Claquetazo
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Simplemente Maria (Televisa, 2016)
Claquetazo
Bāc, Hosē Rons beidzot izskatās izaudzis par vīrieti. Man gandrīz intriga paskatīties nedaudz Mariju, lai redzētu viņu "kustībā" tagad.
Bāc, Hosē Rons beidzot izskatās izaudzis par vīrieti.
Hah
Manā skatījumā Rons par vīrieti izauga La mujer del vendaval.
Manā skatījumā Rons par vīrieti izauga La mujer del vendaval.
Pievienojos
Pievienojos
Manā subjektīvajā vērtējumā nē. Es laikam kādu sēriju tik (vai pussēriju) vien redzēju no šīs telenoveles, bet viņš neuzrunāja. Tāpat uzmetot aci MIVAC fotoatstāstam. Bet te.... mmm, jau sāk izskatīties pievilcīgi.
Man tieši otrādi - es šeit kā paskatos uz viņu, tā pazūd jebkāda vēlme skatīties telenoveli.
Manās acīs viņš auga La mujer del Vendaval laikā.. Pirmajās sērijās vēl bija kaut kas no tiem pielaizītajiem viņa varoņiem, bet pēc tam jau foršs vīrietis palika
Hose Ronam šeit ar nodomu tāds vizuāli pilnīgi atšķirīgs tēls, jo telenovelei būs arī posms pēc vairākiem gadiem pēc 20 vai mazāk, kur jau Rona varonis tiks uztaisīts ne tik jauneklīgs un iesirms pat iespējams. Visizskatīgākais viņš bija tieši Muchacha italiana viene a casarse, bet Simplemente Maria Rona izskats man atgādina viņa vizuālo tēmu pirmajā lomā, kurā viņu redzēju telenovelē Juro que te amo.
Hose Ronam šeit ar nodomu tāds vizuāli pilnīgi atšķirīgs tēls, jo telenovelei būs arī posms pēc vairākiem gadiem pēc 20 vai mazāk, kur jau Rona varonis tiks uztaisīts ne tik jauneklīgs un iesirms pat iespējams.
Nu jāa.. ar tiem pieaugušajiem bērniem. No vienas puses interesanti redzēt varoņu dzīvi pēc 20 gadiem, bet no otras man nepatīk, kad tik liela gadu amplitūda. Ticamību tas sašķoba.
Katrā ziņā labi, ka Hosē tā mainīja izskatu un atšķiras tik ļoti no Alessandro, Pietro. Jo šis taču viņam nav nekāds labiņais tēls.
Jo šis taču viņam nav nekāds labiņais tēls.
Es gan Simplemente Maria ļoti pārtinu tos īsos video, lai man rastos priekšstats, bet par Hose Ignaso, no kura Marijai būs bērns man radās iespaids kā par tādu lupatīgu tēlu, kurš pats nezina ko grib, it kā jau pieaudzis, bet uzvedās kā nenobriedis cilvēks.
bet par Hose Ignaso, no kura Marijai būs bērns man radās iespaids kā par tādu lupatīgu tēlu, kurš pats nezina ko grib, it kā jau pieaudzis, bet uzvedās kā nenobriedis cilvēks.
Būtībā to es arī biju domājusi. Es atklāti sakot nesaprotu, kādēļ Hosē piekrita šai lomai. Viņam jau karjera sāka labi virzīties uz augšu un varēja tēmēt uz kaut ko labāku
Es atklāti sakot nesaprotu, kādēļ Hosē piekrita šai lomai. Viņam jau karjera sāka labi virzīties uz augšu un varēja tēmēt uz kaut ko labāku
Pats Hose sacīja, ka piekrita, jo atšķirīgs tēls no visiem iepriekšējiem, kuri bijuši. Bet nu aktieris jau pelna naudu tikai tad, kad strādā, tā kā situācija Televisā bēdīga, iespējams, būs kā saki ar laiku nefilmēs telenoveles vispār vai arī samazinās to skaitu, un ir skaidrs, ka patstāvīgs darbs uz visu mūžu tas nebūs un jāizmanto katra iespēja.
Tagadējā krīze ir liels izaicinājums producentiem. Kastro savāca sev tāādu aktieru komandu... arī Karlas Estradas vārds arvien skaļāks paliek.
Es gan nedomāju, ka kaut kas baigi mainīsies. Man liekas, ka problēma ir nevis telenovelēs, bet televīzijā kā tādā. Tai grūtāk paliek konkurēt ar citiem medijiem.
Redz, kā mums atšķiras gaumes... Bet nu, tas jau normāli, ka katrai savs vīrieša tips patīk, vienai tā labāk, otrai tā. Šis Hosē Rona izskats noteikti velk stipri uz manu preferenču pusi.
Par telenoveļu krīzi... Nu ja viņi dzīvo tikai no televīzijas reitingiem utt., tad es nebrīnos, ka ir krīze... Jo internets pārņem pasauli. Es gan ceru, ka viņi spēs tam adaptēties un telenoveles neizmirs. :s citādi, ko mēs iesāksim?
Par telenoveļu krīzi... Nu ja viņi dzīvo tikai no televīzijas reitingiem utt., tad es nebrīnos, ka ir krīze... Jo internets pārņem pasauli. Es gan ceru, ka viņi spēs tam adaptēties un telenoveles neizmirs. :s citādi, ko mēs iesāksim?
Nu ne tikai. Vēl jau ir pārdošanas uz citām valstīm, dvd. Aztecai, piemēram, daudz izdevīgāk ir iepirkt Brazīlijas u.c valstu seriālus, jo ar tiem iegūst daaaaudz augstākus reitingus nekā ar saviem ražojumiem, tā ka no otras puses sanāk, ka iegūstot skatītājus sev, tos zaudē Televisa.
Gan jau kaut ko izdomās, kā pelnīt izmantojot internetu. Man liekas, ka būtu par traku Televisai slēgt ciet telenoveļu filmēšanu, jo tur iesaistīti pārāk daudzi cilvēki. Pagaidām jau cik raidlaiku jaunajām telenovelēm bija, tik arī palika.
Ignasio atzīstas, ka būtu liels pagodinājums, ja viņa telenovelē kā viesi piedalītos aktieri no iepriekšējām Vienkārši Marija versijām - Rikardo Blūms un Viktorija Ruffo. Tām būtu jābūt īpašām lomām.
Pirmā daļa būs 40 sērijas, otrā 100 (labu reitingu rezultātā otrā daļa var tikt pagarināta)
Televisas projekti | Topošās telenoveles - projekti | 21.03.2016 |
Forumā esošo telenoveļu katalogs | #Telenoveles | 18.11.2012 |
Jose Ron | Aktrises un aktieri | 10.04.2018 |
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Simplemente Maria (Televisa, 2016)