Tieshaam bildes baigi labas.Cik miilji Selims otrajaa bildee no apakshas ar abiem saviem puikaam.
Medcezir/Paisums
Сообщений 181 страница 200 из 250
Поделиться18209.04.2016 14:51
Uz katru jautājumu ir jābūt atbildei, taču tās ne vienmēr ir iespējams atrast tik viegli, kā gribētos. Arī Merts saprot, ka iemesls kāpēc viņa tēvs tiek apsūdzēts Sinana slepkavībā, ir meklējams viņa mātes un Sinana attiecībās, kas bija tas, kas nu jau abus aizsaulē aizgājušos reiz vienoja? Taču vai šā noslēpuma atklāšana tiešām saliks visu savās vietās, vai tas liks justies labāk, varbūt būs gluži otrādi-liks nožēlot un vēlēties, kaut vispār to nebūtu uzzinājis? Jā, protams, Merta vēlme pierādīt tēva nevainību ir vairāk kā saprotama, taču vai to ir iespējams izdarīt tikai noskaidrojot, kas saistīja viņa vecākus, it sevišķi māti ar Sinanu, ka tur nebija nekā tāda, lai rastos motīvs slepkavībai?
Поделиться18309.04.2016 17:43
Jaa,protams,Mertam saap.Vispirms zaudeeja maati,tagad veel teevu aiztur par no\ziegumu,ko vinjsh nav un nevar buut pastraadaajis.Arii Jamans ciuesh,jo Serezu gjimene vinjam ir ljoti miilja un tuva.Tik tieshaam,ja atklaatos viss par Enderes un Sinana attieciibaam vai maz to buutu patiikami zinaat??Varbuut labaak buutu to nezinaat??Ja nu tieshaam tur viss nebija tik nevainiigi kaa no malas izskataas??Nevar noliegt,ka Endere bija ljoti skaista,tachu vai tieshaam vinjas attieciibas ar Sinanu bija taadas,kuras uzpeldot gaismaa Selims vareetu tikai domaas kaut vai gribeet Sinanu nogalinaat??
Поделиться18409.04.2016 19:26
Meitenes, es arī pievienojos jūsu skatītāju pulkam, jo arī es esmu sākusi šo skatīties! Iepriekš neskatījos, jo no sākuma nevarēju saprast, kas tas ir par seriālu un par ko tur īsti ir, bet tikai nesen wikipēdijā izlasīju, ka tas ir seriāla "The O.C." rīmeiks, kuru arī esmu redzējusi ļoti sen un arī tas man patika, jo īpaši galvenais varonis un līdz ar to arī galvenais pāris - Marisa&Raiens, un, kāda sagadīšanās, arī šeit ir noticis tieši tas pats - arī šeit man ir ļoti iepaticies galvenais varonis Jamans un galvenais pāris Mira&Jamans!!! Es arī šodienas sēriju redzēju un arī iepriekš tā fragmentāri redzēju pa kādai sērijai un tagad jau divas sērijas uz priekšu esmu redzējusi un iesāku jau nākamo skatīties - vispār ļoti interesanti tur viss notiek un interesanti ir salīdzināt rīmeiku un oriģinālu. Skatos un visu laiku salīdzinu kā bija oriģinālā, tādā veidā arī mēģinot atcerēties, kā tas viss bija oriģinālā. Ļoti man ir iepaticies Jamana atveidotājs - tik smuks un simpātisks! Žēl, protams, ka katra sērija stundu gara, jo sanāk ilgāk skatīties, bet es turpināšu skatīties un nespoilerošu, apsolu!
