Pasion y poder / Kaisle un vara (Televisa, 2015)
Сообщений 181 страница 200 из 545
Поделиться18226.09.2015 14:11
Karš ir neizbēgams...
Поделиться18326.09.2015 14:14
Treileris!
Поделиться18527.09.2015 09:37
Galveno varoņu apraksts!
ELADIO GÓMEZ LUNA (FERNANDO COLUNGA)
Atraktīvs vīrietis ar izlēmīgu un spēcīgu raksturu. Viņš ir ģēnijs darījumos, bet izturas kā vīrietis-mačo pret savu sievu Huliju, kuru mīl, bet nav spējis iegūt pretmīlu. Kopš jaunības glabā lielu naidu pret Hulijas bijušo pielūdzēju Arturo Montenegro, kuru kāro iznīcināt. Viņam ir divi bērni – Dāvids, kuru uzskata par Hulijas un Arturo bērnu un Franko, kurš ir mīlas dēkas rezultāts ar Karidadu, taču Eladio neatzīst puisi kā savu dēlu, par spīti lielajai līdzībai starp abiem.ARTURO MONTENEGRO RIVAS (JORGE SALINAS)
Harizmātisks vīrietis ar labu sirdi, kurš pieļāva lielu kļūdu, kad piemānīja Huliju, sievieti, kuru mīlēja. Viņš lieliski orientējas darījumos, bet viņam ir nāvīgs sāncensis – Eladio. No Susanas viņam piedzima dēls Migels, bet laulībā ar Ninu viņam piedzima vēl trīs bērni – Ēriks,Rehīna un Daniela. Ar Ninu Arturo ir precējies vairāk nekā 20 gadus, taču patiesībā savu sievu nemīl. Viņam dzīvē ir divi mērķi – atgūt Hulijas mīlestību un iznīcināt Eladio.HULIA VALLADO (SUSANA GONZALEZ)
Skaista sieviete ar labsirdīgu sirdi, spēcīgu un pašaizliedzīgu raksturu. Jaunībā iemīlējās Arturo, taču atteicās no viņa, kad vīrietis piekrāpa viņu ar citu. Bez mīlas piekrita apprecēties ar Eladio ar cerību vīrieti iemīlēt. Taču viņas laulība ir nelaimīga un Hulija to izturēja tikai, lai pasargātu savu vienīgo dēlu Dāvidu. Dēla un mīlestības dēļ viņa būs gatava cīnīties pret visu un visiem.NINA MONTENEGRO (MARLENE FAVELA)
Jutekliska sieviete, kurai patīk uzmanības apliecinājumi – frivola, koķeta, augstprātīga un lepna, taču par spīti visam mīl savu vīru Arturo, pateicoties kuram dzīvo labu ekonomisko dzīvi. Viņai ir trīs bērni un par spīti sev rūpējas arī par savu padēlu Migelu. Nina ienīst Huliju, jo zina, ka Arturo sievieti joprojām mīl. Tas liek viņai apvienot spēkus ar Eladio, lai nepieļautu Hulijas un Arturo izlīgšanu, taču šī sabiedrotība izvērtīsies mīlas dēkā.
Поделиться18627.09.2015 17:07
Ai, vairs tikai nedēļa!!! Promo, treileris, foto, protams, iespaidīgi. Man ļoti patīk pagaidām tā visa radītā noskaņa!
Поделиться18827.09.2015 20:48
Man patīk, kā uztaisīti promo..tāda greznība visur, stilīgi viss. Bet ja nebūtu Kolungas un pārējo aktieru, tad būtu 0% vēlmes skatīties.
Поделиться18927.09.2015 23:14
Paldies Enģelīt par varoņu aprakstu, tagad kļuva skaidrs vairāk kādas būs saistības ar Mundo de fieras. Njā, interesanti Kens nebūs Susasanas un Kolungas dēls, bet neatzītais dēls, tas, kurš ir pakalpiņš savam tēvam, dara melnos darbus(tur sakrīt kā Mundo de fieras). Man šķita, ka Susanas varone tomēr kaut kādā ziņā mīlēs Eladio, bet izrādās, ka nē, tas, protams, neattaisno to, ka Eladio būs ļoti riebīgs, bet tomēr, viņa apprecēs vīrieti pret kuru neko nejūt, tad kā lai jūtas Eladio? Laimīgs? Es nožēloju, ka savā laikā skatījos Mundo de fieras, jo redzams, ka daļa sižeta tiešām sakritīs.
