Tikko pabeidzu! Kā parasti man tas ar seriāliem ir - pirmā trešdaļa ļoti ātri paiet, bet pēc tam jau sākas nogurums no skatīšanās kā procesa un vairs nenoskatos tik daudz vienā dienā.
Tāda netipiska likās pēdējā sērija - drīzāk sajūta it kā skatītos kaut kādu reālu stāstu nevis seriālu. Vienīgi nepatika, ka lielāko daļu no pēdējās sērijas rādīja pirmo sēriju ar visiem tiem dialogiem.. tāpēc es daudz pārtinu. Kopumā man gan likās, ka nedaudz par garu seriāls, bet ir forši arī tā kā ir.
Palieku pie tā paša, ko teicu, kad biju pusē - seriāls ir lielisks un, pirmkārt, tas, manuprāt, ir Kerima nopelns! Tādi varoņi..vīrieši ir retums un ir tik patīkami skatīties uz viņu, uz visu ko viņš darīja un ko juta pret Fatmagulu. No paša sākuma biju pārsteigta, kā var visu seriālu galvenie varoņi būt kopā un arī tagad, kad visu esmu redzējusi, joprojām brīnos par to, ka tas tā izdevās.
Abu attiecību attīstība ir ideāla - tik dabiska un reālistiska un tik ļoti patika, ka sākumā viņi viens otru uztvēra kā uzticības cilvēku ar kuru var par visu parunāt un tad pamazām nāca klāt pieskārieni utt. Seansi pie psiholoģes arī ļoti interesanti.
Ļoti interesanti, ka TAS notikums krasi ietekmēja pilnīgi visus varoņus, pat tos, kuri tonakt tur nebija klāt un arī tos varoņus, kuri parādījās vēlāk. Un kamēr Fatmagula pamazām atkopās un plauka, visi ļaunie tikai iznīka ar katru sēriju arvien vairāk un vairāk (nevis tikai pēdējā sērijā) par spīti tam, ka centās cīnīties un paslēpt noziegumu.
Mana mīļākā sieviešu varone joprojām ir Asu. Tik skaista aktrise. Un ļoti žēl viņas varones bija Mustafas dēļ.
Viskaitinošākie man likās visi brīži, kad Mukadesa lasīja svešas vēstules. Tas neizturami man bija! Ārkārtīgi besī tādas lietas. Un sākumā man Mukadesa ļoti nepatika, bet vēlāk atklājās, ka viņa tik nejauka, jo pati būtu gribējusi tādu mīlestību kā Fatmagulai. Izrādījās ļoti cilvēciska varone ar cilvēka kļūdām un trūkumiem.
Seriāls izraisa tik dziļas pārdomas.. Jo tā nakts pilnībā izmainīja visu dzīves un vissmagāk jau ir bijis Fatmagulas..bet tajā pašā laikā ja tas nebūtu noticis, tad viņa apprecētos ar Mustafu un, manuprāt, viņas dzīve nekad nebūtu tik piepildīta kā ar Kerimu. Mustafa piedzīvoja tik daudz pārmaiņu - sarežģīts varonis, kurš beigās no rūgtuma kļuva ļauns.
Tik grūti komentēt.. neprotu atrast vārdus, lai izteiktu sajūsmu, jo notikumu un ainu ir pārāk daudz un par katru varētu gari jūsmot..jāredz pašam!
Fināls patika, jo nav pasniegts tā, ka parasti, ka tagad varoņi ir uz mūžiem laimīgi un bez problēmām, bet gan ar domu, ka dzīve turpinās tāda kā ir.
Beigas