Paldies par ievietoto interviju, tiešām interesanti uzzināt kaut ko vairāk par Enginu.
3 lietas, kuras vienmēr ir viņa ledusskapī: piens, olīvas un olas.
Šis man liekas interesanti, ēst olīvas un uzdzert pienu
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Turcijas seriāli » Fatmagula/Fatmagül'ün Suçu Ne?;Turcija;kanālā LNT
Paldies par ievietoto interviju, tiešām interesanti uzzināt kaut ko vairāk par Enginu.
3 lietas, kuras vienmēr ir viņa ledusskapī: piens, olīvas un olas.
Daudz grūtāk rakstīt interviju par viņu, jo spāņu valodā tomēr varu iztulkot, saglabājot cik vien varu īsto kontekstu, bet kad valoda sveša, tad ir kā ir.
Trūkst forumā kāda Turcijas fana, kurš gribētu kārtīgi padarboties te.. Vismaz pietrūkst to seno foruma laiku, kad katrai telenovelei utt. bija savs moderators.
Tie ir 3 produkti, kuri manā ledusskapī ir retums (tieši no manas puses) un olīvas vispār negaršo man.
Tie ir 3 produkti, kuri manā ledusskapī ir retums (tieši no manas puses) un olīvas vispār negaršo man.
Es olīvas ēdu reti, bet man tās ļoti garšo, gan zaļās, gan melnās. Olas manā ledusskapī ir gandrīz vienmēr, jo gatavoju ēdienus, kuru sastāvā ir olas(omlete, pankūkas, karbonāde, salāti, daudz ēdienu )
Piena produktus es lietoju bieži, bet pašu pienu sāku regulāri lietot no decembra, tā vispār pienu biju pārstājusi dzert jau gadiem, nu jau mēnesi esmu atkal atradinājusies no piena dzeršanas
Trūkst forumā kāda Turcijas fana, kurš gribētu kārtīgi padarboties te.. Vismaz pietrūkst to seno foruma laiku, kad katrai telenovelei utt. bija savs moderators.
Ehh tie tik bija laiki, šeit bija tāda aktivitāte atceros, ka reģistrējos pirms 8 gadiem, tad forums nesen bija izveidots, un pakāpensiki mūsu kļuva arvien vairāk un vairāk, tagad tik maz esam palikušas. Man personīgi ir tā, ka tad, kad pabeidzu vidusskolu arī viss no manas puses ar rakstu publicēšanu apstājās, tagad nedaudz smieklīgi ir dzirdot skolēnus, kā viņi runā, cik aizņemti ir, ka skolas dēļ nekam nav laika, tad, kad sākas "īstā dzīve" - studijas un darbs, citiem jau sava ģimene, lūk tad nekam nav laika.
Ehh tie tik bija laiki, šeit bija tāda aktivitāte atceros, ka reģistrējos pirms 8 gadiem, tad forums nesen bija izveidots, un pakāpensiki mūsu kļuva arvien vairāk un vairāk, tagad tik maz esam palikušas. Man personīgi ir tā, ka tad, kad pabeidzu vidusskolu arī viss no manas puses ar rakstu publicēšanu apstājās, tagad nedaudz smieklīgi ir dzirdot skolēnus, kā viņi runā, cik aizņemti ir, ka skolas dēļ nekam nav laika, tad, kad sākas "īstā dzīve" - studijas un darbs, citiem jau sava ģimene, lūk tad nekam nav laika.
Vismaz tu komentē Tas man dod motivāciju Un arī citi, kas ik pa brīdim kaut ko ieraksta
Patiesībā man skolas laikā tiešam nebija brīva laika vispār. Kaut kad pēc trešā kursa universitātē jau sāka parādīties
Patiesībā man skolas laikā tiešam nebija brīva laika vispār. Kaut kad pēc trešā kursa universitātē jau sāka parādīties
Sanāk tas kā kuram. Tad, kad es mācījos skolā, es domāju, ka man ir maz brīva laika, tad, kad sāku studēt un strādāt, tad es sapratu, ka maz laika man ir tagad, tad uhh, cik laika bija.
Es esmu liela Turcijas seriālu fane,valodu pa laikam cenšos apgūt,un ļoti daudz skatos,parasti vien brīvdienās,jo laika nav nekam,tomēr gribās laiku pavadīt ārā utt.
Es vairāk esmu Berenas un Kivanča fane,viņu darbs man tiešām patīk.
Es esmu liela Turcijas seriālu fane,valodu pa laikam cenšos apgūt,un ļoti daudz skatos,parasti vien brīvdienās,jo laika nav nekam,tomēr gribās laiku pavadīt ārā utt.
Malacis! Fanošana ir labākā motivācija, lai kaut ko apgūtu
Malacis! Fanošana ir labākā motivācija, lai kaut ko apgūtu
Piekrītu Tev Piemēram, man vislielākais ieguvums no aizraušanās ar telenoveļu skatīšanos ir spāņu valodas apgūšana, uzskatu to par lielu ieguvumu, jo zināt valodas, tas ir dzīvē diezgan noderīgi. Man vispār šķiet, ka vislabāk apgūt sarunvalodu ir 1.aizbraukt uz to valsti un sākt strādāt, mācīties, tādejādi nebūs izvēles, valodu vajadzēs apgūt(sarežģītāk piepildāmais variants) 2. Skatīties filmas/seriālus, var apgūt izrunu, un nevajag katram vārdam translate meklēt, jo no darbības var saprast vārdu nozīmi, un tā tas vislabāk paliek atmiņā. 3. Apgūt pie privātskolotāja vai kursos grmatikas likumus es domāju ir labāk jau pēc tam, kad ir jau sarunvalodas pamats
Filmēšana!
