Sveiciens internacionālajā skūpstu dienā!
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)
Sveiciens internacionālajā skūpstu dienā!
Riktīgi labi uztaisījuši treileri un visus promo!
http://www.dailymotion.com/video/x2mknny_li-trailer_tv
Vou, piekrītu, treileris riktīgi labs.
http://www.dailymotion.com/video/x2mntx3_lo-imperdonable-avance-de-telenovela_creation
Ivanam šī loma ir kā radīta. Lai gan man ļoti patika Huans Solers CME, bet būtu bijis ideāli, ja Ivans būtu tur. Ar Silviju abu talants radītu šedevru! Anai Brendai jāpacenšas, lai tiktu viņam līdzi, lai gan stipru raksturu lomas viņai diezgan labi padodas. Un vēl jau nav zināms, ko tur scenāristi un Mehija sadarījuši ar dialogiem, loģiku utt..
Mani arī uzrunā,bet jādomā vai skatīties vai nē.Un kā jūs domājat?
Mani arī uzrunā,bet jādomā vai skatīties vai nē.Un kā jūs domājat?
Es domāju, ka iemest aci vajadzētu, un ja nu tiešām notiek brīnums un ir laba telenovele. No sākuma biju izlēmusi vispār nesekot Mehijas jaunveidojumam, bet tik piesaistošs viss, ka tomēr sagribēju.
Ivanam šī loma ir kā radīta. Lai gan man ļoti patika Huans Solers CME, bet būtu bijis ideāli, ja Ivans būtu tur. Ar Silviju abu talants radītu šedevru! Anai Brendai jāpacenšas, lai tiktu viņam līdzi, lai gan stipru raksturu lomas viņai diezgan labi padodas. Un vēl jau nav zināms, ko tur scenāristi un Mehija sadarījuši ar dialogiem, loģiku utt..
Treileris tapat kā visas anances ir lielisks, bet tas, ka reklāma telenovelei laba, nenozīmē, ka tāda būs arī telenovele, nekādas cerības es nelieku, būs kā būs, bet šķiet jau vai tiešām beidzot Mehija neieklausīsies skatītājos un neizveidos kaut ko ļoti pārdomātu un kvalitatīvu, es jau diezgan sen esmu izaugusi no vecuma, kad mani spēja paņemt tikai vizuālais skaistums un es neprasīju dziļu jēgu sižetam.
Ivans ir radīts šai lomai, vispār tik iespaidīgi treilerī kā viņš pie brāļa kapa, ja preizi sapratu, tad ar nazi izgriež V iniciāli, bet varbūt vienkārši svītru, lai ar savām asinīm zvērētu, ka piepildīs solījumu brālim.
Vispār interesanti, ka šajā telenovelē uzņemas Grettel Valdez, kura Cuando me enamoro bija Mar Contreras varones prototips, bet Sebastians Surita bija Ivana brāļa prototips.
Es arī domāju, ka aci iemest vajag, turklāt šobrīd no jaunajām telenovelēm tikai MIVAC paskatos, tā ka ir laiks. Ļoti gribas Ivanu atkal redzēt labā un karstasinīgā lomā! Un cerams, ka būs ķīmija starp Veroniku un Martinu, lai būtu vēlme vismaz sekot galvenajai līnijai.
Ana Brenda, Ivans Sančess, Sebastjans Zurita un Gabija Meljado prezentē savus varoņus
http://www.dailymotion.com/video/x2mkse4_lo-imperdonable-personajes-lar_creation
Pārraidē pie Pepillo Origen
Intervija ar Ivanu
Slinkums skatīties interviju, bet kā ieslēdzu play, tā vairs nevarēju apstādināt - cik viņš burvīgs un seksīgs! Un šis smaids!! Apskaužu šo sievieti, kas intervēja viņu
16. aprīlis - Prezentācija!
Ana Brenda prezentēja savu dziesmu!
Dziesmas fragments
Apskaužu šo sievieti, kas intervēja viņu
Es laikam apskaižu ne tikai intervētāju, bet viņa otru pusīti arī Es laikam nespētu viņu nointervēt, uz vietas izkustu :d
cik viņš burvīgs un seksīgs!
Ivans man patīk, ļoti patīk. Viņam piestāv briedums, viņš ir no tiem, kurus vecums nebojā, tieši otrādi, padara vēl pievilcīgākus. Mani viņā piesaista acu skaties, smaids, un balss, viņam ir ļoti seksīgs, vīrišķīgs balss tembrs un spāņu akcents, mani vispār pirmais, kas vīrietī piesaista ir balss.
viņš ir no tiem, kurus vecums nebojā, tieši otrādi, padara vēl pievilcīgākus.
Tu to bieži par daudziem aktieriem raksti
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Lo imperdonable / Māksla piedot (Televisa, 2015)