Es atzīmēju variantu "Google", toreiz google es meklēju informāciju par aktieri, protams, tas ir tik negaidītu par kuru - Fernando Kolungu un telenoveli Alborada, vairs neatceros kādā salikumā notika meklēšana, bet uzspiežot uz vienas no atrastajām atbildēm nonācu šeit, acis pavērās plaši, info par telenovelēm, latviešu valodā, iepriekš tikai spāniski kaut ko varēju izlasīt, neskaitot Seriālu žurnāli. Apskatot savu pirmo ierakstu šajā forumā, man ir īsts facepalm par to kā fanoju par Maria del barrio, pilnīgi kauns, bet toreiz tā bija, jo vienīgā reize, kad biju šo telenoveli redzējusi bija bērnība, tad nu spilgtajās atmiņās gribēju atkal noskatīties, kad noskatījos manas ilūzijas sagruva
Ierēkšanai mans pirmais ieraksts forumā, kāds bija nereāli safanojies par Kolungu, nu jau viņu uztveru ar vēsu prātu:
Es ļoti ļoti ļoti gribētu redzēt seriālu Alborada!!!!!!Es nevaru sagaidīt kad vinju rādīs!!!Man vi'ņš ļoti ļoti patīk!!!!Gribētu vēlreiz redzēt seriālu Maria la del barrio!!!Bija superīgs seriāls!!!Man vispār patīk visi seriāli kuros galvenajā lomā ir Fernando Kolunga jo viņš
Скрытый текст:
uzņemas tikai vislabākajās un interesantākajās!!!!
Отредактировано mmaarriiaa (01.04.2016 17:27)