Promo man ļoti patīk, tie ir iespaidīgi, gribas pat teikt, ka tik "kruti" promo, kuros ir tik kā aNgeL sacīja liela greznība, royal life es nevienai telenovelei neatceros iepriekš redzējusi, tas vien mani paņem uz to, ka gribu redzēt. Jā, protams, mani piesaista aktieri, bet pat, ja šeit nebūtu Tāda komanda es vienalga gribētu redzēt, jo telenoveli veido Kastro. Tikai nezinu kā būs redzēt Kolungu - tādu mačo, kuram mīļākās visās malās, lai iegūtu, ko vēlas nav morāles. Es tomēr gribētu Eladio labu galu, tāpēc vien, ka tas ir Kolunga, bet, ja viņš būs arī slepkava, tad nevarēšu viņu atbalstīt. Viss velk uz to, ka Susasnas varone paliks kopā ar Horhes varoni, lai gan man tomēr gribētos, lai Eladio izdodas sevī iemīlēt Susanas varoni, lai viņš mainās. Telenovele vēl nav sākusies, bet man jau izraisa pārdomas Varbūt viss notiks pilnīgi savādāk kā iedomājos, jo Kastro var pārsteigt.
Поделиться19028.09.2015 10:05
Patiesībā laikam jāpiekrīt aNgeL - ja nebūtu šo aktieru, nezinu, vai es gribētu skatīties šo telenoveli. Bet nevaru arī teikt, ka skatīšos tikai aktieru dēļ. Tā drīzāk ir vienkārši šī kombinācija, kas mani intriģē - šāda veida stāsts par biznesa pasauli, spēcīgiem sāncenšiem, ar šādu "royal greznību", kā mmaarriiaa pateica, ar konkrētajiem aktieriem, kas spēs šo stāstu iznest un, cerams, padarīt kvalitatīvāku, nekā to spētu citi aktieri.
Tikai nezinu kā būs redzēt Kolungu - tādu mačo, kuram mīļākās visās malās, lai iegūtu, ko vēlas nav morāles. Es tomēr gribētu Eladio labu galu, tāpēc vien, ka tas ir Kolunga, bet, ja viņš būs arī slepkava, tad nevarēšu viņu atbalstīt. Viss velk uz to, ka Susasnas varone paliks kopā ar Horhes varoni, lai gan man tomēr gribētos, lai Eladio izdodas sevī iemīlēt Susanas varoni, lai viņš mainās. Telenovele vēl nav sākusies, bet man jau izraisa pārdomas
Jā, es arī noteikti gribētu, lai Kolunga beigās tomēr reformējas, jo var noprast, ka par "ļaundari" viņu padarījusi neiegūtā sievas mīlestība. Noteikti, noteikti negribu viņu redzēt kā slepkavu - no tā man visvairāk bail. Vienīgi par mīlas līnijām... es nezinu. Man "lec" ārā no visa Marlēne - jo lai ar kuru paliek Susanas varone, otrs paliek bešā, un Horhes varoni bešā es arī negribu atstāt. Bet Marlēne man reāli izskatās pēc tādas aukstas maitas, es atvainojos. Nevaru iedomāties viņu beigās ne ar vienu no abiem - nu, tādās patiesās attiecībās. Bet nu redzēsim, redzēsim, kas notiks.
Поделиться19128.09.2015 20:33
Bet Marlēne man reāli izskatās pēc tādas aukstas maitas, es atvainojos. Nevaru iedomāties viņu beigās ne ar vienu no abiem - nu, tādās patiesās attiecībās.
Par Marlēnes varoni man nav šaubu, viņa noteikti beigs slikti - vai nu cietumā, vai nogalināta, jo Marlēnes varone noteikti būs slepkava.
lai ar kuru paliek Susanas varone, otrs paliek bešā, un Horhes varoni bešā es arī negribu atstāt.
Tā jau sanāk, piemēram, La que no podia amar viens tika nogalināts un Horhes varonis palika kopā ar galveno varoni (oriģinālā bija otrādi, mira Horhes prototips, bet galvenie varoņi nevarēja to pārdzīvot, mīlēja viens otru, bet katrs gāja savu ceļu, tā, ka redzams, ka Kastro rīmeiku var izveidot pilnīgi savādāku, LQNPA ne vienīgā telenovele, kuru viņš izmainīja). Tikpat labi otram varonim arī var piemeklēt kādu mīlestību, kura būs pilnīgi jauna varone. Bet tad jau redzēs kā viss notiks.
Поделиться19229.09.2015 08:52
Tā jau sanāk, piemēram, La que no podia amar viens tika nogalināts un Horhes varonis palika kopā ar galveno varoni (oriģinālā bija otrādi, mira Horhes prototips, bet galvenie varoņi nevarēja to pārdzīvot, mīlēja viens otru, bet katrs gāja savu ceļu, tā, ka redzams, ka Kastro rīmeiku var izveidot pilnīgi savādāku, LQNPA ne vienīgā telenovele, kuru viņš izmainīja). Tikpat labi otram varonim arī var piemeklēt kādu mīlestību, kura būs pilnīgi jauna varone. Bet tad jau redzēs kā viss notiks.
Nē, nē, nē, nē - nogalināt gan, lūdzu, nevienu no abiem nevajag! :S
Поделиться19429.09.2015 13:51
Izskatās, ka Fera varonim būs tetovējums labā pleca daļā, vai arī es pārskatījos.