manuprāt. Bet otra puse varoņu un viņu ķīmija ir tā vērta, lai skatītos  :love: Veronika, Martins, Virhīnija, Magdalēna un Nansijaga ir mani top5 varoņi šajā seriālā. :)

0

688

Es vēl īsti nevaru izlemt vai skatīties, jo toreiz sekoju līdzi fotostāstam, tāpēc man tāda dilemma, jo it kā gribētos paskatīties dēļ mana mīļākā pāra Anas Perlas&Pablo, bet no otras puses viss jau tā kā zināms ir, taču laikam sākumu paskatīšos, jo gribu redzēt kā Ana Perla&Pablo iepazīsies (to es diemžēl toreiz palaidu garām)! :love: :)

0

689

Jā, tie, kuri nezina sižetu, tiešām drīzāk var padomāt, ka Dēmetrio nāvē iedzina Veronika, nekā Virhīnija, jo šķiet, ka vienīgais vīrietis, kuru Virhīnija redz, ir Emiliāno, ka viņa nekad ar citu pat neatļautos flirtēt, kur nu vēl pat apsvērt domu par precībām.

0

690

Izskataas,ka Virhiinijai klusiibaa patiesiibaa skauzh,ka luuk maasiicai viirieshu uzmaniibas nekad netruukst,bet vinjai gan.Taapeec nekas cits neatliks kaa Veroniku nomelnot.Martins negrib atteikties no sava atriebiibas plaana,lai gan domaajams saprot,ka ne pie kaa laba tas nenovediis.Ka beigaas vinjsh saapinaas meiteni,kurai ar Demetrio iisti nemaz nebija sakara.Proti,ka vinja nebija Demetrio iecereetaa.Protams tagad vinjsh domaajams ir apjucis,jo abaam vaardi saakas ar burtu ""V"" un kiura no vinjaam ir taa vainiigaa,kurai ir it kaa jaatbild par Demetrio naavi vinjsh veel nezina.

0

691

Salma Veroniku uztver kā liekēdi un svešķermeni, nevis kā savas ģimenes locekli, ignorējot viņas lielo ieguldījumu ģimenes uzņēmuma labā. Toties Virhīnijai vārda tiešā nozīmē nekas nav jādara, lai iegūtu savas tantes labvēlību, pietiek tikai ar to, ka viņa ir.

0

692

Tā Virhīnija ir īstā ,kuras dēļ Demetrio padarīja galu, bet Martins domā ka Veronika ir tā vainīgā, bet Veronikai ir laba sirds, bet viņas māsīca ir skaudīga un liekulīga.

+1

693

+2

694

Nav brīnums, ka Martins, pēc tam, kad Veronika atzinās, ka viņai nauda ir svarīga, nosprieda, ka Dēmetrio nāve ir tieši uz Veronikas sirdsapziņas. Turklāt šo Martina pārliecību par Veronikas vainu pastiprina Virhīnija, kura lieliski prot atstāt patiesas un godīgas meitenes, kura nekad nevērtēs vīriešus pēc viņu maku biezuma un nespēlēsies ar viņu jūtām.

0

695

Jaa taa nu tas ir Virhiinija klusiibaa pie sevis tik ljoti apskauzh Veroniku,ka ir gatava maasiicu nomelnot katra aciis,kam vien nebuutu slinkums vinju klausiities.Martins shajaa zinjaa nebija iznjeemums.Un tieshaam atlika vien Veronikai pateikt,ka nauda dziivee ir svariiga,jo bez taas nekur,lai gan visu par naudu nopirkt arii nevar,lai Martins uzreiz nenospriestu,ka tieshi vinja ir vainiiga vinja braalja naavee.Pareizi Veronika vinjam veelaak pateiks,ka taa vietaa,lai kaartiigi izrunaatos ar vinju,ar Veroniku(pirms tas viss,kas notika notiks proti pirms vinjsh Veroniku saapinaas nepelniiti,jo iistaa vainiigaa ir Virhiinija) vinjsh klausiijaas Virhiiniju,kurai Veronikas nomelnoshana citu aciis vienmeer sagaadaa baudu.