Поделиться18510.04.2016 11:34
Es The O. C. daudz ko vairs neatcerējos, un tāpēc sāku skatīties vēlreiz, un jau no paša sākuma bija skaidrs, ka Paisums tīri emociju un varoņu attiecību dziļuma ziņā man ir daudz tuvāks. Vēl vairāk, Paisums no The O. C. galvenos notikumus ņēma tikai pamatā, izmainot tos pa savam, turklāt vairākus varoņus nevaru uztvert kā The O. C. varoņu prototipus, it sevišķi Orkunu pilnīgi un galīgi neasociēju ar Lūku, jo Lūks nebija intrigants un ļaundaris, un ar to, ka Lūks bija Marisas pirmā mīlestība, vēl nepietiek lai viņu uztvertu kā Orkuna prototipu. Raiens sākumā tik ļoti necieta no apkārtējo aizspriedumiem un intrigām kā Jamans, piemēram-neviens nesafabricēja apsūdzību zādzībā pret Raienu, kā tas notika ar Jamanu, tāpat arī pēc ugunsgrēka Raiens, atšķirībā no Jamana, nenokļuva slimnīcā. Kad sāku skatīties Paisumu, bija (un joprojām ir), kas mani it sevišķi piesaistīja-tās ir Jamana un Selima attiecības, starp abiem ir brīnišķīga dēla un tēva ķīmija, Selims ir īsts mīloša un gādīga tēva paraugs, neviens cits tā nav cīnījies par Jamanu, viņu aizsargājis no visa, kas var viņam kaitēt, vārdu sakot-Selims ir Jamana sargeņģelis. Arī pats Jamans Selimu ļoti mīl un ciena, uzskata par savu vistuvāko cilvēku, uz kuru vienmēr var paļauties, kaut arī pašā sākumā, kad abi pirmo reizi satikās kā apsūdzētais un advokāts, Jamanu maldināja Selima elegantais vakara uzvalks, jo Selims pie viņa ieradās no saviesīga pasākuma, tādēļ bija pārliecināts, ka bagātais advokāts viņu neuztver nopietni, ka viņa lieta viņam ir tikai sīka un nenozīmīga haltūra. Tāpēc, kad tagad sāku atkal skatīties The O. C. biju ļoti vīlusies par Raiena un Selima prototipu Sendija attiecībām, jo tās ir nekādas, pārsvarā abi apmainās ar neko neizsakošām pieklājības standartfrāzēm, arī tādas savstarpējās ķīmijas abu starpā nav.
Поделиться18616.04.2016 14:34
Tagad ir Miras un Berenas kārta pārdzīvot un censties saprast, kas saistīja viņu māti un viņas vīru ar Sinanu, jo nu Sude un it sevišķi Asims tiek turēti aizdomās par Sinana slepkavību. Jā, diemžēl Sinans pat nenojauta, ka kļuva par bandinieku Turunča Nadira netīrajā spēlē pret Asimu Šekipu Kaju un Selimu. Nu ir pilnīgi skaidrs, ka vēlme atriebties Jamana tēvam nebija vienīgais un pat ne galvenais iemesls, kas lika Turunčam Nadiram ierasties Altinkojā, jo ir vairāk nekā skaidrs, ka viņš kāro izputināt pašu bagātāko Altinkojas uzņēmēju, lai kļūtu par galveno noteicēju. Protams, ka Jamans, ieraugot Hasana sabojāto atslēgu piekariņu, uzreiz saprata, ka tieši viņš kopā ar Giraju bija ielauzušies Serezu mājā, kā arī to, ka viņi tā rīkojās sava darba devēja uzdevumā, nevis paši uz savu roku. Merts tik ļoti centās sarīkot savu vecāku kāzu gadadienas vakaru, jo tādā veidā viņi godinās mātes un sievas piemiņu, taču diemžēl viss izvērtās ne tā, kā viņš bija iecerējis un tas Mertam sagādā lielu vilšanos.
Поделиться18716.04.2016 21:35
Mani Mira tieshi peedeejaa laikaa saak konkreeti kaitinaat un kristy uz nerviem.Tieshi tajaa zinjaa,ka pie visaam lietaam,kas notiek vinja vaino tikai un vieniigi Jamanu.It kaa vinjsh buutu vainiigs puilniigi pie visa,kas ir noticis.Pareizi Jamans pajautaaja vai taa ir taa pati Mira,ko vinjsh pazina??Tagad saprotu kaadeelj veelaak kenans sudei pateiks,ka mira ir kljuvusi liidziiga vinjai.Diemzheel taa arii izskataas.Ljoti zheel,ka Mira neredz un negrib saprast,ka Jamanam ir simtreiz smagaak nekaa vinjai.Vareetu domaat,ka meitenei vienai ir probleemas,bet nevienam citam iipashi Jamanam to nav.Un vispaar es neticu,ka Endera un Sinans bija miiljaakie.Jaa Endera bija ljoti skaista,tachu vinja bija preceejusies ar selimu.Vinjai bija viss,lai justos miileeta un laimiiga-viirs,divi tikpat jauki un miiloshi deelui,kurus vinja miileeja tikpat stipri kaa Selimu.Un veel vinja gatavojaas kljuut par maati savam treshajam beernam.Taadeelj nekad neticeeshu tam,ka Endera buutu vareejusi kraapt Selimu ar Sinanu,nekad.Tas vienkaarshi nav iespeejams.
