Veiksmes vēlējumi no Altairas!
Bajo el mismo cielo (Telemundo, 2015)
Сообщений 21 страница 32 из 32
Поделиться2105.08.2015 14:32
Поделиться2205.08.2015 23:18
Pateicoties Tevis ieliktajām bildēm nolēmu, ka gribu iemest aci, un man patīk, ir interesanti, pirmās 6 sērijas noskatījos vienā vilcienā, mani pat nekaitina Porras, kuru šķiet var redzēt uz katra stūra, vienīgais abu galveno varoņu skūpstu nesaprotu no Porrasa varoņa puses, jo viņam ir draudzene telenovelē. Bet tā viss virzās strauji, ar action, tiek parādīta skarbā imigrantu realitāte, kā bagātie ņirgājas, kā ir, tad, kad esi imigrants, bez pieraksta, nevari pat aiziet uz policiju pasūdzēties, jo uzreiz prasa pasi.
Galvenā varone Adela nenāk no labas ģimenes, viņas māte ir ļoti pavirša, neatbildīga un Adela ir nonākusi bandā, kura dara netīras leitas, arī slepkavo, bet Adela tāda nav, pārkāpjot bandas noteikumus Adela tiek sodīta, viņai uz vēdera tiek iededzināta zīme, lai citi zina, ka viņa ir nodevēja, Adelas acu priekšā tiek nogalināts mīļais brālis. Adelai ir jābēg, citādi viņa tiks nogalināta. Adela ir radusi pastrādāt netīrus darbus, nozog Karlosa mašīnu, tā arī notiek abu iepazīšanās, Adela pārdod mašīnu, bet Karloss viņu kopā ar dēlu sameklē. Karloss ir cienījams, nedara Adelai pāri, bet tur pie sevis ar nosacījumu līdz brīdim, kamēr mašīna tiks atgūta. Adelas māte zvana meitai, lai satiktos, bet tas ir slazds, māte, lai glābtu sevi ir gatava ziedot meitas dzīvību, Karlosa dēls visu uzzinot, un pēc tam, kad Adela viņam izglābj dzīvību vairs nejūt nepatiku pret Adelu. Karlosa vecākais dēls ir bezvēsts pazudis, Karlos kādu dienu cer dēlu sameklēt, īstenībā viņa dēls Rodrigo ir cietumā, viņam tur ir liela vara, un sāks veidoties mīlas stāsts ar cietuma māsiņu(aktrisi, kura tēloja Kamilu en otra piel). Adela izlemj palikt pie Karlosa kamēr mašīna tiks atgūta, Adela maina matu sakārtojumu un Karloss jūtas tik ļoti apburts ar viņas jauno izskatu, ka noskūpsta.
Поделиться2305.08.2015 23:32
Negaidīti
Mani arī šī telenovele piesaista ar savu oriģinalitāti, bet skatīties kaut ko vēl ārpus tā, ko jau skatos, galīgi nav laika. :/ Nezinu, ko iesākt, jo augusta beigās sāksies Lichita un Asero kundze, kas ir manā must see sarakstā.
Paldies, ka aprakstīji par pirmajām sērijām. Izklausās interesanti tie notikumi. Daudz dramatiskuma, tieši kā man patīk.
Поделиться2405.08.2015 23:39
bet skatīties kaut ko vēl ārpus tā, ko jau skatos, galīgi nav laika.
Es tagad neko neskatos, bet tikai lasu aprakstus Bet šim nolēmu, ka jāmēģina ar lēno internetu, un kaut kā tik traki nebija, video normāli gāja uz priekšu.
Mani arī šī telenovele piesaista ar savu oriģinalitāti
Telenovele ir vērsta arī uz skatītājiem, kuri ir imigranti, beigās pat Porras saka, lai skatītāji-imigranti sūta savas vēstules par to kā viņiem ir veicies darba meklējumos, kāda bijusi pirmā diena svešumā.
Daudz dramatiskuma, tieši kā man patīk.
Man arī patīk dramatiskums, pagaidām neviena sērija nav bijusi vienmuļa, oriģināla ideja, var telenoveles veidot ne tikai atainojot royal life, bet arī real life. Cerams, ka tā turpināsies. Atceros kā jūsmoju par En otra piel sākuma sērijām, bet tad tur viss aizgāja citā virzienā.
Nezinu, ko iesākt, jo augusta beigās sāksies Lichita un Asero kundze, kas ir manā must see sarakstā.
Manā sarakstā ir Ličita un Pasion y poder, kā arī, kad normāls internets Lo imperdonable.
Поделиться2505.08.2015 23:40
Negaidīti
Es pati brīnos par sevi, jo biju pateikusi nē un nē par skatīšanu, bet bildes mani aizķēra.
Поделиться2605.08.2015 23:53
Pasion y poder, kā arī, kad normāls internets Lo imperdonable.
PyP vismaz nomaina Lo Imperdonable Ļoti man liela intriga par PyP reitingiem. Neticu, ka jebkādi aktieri spēj tos īpaši pacelt, jo man liekas, ka wnk cilvēki negrib skatītes TV.
Es pati brīnos par sevi, jo biju pateikusi nē un nē par skatīšanu, bet bildes mani aizķēra.
Man gan jau arī patiktu, ja sāktu skatīties.
Telenovele ir vērsta arī uz skatītājiem, kuri ir imigranti, beigās pat Porras saka, lai skatītāji-imigranti sūta savas vēstules par to kā viņiem ir veicies darba meklējumos, kāda bijusi pirmā diena svešumā.
Forši. Man ļoti patīk, ka telenoveles arvien vairāk cenšas veidot dialogu ar skatītājiem/cilvēkiem.
Поделиться2714.08.2015 09:58
Adela ir apņēmusies palīdzēt Karlosam atrast viņa dēlu Rodrigo.
Pēc 10 gadiem Karlosa ilgi gaidītais brīdis pienāk!
Adela nenojauš, ka Karlosa dēls licis nogalināt viņas brāli.
Поделиться2820.08.2015 22:29
Prēmiju Tu mundo mēģinājums
Поделиться3004.11.2015 17:00
Marija Elisa dzied Adelas un Karlosa dziesmu