0

696

Jaa,Martins ir tagad pilniigi paarliecinaats,ka vainiigaa ir Veronika.Virhiinijai ir labi izdevies nomelnot maasiicu.Savukaart Horhe ar to,ka Martyins liimeejas klaat Veronikai nepavisam nav apmierinaats.Jaasaka,ka vinja bazhaam ir pamats,jo Martins Veroniku tieshaam ljoti saapinaas.Pat nezinot,ka taa nav taa sieviete.Sadusmoja tas,ka Virhiinija teica,ka vinja atshkjiriibaa no Veronikas prot miileet.Jaa nudien tik ljorti,ka iedzina Demetrio kapaa.

0

697

https://pbs.twimg.com/media/Ccuil6FWIAA07Ua.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Cb8hQZ0UYAAdbTQ.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Cb8dEgiW4AEctWB.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Cb7ysKSWIAI2Kh9.jpg

"Oskaru" pasniegšanas dienā.
https://pbs.twimg.com/media/CcWjMxyVAAAAjnx.jpg

+4

698

Tas ir apbrīnojami, ka Prado Kastelo ģimene, vēl nezinot, ka Martins ir nospriedis, ka Veronika ir novedusi viņa brāli līdz pašnāvībai, ''veiksmīgi'' viņam palīdz gūt arvien vairāk ''pierādījumus'' tam, ka viņš nekļūdās domājot, ka tieši uz Veronikas, nevis Virhīnijas sirdsapziņas ir Demetrio nāve. Tādēļ notikušajā ir liels Prado Kastelo ģimenes ''nopelns'', jo daudz kas būtu savādāk, ja Virhīnija un Selma nevītu pret Veroniku intrigas, Emiliāno neizjustu tik lielu aizvainojumu par Veronikas atraidījumu, bet Horhe, pēc Virhīnijas paziņojuma par Veronikas un Demetrio ''romānu'', sarīkotu Veronikai un Virhīnijai konfrontāciju, lai noskaidrotu vai tā tiešām ir taisnība? Pēc visām šīm apstākļu sakritībām, nav brīnums, ka Martins uzskata Veroniku par savtīgu pašlabuma meklētāju un sievieti, kura aukstasinīgi ies pāri līķiem, lai panāktu savu, bet savukārt Virhīniju-par pilnīgu savas māsīcas pretstatu-krietnu un godīgu meiteni, kura nekad nepārdosies par naudu. Nudien žēl, ka Selma nenojauš ko viņas mīļā meitiņa par viņu patiesībā domā!

+2

699

Veronika tāda nestandarta galvenā varone, tāda, kas zina, ko vēlas un kurai ir savas vērtības. Brīnumaini tik, ka viņa tik ātri iemīlējās...bet tam jau tāda, kāda viņa tas piestāv pat. Martins arī lielisks varonis, var redzēt, kā viņš cīnas ar sevi un savam jūtam...dažkārt tik ass pret Veroniku, citkārt tik romantisks...un tas viņa smaids...ehhh... :) Emiliano man patika, bet viņš ātri palika neciešams :/ Virhīnija ar tāda cietēja..ka vemt gribas, bet Gretela tik labi izskatās...wow..:) Domāju, ka Klaudija tik līdzīga Alīsijai Mačado..hahha, izrādas ir. :D Laikam Samanta bija pēdēja Alīsijas loma, ko redzēju :)

+1

700

Tie kas ieskatās Ivana lapā jau zina, ka šonedēļ Meksikas kinoteātros sāka rādīt filmu ar viņa piedalīšanos. Tiek apgalvots, ka filmas pirmizrādes prezentācijas laikā Ivans intervijā ir atzinies, ka viņi ar Anu Brendu šobrīd ir laimīgi un viņu attiecībās viss ir labi.

http://www.radioformula.com.mx/images/notas/20150506_15_06_AnaBrendaIvanSanchez_GF.jpg

+2

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)