Поделиться18821.04.2016 14:55
Tā kā mūsu mājaslapā nav nevienam lielas intereses likt info par Turcijas seriāliem (paldies Rosai Diamantei un Beatrisei, ka to laiku pa laikam dara, ieliek foto utt.), tad daru zināmu, ka pastāv latviešu lapa par Turcijas seriāliem ŠEIT , kur varat uzzināt daudzus jaunumus par aktieriem un seriāliem.
Поделиться18923.04.2016 14:52
Jā, neizrunāšanās un nemēģināšana visu noskaidrot līdz galam, pat tad, ja situācija šķiet acīmredzama un nepārprotama, ne pie kā laba nenoved. Arī Mira un Jamans varētu būt kopā, ja vien spētu visas savas problēmas izrunāt, taču abi ir pārāk lepni un spītīgi, lai to varētu izdarīt, taču tad, kad to tomēr saņemas, uzkāpj uz tā paša grābekļa-noticēt it kā acīmredzamajam, pat nepajautājot vai tā tiešām arī ir, kā no malas izskatās, vai viss tiešām ir tik nepārprotams? Jā, protams, tas neattaisno Orkunu, kurš veikli izmanto Miras un Jamana starpā radušos plaisu, lai pa to iesprauktos abiem pa vidu, taču tas būtu varējis nenotikt, ja Mira nelūgtu Orkunu tēlot viņas mīļoto, jo to tikai viņam vajadzēja, jo ir taču skaidrs, ka Orkuns izmantos katru iespēju pieliet eļļu ugunij, lai visu padarītu vēl ļaunāku.
Поделиться19023.04.2016 15:25
Ja godiigi jo vairaak skatos,jo mazaak es saprotu Miras mjuljkjiigos gaajienus un vinja mani kaitina arvien vairaak.Tieshaam,cik gan gudrai ir jaabuut,lai luugtu tam tipinjam Orkunam teelot vinjas puisi kaadu laiku??Ko vinja domaa to darot,ka Jamans kljuus greizsirdiigs,jo redz it kaa satiekas ar Elifi??Sakiet ko gribat,bet tas manupraat ir ljoti beernishkjiigi no seerijas ""ja tu man taa,tad es tev shitaa!""Pieaugushi un nobriedushi cilveeki shaadi neriikojas,bet visas attieciibu probleemas izrunaa pashi savaa starpaa un kopiiigi rod risinaajumu.Jaa tas viegli nav,tachu esot attieciibaas manupraat ar taadaam lietaam vajadzeetu prast reekjinaaties.Es nezinu,bet man shaada attioeksme no vinju abu puses liekas ljoti taada beernishkjiiga.Un klaat tam visam Mira veel uzskata,ka Jamans ir vainiigs pie visa,kas noticis.bet vinjas vainas tur nav vispaar.
Поделиться19230.04.2016 14:48
Mirai un Jamanam bija tik daudz iespēju uz salas noskaidrot visus pārpratumus un izlīgt, taču diemžēl viņi neprata to izmantot, jo abus spītība un lepnums pārāk cieši tur savā varā. Jā, pat no malas ir labi redzams, cik ļoti abi cieš, taču izvēle-turpināt ciest vai salabt-ir pašu ziņā. Tuvākie draugi ir gatavi uz visu, lai savestu Miru un Jamanu atkal kopā, bet vai šie viņu centieni vainagosies ar panākumiem?
Поделиться19301.05.2016 08:49
Jaa,ar Miru un Jamanu iet arvien trakaak.Tomeer es uzskatu,ka Mira ir ljoti netaisna.Meitene nemaz nedomaa par to,ka Jamanam varbuut iet daudz sliktaak nekaa vinjai.Vinja tikai visu laiku,kad vien var apvaino Jamanu un visu ko paarmet vinjam,bet pati pat neaizdfomaajas,ka arii pati nav nemaz balta un puukaina.Vinja pateica Jamanam,ka vinjsh nemaz necenshoties kaut ko vinju starpaa veerst par labu.Bet vinja pati??Vai vinja pati censhaas kaut nedaudz kaut ko veerst par labu??Es piemeeram neredzu,ka taa buutu.Vieniigais,ko redzu un dzirdu ir apvainojumi un paarmetumi jamana adresee.Attieciibas veido divi nevis viens.Otram cilveekam arii ir jaapiedalaas to veidoshanaa un kopshanaa,bet neizskataas,ka Mira to dara un ka vispaar to saprot.
