aNgeL написал(а):Pēc šī raksta paliek diezgan negatīvs iespaids par Karlu.
Man arī tāpat, rakstīju, ko izlasīju, bet patiesība ir tāda, ka taisnība ir pa vidu, dzeltenajai presei, ka tikai rakstīt par kaut ko un galvenais uzrakstīt kaut ko skandalozu, lai sabiedrības reakcija būtu. Lai gan loģiski, ja abi būtu bijuši atkal kopā, tas būtu kaut kur parādījies, kāda bilde vismaz, visur jau info ātri izplatījās par Ektora slimību, kāpēc tad neizplatījās par atkal salabšanu, nezinu. Bet skaidrs, ja cilvēkam ir slikti ar veselību, tad viņš ir nopietns un ne tikai, nezinu, es savu mīļoto būtu ar varu aizvilkusi pie ārsta, ir tādi cilvēki, kuri nepiekrīt, bet varētu jau izdomāt kā to izdarīt.
aNgeL написал(а):Tādas lietas man nesaprast, ka māte atstāj bērnu kādam. Bet galvenais jau, ka vismaz viens no vecākiem ir mīlošs.
Nezinu kam ticēt, bet tā bija intervija ar tieši kādu no Karlas nevis Ektora draugiem. Meitenītei bija 4 mēneši un kā tik mazu pamest, es nesaprotu, kā vismaz savu bērnu kādam atstāt. Tā kā Karla nav super populāra, par viņu maz rakstu, ja daudz viņu intervētu gan jau vairāk varētu saprast, kur patiesība un kur meli. Bet atceros, ka lasīju, viņa dēlu piedzemdēja 16 gadu vecumā, un dēls dzīvoja ar Karlas māti, pie sevis Karla abus paņēma tad, kad beidzot sāka veikties kā aktrisei.
aNgeL написал(а):Stāsts ļoti skumīgs.. bet tā ir ar tiem cilvēkiem - ignorē veselības problēmas un kad beidzot aiziet pie ārsta, jau ir par vēlu. Es arī esmu no tiem, kuri pie ārstiem neiet.
Ļoti skumji, tas ir fakts. Vēzis jau vispār tāda slimība, kuru smagi atklāt un smagi izdzīvot ar to, ir šaura robeža starp laicīgu operāciju, un tādu, kas par vēlu, smagi tas viss, pēdējā laikā tik daudziem šī slīmība, saka jau, ka agrāk tik bieži tās nebija, nezinu, agrāk cilvēki atklāti par to tā vienkārši nerunāja un diagnostika bija savādāka. Konkrēti Ektoram bija mokošas sāpes, viņš jau nebija stulbs un noteikti nojauta, laikam aiz bailēm negribēja skatīties patiesībai acīs, kad jau ir izteikti simptomi, tad jau slimība tālu aizgājusi. Pie ārstiem iet vajag, bet pārbaudīt katru ķermeņa daļiņu nav iespējams, tāpēc tas vien, ka iet pie ārsta nenozīmē, ka viss būs labi.