Jebkura Veronikas vietā sāktu ticēt, ka Martins sirgst ar kādu garīgu kaiti, jo tāda izturēšanās pret viņu bez acīmredzama iemesla, tiešām nav normāla un adekvāta. Turklāt Veronika taču labi apzinās, ka nav Martinam neko tādu nodarījusi, lai tā pret viņu attiektos, to viņa tiešām nav pelnījusi. Taču arī pats Martins cieš pats sava atriebības plāna dēļ, tas viņam nesagādā nekādu gandarījumu, tomēr tajā pašā laikā apziņa, ka nespēj turēt brālim doto vārdu likt samaksāt sievietei, uz kuras sirdsapziņas ir viņa nāvi, arī sāpina, tādēļ Martins jūtas kā nokļuvis starp diviem dzirnakmeņiem-vēlmi piedot un atriebties.
Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)
Сообщений 701 страница 720 из 811
Поделиться70216.03.2016 10:48
un no visa tā varētu izvairīties, ja Martins tieši pateiktu Vero taisnību, bet tad jau tas būtu cits stāsts, kuru nebūtu aizraujoši skatīties.
Kā jums vispār patīk tiem, kas lasīja fotostāstu, bet tagad reāli redz?
Поделиться70316.03.2016 11:38
Foto stāstā ļoti veiksmīgi izdevās parādīt katras sērijas svarīgākos notikumus, varoņu pārdzīvojumus un emocijas, un tagad, kad skatos telenoveli pilnā garumā televīzijā, vēl vairāk par to pārliecinos.
Поделиться70416.03.2016 16:07
Dziesma, kuru Klaudija dziedāja baznīcā, ir labi zināma arī Latvijā, un tās nosaukums ir Strūga.
1. Kungs kādreiz piestājās krastā,
Meklēt ļaudis, kas gatavi būtu,
Iet viņam līdzi uz siržu zveju.
Piedziedājums
Jā, gan, Kungs, paskatījies uz mani,
Lūpas Tavas vārdu izteica manu,
Savu strūgu šodien pametu krastā,
Jaunā zvejā paņem mani sev līdz.
2. Pasaules mantas man nava,
Bet tik rokas, kas gatavas darbam,
Tās veltu Tevīm un tīru sirdi.
Piedziedājums.
3. Tu vēlies pieņemt šīs delnas,
Manu sirdi ar jaunības kvēli
Un sviedru lāses un vientulību.
Piedziedājums.
4. Šodien mēs izbrauksim kopā,
Sirdis zvejot prom dvēseļu jūrā,
Ar patiesības Dievvārdu tīkliem.
Piedziedājums.
Поделиться70517.03.2016 21:40
Tagad Martins ir noticējis Veronikai un padevās savām jūtam, abi tagad ir laimīgi pa īstam, un grib bērnus. Emilio tagad gatavojas viņu laimi izjaukt, ierodoties
Поделиться70719.03.2016 13:36
P.S. Kāds gaišreģis esot ieraudzījis, ka Ana un Ivans apprecēsies.
Поделиться70819.03.2016 16:31
Vinji arii dziivee manupraat ir ljoti skaists paaris.
Поделиться71024.03.2016 21:14
Dziesma, kuru Klaudija dziedāja baznīcā, ir labi zināma arī Latvijā, un tās nosaukums ir Strūga.
Ooo, paldies par info! Es nemaz neatpazinu, kaut latviski man ļoooti patīk šī dziesma! Sen gan nav dzirdēta, varbūt tāpēc... Vai es vienkārši pārtinu šo fragmentu un nemaz neklausījos...?
Поделиться71129.03.2016 16:32
Ana un Ivans brīvdienās Teksasā
Поделиться71330.03.2016 22:08
Paldies pat bildeem.Ak shausmas redzot to aktieri,kursh teelo Manuelu seriaalaa vinjsh ir tik ljauns,ka liekas diivaini,ka dziivee tomeer maak smaidiit.Bet es protams saprotu,ka seriaals ir tikai seriaals,lai gan jaatziist,ka tur vinjsh ir necieshams.
Поделиться71430.03.2016 22:15
Ak shausmas redzot to aktieri,kursh teelo Manuelu seriaalaa vinjsh ir tik ljauns,ka liekas diivaini,ka dziivee tomeer maak smaidiit.Bet es protams saprotu,ka seriaals ir tikai seriaals,lai gan jaatziist,ka tur vinjsh ir necieshams.
Interesanti, ka šobrīd visās Latvijā rādītajās telenovelēs ir šis aktieris - gan Mežonīgajā sirdī, gan Mīlas jūrā. Vienīgi Mīlas jūrā viņu var redzēt pozitīvā lomā, tiešām dīvaini pēc tam kad redzēts tik neciešams varonis kā Manuels
Поделиться71631.03.2016 20:16
Nu jaa,es jau to taa arii sapratu.Patiesiibaa skatoties sho ainu man iekrita aciis tas kaa Martins(Ivans) iekliedzaas:-Gaazes pliits!- uzreiz bija skaidrs,ka taa nav iisteniiba,jo ja ugungreeks buutu bijis reaals,tad Martinam nebuutu vispaar laika izglaabties pasham,glaabt sievu un kur nu veel izkljuut aaraa no maajas.Taa vienkaarshaa iemesla deelj,ka sgaados gadiijumos uguns izplataas ljoti strauji.Un ja taa pietuvojas gaazei,tad reaali tai uzreiz buutu bijis jaauzspraagst,jo tur katra sekunde buutu no svara.Taados gadiijumos domaaju,ka idziivot pasham un izglaabt veel kaadu buutu praktiski neiespeejami,jo viss buutu paaraak aatri.
Поделиться71917.04.2016 09:53
Paldies,ka ieliki atkal jaunu bildi.Redzot sho skaisto paari Anu un Ivanu man sejaa uzreiz atplauka smaids.Vinji abi tik skaisti kopaa izskataas.Anu gan zinu jau labu laiku,bet Ivanu saaku iepaziit tikai tagad.Kad vinjsh bija tajaa Kaisliibu juuraa kaa sliktais,tad taa iisti nebiju pieveersusi vinjam uzmaniibu.bet varbuut taadeelj,ka Kaisliibu juuru skatiijos taa pa reatai seerijai.Bet tagad,kad redzu vinju Maakslaa piedot smaidu kaa maija sauliite,jo man vinjsh ir ljoti iepaticies.Gan izskats,gan taa viirishkjiigi maigaa balss ar spaanju akcentu.Nekad nepateiksi,ka vinjam ir 43 gadi.Es vinjam dotu augstaakais 30 ar astiiti.
Поделиться72020.04.2016 11:12
Fanu fantāzija