Поделиться19407.05.2016 14:59
Mirai un Jamanam kopā būt neļauj nevis ārēji radīti šķēršļi, jo viņus nešķir piespiedu laulības ar citiem vai ģimeņu naids, bet gan abu nespēja tikt pāri savam lepnumam un aizvainojumam. Jā, divi cilvēki, kuri viens otru mīl, diemžēl izvēlas būt nelaimīgi, nevis pārkāpj pāri pašu uzliktajām barjerām, kas traucē būt kopā. Vai tiešām ir vērts ciest, nevis cīnīties par savu laimi kopā ar mīļoto cilvēku pat zinot, ka var viņu zaudēt uz mūžu? Vai tad, kad viss būs zaudēts, nesāpēs apziņa, ka viss varēja būt pavisam savādāk, un, ka pats vien esi vainīgs, ka tagad atrodies pie tukšas siles, jo nepakustināji ne pirksta, lai vērstu visu par labu?
Поделиться19507.05.2016 18:01
Jaa,negribas jau taa teikt,bet kaa Jamans,taa Mira uzvedas kaa divi mazi beerni,kuri nevar sadaliit rotaljlietuTas kaa vinji uzvedas,bet jo iipashi Mira,taa pieaugushi cilveeki neuzvedas.Man vinju kashkji saak jau pamazaam krist uz nerviem.visvairaak jau Miras attieksme.Taa Jamana vainoshana pie visiem pasaules greekiem man liekas vairaak nekaa muljkjiiga.Protams,Jamans pats arii tur ieliek savu artavu nevar taa gluzhi teikt,ka puika ir bez vainas,bet Mira tomeer ir lielaaka vaininiece.Kad vien var taa kluup virsuu Jamanam un vaino vinju pilniigi pie visa,kas notiek.Tas man neliekas ne labi,ne normaali.Tachu kaa jau mineeju,tad abi ir labi,jo neviens,ne otrs negrib piekaapties un uznjemties kaut nel;ielu dalju atbildiibas.Taa tas buus tikmeer,kameer abi gan Jamans,gan Mira to nesapratiis.
Поделиться19614.05.2016 14:47
Jau atkal pierādās, ka ceļš uz elli ir bruģēts ar vislabākajiem nodomiem, jo Eilula un Merts pat neiedomājās kādu postu izraisīs viņu plāns savest kopā Miru un Jamanu. Protams, ka Jamanu ļoti sāpināja, ka Mira ne tikai nedarīja neko, lai atturētu viņu no ''precībām'' ar Elifi, bet pat devām šīm viltus kāzām savu ''svētību'', atsūtot ''jaunlaulātajiem'' ziedus ar laimes vēlējumiem, jo tas nozīmēja tikai to, ka viņš viņai nenozīmē neko. Jā, protams, tā ir Jamana darīšana-padarīt nelaimīgu gan sevi, gan arī Elifi, apprecot nemīlamu meiteni, lai tikai iespītētu savai īstajai mīļotajai, taču vai tiešām arī pati gribētu lai Jamans viņas vietā rīkotos tieši tāpat-tik vienkārši ļautu precēties, zinot visus šo kāzu, ja tā tās vispār varētu nosaukt, rīkošanas iemeslus? Arī Kenans pielēja savu daļu eļļas ugunij, sakūdot brāli pateikt Mirai un Orkunam visu ko par viņiem domā, un lieki piebilst, ka Jamans, kurš jau tā ir dziļā izmisumā, arī šim ''tik labi domātajam'' padomam arī klausīja, tā visu padarot vēl ļaunāku.