Aptauja: Kā tu vērtē Fatmagula tagad pieejama arī foruma viesiem!
Balso par seriālu Šeit
Visvarenie Jašarani spēlē uz visu banku, lai izkļūtu sveikā, Mūnira un puišu demagoģija prokuratūras darbinieku priekšā, tēlojot ''nevainīgus upurus'', nudien bija ''apbrīnas cienīga'', sak-, nav tāda līdzekļa, ko nevarētu likt uz spēles, lai sakautu savu pretinieku. Jā, Jašaranu ģimenes pārliecība par savu nesodāmību un spēju izkulties no jebkurām nepatikšanām tā, ka pat gailis pakaļ nedziedātu, ir nesatricināma. Izskatās, ka Kerima drosme nebaidīties stāties pretī šai ambīciju pārņemtajai Jašaranu ģimenei, beidzot ir likusi Fatmagulai uz viņu sākt skatīties ar citām acīm...
Izskatās, ka Kerima drosme nebaidīties stāties pretī šai ambīciju pārņemtajai Jašaranu ģimenei, beidzot ir likusi Fatmagulai uz viņu sākt skatīties ar citām acīm...
Jā, tas bija svarīgākais punkts, kad Kerims padevās policijā, jo tad Fatmagula patiesi sāka viņam ticēt. Lai gan skaidrs, ka pareizi būtu bijis, ja Kerims no sākta gala būtu padevies, tomēr tas bija ļoti drosmīgs solis, jo mīlestības un taisnīguma vārdā viņš bija gatavas pazudināt sevi, viņs zināja, ka viņam var draudēt cietums, ka cilvēki uz viņu sāks nievājoši skatīties, vērtēr, un vēlāk Kerims arī nebaidīsies atklāt viņa un Fatmagulas stāstu sabiedrībai, tā viņš pierādīs kārtējo reizi, ka viņam nekā svarīgāka par Fatmagulu nav.
Filmēšana
Kā man patika aina kapsētā, kur Fatmagula ierosināja aiziet sakopt arī Kerima mātes kapu un cik ļoti tas Kerimu aizkustināja. Jā, arvien vairāk un vairāk var just, ka Fatmagulas attieksmē pret Kerimu ir iestājies lūzums, un jebkurā ziņā viņa viņu vērtē daudz augstāk par Mustafu.
Kā man patika aina kapsētā, kur Fatmagula ierosināja aiziet sakopt arī Kerima mātes kapu un cik ļoti tas Kerimu aizkustināja. Jā, arvien vairāk un vairāk var just, ka Fatmagulas attieksmē pret Kerimu ir iestājies lūzums, un jebkurā ziņā viņa viņu vērtē daudz augstāk par Mustafu.
šis seriāls lieliski parāda teicienu, ka īstu draugu iepazīst nelaimē. Mustafa uzreiz novērsās, bet Kerims vienmēr ir blakus.
tiešām ļoti jauka aina kapsētā. tik dabiska.
Intervija ar Fatmagulas atveidotāju Berenu Sātu latviešu val.
Es visu varu labi saskatīt. Paldies par interviju, tiešām interesnati, izrādās, ka berena arī spāņu valodu zina. Ļoti skumji par viņas mīļoto, traģiski, kad bojā aiziet cilvēks, kuru mīli un pēc lasītā viņiem bija lielā mīlestība. Žēl, ka mūsu Seriāli žurnālu jau gadiem nerežo, ja būtu, tur derētu tāds žurnālists kā Tu Enģelīt, gan aprakstīt māki, gan arī vizuāli gamumīgi un baudāmi noformēt.
Žēl, ka mūsu Seriāli žurnālu jau gadiem nerežo, ja būtu, tur derētu tāds žurnālists kā Tu Enģelīt, gan aprakstīt māki, gan arī vizuāli gamumīgi un baudāmi noformēt.
Paldies Jā. Man arī žēl. Tas tiešām būtu bijis tas darbs, kuru var apvienot ar savām interesēm.
Tiešām ir interesanti uzzināt, kā aktieri kļūst par aktieriem. Bieži vien sākumā viņi apdomā citas karjeras. Un Berenai tik jaunai esot jau bija jāpārcieš traģēdija. Angļu valodā viņai bija nodarbības koledžā vai kaut kur, cik atceros, bet spāņu valodu apguva universitātē. Viņu varētu Latīņamerikā aicināt kā īpašo viesi, ja filmētu vēl kādu rīmeiku. Čīlē viņai kaut kad nesen pasniedza balvu kā labākai aktrisei. Un tā kā Čīlē Turcijas seriāli ir tik populāri, tad Berena var brīvi lasīt arī viņu komentārus, ja grib. Tas ir forši.
Žēl, ka jūs neredzējāt seriālu "Kārdinājuma varā"Tā gribētos jūsu viedokļus par to dzirdēt.Par Berenu lasu ik dienu, gan rakstus, arī intervijas.Laikam mana mīļākā aktrise.
Вы здесь » TelenovelesLV » Turcijas seriāli » Fatmagula/Fatmagül'ün Suçu Ne?;Turcija;kanālā LNT