Jo oriģinālā ir paukošanās. Ja atmiņa neviļ, tad arī cuando me enamoro bija, tikai atšķirība, ka galv.varone Renata ar to nenodarbojās.
Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)
Сообщений 81 страница 100 из 811
Поделиться8220.03.2015 21:35
Jo oriģinālā ir paukošanās. Ja atmiņa neviļ, tad arī cuando me enamoro bija, tikai atšķirība, ka galv.varone Renata ar to nenodarbojās.
Mani atmiņa mēdz pievilt Tāpēc visdrīzāk ir kā saki, ka Cuando me enamoro arī bija.
Поделиться8321.03.2015 07:50
"Viena no viņām ir vainīga un otra tiks sodīta Nepiedodamajā"
"Mīlas, naida, greizsirdības dēļ...Viņi kritīs Nepiedodamajā"
Поделиться8522.03.2015 11:31
Ja es neko nebūtu zinājusi par šo telenoveli un vienkārši ieraudzītu promo, kur Ivans un Serhio, tad padomātu, ka Serhio ir labais un Ivans ļaunais varonis. Serhio laikam sanāk kā Lisardo varoņa (CME) prototips?
Поделиться8622.03.2015 13:33
Serhio laikam sanāk kā Lisardo varoņa (CME) prototips?
Подпись автора
It kā jā, bet man šķiet Cuando me enamoro bija izmaiņas atšķirībā no oriģināla. Ja pareizi atceros tad Lisardo bija apmāts ar Renatu, bet lielu daļu telenoveles tēloja tādu labiņo, kas ļoti atbalsta Renatu? Piemēram El juramento bija savādāk, tur man šķiet Serhio bija Ektora Suaresa Gomisa prototips, kas bija mīļākais galvenās varones māsīcai jau no pašas telenoveles sākuma un viņi daudz visvisādu murgu izdarīja abi, un varonis, kas atbalstīja Streignardes tēloto varoni bija francūzis, vai kas tāds, bet labais. La mentiru es esmu pirms gadiem ļoti saraustīti redzējusi, tāpēc neatceros kā bija tur.
Ja es neko nebūtu zinājusi par šo telenoveli un vienkārši ieraudzītu promo, kur Ivans un Serhio, tad padomātu, ka Serhio ir labais un Ivans ļaunais varonis.
Es šitenībā nevaru nepiekrist. Vispār es nobrīnījos, cik Serhio šeita labs izskatās vispār viņš ar gadiem vizuāli sāk izskatīties labāks, ja tā var teikt agrāk visās bildēs, piemēram, La intrusa uz viņu paskatoties vien bija skaidrs, nu šis ir ļaunais varonis, pat, kad viņš tēloja labo, izskatījās ļaunais vizuāli, bet tagad viņam mierīgi varētu iedot aī kādu labo lomu, jo vizuāli derētu.
Поделиться8823.03.2015 09:54
Imperdonable iedvesmoja uz grafisko radošumu un tā nu es atvēru maģisko Photoshop...
Aww, cik smuki, smuki, smuki, smuki! Kā jau visi tavi darbi!
Поделиться8923.03.2015 10:58
Jauni promo lika radīt jaunas bildītes
Поделиться9123.03.2015 14:06
Enģelīt Tev vienmēr viss tik smuki sanāk, Tev ir talants visu vienmēr tik skaisti vizuāli izveidot, ka neko pielikt ne atņemt un, protams, arī esi ieguldījusi lielu darbu, lai šādi mācētu strādāt ar grafiskā dizaina programmām, malacis.
Tev vajag pareklamēties Televisai, vēl nav par vēlu, un Mehija var pieņemt darbā, lai veido Lo imperdonable plakātus, viņš nenožēlotu.
Поделиться9524.03.2015 14:51
Ivanam patīk bildējoties uztiasīt tūtiņlūpas Komiski
Cik daudz jauku vārdu! Liels paldies
Mana ideālā dzīve Televisā būtu rakstīt scenārijus, taisīt plakātus un vēl nofilmēties
Tu šos vārdus esi pelnījusi.
Nezinu kā dzīvē sanāks, bet būtu forši, ja kādreiz dzīvē izdotos nokļūt Televisā, pat, ja tikai ekskursijā, kurā varētu satikt iemīļotus aktierus, ja man paspeistu roku Kolunga sasveicinoties, es to laikam ilgi nemazgātu
Es neatteiktos nofilmēties, tikai kas mani ņemtu? es varētu ieteikt, ko rakstīt scenārijos, bet gluži visu viena nerakstītu, es varētu izlasīt jau uzrakstīto scenāriju, un tad izteikt konstruktīvu kritiku, vai arī savas nākotnes vīzijas par telenoveles gaitu . Plakātus gan es negribētu veidot, man nav tāds skils, lai to darītu, turklāt man pats process kā to dara neaizrauj, bet reuzltāts gan man patīk.
Поделиться9625.03.2015 13:24
Tā notika promo filmēšana
Ana Brenda tiek dēvēta par mežonīgo galveno varoņu atveidotāju, jo viņa dara ekstrēmas lietas.
Pablo Montero šai lomai nogriezis matus un nodzinis bārdu.
Поделиться9725.03.2015 17:48
Un tā no šļūtenes rodas lietus
Поделиться9825.03.2015 18:02
To ir tik smieklīgi iztēloties - ka kāds laista ūdeni no šļūtenes, bet "tu" raudot krīti ceļos un taisi traģēdiju
Поделиться9925.03.2015 20:56
4. promo!
"Viņš uzsāka ceļu, nezinot, kam būs jāstājas pretī, būs daudz iemeslu niknumam, sāpēm un tikai viens, lai apstātos..."