Поделиться19714.05.2016 14:58
Jaa,jo taalaak,jo trakaak.Es pat nezinu,ko iisti teikt.Jo godiigi sakot man saqak palikt zheel arii Miras,lai gan protams Jamana ir visvairaak zheel.Es tagad saprotu kaadeelj Kenans pateica Sudei,ka vinjas meita ir kljuvusi liidziiga vinjai.Protams,tas viss ir ljoti saapiigi,tachu kaa es jau ieprieksh mineeju,kameer Mira un Jamans nepiekaapsies proti kameer viens no vinjiem nesaaks riikoties savaadaak un apdomiigaak tikmeer nekas nemainiisdies.Abi ir lepni un spiitiigi taa nu tas ir.Saprotu,ka Merts un Eiulula gribeeja kaa labaak,bet sanaaca kaa vienmeer.Manaa skatiijumaa es domaaju,ka tas tikai pieraada,ka nevajag jaukties pa vidu arii labaako draugu attieciibaam meegjinot vinjus salabinaat un savest kopaa.Tas visu var padariit tikai sliktaaku.Protams,nevajag arii ignoreet,tachu riikoties manupraat nevajag taa kaa izdariija Merts un Eilula.
Поделиться19821.05.2016 16:24
Cik shokeets un satriekts Selims bija,kad mekleejot dokumentus nejaushi uzduuraas tai kastei un atklaaja,ka Endere bija gaidiijusi vinju tresho beernu.Logjiski,ka tagad vinjam ir visas tiesiibas pieprasiit Sedefei paskaidrojumus,jo vinja nokluseeja kaut ko taadu.Endere tomeer bija Selima sieva un tas vinjam bija tomeer jaazina.Vinjam kaa vinjas viiram ir uz to visas tiesiibas.Runaajot par Miru un Jamanu,tad tur nu runaa lepnums.Abi ir lepni un vainiigi pie taa,ka nevar sakaartot savas attieciibas.Kenans atkal "'izceelaas"" ar savu ""gudriibu"' nozogot pulksteni.Nu jaa,to jau vareeja gaidiit,ka mainiijies vinjsh nebuus,jo kaa saka vecam cirka sunim jaunus trikus neiemaaciisi.
Поделиться19922.05.2016 12:03
Lai arī ir saprotams iemesls, kas liek Mirai izjust aizvainojumu pret Jamanu, šis tomēr ir tas gadījums, kad viena pagale nedeg, turklāt Jamans tā rīkojās, būdams dziļi sāpināts un aizvainots, ka Mirai ir pilnīgi vienalga, ka viņš ''precējās'' ar nemīlamu meiteni. Taču nu jau pats Jamans ir pilnīgi pārliecināts, ka tikai un vienīgi viņš viens pats ir vainojams notikušajā un ir gatavs uz visu, lai izpelnītos Miras piedošanu, bet vai tiešām viņa vaina Miras priekšā ir tik liela, kā Mira un pats uzskata? Kā gan viņš varēja zināt, ka Mira atkal ārstējās slimnīcā, ja pat Miras ģimene un labākā draudzene Eilula, kas viņai ir gluži kā māsa, to nezināja, kā varēja iedomāties, ka Mira slēpj kaut ko tik nopietnu un svarīgu ne tikai no viņa, bet pat no saviem vistuvākajiem? Jā, tā bija tikai liktenīga nejaušība, ka Jamans uzzināja patiesību, ko Mira tik cītīgi slēpa, un nu Jamans izdarīja to, ko neizdarīja Miras acīs tagad tik ''labais un uzticamais draugs'' Orkuns-atrada veidu kā par Miras slepeno ārstēšanos slimnīcā atklāt Farukam, jo viņam kā Miras tēvam, tas tomēr noteikti ir jāzina, jo Miras slimība tomēr ir pārāk nopietna, lai iztiktu bez ģimenes atbalsta.
Поделиться20028.05.2016 14:47
Nekad nav ticis minēts vai Kenans ir dzimis idiots vai par tādu izmācījies speciālos kursos, jo neticu, ka viņš nezināja, ka tie tipi, no kuriem aizņēmās naudu, nav nekādi baltie un pūkainie jēriņi! Protams, ka tie izspiedēji darīs visu, lai atgūtu aizdoto naudu, un tā vietā, lai godīgi atzītos Jamanam un viņa audžutēvam par savām problēmām, Kenans iekuļas vēl lielākās nepatikšanās, nozogot ļoti dārgu antīku pulksteni, tā sagādājot ļoti lielas problēmas Jamanam un viņa draugiem, jo tieši viņiem jāizstrebj Kenana ievārītā putra. Jā, Jamans un pārējie atbildīgie par izsoles rīkošanu dara visu, lai atrastu nozagto pulksteni, jo uz spēles likta viņu labā slava un pat brīvība, jo var tikt apsūdzēti krāpšanā, izsolē pārdodot par milzīgu summu neesošu vērtslietu.